ja imam samo jedno pitanje dali taj mis nema nest sto drugi imaju ja jos nista nisam nasao??
i dali imaj onaj dark field da radi po staklu kao mx performance?
Mislim da ima... Heh jos nisam probao po staklu :)
ja imam samo jedno pitanje dali taj mis nema nest sto drugi imaju ja jos nista nisam nasao??
i dali imaj onaj dark field da radi po staklu kao mx performance?
Mislim da ima... Heh jos nisam probao po staklu :)
ja sam ga dobio iz protisa u prosli cetvrtak
mis je prebolestan,kupio sam si jos dvije eneloop baterije punjive imam njihov original punjac da nemoram puniti baterije na misu.
stalno ga koristim kao bezicnog,igram svaku vecer sa klanom badcompany2 mis radi savrseno u bezicnom nacinu nema nikakvih lagova nista.
jedina zamjerka je da u gamer modu mis potrosi bateriju za jedan dan :D
a kod normalnog koristenja nemam pojma ,ali sigurno mu traje vise tjedana
Koji miš je bolji, G9x ili G700?
Planiram u skoroj buducnosti kupiti jedan od ta dva.
Cijena im je vise-manje ista, wireless mi ne igra ulogu, g9x ima dosta osjetljiv right click ali mi se sviđa "fat" grip.
Namjena bi bila pretezno za igre.
Cijena im je vise-manje ista, wireless mi ne igra ulogu, g9x ima dosta osjetljiv right click ali mi se sviđa "fat" grip.
neznam zasto bi uzeo g9x
jer ima izmjenjiv grip i mogu se utezi podesavat ja ti imam g9x i ne primjecujem skoro nikakvu razliku kad se mjenjaju utezi a grip koristim samo deblji jer je ugodniji a vidim da g700 ima jos ugodniji grip
+ g700 ima puno programabilnih tipki tako da ce ti to puno znaciti u mmo
ja imam g9x i namjeravam uzet g700 jer je jednostavno pre hebeni mis ima sve
neznam zasto bi uzeo g9x
jer ima izmjenjiv grip i mogu se utezi podesavat ja ti imam g9x i ne primjecujem skoro nikakvu razliku kad se mjenjaju utezi a grip koristim samo deblji jer je ugodniji a vidim da g700 ima jos ugodniji grip
Saka mi nije velika a grip mi se cini dosta velikim (vecim od g700) i zbog toga mislim da bi mi ruka savrseno lezala.
13 tipki na g9x bi mi bilo i vise nego dovoljno. Ne igram MMO nego FPS uglavnom tako da sam bez brige.
A i dodatni utezi bi mi pomogli posto volim da je miš trom, preciznije ciljam ;)
neznam zasto bi uzeo g9x
Saka mi nije velika a grip mi se cini dosta velikim (vecim od g700) i zbog toga mislim da bi mi ruka savrseno lezala.
13 tipki na g9x bi mi bilo i vise nego dovoljno. Ne igram MMO nego FPS uglavnom tako da sam bez brige.
A i dodatni utezi bi mi pomogli posto volim da je miš trom, preciznije ciljam ;)
hehe,i ja igram fps-ove tocnije za sad samo bad company 2
g700 je tezak mis dobrim dijelom zbog baterije
a macro tipke meni dobro dodju u bc2,npr jednom tipkom mi izvadi shock pedals,opali sa njima i vrati na pusku itd :)
G9x najprije isprobaj da li ti dobro lezi u ruci ili ne. Mozes u nekom ducanu vidjeti kako ti lezi (npr. u Technomaxu u Garden Mallu ga imaju spojenog na komp, pa mozes dobro isprobati kako ti lezi).
To je mis sa "specificnim" oblikom i koliko vidim po netu ljudima ne "lezi OK" nego su manje-vise dvije strane - ili ljudima odlicno lezi ili ljudima nikako ne lezi u ruci.
Ja sam imao Logitech G9 i prodao sam ga zbog jednog razloga - mis mi nikako ne lezi u ruci i uopce mi ga nije bilo ugodno koristiti (ok, i znojenje dlanova, ali to je vise zbog mene nego zbog misa).
Iako je mis tehnicki fenomenalan, nisam se nikako mogao priviknuti na njegov oblik i na kraju je otisao u oglasnik.
Zato - prije kupnje Logitecha G9x obavezno ga isprobaj kako ti lezi.
A sto se tice G9 vs G700 tu su tri parametra koja bi trebala odlucivati:
- koji ti vise odgovara oblikom
- da li ti treba wireless
- da li ti trebaju dodatne tipke koje ima G700
ja sam ga dobio iz protisa u prosli cetvrtak
mis je prebolestan,kupio sam si jos dvije eneloop baterije punjive imam njihov original punjac da nemoram puniti baterije na misu.
Koja je razlika izmedju eneloop baterija i npr duracell od 2500 mAh? osim sto ove sanyove ne "gube" struju ako se ne koriste?
U tome ;)
U tome ;)
;)
Jutro... znaci nema nekakve razlike koja bi meni bila bitna :) A taman sam sinoc narucio 8 komada jer sam mislio da su po necem posebne :D
em mu misa sta sad uzet, G700 ili G9x?
em mu misa sta sad uzet, G700 ili G9x?
G700 ;)
U tome ;)
;)
Jutro... znaci nema nekakve razlike koja bi meni bila bitna :) A taman sam sinoc narucio 8 komada jer sam mislio da su po necem posebne :D
A neces propasti ;)
Nije ni neka razlika u cijeni ;)
Odakle si narucio?
G9x najprije isprobaj da li ti dobro lezi u ruci ili ne. Mozes u nekom ducanu vidjeti kako ti lezi (npr. u Technomaxu u Garden Mallu ga imaju spojenog na komp, pa mozes dobro isprobati kako ti lezi).
To je mis sa "specificnim" oblikom i koliko vidim po netu ljudima ne "lezi OK" nego su manje-vise dvije strane - ili ljudima odlicno lezi ili ljudima nikako ne lezi u ruci.
Ja sam imao Logitech G9 i prodao sam ga zbog jednog razloga - mis mi nikako ne lezi u ruci i uopce mi ga nije bilo ugodno koristiti (ok, i znojenje dlanova, ali to je vise zbog mene nego zbog misa).
Iako je mis tehnicki fenomenalan, nisam se nikako mogao priviknuti na njegov oblik i na kraju je otisao u oglasnik.
zasto ne uzet g700 ako im je cjena ista
nudim mambu za ovo! javite se s prijedlozima na pp, molim vas :D
U tome ;)
;)
A neces propasti ;)
Nije ni neka razlika u cijeni ;)
Odakle si narucio?
UK
Mislim da se u ovom slucaju ipak onda sve svodi na to kako leži u ruci, tocnije kako ruka leži na njemu I to zavisi od covjeka do covjeka, treba osobno isprobati.
A ovo sto ima dodatne tipke meni (i mozda nekim drugima) apsolutno nista ne znaci kad ih ionako necu koristiti.
Pitanje za one koji vec imaju g700: Koliko su teske te baterije (pojedinacno)...otprilike?
Mislim da se u ovom slucaju ipak onda sve svodi na to kako leži u ruci, tocnije kako ruka leži na njemu I to zavisi od covjeka do covjeka, treba osobno isprobati.
A ovo sto ima dodatne tipke meni (i mozda nekim drugima) apsolutno nista ne znaci kad ih ionako necu koristiti.
Pitanje za one koji vec imaju g700: Koliko su teske te baterije (pojedinacno)...otprilike?
pa teske su onoliko kolko i ostale punjive baterije ... ide jedna baterija u mis.
I g700 neradi na staklu,tj radi ali ne onak kak treba radit.
Osjecaj za tezinu manjih predmeta mi je katastrofa tako da ne znam, je li teza od 28g?
A staklo me ne brine, imam yebenu podlogu
pa teske su onoliko kolko i ostale punjive baterije ... ide jedna baterija u mis.
I g700 neradi na staklu,tj radi ali ne onak kak treba radit.
Trebas sporkat staklo...
I u upustvu za miseve sa darkfield senzorom pise da ako ne radi na staklu da sacekas par minuta da padne prasina na staklo pa ce raditi ;)
mis je dosta tezak,ja sam si nabavio neku jeftinu podlogu za 15 kuna :)
koja je dosta dobra,dole je prava guma i nemozes je pomaknuti na stolu,a povrsina po kojoj klizi mis je od dva sloja neka srebrna folija i na njoj plastika,a mis leti po njoj
sad vise nisam siguran hoce li mis kliziti bolje po steelseries 4hd koju sam narucio,jer na ovoj od 15 kuna klizi stvarno lagano
roccat kone il g700 ili g500(koji mi posebno dobro lezi u ruci....odnosno isproban je)
roccat kone il g700 ili g500(koji mi posebno dobro lezi u ruci....odnosno isproban je)
Djelomicno si sam odgovorio na svoje pitanje. Ako ti G500 lezi bolje od ove druge dvojice onda se nemas sto mislit.
Djelomicno si sam odgovorio na svoje pitanje. Ako ti G500 lezi bolje od ove druge dvojice onda se nemas sto mislit.
al hardverski koji je najbolji
al hardverski koji je najbolji
Pa mislim da je tu G700 ipak prvi. Samo, mislim da ces vise imati koristi od misa koji ti savrseno stoji u ruci, nego od misa koji ima milijardu i jedan dpi a nikako da ti udobno sjedne u saku.
dam i nesto para...
Prvo se izvinjavam sto nisam temi prisustovo dugo vremena a sta se misa tice jednostavo je presavrsen prijatelj mi ima i koristio sam ga stvarno bravo logitech a s ovim potezom je logitech ukopo i mabmu i nagu od razera.
Logi ih je odavno ukopao. Zašto uopće uspoređuješ logitech i razer. Kao da si usporedio Barcelonu i Dinamo.
Da ali to kazem radi nekih koji padaju na ledice i svjetleci logo,a i sam vec koristim logitech od mx-518,do g5 v1 sada v2 ali za 10 dana ide g700 i mozda logitech g35.Jedini meni dobar mis od razer je imperator ali malo nudi za visoku cijenu i g500 je jeftinij a odere ga 3 put.:)
dam i nesto para...
Mozes se truditi ali prijatelju ne vjerujem bas da ce neko mijenjati mambu za g700 ali slobodno pokusaji:)Ili pokusaj naci nekoga klinca koji se pali na ledice pa njega zajebi ;)