ovako, kupio sam novi mis ms x3me i nedai mi kotačić... dal mi mozete kako pomoc???
Nosi ga na servis gdje si ga i kupio.
Imam isti miš za te novce predobar...to je tvornička greška...
to mi se isto desilo jučer sa starim misom.. sve radi kako treba smao nemogu kad vrtim kotačić ić dole gore
Probaj ustekat u drugi USB utor !
sređeno..
I u cemu je bio problem ? Mozda nekom pomogne !
na alatnoj traci desno u kutu je nacrtan mis, kliknes na njega ,,,wheell mode imas ponudjeno a) system(intelli-mouse) mode
b) enhance mode ..... meni je bilo na enhance mode... treba stavit na ovo drugo... i to je to...
moze li mi netko reci koliko je tezak mis koliko je ugodan , koliko je velik i to ? razmisljam dali da ga kupim...
mis je odlican, nije jako tezak..i za te novce isplati se ga uzet..
pozz,
i ja imam ovaj mis i stvarno je dobar ali vise puta na dan jednostavno prestane raditi pa ga moram istekati/ustekati i onda dalje radi, ima jos netko takav problem? taj mis imaju jos 2 moja frenda i jedan ima isti problem a drugome radi bez problema
meni radi.. nemam nikakvih problema
nemma mobilni usb kabel.. tkao da sorry--- rec cu frendu nek mi slika.. pa da prebaci slike na comp... pa cu ti poslat... imas fejs?
nemma mobilni usb kabel.. tkao da sorry--- rec cu frendu nek mi slika.. pa da prebaci slike na comp... pa cu ti poslat... imas fejs?
Pa stavi fotke ovdje, nije neko zadiranje u privatnost ako se vidi ruka na mišu, a to može mnogima pomoć u procjeni jel im
paše ili ne.
odma prvi dan isto ko i frendu...
Koristim ga evo 3 dana već i mogu reći da sam prezadovoljan, nikakvih problema s njim nemam. Za te novce (120kn u Vinkovcima) je definitivno bolje nego što sam očekivao
šta mislite jel ovo najbolji izbor do 100 kn? ( nije mi bitno toliko optika i prezicnost, nego dizajn i kvaliteta)
ja ga koristim vec skoro godinu dana i nisam imo nikakvih problema sa njime po meni do 100 kn je definitivno best buy.
ja ga koristim vec skoro godinu dana i nisam imo nikakvih problema sa njime po meni do 100 kn je definitivno best buy.
a reci mi jel se cuju puno tipke glavne? nevolim ako se puno cuju -.-
Da cuju se al nije strasno
a ono koliko otprilike glasno?
šta mislite jel ovo najbolji izbor do 100 kn? ( nije mi bitno toliko optika i prezicnost, nego dizajn i kvaliteta)
Taj nema ni dobru optiku niti dobru preciznost a bome niti dobar dizajn kao ni kvalitetu.
MS industrial je MSAN-ov brand, jeftina kineska roba koja se prodaje samo na našem i par susjednih tržišta.
Taj nema ni dobru optiku niti dobru preciznost a bome niti dobar dizajn kao ni kvalitetu.
MS industrial je MSAN-ov brand, jeftina kineska roba koja se prodaje samo na našem i par susjednih tržišta.
Izgled je extra, dok kvaliteta i nije bas nesto. Imao sam 2 ova misa, na prvom mi je otisao klik na scroll-u (nakon godinu dana), a na drugom lijevi klik koji je i najvazniji. Poceo mi je raditi dvoklik ili cak i vise puta registruje klik (nakon samo 2-3 mjeseca koristenja). Od tada sam presao na CM Storm Xornet i extra je, vrijedi svake marke. Sad znam na cemu sam...
Da se nadovežem. Nakon godinu dana svakodnevnog korištenja po 3-4 sata dnevno (sekundarni komp) počeo je sam dvoklikat i počeo se palit-gasit. Znači, ovo što se pali-gasi je problem nikakav u usporedbi s ovim dvoklikom. Moram priznati da kad sam ga kupio nisam očekivao da će radit i ovoliko dugo.
Izgled je extra, dok kvaliteta i nije bas nesto. Imao sam 2 ova misa, na prvom mi je otisao klik na scroll-u (nakon godinu dana), a na drugom lijevi klik koji je i najvazniji. Poceo mi je raditi dvoklik ili cak i vise puta registruje klik (nakon samo 2-3 mjeseca koristenja). Od tada sam presao na CM Storm Xornet i extra je, vrijedi svake marke. Sad znam na cemu sam...
Da se nadovežem. Nakon godinu dana svakodnevnog korištenja po 3-4 sata dnevno (sekundarni komp) počeo je sam dvoklikat i počeo se palit-gasit. Znači, ovo što se pali-gasi je problem nikakav u usporedbi s ovim dvoklikom. Moram priznati da kad sam ga kupio nisam očekivao da će radit i ovoliko dugo.
Upravo ovo se i meni dogodilo; otprilike u 12. mjesecu, nakon što je miš "napunio" kakvih godinu dana, bit će - to im je mana...
Upravo ovo se i meni dogodilo; otprilike u 12. mjesecu, nakon što je miš "napunio" kakvih godinu dana, bit će - to im je mana...
Izvolite, također nakon nekih 7-8 mjeseci korištenja mujs mac cici krep....
Uzeo sam danas ovaj mis I kad sam ga ustekao windows ga registruje i instalira drivere i to.
Ali neregistruje pokrete,klikove,nista.
Samo svijetli i to je to.
EDIT:
Mislim da sam locirao problem.
Driveri od proslog MSa su malo zezali,kada sam ga ustekao u utor gdje ovaj prijasnji mis nikad nije bio ustekan normalno je radio.