Preporuka slušalica

poruka: 181
|
čitano: 26.901
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Preporuka slušalica

sto mislite o akg512? sluzile bi mi za cod4 najvise

aaaaa

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka slušalica

Dobre slušalice , možeš ih slobdno uzeti.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Preporuka slušalica

Plantronics gamecon 777 ili Creative tactic 3D alpha ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka slušalica

Gamecon 777 su ipak za stepenicu iznad

2 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Preporuka slušalica

Jeli netko probao Monster Beats by Dre Tour sluske?

Na njuskalu ih ima za 350 kn, isplate li se?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Preporuka slušalica
EZY-E kaže...

Jeli netko probao Monster Beats by Dre Tour sluske?

Na njuskalu ih ima za 350 kn, isplate li se?

To su kineske kopije. Inače su oko 600 kuna bez poreza i PDVa.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
15 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Vidim da se razumiješ pa bih te htio pitati isplati li se dodati 150-250 kn ( neznam točno koliko koštaju ) za Razer Carcharias, jer čujem da "dobiješ manje nego što platiš",  nego plantronicove gamecom 777 ?

I možeš li savjetovati neke bolje sluške u rangu gamecom 777 cijene ( oko 500 kn ), makar za sada izgleda da ću uzeti plantronics ? Hvala :)

15 godina
neaktivan
Preporuka slušalica
A gle , ja ne bi Razer uzimao jer su preskupi za ono što nude. Inače , za ovakve novce ne volim preporučati te "gamerske" jer su one za mene bacanje novca. Ali ipak probao sam jedne slušalice koje su me stvarno oduševile.Creative arena , izvrsne slušalice.Kvalitetne i jako udobne.One su 500 i nešto sitno kuna tako da bi na tvom mjestu uzeo te definitivno bez razmišljanja. Ako ti pak ne trebaju slušalice s mikrofonom preporucujem Grado sr 60i ili malo jeftinije a opet dobre Creative Aurvana.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
DI IMA TIH GRADO SLUŠALICA ZA KUPIT?
Beauty doesn't have a weight restriction.
16 godina
marin4561 kaže...
explorer 4 kaže...

Vidim da se razumiješ pa bih te htio pitati isplati li se dodati 150-250 kn ( neznam točno koliko koštaju ) za Razer Carcharias, jer čujem da "dobiješ manje nego što platiš",  nego plantronicove gamecom 777 ?

I možeš li savjetovati neke bolje sluške u rangu gamecom 777 cijene ( oko 500 kn ), makar za sada izgleda da ću uzeti plantronics ? Hvala :)

Uzmi gamecom 777, puno bolji zvuk od recimo g35, a udobniji na duge staze od creative-a ( arena ima preuzak headband pa stišće nakon nekog vremena tjeme na glavi)

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan
Preporuka slušalica

sharkoon se specijalizirao posebno za gejming, njihove sluške se odlikuju kvalitetom izrade i čistoćom zvuka

SX 410 kn

SP 515 kn

Neću žvaku oću kusur
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 18:52 (cola777).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Man kaže...
DI IMA TIH GRADO SLUŠALICA ZA KUPIT?

Trgovina se zove audio centar i nalazi se koliko se sjećam na 13. katu zgrade jutarnjeg lista , smeđa zgrada.
16 godina
neaktivan
VEĆ JE BILO I **BENO VRIJEME DA MI NETKO ODGOVORI. HVALA TI MNOGO! IMAJU LI WEB STRANICU?
15 godina
neaktivan
Preporuka slušalica
Evo ti link , tu imaš cjenik i kontakt broj http://www.audiocentar.hr/grado/ @redbull-pa samo ih raširiš gore o cem ti pričaš da su neudobne
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 0:42 (explorer 4).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka slušalica

znači po kvaliteti zvuka sound blaster arena je ispred gamecom 777 ? jer to je to što me zanima, želim uzeti slušalice što kvalitetnijeg zvuka kako bi što duže držale za ovim novim nadolazećim tehnologijama. Vidim da su obje veoma kvalitetne izrade, ugodne za glavu i uho, obje imaju odlične noise cancelling mikrofone, oboje imaju ugrađene zvučne, samo me zanima izvedba sorrounda i kvaliteta tehnologije/zvuka.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Arena je presexy i megakewl!
16 godina
marin4561 kaže...

znači po kvaliteti zvuka sound blaster arena je ispred gamecom 777 ? jer to je to što me zanima, želim uzeti slušalice što kvalitetnijeg zvuka kako bi što duže držale za ovim novim nadolazećim tehnologijama. Vidim da su obje veoma kvalitetne izrade, ugodne za glavu i uho, obje imaju odlične noise cancelling mikrofone, oboje imaju ugrađene zvučne, samo me zanima izvedba sorrounda i kvaliteta tehnologije/zvuka.

Moja preporuka je gamecom 777. a arena je isto dobar izbor. Bilo koje uzmeš nećeš pogriješiti. Neznam na koje nove nadolazeće tehnologije misliš?

Pravi 5.1 zvuk ti mogu dat jedino slušalice sa više pravih drivera, a sve ostalo ti je dolby headphones emulirani 7.1(5.1) zvuk.

Prave 5.1 sluške primjer:

speedlink medusa (imao sam ih i odlične su)

zalman

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan
Preporuka slušalica

aaaaaa, sad neznam koje da uzmem :@ ali vjerojatno cu odabrat gamecom 777 jer Sound Blasters Arena ne mogu nidgje naći s dostavom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka slušalica

Uzmi onda njih. Nisu loše. Dapače, mnogo su dobre.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
marin4561 kaže...

aaaaaa, sad neznam koje da uzmem :@ ali vjerojatno cu odabrat gamecom 777 jer Sound Blasters Arena ne mogu nidgje naći s dostavom.

Kako nema, imaš u ADM-u.

Ja sam ih tamo uzeo s dostavom i prezadovoljan njima.

Only the brave
16 godina
RePlaY kaže...
marin4561 kaže...

Kako nema, imaš u ADM-u.

To nije arena.

jokaCRO ingame
17 godina
Preporuka slušalica

Upravo na glavi imam Plantronics i toplo preporučujem!

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
red_bull kaže...
RePlaY kaže...
marin4561 kaže...

Kako nema, imaš u ADM-u.

To nije arena.

Ah sry nisam dobro pročita učinilo mi se da piše Alpha.

Only the brave
15 godina
neaktivan
Preporuka slušalica

ja mislim da on trazi sound blaster arena, bijele slušalice koštaju 500 kuna, predobar zvuk i predobra kvaliteta izrade

Neću žvaku oću kusur

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cola777 kaže...

ja mislim da on trazi sound blaster arena, bijele slušalice koštaju 500 kuna, predobar zvuk i predobra kvaliteta izrade

znaš li možda gdje ih mogu naručiti ? 

15 godina
neaktivan
marin4561 kaže...
cola777 kaže...

nažalost,ako se ne varam, više ih nema u ponudi u hr dućanima, nekad ih je links držao i imale su dosta nisku cijenu od 550 kuna ili čak manje, dok su na stranim web shopovima cijene oko 100$ pa naviše + dostava i ostalo

Neću žvaku oću kusur
16 godina
marin4561 kaže...
cola777 kaže...

Ako baš želiš Creative(što je sasvim dobraodluka) pogledaj ove.

Po specifikacijama su naprednije i od arene, čvrste velike i kvalitetne a cijena nije ko u razera tj neopravdano visoka. Ja da danas kupujem , sigurno bi razmotrio i ove i stavio ih u uži izbor

Klik

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan
red_bull kaže...
marin4561 kaže...
cola777 kaže...

Ako baš želiš Creative(što je sasvim dobraodluka) pogledaj ove.

Po specifikacijama su naprednije i od arene, čvrste velike i kvalitetne a cijena nije ko u razera tj neopravdano visoka. Ja da danas kupujem , sigurno bi razmotrio i ove i stavio ih u uži izbor

Klik

uuu vidio sam te, ali nisam znao da su tako jeftine (mislim, u rangu gamecom 777). Znam da je tactic 3D alpha sigmin "mlađi brat" te kažu kako se i alpha-e mogu uspoređivati po kvaliteti s mnogo skupljim slušalicama, stoga ne umnjam da su sigma slušalice odlične. Pogledao sam par recenzija i također kažu da su odlične, a i relativno su nove na tržištu. Odlučio sam sad da ću njih 100% kupitit, samo me zanima jel ih mogu negdje jeftinije nabavit ? u svijetu medija su 550 s dostavom.

14 godina
neaktivan

Ima li neko iskustva sa slusanjem rocka (citaj metala) sa Creative Tactic-om?? i da li su navedene sluske općenito dobre za sulsanje muzike??

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice