mečka je mečka ...sve ostalo su automobili...ja ga bas ne volim ali sta je tu je...
tako nekako i za logitec ...sve ostalo su miševi... :)
Hercegovac?
Mercedes los?
mečka je mečka ...sve ostalo su automobili...ja ga bas ne volim ali sta je tu je...
Hercegovac?
Mercedes los?
Hercegovac?
Mercedes los?
Jedno je sigurno,više nije mit od auta.
Hercegovac?
Ili Bosanac.
hahahaha da, Hercegovac...ali ponavljam mercedes mi nije nešto...to mi je nekako za ljude u godinama :) AUDI, BMW...ili možda Subaru...ali sad odoh off topic :)
Double post? Nisam ja lol, pobrisite :S, Sorry
kupio lycosu crkle media tipke za mjesec dana. sve sto sam uzeo od logija radi i danas savrseno.
Meni bi te media tipke vjerovatno radile zauvijek jer ih ne koristim :)))))
Mozda nikad ne bi ni otkrio da ti prvotno nisu radile xD
Evo upravo me Logi razočarao,na mišu mi više kotačić ne radi!
Ja sam dosada imao priliku koristiti samo Razer Arctosu i svidjela mi se. Nikada nisam koristio Logitech tako da ne znam ništa o njemu.
P.S zar sam jedini kojemu ide na kur4c kada netko napiša "TASTATURA". Pa valjda se kaže tipkovnica...
Moj MX518 ovih dana slavi 4 godine intezivnog rada (RTS,RPG,FPS i slično) i samo se logo izlizao.
Ja svoj M505 imam manje od godinu dana i vec je riknuo.
Ja sam dosada imao priliku koristiti samo Razer Arctosu i svidjela mi se. Nikada nisam koristio Logitech tako da ne znam ništa o njemu.
P.S zar sam jedini kojemu ide na kur4c kada netko napiša "TASTATURA". Pa valjda se kaže tipkovnica...
Na hrvatskom. Na srpskom se kaze tastatura.
P.S zar sam jedini kojemu ide na kur4c kada netko napiša "TASTATURA".
vjerojatno :P
Meni se čini da je najveći problem u tom "sukobu" što većina korisnika je toliko odana jednoj marki da nikada ne proba suprotni tabor. U takvim sam odnosima sa frendovima da često mjenjamo periferiju na tjedan-dva, čisto da se iskusi sve što se nudi. Zato sam "hladan" na takva prepucavanja, Logitech ili Razer, probao sam ih i oba su dobri. Toliko dobri da sam prešao na Roccat kojeg ne dam nitkome ni na 1 dan :)))
Meni se čini da je najveći problem u tom "sukobu" što većina korisnika je toliko odana jednoj marki da nikada ne proba suprotni tabor. U takvim sam odnosima sa frendovima da često mjenjamo periferiju na tjedan-dva, čisto da se iskusi sve što se nudi. Zato sam "hladan" na takva prepucavanja, Logitech ili Razer, probao sam ih i oba su dobri. Toliko dobri da sam prešao na Roccat kojeg ne dam nitkome ni na 1 dan :)))
Pa i ne bas... ja volim eksperimentirati... Nekad se zayebem, nekad ne... Najcesce se vratim nekom brendu kojeg inace kupujem. Razera npr nebi nikad uzeo jer mi je odvratan onaj njihov svemirski dizajn. Microsoft bih kupio sutra...
svaki gazda svog konja hvali ... tako i to ...
isprobao sam dosta logitech i razer periferije (sto moje ... sto kod prijatelja .. na lanovima .....)
mogu reci da je logitech dosta kvalitetniji a i ima predobar support ....
uostalom ... koga briga za izgled :S
edit: zaboravih ono najvaznije ... svaka cast na reviewu ;)
isprobao sam dosta logitech i razer periferije (sto moje ... sto kod prijatelja .. na lanovima .....)
Neki se pale na izgled.
Neki se pale na izgled.
Neke izgled odvrati od kupnje :)
Pa i ne bas... ja volim eksperimentirati... Nekad se zayebem, nekad ne... Najcesce se vratim nekom brendu kojeg inace kupujem. Razera npr nebi nikad uzeo jer mi je odvratan onaj njihov svemirski dizajn. Microsoft bih kupio sutra...
deathadder, lachesis, etc. nemaju svemirski izgled...baš izgledaju ''frajerski'' :) dok logi. izgledaju kao da su ih djeca dizajnirala, ali jbg.a mislim da je kvaliteta izrade puno bolja kod njih. Jedni logi. koji po meni ima dobar izgled je mx - batman edition samo ga bas taj batman logo jebe :)
p.s. imao sam logi. miš i tipkovnicu...sad imam razera
Ta tastatura je pravljena da ima u....e laptopovske tipke. Sto si ju uzimao?
Onda nemoj pljuvati po njoj. Ja je koristim jer sam navikao na lap i na obicnoj tastaturi maltene i ne znam kuckati jer sam vecinu vremena na lapu. I to je najbolja tastatura te vrste.
deathadder, lachesis, etc. nemaju svemirski izgled...baš izgledaju ''frajerski'' :) dok logi. izgledaju kao da su ih djeca dizajnirala, ali jbg.a mislim da je kvaliteta izrade puno bolja kod njih. Jedni logi. koji po meni ima dobar izgled je mx - batman edition samo ga bas taj batman logo jebe :)
Probao i Deathadder, Lachesis, i mogu reci da Logi G500/G5 rev.2.0, G9/G9X, i nisu nimalo "djetinjasti". Lachesis, Deathadder imaju dojam kao da će se sve svaki trenutak raspasti samo od sebe.
Meni se Roccat čini dosta solidne izrade..bar Kone..al zato miško moj mili $$$..600kn,vjerojatno jedna od onih stvari za komp, za koje nikad sam ne bi dao pare - a opet,ne bi se bunio da ga imam.
Osobno,periferija tipa miš,i još gaming miš mi je dosta poderiva i potrošna komponenta..podrazumijevam ipak manje-više svakodnevno gaymanje..pa kud kvragu 80 eura..jao,jao,odlično mi leži u ruci,brutalka precizan,al ne mogu haha na dark side.
Dobro X210 je govno. Bez pardona. Uber-precjenjeno kao i kompletna X serija. Svoj bi joj 30% skinuo cijenu.
Evo legende
Microsoft IntelliMouse Explorer jos radi, kvarova 0(nula) osim male intervencije na kablu gde ulazi (gubio se kontakt) nista drugo.
Sada koristim tipkovnicu i mis Microsoft Wireless Desktop 6000 v3
Sve preporuke, inace Microsoft IntelliMouse Explorer je star negde oko 8 godina.
Probao i Deathadder, Lachesis, i mogu reci da Logi G500/G5 rev.2.0, G9/G9X, i nisu nimalo "djetinjasti". Lachesis, Deathadder imaju dojam kao da će se sve svaki trenutak raspasti samo od sebe.
isto govorimo...slažem se da je logi. kvalitetniji ...ali ipak izgled ide razeru...kao novi Audi i recimo ford focus :)...audi bi bio razer :)
razer -cisti sminkeraj
isto govorimo...slažem se da je logi. kvalitetniji ...ali ipak izgled ide razeru...kao novi Audi i recimo ford focus :)...audi bi bio razer :)
Meni su Logitechovi miševi puno ljepši