Logitech vs. Razer - usporedba i kratki osvrt

poruka: 162
|
čitano: 25.340
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Logitech vs. Razer - usporedba i kratki osvrt
tnakir kaže...
Mako kaže...

mečka je mečka ...sve ostalo su automobili...ja ga bas ne volim ali sta je tu je...

tako nekako i za logitec ...sve ostalo su miševi... :)

Hercegovac?

Mercedes los?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
tnakir kaže...
Mako kaže...

mečka je mečka ...sve ostalo su automobili...ja ga bas ne volim ali sta je tu je...

Hercegovac?

Mercedes los?

Jedno je sigurno,više nije mit od auta.

15 godina
protjeran
tnakir kaže...
Mako kaže...

Hercegovac?

Ili Bosanac.

Stisni HVALA nije teško.
17 godina
neaktivan

hahahaha da, Hercegovac...ali ponavljam mercedes mi nije nešto...to mi je nekako za ljude u godinama :) AUDI, BMW...ili možda Subaru...ali sad odoh off topic :)

Q6600, 3870 X2, 4*1GB Geil Black Dragon 800, Abit IX35 Quad, Big tower Thermaltake Kandalf
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 17:01 (Mako).
15 godina
neaktivan

Double post? Nisam ja lol, pobrisite :S, Sorry

The ONE and ONLY!
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 17:32 (PLASMAorLCD).
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Pislje kaže...

kupio lycosu crkle media tipke za mjesec dana. sve sto sam uzeo od logija radi i danas savrseno.

Meni bi te media tipke vjerovatno radile zauvijek jer ih ne koristim :)))))

Mozda nikad ne bi ni otkrio da ti prvotno nisu radile xD

The ONE and ONLY!
15 godina
protjeran

Evo upravo me Logi razočarao,na mišu mi više kotačić ne radi! Izlanuo se

Stisni HVALA nije teško.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam dosada imao priliku koristiti samo Razer Arctosu i svidjela mi se. Nikada nisam koristio Logitech tako da ne znam ništa o njemu.

P.S zar sam jedini kojemu ide na kur4c kada netko napiša "TASTATURA". Pa valjda se kaže tipkovnica...

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moj MX518 ovih dana slavi 4 godine intezivnog rada (RTS,RPG,FPS i slično) i samo se logo izlizao.  Cool

Star Trek, Dr.Who, EVE Online, Win7, 5800XM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
tomek.75 kaže...

Moj MX518 ovih dana slavi 4 godine intezivnog rada (RTS,RPG,FPS i slično) i samo se logo izlizao.  Cool

Ja svoj M505 imam manje od godinu dana i vec je riknuo.

Stisni HVALA nije teško.
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Ja sam dosada imao priliku koristiti samo Razer Arctosu i svidjela mi se. Nikada nisam koristio Logitech tako da ne znam ništa o njemu.

P.S zar sam jedini kojemu ide na kur4c kada netko napiša "TASTATURA". Pa valjda se kaže tipkovnica...

Na hrvatskom. Na srpskom se kaze tastatura.

:)
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

P.S zar sam jedini kojemu ide na kur4c kada netko napiša "TASTATURA".

vjerojatno :P

Excuse the phun.
16 godina
neaktivan

Meni se čini da je najveći problem u tom "sukobu" što većina korisnika je toliko odana jednoj marki da nikada ne proba suprotni tabor. U takvim sam odnosima sa frendovima da često mjenjamo periferiju na tjedan-dva, čisto da se iskusi sve što se nudi. Zato sam "hladan" na takva prepucavanja, Logitech ili Razer, probao sam ih i oba su dobri. Toliko dobri da sam prešao na Roccat kojeg ne dam nitkome ni na 1 dan :)))

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
the economist kaže...

Meni se čini da je najveći problem u tom "sukobu" što većina korisnika je toliko odana jednoj marki da nikada ne proba suprotni tabor. U takvim sam odnosima sa frendovima da često mjenjamo periferiju na tjedan-dva, čisto da se iskusi sve što se nudi. Zato sam "hladan" na takva prepucavanja, Logitech ili Razer, probao sam ih i oba su dobri. Toliko dobri da sam prešao na Roccat kojeg ne dam nitkome ni na 1 dan :)))

Pa i ne bas... ja volim eksperimentirati... Nekad se zayebem, nekad ne... Najcesce se vratim nekom brendu kojeg inace kupujem. Razera npr nebi nikad uzeo jer mi je odvratan onaj njihov svemirski dizajn. Microsoft bih kupio sutra...

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan

svaki gazda svog konja hvali ... tako i to ...

isprobao sam dosta logitech i razer periferije (sto moje ... sto kod prijatelja .. na lanovima .....)

mogu reci da je logitech dosta kvalitetniji a i ima predobar support .... 

uostalom ... koga briga za izgled :S

edit: zaboravih ono najvaznije ... svaka cast na reviewu ;)

xFire: rebelsy
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 23:36 (rebelsy).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
rebelsy kaže...

isprobao sam dosta logitech i razer periferije (sto moje ... sto kod prijatelja .. na lanovima .....)

Neki se pale na izgled. Nevinašce

Stisni HVALA nije teško.
17 godina
Johnny Jump kaže...
rebelsy kaže...

Neki se pale na izgled. Nevinašce

Neke izgled odvrati od kupnje :)

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
the economist kaže...

Pa i ne bas... ja volim eksperimentirati... Nekad se zayebem, nekad ne... Najcesce se vratim nekom brendu kojeg inace kupujem. Razera npr nebi nikad uzeo jer mi je odvratan onaj njihov svemirski dizajn. Microsoft bih kupio sutra...

deathadder, lachesis, etc. nemaju svemirski izgled...baš izgledaju ''frajerski'' :) dok logi. izgledaju kao da su ih djeca dizajnirala, ali jbg.a mislim da je kvaliteta izrade puno bolja kod njih. Jedni logi. koji po meni ima dobar izgled je mx - batman edition samo ga bas taj batman logo jebe :)

p.s. imao sam logi. miš i tipkovnicu...sad imam razera

Q6600, 3870 X2, 4*1GB Geil Black Dragon 800, Abit IX35 Quad, Big tower Thermaltake Kandalf
16 godina
lol... imam saitek tipkovnicu,razer miša, genius zvučnike i, erm, logitech webkameru... prije sam imo x210 -ok zvuk za previsoku cijenu, te logi ultra slimicu koja je po meni imala perfektni raspored tipaka i bila je dosta izdržljiva,ali je imala u*rane laptopske tipke...
http://www.speedtest.net/result/832888883.png U školi... 90Mbps DL 6Mbps UL
17 godina
neaktivan

Ta tastatura je pravljena da ima u....e laptopovske tipke. Sto si ju uzimao?

16 godina
jbg dobio sam je uz pc prije više godina...
http://www.speedtest.net/result/832888883.png U školi... 90Mbps DL 6Mbps UL
17 godina
neaktivan

Onda nemoj pljuvati po njoj. Ja je koristim jer sam navikao na lap i na obicnoj tastaturi maltene i ne znam kuckati jer sam vecinu vremena na lapu. I to je najbolja tastatura te vrste.

15 godina
odjavljen
Mako kaže...

deathadder, lachesis, etc. nemaju svemirski izgled...baš izgledaju ''frajerski'' :) dok logi. izgledaju kao da su ih djeca dizajnirala, ali jbg.a mislim da je kvaliteta izrade puno bolja kod njih. Jedni logi. koji po meni ima dobar izgled je mx - batman edition samo ga bas taj batman logo jebe :)

Probao i Deathadder, Lachesis, i mogu reci da Logi G500/G5 rev.2.0, G9/G9X, i nisu nimalo "djetinjasti". Lachesis, Deathadder imaju dojam kao da će se sve svaki trenutak raspasti samo od sebe.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 16:57 (Weky).
15 godina
neaktivan

Meni se Roccat čini dosta solidne izrade..bar Kone..al zato miško moj mili $$$..600kn,vjerojatno jedna od onih stvari za komp, za koje nikad sam ne bi dao pare - a opet,ne bi se bunio da ga imam.

Osobno,periferija tipa miš,i još gaming miš mi je dosta poderiva i potrošna komponenta..podrazumijevam ipak manje-više svakodnevno gaymanje..pa kud kvragu 80 eura..jao,jao,odlično mi leži u ruci,brutalka precizan,al ne mogu haha na dark side.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
lol... imam saitek tipkovnicu,razer miša, genius zvučnike i, erm, logitech webkameru... prije sam imo x210 -ok zvuk za previsoku cijenu, te logi ultra slimicu koja je po meni imala perfektni raspored tipaka i bila je dosta izdržljiva,ali je imala u*rane laptopske tipke...

Dobro X210 je govno. Bez pardona. Uber-precjenjeno kao i kompletna X serija. Svoj bi joj 30% skinuo cijenu.

17 godina
neaktivan

Evo legende

Microsoft IntelliMouse Explorer jos radi, kvarova 0(nula) osim male intervencije na kablu gde ulazi (gubio se kontakt) nista drugo.

Sada koristim tipkovnicu i mis Microsoft Wireless Desktop 6000 v3

Sve preporuke, inace  Microsoft IntelliMouse Explorer  je star negde oko 8 godina.

Microsoft IntelliMouse Explorer Microsoft IntelliMouse Explorer
Lepotan i neki anoreksicar :) Lepotan i neki anoreksicar :)
Veliko je dobro ;) Veliko je dobro ;)
██████████████████████

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Weky kaže...
Mako kaže...

Probao i Deathadder, Lachesis, i mogu reci da Logi G500/G5 rev.2.0, G9/G9X, i nisu nimalo "djetinjasti". Lachesis, Deathadder imaju dojam kao da će se sve svaki trenutak raspasti samo od sebe.

isto govorimo...slažem se da je logi. kvalitetniji ...ali ipak izgled ide razeru...kao novi Audi i recimo ford focus :)...audi bi bio razer :)

17 godina

Ako tebi ovo izgleda kao da su ga dizajnirala djeca onda ti stvarno nemam sto za reci

Logitech - klasican dizajn...

Razer - dizajn za pubertetlije i one sto hoce bling bling

MX Performance, MX Revolution i VX Revolution - moja ergela MX Performance, MX Revolution i VX Revolution - moja ergela
I'm going woo woo

5 0 hvala 0
16 godina
protjeran

razer -cisti sminkerajViče

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mako kaže...
Weky kaže...
Mako kaže...

isto govorimo...slažem se da je logi. kvalitetniji ...ali ipak izgled ide razeru...kao novi Audi i recimo ford focus :)...audi bi bio razer :)

Meni su Logitechovi miševi puno ljepši

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice