Preporuka slušalica

poruka: 181
|
čitano: 26.852
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Preporuka slušalica

Uglavnom tražim maksimalni moguci komfor, znaci da ako imam slusalice 2 sata na glavi da me ne bole uši, znaci komfor prije svega, slušalice bi bile namjenjene za igre na prvom mjestu zatim ostale stvari.. mikrofon mi trenutno nije bitan iako nije na odmet da ga slušalice imaju

cijena nije bitna znaci bilo koje al eto da vam stavim limit neka to bude 800kn. lp, zvučnu imam iako mogu biti i usb nije mi to neki problem.

uglavnom slušalice su nešto što mi treba pogotovo jer ih imam na sebi najmanje 1 sat u komadu nekad i više sati u komadu.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 8:23 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Preporuka slušalica

Logitech G330 - Vrlo lagane i udobne slušalice, čak nakon sati i sati korištenja neće te stisnuti ni malo. Ali nek se javi još netko ipak vjerujem da do 800kn ima i boljih sluška, ove su oko 300.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
15 godina
protjeran
Preporuka slušalica

Ja imam Sennheiser PMX 90, najbolje slušalice koje sam imao priliku isprobati, doduše, namijenjene su glazbi. 350kn. Kako je kolega iznad rekao, netko vjerojatno zna nešto bolje.

EDIT: http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headsets_pc_pro-gaming

evo pogledaj tu, toplo ti preporučam Sennheiser.

Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 8:29 (trackmanijak).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Ranko Kukumar kaže...

Logitech G330 - Vrlo lagane i udobne slušalice, čak nakon sati i sati korištenja neće te stisnuti ni malo. Ali nek se javi još netko ipak vjerujem da do 800kn ima i boljih sluška, ove su oko 300.

ne, imao sam ih, ne volim taj stil slušalica. znam da su lagane ali ne volim ja da se na uho tako zakace

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 8:32 (toxic).
17 godina
trackmanijak kaže...

Ja imam Sennheiser PMX 90, najbolje slušalice koje sam imao priliku isprobati, doduše, namijenjene su glazbi. 350kn. Kako je kolega iznad rekao, netko vjerojatno zna nešto bolje.

pa dobro sad glazna ili igra, u igri ima svega, a pogotovo pozadinske muzike. bitno je dobiti dobar komfor i zvuk, sad da li su one namjenjene za gaming, muziku ili nešto trece boli me kifla zelim komfor i dobar zvuk.

15 godina
protjeran
To ti je stvar navike, prvo su mi bile čudne dok nisam skužio kako ih namjestit, sad su mi odlične. Ipak, možda ti jednostavno ne pašu. (ja, npr., ne mogu nosit one in-ear, u kanalu)
17 godina
Preporuka slušalica

otvorene su, previše zvuk odlazi van njih, ja bi ipak da ako ja to dost pojacam da on ostane u okvirima moje glave..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
toxic kaže...

pa dobro sad glazna ili igra, u igri ima svega, a pogotovo pozadinske muzike. bitno je dobiti dobar komfor i zvuk, sad da li su one namjenjene za gaming, muziku ili nešto trece boli me kifla zelim komfor i dobar zvuk.

Kao što sam rekao, onda ti toplo preporučam Sennheiser, nekoliko njihovih slušalica sam imao priliku isprobati i to su bili najbistriji zvukovi koje sam čuo. S ovim PMX 90 često čujem kako šumi mikrofon dok glumci u igrama govore {#}

15 godina
protjeran
toxic kaže...

otvorene su, previše zvuk odlazi van njih, ja bi ipak da ako ja to dost pojacam da on ostane u okvirima moje glave..

Da, istina, bolje se čuje vani nego nutra =)

Po mom mišljenju, mala cijena za odličan zvuk.

15 godina
neaktivan
Preporuka slušalica

Nedavno sam poslusao Grado SR 80i, nevjerovatno su dobre. Vrhunska klasa, s tim ne mozes falit.

Cijena ne bi trebala prelaziti 1000 kuna. Prijatelj ih kupio u Italiji no trebao bi biti zastupnik kod nas...

I da, udobne su.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Preporuka slušalica

Sennheiser HD koja je razlika izmedu hd i standardnih?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

HD su skuplje. =) Pretpostavka je da su bolje. Doduše, od njih nećeš imati koristi na zvučnoj karticu u računalu, jedino ako imaš pro studio i audio sustav.

EDIT: Grado - jako dobre, ali opet, za profesionalce koji se bave zvukom, doma za ekranom ti nećeš iskoristiti potencijal. Realno, ne treba ti ništa više od 500kn

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 9:02 (trackmanijak).
17 godina
trackmanijak kaže...

HD su skuplje. =) Pretpostavka je da su bolje. Doduše, od njih nećeš imati koristi na zvučnoj karticu u računalu, jedino ako imaš pro studio i audio sustav.

EDIT: Grado - jako dobre, ali opet, za profesionalce koji se bave zvukom, doma za ekranom ti nećeš iskoristiti potencijal. Realno, ne treba ti ništa više od 500kn

trenutno imam speedlink medusa 5.1 odlican zvuk, prije mi nije smetalo sad mi odjednom smeta kada ih imam vise od 1 sat na glavi. neznam zasto.. sada bi htio lakse slusalice slicnih performansi. eto to je to sto trazim..

razmisljam o creative nesto htio bih iskoristi 5.1 zvuk u igrama. sa nekim stereo slusalicama to necu dozivjet.

15 godina
protjeran
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 9:18 (trackmanijak).
17 godina
Preporuka slušalica

zanimljivo.. ali mislim da je to ipak previše?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
da, vidio sam cijenu, sori.
vjerojatno ćeš kod logitecha nać dobar omjer cijene i kvalitete.
17 godina
trackmanijak kaže...
da, vidio sam cijenu, sori.
vjerojatno ćeš kod logitecha nać dobar omjer cijene i kvalitete.

imo g35 nisu me se posebno dojmile...

mislim da cu ici na ovo

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_35_334&products_id=10145

imo sam creative labs arena. bijele one su bile super lagane bio sam glup sto sam ih prodo...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 9:27 (toxic).
15 godina
neaktivan
trackmanijak kaže...

Profesionalce? Ma ne, definitivno su radjene za ljude koji cijene dobar zvuk i zele kvalitetne slusalice koje nece trebat mijenjat barem 10 godina. A ako su u stanju prenijet kvalitetno glazbu, radit ce odlicno i sa igrama i filmovima.

Inace, sad sam naletio na nekom forumu da kostaju ravno 800 kuna... Model ispod (takodjer cudoviste) SR 60i je oko 600 kuna.

@ Toxic: Inace Sennheiser su jako dobre. Odi na njih radije nego na neki 5.1 bullshit...

15 godina
protjeran
da, evo, baš gledam, sve koje su iznad prosjeka su bolesno skupe
17 godina
mapir kaže...
trackmanijak kaže...

Profesionalce? Ma ne, definitivno su radjene za ljude koji cijene dobar zvuk i zele kvalitetne slusalice koje nece trebat mijenjat barem 10 godina. A ako su u stanju prenijet kvalitetno glazbu, radit ce odlicno i sa igrama i filmovima.

Inace, sad sam naletio na nekom forumu da kostaju ravno 800 kuna... Model ispod (takodjer cudoviste) SR 60i je oko 600 kuna.

@ Toxic: Inace Sennheiser su jako dobre. Odi na njih radije nego na neki 5.1 bullshit...

evo daj mi 5 slusalica koje bi ti kupio da imas love znaci mozes ici do 800kn koju kn vise.

ako mislis da mi stereo slusalice mogu pruzit bolji dozivljaj predlozi. radije cu uzet preporuceno nego nesto bezveze. evo izlistaj 5 komada koje bi ti uzeo i daj mi linkve i ja razmislim koje cu uzet od tih 5 i kupim. stisnem hvala i svi sretni

15 godina
protjeran
mapir kaže...
trackmanijak kaže...

Držim da se takve slušalice spajaju na audio sustav i sluša se lossles formati. Al opet, slažem se s tobom. Rađe bi uzeo svoje PMX 90, nego 5.1 sluške za 500 kn, ne čini mi se baš realno.

17 godina
Preporuka slušalica

aj i it izlistaj par komada koje bi ti kupio do 800kn..

cisto da bacimo karte na stol pa da kupim to sta mi vi preporucite.  glupo bi bilo da idem po svojem a tu trazim savjet

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Preporuka slušalica

Evo, moj objektivan savjet. Preporučam ti Sennheiser, za računalo ti treba nešto što reproducira od 20 do 20 000 Hz, veće raspone nećeš ni izvući iz računala (razlozi su formati datoteka i sam hardware), dobro će ti doći i neki pseudo-surround, te popratni software. Distorzije te ne trebaju zabrinjavati, sve Sennheiserice imaju distorzije u rangu top modela drugih proizvođača. http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headsets-pc_pro-gaming-161?Open&path=private_headsets_pc_pro-gaminghttp://www.nabava.net/slusalice__830/sennheiser-slusalice-pc161__584481

Moj savjet (slobodno uzmi i neki slabiji model iz iste serije, nećeš pogriješiti, tipa http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headsets-pc_pro-gaming-151?Open&path=private_headsets_pc_pro-gaming)

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 9:42 (trackmanijak).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Preporuka slušalica
I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Father_Dougal kaže...

Prvo, ima raspon od 10 do 30 000 Hz, nepotrebno (odmah mogu zaključiti da ima rupa i neravnomjerno je pokriven), zatim, 51 om, trebat će mu pojačalo (slušalice gube svaku svrhu ako su spojene na jeftine pc zvučnike), te distorzije od 0.3%, što je veće od svih Sennheiserica (doduše, još uvijek odlična specifikacija). Za tu cijenu su vrlo dobre, ali mislim da toxic može donijeti bolju odluku, uzevši u obzir da plaća do 800 kn, te da mu se ne isplati uzeti slušalice koje trebaju pojačalo.

17 godina
trackmanijak kaže...

Evo, moj objektivan savjet. Preporučam ti Sennheiser, za računalo ti treba nešto što reproducira od 20 do 20 000 Hz, veće raspone nećeš ni izvući iz računala (razlozi su formati datoteka i sam hardware), dobro će ti doći i neki pseudo-surround, te popratni software. Distorzije te ne trebaju zabrinjavati, sve Sennheiserice imaju distorzije u rangu top modela drugih proizvođača. http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headsets-pc_pro-gaming-161?Open&path=private_headsets_pc_pro-gaminghttp://www.nabava.net/slusalice__830/sennheiser-slusalice-pc161__584481

Moj savjet (slobodno uzmi i neki slabiji model iz iste serije, nećeš pogriješiti, tipa http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headsets-pc_pro-gaming-151?Open&path=private_headsets_pc_pro-gaming)

a sta sa pc 131 modelom izgledaju mi isto. pa eto jos to komentiraj uzet cu sens sigurno samo je pitanje koje

15 godina
protjeran
PC 131 su dobre, ali mislim da možeš bolje proći. U Ronisu su 400 kn, ali ima i jeftinijih sa boljim specifikacijama. PC 131 ne pokrivaju ni slušni dio spektra. Osobno, išao bih sa PC 151, u Ronisu su 600 kn, smatram da s njima možeš imati jedno ugodno iskustvo. Odličan zvuk, mnogo kontrole, samo što nemaju surround (ovisno o zvučnoj kartici i driverima možeš ga lažirati i na stereo slušalicama, kao ja, ali to je druga priča. Reci ako te zanima).
BTW Malo sam se raspitao o onim Superlux, i čini se da su jako dobre za tu cijenu, ljudi su zadivljeni. Doduše, na nekim čudnim stranicama, pa ne znam koliko tome vjerovati.
17 godina
trackmanijak kaže...
PC 131 su dobre, ali mislim da možeš bolje proći. U Ronisu su 400 kn, ali ima i jeftinijih sa boljim specifikacijama. PC 131 ne pokrivaju ni slušni dio spektra. Osobno, išao bih sa PC 151, u Ronisu su 600 kn, smatram da s njima možeš imati jedno ugodno iskustvo. Odličan zvuk, mnogo kontrole, samo što nemaju surround (ovisno o zvučnoj kartici i driverima možeš ga lažirati i na stereo slušalicama, kao ja, ali to je druga priča. Reci ako te zanima).
BTW Malo sam se raspitao o onim Superlux, i čini se da su jako dobre za tu cijenu, ljudi su zadivljeni. Doduše, na nekim čudnim stranicama, pa ne znam koliko tome vjerovati.

drugo je preko ebay-a uzimat jeftine stvari ovdje se radi o preko 500kn pa nisam bas najsigurniji sto se tice toga. ko zna u kakvom stanju mi mogu doci itak to..

nedavno sam narucio sat i jos nisam dobio obavijest da je poslan a meni su pare skinute, dok recimo torbicu koju sam uzeo zarucnici je poslana. jos sam skeptik sto se tice toga.

a ronis je skuplji od svih ostalih

14 godina
neaktivan
toxic kaže...
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_35_334&products_id=10145

imo sam creative labs arena. bijele one su bile super lagane bio sam glup sto sam ih prodo...

Evo ako ti je lakše i ja ti kažem da si glup što si prodao Arenu.

Za srednji segment cijene uzmi svakako Alphu, odlične slušalice. Ja sam ih zamalo uzeo ali onda su uletile G35.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Preporuka slušalica
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice