Podloga za mis

poruka: 61
|
čitano: 11.202
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Podloga za mis

zz ekipa..posto sam neki dan kupio Razer Abyssusa, vrijeme je da za njeg kupim i prigodnu podlogu..zanimaju me 3 modela..

1)

http://www.links.hr/index.php?naziv=Podloga+za+mi%9A+RAZER+Kabuto%2C+crna&option=artikl&id_kategorija=1018&id_artikl=101.800.130

2)

http://www.links.hr/index.php?naziv=Podloga+za+mi%9A%2C+STEELSERIES+4HD&option=artikl&id_kategorija=1018&id_artikl=101.800.134

3)

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_30&products_id=8586

dali vrijedi ono nepisano pravilo da istom pripada isto ( u ovom slucaju Razeru Razer) ili je to nevazno, te neka od ovih podloga bolje funkcionira?

P.S. ako imate koju bolju ponudu do 160,00 kn..molim prijedloge (bez Razer Goliathus :) )

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 19:32 (fakEEE).

0 0 hvala 0
14 godina
Podloga za mis

Steelseries qck+ uzmi ili roccat taito i da golathus sucks izlize se nakon 1 mj i skupa je{#}.

0 6 hvala 0
15 godina
protjeran
Podloga za mis

Isprika autoru sto upadam na topic, ali zanima me kakva je podloga: cooler master storm tactics?

Kupio bih je jedino zbog ovih cool natpisna njoj a i jeftina je :)

evo to je ta: http://www.cmstorm.com/en/products/surfaces/cs_m_fps_tactics_dc/

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 0:54 (EZY-E).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Podloga za mis

da,gledao sam i tu,ali mi je prevelika :/ tako da sam mislio uzet ovu roccat sense posto ju mogu stavit po duzini na stol da mi stane..dal bi fulo s njom?

i dal pruza vece performanse roccat ili qck mini (na kojoj mis bolje klizi) ..? posto izgleda da drugog izbora nemam, barem ne do tog cjenovnog ranka ....

EDIT : ezy-e di ima za kupit ta podloga? u kojem ducanu? ako moze link :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 0:57 (fakEEE).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Podloga za mis
Kresho kaže...

Steelseries qck+ uzmi ili roccat taito i da golathus sucks izlize se nakon 1 mj i skupa je{#}.

Neznam bas, ja ju imam 3 mjeseca a moj frend 7 mjeseci i nije se nikom izlizala.

visit http://www.youtube.com/user/zoja26pro?feature=mhum
15 godina
protjeran
fakEEE kaže...

da,gledao sam i tu,ali mi je prevelika :/ tako da sam mislio uzet ovu roccat sense posto ju mogu stavit po duzini na stol da mi stane..dal bi fulo s njom?

i dal pruza vece performanse roccat ili qck mini (na kojoj mis bolje klizi) ..? posto izgleda da drugog izbora nemam, barem ne do tog cjenovnog ranka ....

EDIT : ezy-e di ima za kupit ta podloga? u kojem ducanu? ako moze link :)

U Feniks kompjutori trgovini, -link-

Meni se isto cini malo prevelika, da je nekih 20% manja bilo bi super :)

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 1:31 (EZY-E).
15 godina
neaktivan
Podloga za mis

@ fakee uzmi roccat sotu za 170 kn izvrsna podloga.

@EZY uzmi tu coolermaster tactics za te pare je najbolja

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 15:05 (explorer 4).

0 0 hvala 1
17 godina
Podloga za mis

Imam CM Storm Tactics DC CS-M FPS već preko godinu dana.

To je vjerojatno najbolja platnena (dobro, Durocloth je nekakavo sintetičko platno) podloga dobavljiva u Hrvatskoj.

Jedina mana je što skuplja prašinu i muce pa ju treba češće čistiti.

Ja ju platih 100 Kn, sad joj je cijena nekih 120 Kn.

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Podloga za mis

Zoja ja sam ju imo 1 mj i izlizala mi se imala je izlizane spotove po sebi onak je pobjeljena bila na mjestima soz za off topic

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 15:29 (Kresho).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kresho kaže...

Zoja ja sam ju imo 1 mj i izlizala mi se imala je izlizane spotove po sebi onak je pobjeljena bila na mjestima soz za off topic

Daj covjece kako ce ti se izlizati razer goliathus nemoguce ja svoju imam oko 6 mjeseci kako nova je.Za te pare neces naci bolje podloge vjeruj mi probo sam sve razerove podloge(osim ove 2 nove sto su tek nedavno izasle)

Znaci nema dvoumljenja uzmes si Razer Goliathus Speed Edition,posto si reko da ti je onda neka preveliak uzmes si srednju velicinu i miran si.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
Podloga za mis
ajde na pricaj gluposti, takoder koristim Goliathus vec god i po i jos je ista ko i prvog dana. neznam ja sta si ti radio sa svojom
Jahao sam pješice.
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Podloga za mis

Lol to je srot podloga rade si uzmi sharkoon za 60 kn nego imat tu podlogu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A di da si uzmem?U mom gradu sam imaju Razerove podloge i dosta su skupe.

17 godina
Dolu kaže...

A di da si uzmem?U mom gradu sam imaju Razerove podloge i dosta su skupe.

Vjerujem da i ti trgovci u tvom gradu naručuju od drugih/večih, tako da mislim da mogu i druge podloge nabavljati.

Osim toga, ako ne mogu, ko ti brani da naručiš online...

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
16 godina
neaktivan
Podloga za mis

Sve preporuke za Razer Goliathus Control. Pusti price tipa izlize se, ovako onako, koristim ju vec vise od pola godine i sve 10.

Low life ! Alat ne cini majstora!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Podloga za mis

evo odlucio sam se onda za http://www.links.hr/index.php?naziv=Podloga+za+mi%9A%2C+RAZER+GOLIATHUS++FRAGGED+Control+Standard+edition&option=artikl&id_kategorija=1018&id_artikl=101.800.140

znaci necu pogrijesit i nema sanse da se izlize? naravno ak samo misem prolazim njome {#}

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Podloga za mis

Neces se pokajati, odlicna podloga. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

evo odlucio sam se onda za http://www.links.hr/index.php?naziv=Podloga+za+mi%9A%2C+RAZER+GOLIATHUS++FRAGGED+Control+Standard+edition&option=artikl&id_kategorija=1018&id_artikl=101.800.140

znaci necu pogrijesit i nema sanse da se izlize? naravno ak samo misem prolazim njome {#}

Nema sanse da pogrijesis samo onaj ako je taj ducan dobar gdje kupujes ponesi svoj mis pa ga probaj na control editon i na speed  da vidis na kojemu je ce se mis bolje ponasati.{#}

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan

Sto se tice misa ja bi ti preporcuio od ta dva g500 ali i mx518 je zakon mis ali takoder bi ti preporucio da si uzmes ovu razerovu podlogu sto si Fakeee namjerava uzeti to ti je 150 kn i da uzmes speed edition

LoL-scarface797(EU)
14 godina
neaktivan
Podloga za mis

jel bolje onda uzet control ili standard edition posto imam mis sa 3500 dpi ? kaj nije bolje imat misa na najvisoj dpi i control podlozi nego na nekoj srednjoj dpi i speed?

P.S. da napomenem da igram FPS igre {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2010 15:45 (fakEEE).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Podloga za mis

Imas dvije 3 veličine : Standard, Omega i Alpha i 2 vrste : Control i Speed. Ja bih ti preporucio Control. Na njoj koristim Razer Abyssusa(3500 dpi).

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Podloga za mis

Vako se prica na internetu da je bolje na speed podlozi igrati sa vise dpi tj sa vecim sens, a na control na manjim dpi tj na manje sens, ali se u stvarnosti obrnuto ide ti veci dpi,sens na control manji dpi sens, na speed.Ja koristim g5 i kotistio sam mx518 na speed i to je bio puni pogodak

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Gman kaže...

Sve preporuke za Razer Goliathus Control. Pusti price tipa izlize se, ovako onako, koristim ju vec vise od pola godine i sve 10.

Ja svoju koristim 11 mjeseci, kao nova je. Zapravo, malo je krpom vlaznom obrises, i bas kao da je nova.

Onaj tip ocigledno troll-a.

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Gman kaže...

Ja svoju koristim 11 mjeseci, kao nova je. Zapravo, malo je krpom vlaznom obrises, i bas kao da je nova.

Onaj tip ocigledno troll-a.

Da stvarno neznam cime je prelazio po njoj brus papirom ili uglavnom podloga moze izdrzati dugo.

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

ma pusti onog sto prica on mora da je testirao plugove i traktor na njoj ;)

15 godina
neaktivan

Nista od misa.Mislio sam da imaju neke bolje miseve,ali imaju sam neka gov...Naime imam http://www.elex.hr/index.php?page=shop.product_details&category_id=80&flypage=shop.flypage&product_id=255&option=com_virtuemart&Itemid=37&vmcchk=1&Itemid=37

Sada neznam kolko dpi.Mislim da ima max 1000.Naime ako uzmem neku Razerovu podlogu dali cu vidit rezultate(u igricama).

14 godina
Podloga za mis

S tim misem ne{#}

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A kad kod nas samo od bolji ima Razer.I najeftiniji je Abysus(kosta 320-350 kn).Zvao sam danas jednu trgovinu i kazu da imaju ne x7 150 ima cudno ime ispred neznam da si ga kupim šta vi mislite?

16 godina
neaktivan
Podloga za mis

A4Tech x7 750?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice