sto mislite o akg512? sluzile bi mi za cod4 najvise
Dobre slušalice , možeš ih slobdno uzeti.
Plantronics gamecon 777 ili Creative tactic 3D alpha ??
Gamecon 777 su ipak za stepenicu iznad
Jeli netko probao Monster Beats by Dre Tour sluske?
Na njuskalu ih ima za 350 kn, isplate li se?
Jeli netko probao Monster Beats by Dre Tour sluske?
Na njuskalu ih ima za 350 kn, isplate li se?
To su kineske kopije. Inače su oko 600 kuna bez poreza i PDVa.
Vidim da se razumiješ pa bih te htio pitati isplati li se dodati 150-250 kn ( neznam točno koliko koštaju ) za Razer Carcharias, jer čujem da "dobiješ manje nego što platiš", nego plantronicove gamecom 777 ?
I možeš li savjetovati neke bolje sluške u rangu gamecom 777 cijene ( oko 500 kn ), makar za sada izgleda da ću uzeti plantronics ? Hvala :)

Vidim da se razumiješ pa bih te htio pitati isplati li se dodati 150-250 kn ( neznam točno koliko koštaju ) za Razer Carcharias, jer čujem da "dobiješ manje nego što platiš", nego plantronicove gamecom 777 ?
I možeš li savjetovati neke bolje sluške u rangu gamecom 777 cijene ( oko 500 kn ), makar za sada izgleda da ću uzeti plantronics ? Hvala :)
Uzmi gamecom 777, puno bolji zvuk od recimo g35, a udobniji na duge staze od creative-a ( arena ima preuzak headband pa stišće nakon nekog vremena tjeme na glavi)
Trgovina se zove audio centar i nalazi se koliko se sjećam na 13. katu zgrade jutarnjeg lista , smeđa zgrada.

znači po kvaliteti zvuka sound blaster arena je ispred gamecom 777 ? jer to je to što me zanima, želim uzeti slušalice što kvalitetnijeg zvuka kako bi što duže držale za ovim novim nadolazećim tehnologijama. Vidim da su obje veoma kvalitetne izrade, ugodne za glavu i uho, obje imaju odlične noise cancelling mikrofone, oboje imaju ugrađene zvučne, samo me zanima izvedba sorrounda i kvaliteta tehnologije/zvuka.

znači po kvaliteti zvuka sound blaster arena je ispred gamecom 777 ? jer to je to što me zanima, želim uzeti slušalice što kvalitetnijeg zvuka kako bi što duže držale za ovim novim nadolazećim tehnologijama. Vidim da su obje veoma kvalitetne izrade, ugodne za glavu i uho, obje imaju odlične noise cancelling mikrofone, oboje imaju ugrađene zvučne, samo me zanima izvedba sorrounda i kvaliteta tehnologije/zvuka.
Moja preporuka je gamecom 777. a arena je isto dobar izbor. Bilo koje uzmeš nećeš pogriješiti. Neznam na koje nove nadolazeće tehnologije misliš?
Pravi 5.1 zvuk ti mogu dat jedino slušalice sa više pravih drivera, a sve ostalo ti je dolby headphones emulirani 7.1(5.1) zvuk.
Prave 5.1 sluške primjer:
speedlink medusa (imao sam ih i odlične su)
aaaaaa, sad neznam koje da uzmem :@ ali vjerojatno cu odabrat gamecom 777 jer Sound Blasters Arena ne mogu nidgje naći s dostavom.
Uzmi onda njih. Nisu loše. Dapače, mnogo su dobre.
aaaaaa, sad neznam koje da uzmem :@ ali vjerojatno cu odabrat gamecom 777 jer Sound Blasters Arena ne mogu nidgje naći s dostavom.
Kako nema, imaš u ADM-u.
Ja sam ih tamo uzeo s dostavom i prezadovoljan njima.
To nije arena.
Upravo na glavi imam Plantronics i toplo preporučujem!
Kako nema, imaš u ADM-u.
Ja sam ih tamo uzeo s dostavom i prezadovoljan njima.
To nije arena.
Ah sry nisam dobro pročita učinilo mi se da piše Alpha.
ja mislim da on trazi sound blaster arena, bijele slušalice koštaju 500 kuna, predobar zvuk i predobra kvaliteta izrade
ja mislim da on trazi sound blaster arena, bijele slušalice koštaju 500 kuna, predobar zvuk i predobra kvaliteta izrade
znaš li možda gdje ih mogu naručiti ?
nažalost,ako se ne varam, više ih nema u ponudi u hr dućanima, nekad ih je links držao i imale su dosta nisku cijenu od 550 kuna ili čak manje, dok su na stranim web shopovima cijene oko 100$ pa naviše + dostava i ostalo
Ako baš želiš Creative(što je sasvim dobraodluka) pogledaj ove.
Po specifikacijama su naprednije i od arene, čvrste velike i kvalitetne a cijena nije ko u razera tj neopravdano visoka. Ja da danas kupujem , sigurno bi razmotrio i ove i stavio ih u uži izbor
Ako baš želiš Creative(što je sasvim dobraodluka) pogledaj ove.
Po specifikacijama su naprednije i od arene, čvrste velike i kvalitetne a cijena nije ko u razera tj neopravdano visoka. Ja da danas kupujem , sigurno bi razmotrio i ove i stavio ih u uži izbor
uuu vidio sam te, ali nisam znao da su tako jeftine (mislim, u rangu gamecom 777). Znam da je tactic 3D alpha sigmin "mlađi brat" te kažu kako se i alpha-e mogu uspoređivati po kvaliteti s mnogo skupljim slušalicama, stoga ne umnjam da su sigma slušalice odlične. Pogledao sam par recenzija i također kažu da su odlične, a i relativno su nove na tržištu. Odlučio sam sad da ću njih 100% kupitit, samo me zanima jel ih mogu negdje jeftinije nabavit ? u svijetu medija su 550 s dostavom.
Ima li neko iskustva sa slusanjem rocka (citaj metala) sa Creative Tactic-om?? i da li su navedene sluske općenito dobre za sulsanje muzike??