Logitech G700

poruka: 246
|
čitano: 60.916
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Logitech G700
xnight_hunterx kaže...

ja imam samo jedno pitanje dali taj mis nema nest sto drugi imaju ja jos nista nisam nasao??

i dali imaj onaj dark field da radi po staklu kao mx performance?

Mislim da ima... Heh jos nisam probao po staklu :)

I'm going woo woo
17 godina
Logitech G700

ja sam ga dobio iz protisa u prosli cetvrtak

mis je prebolestan,kupio sam si jos dvije eneloop baterije punjive imam njihov original punjac da nemoram puniti baterije na misu.

stalno ga koristim kao bezicnog,igram svaku vecer sa klanom badcompany2 mis radi savrseno u bezicnom nacinu nema nikakvih lagova nista.

jedina zamjerka je da u gamer modu mis potrosi bateriju za jedan dan :D

a kod normalnog koristenja nemam pojma ,ali sigurno mu traje vise tjedana

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 1:38 (crozoki).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Logitech G700

Koji miš je bolji, G9x ili G700?

Planiram u skoroj buducnosti kupiti jedan od ta dva.

Cijena im je vise-manje ista, wireless mi ne igra ulogu, g9x ima dosta osjetljiv right click ali mi se sviđa "fat" grip.

Namjena bi bila pretezno za igre.

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Cijena im je vise-manje ista, wireless mi ne igra ulogu, g9x ima dosta osjetljiv right click ali mi se sviđa "fat" grip.

neznam zasto bi uzeo g9x

jer ima izmjenjiv grip i mogu se utezi podesavat Neodlučan ja ti imam g9x i ne primjecujem skoro nikakvu razliku kad se mjenjaju utezi a grip koristim samo deblji jer je ugodniji a vidim da g700 ima jos ugodniji grip

+ g700 ima puno programabilnih tipki tako da ce ti to puno znaciti u mmo

ja imam g9x i namjeravam uzet g700 jer je jednostavno pre hebeni mis ima sve

17 godina
neaktivan
xnight_hunterx kaže...
AA-d00d kaže...

neznam zasto bi uzeo g9x

jer ima izmjenjiv grip i mogu se utezi podesavat Neodlučan ja ti imam g9x i ne primjecujem skoro nikakvu razliku kad se mjenjaju utezi a grip koristim samo deblji jer je ugodniji a vidim da g700 ima jos ugodniji grip

Saka mi nije velika a grip mi se cini dosta velikim (vecim od g700) i zbog toga mislim da bi mi ruka savrseno lezala.

13 tipki na g9x bi mi bilo i vise nego dovoljno. Ne igram MMO nego FPS uglavnom tako da sam bez brige.

A i dodatni utezi bi mi pomogli posto volim da je miš trom, preciznije ciljam ;)

17 godina
AA-d00d kaže...
xnight_hunterx kaže...
AA-d00d kaže...

neznam zasto bi uzeo g9x

Saka mi nije velika a grip mi se cini dosta velikim (vecim od g700) i zbog toga mislim da bi mi ruka savrseno lezala.

13 tipki na g9x bi mi bilo i vise nego dovoljno. Ne igram MMO nego FPS uglavnom tako da sam bez brige.

A i dodatni utezi bi mi pomogli posto volim da je miš trom, preciznije ciljam ;)

hehe,i ja igram fps-ove tocnije za sad samo bad company 2

g700 je tezak mis dobrim dijelom zbog baterije

a macro tipke meni dobro dodju u bc2,npr jednom tipkom mi izvadi shock pedals,opali sa njima i vrati na pusku itd :)

16 godina
Logitech G700

G9x najprije isprobaj da li ti dobro lezi u ruci ili ne. Mozes u nekom ducanu vidjeti kako ti lezi (npr. u Technomaxu u Garden Mallu ga imaju spojenog na komp, pa mozes dobro isprobati kako ti lezi).

To je mis sa "specificnim" oblikom i koliko vidim po netu ljudima ne "lezi OK" nego su manje-vise dvije strane - ili ljudima odlicno lezi ili ljudima nikako ne lezi u ruci.

Ja sam imao Logitech G9 i prodao sam ga zbog jednog razloga - mis mi nikako ne lezi u ruci i uopce mi ga nije bilo ugodno koristiti (ok, i znojenje dlanova, ali to je vise zbog mene nego zbog misa).

Iako je mis tehnicki fenomenalan, nisam se nikako mogao priviknuti na njegov oblik i na kraju je otisao u oglasnik.

Zato - prije kupnje Logitecha G9x obavezno ga isprobaj kako ti lezi.

A sto se tice G9 vs G700 tu su tri parametra koja bi trebala odlucivati:

- koji ti vise odgovara oblikom

- da li ti treba wireless

- da li ti trebaju dodatne tipke koje ima G700

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
crozoki kaže...

ja sam ga dobio iz protisa u prosli cetvrtak

mis je prebolestan,kupio sam si jos dvije eneloop baterije punjive imam njihov original punjac da nemoram puniti baterije na misu.

Koja je razlika izmedju eneloop baterija i npr duracell od 2500 mAh? osim sto ove sanyove ne "gube" struju ako se ne koriste?

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan

U tome ;)

:)
17 godina
logic kaže...

U tome ;)

;)

Jutro...  znaci nema nekakve razlike koja bi meni bila bitna :) A taman sam sinoc narucio 8 komada jer sam mislio da su po necem posebne :D

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
Logitech G700

em mu misa sta sad uzet, G700 ili G9x? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
simeparanoja kaže...

em mu misa sta sad uzet, G700 ili G9x? 

G700 ;)

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
logic kaže...

U tome ;)

;)

Jutro...  znaci nema nekakve razlike koja bi meni bila bitna :) A taman sam sinoc narucio 8 komada jer sam mislio da su po necem posebne :D

A neces propasti ;)

Nije ni neka razlika u cijeni ;)

Odakle si narucio?

16 godina
neaktivan
Mauro kaže...

G9x najprije isprobaj da li ti dobro lezi u ruci ili ne. Mozes u nekom ducanu vidjeti kako ti lezi (npr. u Technomaxu u Garden Mallu ga imaju spojenog na komp, pa mozes dobro isprobati kako ti lezi).

To je mis sa "specificnim" oblikom i koliko vidim po netu ljudima ne "lezi OK" nego su manje-vise dvije strane - ili ljudima odlicno lezi ili ljudima nikako ne lezi u ruci.

Ja sam imao Logitech G9 i prodao sam ga zbog jednog razloga - mis mi nikako ne lezi u ruci i uopce mi ga nije bilo ugodno koristiti (ok, i znojenje dlanova, ali to je vise zbog mene nego zbog misa).

Iako je mis tehnicki fenomenalan, nisam se nikako mogao priviknuti na njegov oblik i na kraju je otisao u oglasnik.

zasto ne uzet g700 ako im je cjena ista

16 godina
odjavljen
Logitech G700

nudim mambu za ovo! javite se s prijedlozima na pp, molim vas :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
logic kaže...
tnakir kaže...
logic kaže...

U tome ;)

;)

A neces propasti ;)

Nije ni neka razlika u cijeni ;)

Odakle si narucio?

UK

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
xnight_hunterx kaže...
Mauro kaže...

Mislim da se u ovom slucaju ipak onda sve svodi na to kako leži u ruci, tocnije kako ruka leži na njemu Izlanuo se I to zavisi od covjeka do covjeka, treba osobno isprobati.

A ovo sto ima dodatne tipke meni (i mozda nekim drugima) apsolutno nista ne znaci kad ih ionako necu koristiti.

Pitanje za one koji vec imaju g700: Koliko su teske te baterije (pojedinacno)...otprilike?

17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
xnight_hunterx kaže...
Mauro kaže...

Mislim da se u ovom slucaju ipak onda sve svodi na to kako leži u ruci, tocnije kako ruka leži na njemu Izlanuo se I to zavisi od covjeka do covjeka, treba osobno isprobati.

A ovo sto ima dodatne tipke meni (i mozda nekim drugima) apsolutno nista ne znaci kad ih ionako necu koristiti.

Pitanje za one koji vec imaju g700: Koliko su teske te baterije (pojedinacno)...otprilike?

pa teske su onoliko kolko i ostale punjive baterije ...  ide jedna baterija u mis.

I g700 neradi na staklu,tj radi ali ne onak kak treba radit.

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
17 godina
neaktivan
Logitech G700

Osjecaj za tezinu manjih predmeta mi je katastrofa tako da ne znam, je li teza od 28g?

A staklo me ne brine, imam yebenu podloguCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
viper kaže...

pa teske su onoliko kolko i ostale punjive baterije ...  ide jedna baterija u mis.

I g700 neradi na staklu,tj radi ali ne onak kak treba radit.

Trebas sporkat staklo...

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan

I u upustvu za miseve sa darkfield senzorom pise da ako ne radi na staklu da sacekas par minuta da padne prasina na staklo pa ce raditi ;)

17 godina
Logitech G700

mis je dosta tezak,ja sam si nabavio neku jeftinu podlogu za 15 kuna :)

koja je dosta dobra,dole je prava guma i nemozes je pomaknuti na stolu,a povrsina po kojoj klizi mis je od dva sloja neka srebrna folija i na njoj plastika,a mis leti po njoj

sad vise nisam siguran hoce li mis kliziti bolje po steelseries 4hd koju sam narucio,jer na ovoj od 15 kuna klizi stvarno lagano

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Logitech G700

roccat kone il g700 ili g500(koji mi posebno dobro lezi u ruci....odnosno isproban je) Smijeh

xDDD

1 0 hvala 0
17 godina
danfa123 kaže...

roccat kone il g700 ili g500(koji mi posebno dobro lezi u ruci....odnosno isproban je) Smijeh

Djelomicno si sam odgovorio na svoje pitanje. Ako ti G500 lezi bolje od ove druge dvojice onda se nemas sto mislit.

I'm going woo woo
15 godina
protjeran
tnakir kaže...
danfa123 kaže...

Djelomicno si sam odgovorio na svoje pitanje. Ako ti G500 lezi bolje od ove druge dvojice onda se nemas sto mislit.

al hardverski koji je najbolji

xDDD
17 godina
danfa123 kaže...
tnakir kaže...
danfa123 kaže...

al hardverski koji je najbolji

Pa mislim da je tu G700 ipak prvi. Samo, mislim da ces vise imati koristi od misa koji ti savrseno stoji u ruci, nego od misa koji ima milijardu i jedan dpi a nikako da ti udobno sjedne u saku. 

I'm going woo woo
16 godina
odjavljen
skank666 kaže...

dam i nesto para...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
lukavg kaže...
scarface797 kaže...

Prvo se izvinjavam sto nisam temi prisustovo dugo vremena a sta se misa tice jednostavo je presavrsen  prijatelj mi ima i koristio sam ga stvarno bravo logitech a s ovim potezom je logitech ukopo i mabmu i nagu od razera.

Logi ih je odavno ukopao. Zašto uopće uspoređuješ logitech i razer. Kao da si usporedio Barcelonu i Dinamo.

Da ali to kazem radi nekih koji padaju na ledice i svjetleci logo,a i sam vec koristim logitech od mx-518,do g5 v1 sada v2 ali  za 10 dana ide g700 i mozda logitech g35.Jedini meni dobar mis od razer je imperator ali malo nudi za visoku cijenu i g500 je jeftinij a odere ga 3 put.:)

14 godina
neaktivan
skank666 kaže...
skank666 kaže...

dam i nesto para...

Mozes se truditi ali prijatelju ne vjerujem bas da ce neko mijenjati mambu za g700 ali slobodno pokusaji:)Ili pokusaj naci nekoga klinca koji se pali na ledice pa njega zajebi ;)

15 godina
neaktivan
Logitech G700
@scarface pogledaj malo slusalice creative soundblaster arena.
Creative je zvukovno nesto kvalitetniji od logija pa..
I da u linksu ih samo pogledaj jer su preskupe.
Neznam koji im je vrag da ih drze 950 kn a tehno max koji je uzasno skup ih prodaje za 600 kn.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice