Miš ms x3me

poruka: 33
|
čitano: 18.287
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Miš ms x3me

ovako, kupio sam novi mis ms x3me i nedai mi kotačić... dal mi mozete kako pomoc???{#}

0 0 hvala 0
15 godina
Miš ms x3me

Nosi ga na servis gdje si ga i  kupio.

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Miš ms x3me

Imam isti miš za te novce predobar...to je tvornička greška...

My way
13 godina
neaktivan

to mi se isto desilo jučer sa starim misom.. sve radi kako treba smao nemogu kad vrtim kotačić ić dole gore

15 godina
Miš ms x3me

Probaj ustekat u drugi USB utor !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

sređeno..

15 godina
Miš ms x3me

I u cemu je bio problem ? Mozda nekom pomogne !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

na alatnoj traci desno u kutu je nacrtan mis, kliknes na njega ,,,wheell mode imas ponudjeno                       a) system(intelli-mouse) mode

b) enhance mode                                  ..... meni je bilo na enhance mode... treba stavit na ovo drugo... i to je to...

14 godina

moze li mi netko reci koliko je tezak mis koliko je ugodan , koliko je velik i to ? razmisljam dali da ga kupim...

14 godina
nitko nema ovaj mis ?
13 godina
neaktivan

mis je odlican, nije jako tezak..i za te novce isplati se ga uzet..

14 godina
molim ze ako bi ga mogo malo uslikat .i onako u ruci da vidim koliko je velik i kako izgleda jer na googleu imaju sve iste slike.. zahvaljujem
15 godina
neaktivan
Miš ms x3me

pozz,

i ja imam ovaj mis i stvarno je dobar ali vise puta na dan jednostavno prestane raditi pa ga moram istekati/ustekati i onda dalje radi, ima jos netko takav problem? taj mis imaju jos 2 moja frenda i jedan ima isti problem a drugome radi bez problema

0 0 hvala 0
14 godina
a koliko si ga dugo imao da ti se je poceo gasit palit ?
13 godina
neaktivan

meni radi..  nemam nikakvih problema

13 godina
neaktivan

nemma mobilni usb kabel.. tkao da sorry--- rec cu frendu nek mi slika.. pa da prebaci slike na comp... pa cu ti poslat... imas fejs?

17 godina
foken17 kaže...

nemma mobilni usb kabel.. tkao da sorry--- rec cu frendu nek mi slika.. pa da prebaci slike na comp... pa cu ti poslat... imas fejs?

Pa stavi fotke ovdje, nije neko zadiranje u privatnost ako se vidi ruka na mišu, a to može mnogima pomoć u procjeni jel im

paše ili ne.

15 godina
neaktivan

odma prvi dan isto ko i frendu...

17 godina
neaktivan
Miš ms x3me

Koristim ga evo 3 dana već i mogu reći da sam prezadovoljan, nikakvih problema s njim nemam. Za te novce (120kn u Vinkovcima) je definitivno bolje nego što sam očekivao

Basically any Mac is now an overrated/overpriced PC...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Miš ms x3me

šta mislite jel ovo najbolji izbor do 100 kn? ( nije mi bitno toliko optika i prezicnost, nego dizajn i kvaliteta)

ima se, meže se
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Miš ms x3me

ja ga koristim vec skoro godinu dana i nisam imo nikakvih problema sa njime po meni do 100 kn je definitivno best buy.

the quieter you become the more you are able to hear
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Monster22 kaže...

ja ga koristim vec skoro godinu dana i nisam imo nikakvih problema sa njime po meni do 100 kn je definitivno best buy.

a reci mi jel se cuju puno tipke glavne? nevolim ako se puno cuju -.-

ima se, meže se
13 godina
neaktivan
Miš ms x3me

Da cuju se al nije strasno {#}

the quieter you become the more you are able to hear
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Miš ms x3me

a ono koliko otprilike glasno?

ima se, meže se
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
redikulx kaže...

šta mislite jel ovo najbolji izbor do 100 kn? ( nije mi bitno toliko optika i prezicnost, nego dizajn i kvaliteta)

Taj nema ni dobru optiku niti dobru preciznost a bome niti dobar dizajn kao ni kvalitetu.

MS industrial je MSAN-ov brand, jeftina kineska roba koja se prodaje samo na našem i par susjednih tržišta.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...
redikulx kaže...

Taj nema ni dobru optiku niti dobru preciznost a bome niti dobar dizajn kao ni kvalitetu.

MS industrial je MSAN-ov brand, jeftina kineska roba koja se prodaje samo na našem i par susjednih tržišta.

Izgled je extra, dok kvaliteta i nije bas nesto. Imao sam 2 ova misa, na prvom mi je otisao klik na scroll-u (nakon godinu dana), a na drugom lijevi klik koji je i najvazniji. Poceo mi je raditi dvoklik ili cak i vise puta registruje klik (nakon samo 2-3 mjeseca koristenja). Od tada sam presao na CM Storm Xornet i extra je, vrijedi svake marke. Sad znam na cemu sam...

The future is Fusion - AMD
17 godina
neaktivan
Miš ms x3me

Da se nadovežem. Nakon godinu dana svakodnevnog korištenja po 3-4 sata dnevno (sekundarni komp) počeo je sam dvoklikat i počeo se palit-gasit. Znači, ovo što se pali-gasi je problem nikakav u usporedbi s ovim dvoklikom. Moram priznati da kad sam ga kupio nisam očekivao da će radit i ovoliko dugo.

Huawei u8650/u8652 CM7 team
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
MaXt0r kaže...

Izgled je extra, dok kvaliteta i nije bas nesto. Imao sam 2 ova misa, na prvom mi je otisao klik na scroll-u (nakon godinu dana), a na drugom lijevi klik koji je i najvazniji. Poceo mi je raditi dvoklik ili cak i vise puta registruje klik (nakon samo 2-3 mjeseca koristenja). Od tada sam presao na CM Storm Xornet i extra je, vrijedi svake marke. Sad znam na cemu sam...

dark_wizz kaže...

Da se nadovežem. Nakon godinu dana svakodnevnog korištenja po 3-4 sata dnevno (sekundarni komp) počeo je sam dvoklikat i počeo se palit-gasit. Znači, ovo što se pali-gasi je problem nikakav u usporedbi s ovim dvoklikom. Moram priznati da kad sam ga kupio nisam očekivao da će radit i ovoliko dugo.

Upravo ovo se i meni dogodilo; otprilike u 12. mjesecu, nakon što je miš "napunio" kakvih godinu dana, bit će - to im je mana...

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
14 godina
neaktivan
felonterx kaže...
MaXt0r kaže...

dark_wizz kaže...

Upravo ovo se i meni dogodilo; otprilike u 12. mjesecu, nakon što je miš "napunio" kakvih godinu dana, bit će - to im je mana...

Izvolite, također nakon nekih 7-8 mjeseci korištenja mujs mac cici krep....

\/\/ F1des911 \/\/ Champion of the Underworld
15 godina
neaktivan
Miš ms x3me

Uzeo sam danas ovaj mis I kad sam ga ustekao windows ga registruje i instalira drivere i to.

Ali neregistruje pokrete,klikove,nista.

Samo svijetli i to je to.

EDIT:

Mislim da sam locirao problem.

Driveri od proslog MSa su malo zezali,kada sam ga ustekao u utor gdje ovaj prijasnji mis nikad nije bio ustekan normalno je radio.

Loading...
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 12:40 (GamerMaster2041).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice