Logitech vs. Razer - usporedba i kratki osvrt

poruka: 162
|
čitano: 25.340
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Meni je Wave super. Imam ga već godinu dana i nikakvih problema, hod i tvrdoća tipki su mi savršeni, a ovo odmorište za dlanove odlično. Jedina zamjerka mi je što nema scroll locka (koristi se kombinacija tipki) što smeta u korištenju xfirea.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Logitech vs. Razer - usporedba i kratki osvrt

Izdajico ;)

Ako zelis izdrzljivu tastaturu to je chikoni ili IBM stare kliketuse. Onakva kakvu ima petric u prilozima na bug tv-u. Ja imam dvije i nedam ih nikome a jedan knjigovodja mi davao 50 EUR-a za jednu. ;)

:)
17 godina
neaktivan

Meni razer pukao nakon 10 mj. ...spominjete ledice na razeru...daj pa logitec je ruzan ko vrag...ali je kvalitetan...sad ko voli nek izvoli

Q6600, 3870 X2, 4*1GB Geil Black Dragon 800, Abit IX35 Quad, Big tower Thermaltake Kandalf
Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bas mi je dobro dosla ova tema. Naime, nakon 40-ak sati lan partija kod mene doma uz temperaturu od 38 stupnjeva, kasljanje i igrama koje apsolutno odbijaju suradnju uspio sam proliti cijelu salicu caja po svojoj Razer Lycosi. Temeljito sam ju obrisao i posusio i vratio u funkciju u roku od pet minuta. To je bilo pred nekih 15-ak minuta. Za sad se tipkalo ponasa kao da se nista nije dogodilo. Svi gumbi rade, suha je, nije ljepljiva i sve je divno. Mozda ce caj ishlapiti i ostaviti u njoj gomilu secera pa tek onda nastaju problemi, no za sada je sve pet tako da dajem svoj glas razeru.

Opcenito govoreci, nikad zapravo nisam imao priliku koristiti neku Logitechovu tipkovnicu. Istina jest da one imaju vise macro tipaka, no car Razera lezi u softveru. Iako dosta kompliciran za nauciti, jednom kada ga covjek shvati on mu pruza apsolutnu moc nad svojim alatom. Svaka tipka prigramabilna je, svaki gumb moze izvoditi nizove naredbi jednim pritiskom, prigrami mogu biti povezani sa tipkama itd. itd. Ne zelim pisati hvalospjeve o Razeru no softver je za svaku pohvalu. Njih definitivno podrzavam iznad Logitecha. O cemu svjedoci i Moj PC :)

Excuse the phun.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 0:03 (Sharps).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hehhehe

Meni je buraz posuo pivo po logiju ultra flat. Nakon tusiranja mlakom vodom i susenja na striku radi evo vec dvije pune godine a tako bi prosla i bilo koja druga tastatura. Ne vidim pnetu savladavanja programiranja drivera. Ne patm da imam moc nad tastaturom. Kad narastes vidjeces da ima i bitnijih stvari u zivotu.

Ako e volis logija ond apod moj pc nemoj ni zavirivati ;)

15 godina
protjeran

Razera bi kupio samo zato sta ljepo izgleda.Izlanuo se

Stisni HVALA nije teško.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
logic kaže...

Hehhehe

Meni je buraz posuo pivo po logiju ultra flat. Nakon tusiranja mlakom vodom i susenja na striku radi evo vec dvije pune godine a tako bi prosla i bilo koja druga tastatura. Ne vidim pnetu savladavanja programiranja drivera. Ne patm da imam moc nad tastaturom. Kad narastes vidjeces da ima i bitnijih stvari u zivotu.

Toliko o tvojoj tastaturi... 

P.S.

Za one malo "slabije", pogledajte broj gresaka.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto
16 godina
neaktivan
logic kaže...

Hehhehe

Ne tvrdim da sam svladao programiranje driverom nego koristenje softvera koji dolazi sa tipkovnicom. Ne mislim da je potrebno vrijedati.

Excuse the phun.
16 godina
neaktivan
logic kaže...

Izdajico ;)

Ako zelis izdrzljivu tastaturu to je chikoni ili IBM stare kliketuse. Onakva kakvu ima petric u prilozima na bug tv-u. Ja imam dvije i nedam ih nikome a jedan knjigovodja mi davao 50 EUR-a za jednu. ;)

Kolega, također, sada koristim neku HP-ovu, a tri IBM-ove stoje u posebnim kutijama, Bogu hvala, pa se buraz od davnih dana bavi kompjuterima pa mi je to ostavio u baštinu, njemu se više sviđaju novije od Logi-ja!?

17 godina
Mentalist kaže...
logic kaže...

Hehhehe

Toliko o tvojoj tastaturi... 

P.S.

Za one malo "slabije", pogledajte broj gresaka.

:D

17 godina
neaktivan
Greske nisu do tastature vec do mene a i kucam na lapu ;)
15 godina
neaktivan
logic kaže...

Niti bilo ko drugi uzgred budi receneo ;)

Logitech No 1.

XXXXXXX :))) Strašan si,mora ti se priznati. Smijeh

17 godina

Ja bi dao svoj glas G15 ovdje iskljucivo zbog iluminacije.

Svaka high end tipk. bi to trebala imati. Battlelight? wtf? xD

Da si umjesto tarantule stavio lycosu, prica bi se promijenila.

S trece strane, da si bilo sto usporedivao sa starom g15 rev 1, svi bi izgubili. :P

Da je logitech ruzan - jest i meni je to problem. Tu i tamo se nade neka ljepotica u ponudi al rijetko.

- Psiho246
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@thedream

Zasto?
15 godina
neaktivan

E ljudi da vas ozbiljno sad pitam.

Za šta vam treba osvjetljenje tipkovnice?

Ako vam treba osvijetljena tipkovnica da bi mogli igrati, onda oprostite, ali žali bože vašeg igranja.

U kojoj još to igri imaš vremena gledati u tipkovnicu?

Sve tipke ti trebaju biti lako dostupne sa osnovne wasd pozicije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Vash kaže...

Jesi li ikada pisao u mraku?

Ja kad sam kod drugova na nocenju, indikator za vrijeme lijeganja je to sto mozemo procitati slova na tipkama.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto
15 godina
neaktivan
logic kaže...
@thedream

Zasto?

Ma simpatično mi je to,nisam u 15g bavljenja HW-om upoznao većeg fana Logitecha,a bilo ih je svakakvih,silno čudo. Izlanuo se

17 godina
thedream kaže...
logic kaže...
@thedream

Zasto?

Ma simpatično mi je to,nisam u 15g bavljenja HW-om upoznao većeg fana Logitecha,a bilo ih je svakakvih,silno čudo. Izlanuo se

Logic ti nije fan nicega.

On je samo hater svega ostaloga. :P

- Psiho246
17 godina
neaktivan

@thedream

Moj post je bio odgovor na ovaj:"  Eh da je miš od logitecha i da je puko istog bi trena dobio novi od logitecha. To nikakav razer nema takav support." Ja sam dodao:"Niti bilo ko drugi uzgred budi receneo ;). Logitech No 1."

Ispravi me ako ovo nije tacno. Jesam fan logija i to ne krijem samo sto bez obzira na mene logiju malo ko ima sta zamjeriti. Citaj malo po forumu, zanemari mene. Plus sto ja isticem da sam neke stvario kupio radi ceifa i ne ubjedjuem druge da to moraju imati. Tipa Z-5500. Ali sa druge strane kad kupis logija znas da nisi puno pogrijesio osim sto si mozda kod neke druge firme mogao dobiti nijansu losiji proizvod, ako i to po znacajno nizoj cijeni. Al to ti je kao i prica audi vs mercedes. Ni sa jednim ences pogrijesiti al mecka je mecka dosta bolja i puno skuplja i vjerobatno razlika u kvaliteti ne opravdava razliku u cijeni al se opet odlicno prodaje.

Naravno nisam tvoj post shvatio na pogresan nacin i znam da se salis.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 12:43 (logic).
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Vash kaže...

Jesi li ikada pisao u mraku?

Ja kad sam kod drugova na nocenju, indikator za vrijeme lijeganja je to sto mozemo procitati slova na tipkama.

Stalno pišem u mraku i po svjetlu.

Ne trebam gledat u tipkovnicu da bih pisao, a pogotovo ne da bih igrao igre. 

To sam uvježbao (ciljano) u roku mjesec dana. (dopisivanjem preko msn-a, dok sam ga koristio), jer sam vidio da gledanjem i tipkanjem nikada ništa neću stići napisati.

15 godina
neaktivan
logic kaže...

@thedream

Moj post je bio odgovor na ovaj:"  Eh da je miš od logitecha i da je puko istog bi trena dobio novi od logitecha. To nikakav razer nema takav support." Ja sam dodao:"Niti bilo ko drugi uzgred budi receneo ;). Logitech No 1."

Ispravi me ako ovo nije tacno. Jesam fan logija i to ne krijem samo sto bez obzira na mene logiju malo ko ima sta zamjeriti. Citaj malo po forumu, zanemari mene. Plus sto ja isticem da sam neke stvario kupio radi ceifa i ne ubjedjuem druge da to moraju imati. Tipa Z-5500. Ali sa druge strane kad kupis logija znas da nisi puno pogrijesio osim sto si mozda kod neke druge firme mogao dobiti nijansu losiji proizvod, ako i to po znacajno nizoj cijeni. Al to ti je kao i prica audi vs mercedes. Ni sa jednim ences pogrijesiti al mecka je mecka dosta bolja i puno skuplja i vjerobatno razlika u kvaliteti ne opravdava razliku u cijeni al se opet odlicno prodaje.

Sorry, ali fakat si fulao sa usporedbom. Mečke imaju već zadnjih valjda 10 godina problema sa kvalitetom, jedno vrijeme su gubili ogromne pare i čak išli u minus zbog ispravljanja post production grešaka.  Situacija se nešto popravila, ali još uvijek ih audi sigurno dere na području kvalitete.

15 godina
neaktivan
logic kaže...

@thedream

Tu nemoj ići,vozim audi.SmijehSmijeh Nema te mečke(pa i 4matic) koja može nadhebati pravog Quattra,bilo A3,pa do A8. bio TDi ili benzinac,osobno mislim da Audi ne da ne zaostaje,nego čak i sustiže Mercedes u mnogim modelima.

Da se vratim malo na temu,pošto imam i ja Logitech Wave Cordless već podosta,imam Logi Z2300 zvučnike,dva Gamepada,svakako sam i ja pobornik da se kupi Logijeva tipkovnica iz uvoda,ali ima jedan problem,a to je naša osobna preferencija. Ako tebi G serija njihova ne paše za tipkanje,a za gaming ti je odlična - a gamer si, šta te briga kupuj...doći će i vrijeme kad će te to pustiti.

I mene je,i sve je..bez brige.Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 12:52 (thedream).
17 godina
neaktivan

Prije upustanja u bilo kakvu raspravu mecka vs bilo ko drugi da kazem da sam bio menadzer prodaje mercedesovih vozila u ovlastenom salonu i servisu 5 godina ;)

Poprilicno sam upucen u tu tematiku ;)

15 godina
neaktivan
logic kaže...

Prije upustanja u bilo kakvu raspravu mecka vs bilo ko drugi da kazem da sam bio menadzer prodaje mercedesovih vozila u ovlastenom salonu i servisu 5 godina ;)

Poprilicno sam upucen u tu tematiku ;)

Od starog frend je onaj tip koji je uslikao novu E klasu koja se samozapalila.SmijehSmijeh Kad smo kod toga. Prije 3,4g,tako nešto. Pune novine su toga bile,bilo je više slučajeva.

Nemoj mi samo reći da ovaj forum ima auto-temu. To bi bilo ono,music for me ears,ali i nepresušni izvor spama i vjerojatno banova.

Ti kao menadžer prodaje ne možeš imati objektivnost procjene neovisnog vozača,to je tako jasno. Tko si to ti,je li - da tražiš kruha preko pogače, hoću reći ruka ruku mije, dok ti Merđo daje papati.

Druga stvar,nastranu,što je to odličan automobil,ali dodao bih - uz bolji Quattro pogon kod Audija,i živahnije vozne osobine kod BMW-a. BMW zalijepljivanje za sic je još uvijek nedosanjani san za većinu Mercedesa i Audija.ŠutimŠutim,nećemo izazvati WW3.

17 godina
neaktivan

BIO  ;)

ALi imao sam inside info i za audi ;)

15 godina
neaktivan
logic kaže...

BIO  ;)

ALi imao sam inside info i za audi ;)

Šuti,rat će. Vraćanje na temu.

16 godina

kupio lycosu crkle media tipke za mjesec dana. sve sto sam uzeo od logija radi i danas savrseno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pislje kaže...

kupio lycosu crkle media tipke za mjesec dana. sve sto sam uzeo od logija radi i danas savrseno.

Meni bi te media tipke vjerovatno radile zauvijek jer ih ne koristim :)))))

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan

mečka je mečka ...sve ostalo su automobili...ja ga bas ne volim ali sta je tu je...

tako nekako i za logitec ...sve ostalo su miševi... :)

Q6600, 3870 X2, 4*1GB Geil Black Dragon 800, Abit IX35 Quad, Big tower Thermaltake Kandalf
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Mako kaže...

mečka je mečka ...sve ostalo su automobili...ja ga bas ne volim ali sta je tu je...

tako nekako i za logitec ...sve ostalo su miševi... :)

Hercegovac?

I'm going woo woo
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice