Koju tipkovnicu za igranje? zaključana tema

poruka: 46
|
čitano: 7.007
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Koju tipkovnicu za igranje?

OMFG kakvi idioti u ovoj temi. Covjek napise da trazi MEHANICKU TIPKOVNICU a vas 10 mu je preporucilo G510 {#}

Ofc.

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Koju tipkovnicu za igranje?
mate960 kaže...

OMFG kakvi idioti u ovoj temi. Covjek napise da trazi MEHANICKU TIPKOVNICU a vas 10 mu je preporucilo G510 {#}

Tak je!!

Ja lijepo napišem i podebljam TREBAM MEHANIČKU a ovi ko muhe bez glave meni G510.

Kalko1212 ingame
15 godina
protjeran

Dao sam predlog za obe. Kome je bitnije mehanicka a da ne svetli u mraku nek uzme steelseries, kome je bitno da svetli nek uzme G510.

Ili onu noviju jos Logitech. Mene G510 odlicno zluzi i G700 mis i scroll i gaming mis. Ima i neki software za smooth scroll pa se jako dobro koristi i za surf.

Naravno sa tako dobrim misevima i 2-3fps manje su manje primetna nego kod nekog ultra lakog nepreciznog misa. Ima tezinu, ubrzanje, podesis, namestis,... lepsi je dozivljaj jednostavno.

Posle ovoga gaming sa nekim drugim stvarima bi bio losiji. Sve mi je kod kompova vazno i ne mogu da stavim eVGA GTX580 Classified a tastaturu od 20e i mis od 10 a da 150e koje ustedim na misu i tastaturi dodam pa da onda uzmem GTX590 Classified.

Ne bitno je sve. 

Meni je tastatura kao tastatura bitnija nego neki sada Macro Tasteri i da Steelseries svetli u mraku mozda bi sledecu uzeo nju jer mi je to jako bitno.

Cak ne moram ni da menjam boje, bela mi je dovoljna i najlepsa, ali mora da se lepo vidi u mrklom mraku, macro ne mora ni da ima. Display je jako koristan, najvise da ispratis temp ili zauzece CPU, GPU, RAM, dok igras, ne moras da trazis posle i da nagadjas koliko je iskoriscenje bilo sve vidis odmah dok igras....

Brzinmu ventilatora itd.

Ja dosta izvrtim klipove na youtube kada nesto trazim, nekada pomogne dosta da vidis kakve su tipke, izgled, funkcije,...

Samo sa ASUS-om MOZE - 2 grafike fabricki neispravne za 3 meseca.(EAH6970+ENGTX580DC II)
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 0:07 (Vlada011).
16 godina
neaktivan

Gle ne znam zašto se ljudi toliko isčuđavaju na skuplje tipkovnice i miševe, i najviše mrzim kad neki balavac dođe i kaže, ja imam miš i tipkovnicu od 10 kn i ubijam u COD-u, oprosti sinko, ali neki ne igraju igre nego rade na kompovima, i to po 6-8 sati dnevno, bore se za kruh, tako da si imaju pravo olakšat to kako god mogu, a sa "ugodnom" periferijom je puno lakše, kvalitetan monitor - oči manje "bole", isto tako je i sa tipkovnicom i mišem, uostalom, ako netko to hoće, to je njegov izbor, čuj i meni je glupost kad tip stavi na auto "felge" od 2000 eura, al on zna zašto ih je stavio!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vlada011 kaže...

Dao sam predlog za obe. Kome je bitnije mehanicka a da ne svetli u mraku nek uzme steelseries, kome je bitno da svetli nek uzme G510.

Ili onu noviju jos Logitech. Mene G510 odlicno zluzi i G700 mis i scroll i gaming mis. Ima i neki software za smooth scroll pa se jako dobro koristi i za surf.

Naravno sa tako dobrim misevima i 2-3fps manje su manje primetna nego kod nekog ultra lakog nepreciznog misa. Ima tezinu, ubrzanje, podesis, namestis,... lepsi je dozivljaj jednostavno.

Posle ovoga gaming sa nekim drugim stvarima bi bio losiji. Sve mi je kod kompova vazno i ne mogu da stavim eVGA GTX580 Classified a tastaturu od 20e i mis od 10 a da 150e koje ustedim na misu i tastaturi dodam pa da onda uzmem GTX590 Classified.

Ne bitno je sve. 

Meni je tastatura kao tastatura bitnija nego neki sada Macro Tasteri i da Steelseries svetli u mraku mozda bi sledecu uzeo nju jer mi je to jako bitno.

Cak ne moram ni da menjam boje, bela mi je dovoljna i najlepsa, ali mora da se lepo vidi u mrklom mraku, macro ne mora ni da ima. Display je jako koristan, najvise da ispratis temp ili zauzece CPU, GPU, RAM, dok igras, ne moras da trazis posle i da nagadjas koliko je iskoriscenje bilo sve vidis odmah dok igras....

Brzinmu ventilatora itd.

Ja dosta izvrtim klipove na youtube kada nesto trazim, nekada pomogne dosta da vidis kakve su tipke, izgled, funkcije,...

Umalo si me sjebo sa novim avatarom, ali sreca pa ti je stil pisanja isti {#}{#}

Ofc.
14 godina
neaktivan

zasto ljudi uopce komentiraju ovakve teme, a ne citaju postove covijek trazi MEHANICKU TIPKOVNICU! nemojte predlagat membranske tipkovnice tipa g510 jel covijeka to ne zanima! ja bi ti preporucio izmedu razer blackwidow ultimate ili 7g, mislim bar bi ja uzo jednu od te dvije no u nekoliko sam slucajeva cuo i vidio na YT-u da razer posalje polu-proizvod ili ti ne radi kako treba, za steel nisam cuo nista lose samo preporuke tako da ako mislis ic na jeftiniju varijantu steela uzmi si 6gv2, ustedit ces oko 400-500 kn a dobit super stvar koja ce ti trajat gro dugo! ;)

DayYytona

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DayYytona kaže...

zasto ljudi uopce komentiraju ovakve teme, a ne citaju postove covijek trazi MEHANICKU TIPKOVNICU! nemojte predlagat membranske tipkovnice tipa g510 jel covijeka to ne zanima! ja bi ti preporucio izmedu razer blackwidow ultimate ili 7g, mislim bar bi ja uzo jednu od te dvije no u nekoliko sam slucajeva cuo i vidio na YT-u da razer posalje polu-proizvod ili ti ne radi kako treba, za steel nisam cuo nista lose samo preporuke tako da ako mislis ic na jeftiniju varijantu steela uzmi si 6gv2, ustedit ces oko 400-500 kn a dobit super stvar koja ce ti trajat gro dugo! ;)

Slazem se ako trazi mehanicku nema bolje od 6GV2.

Ne znam sto steelseries ne napravi neku samo da svetli bar bela boja ta u mraku.

Mnogo vise bi prodavao. Gaming tastature obavezno treba to da imaju.

http://youtu.be/0LQWJxav7z0
14 godina
neaktivan

Da to bi bilo super al bi i cijena skocila. Mislim da je ovo sto oni rade sto se tice gaming tipkovnica super stvar! :D

DayYytona
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Si ti lud????{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#} 1000kn za tipkovnicu tok ista takva bez osvetljenja 500kn manje!!! Već sam reko Steelseries !!!

Moderatori može lock da ne slušam iste priče 1000 puta.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran

Dajte mi malo informaciju za SteelSeries 6Gv2, ona nema hrvatske znakove ili ima??

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
hellbyte0 kaže...

Dajte mi malo informaciju za SteelSeries 6Gv2, ona nema hrvatske znakove ili ima??

Imaju nasa slova.

Ovdje imas slike (u mom postu) od tipkovnice i kako izgleda layout.

http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/razer-black-widow-review-mehanicke-tipkovnice/86780.aspx?jumpto=2108471&sort=asc&view=flat

16 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

Dakle imam oko 1000kn za tipkovnicu, i želio bih kupiti kvalitetnu tipkovnicu. Razmišljam da uzmem CM Fire Rapid ili Razer Blackwindow. Najčešće igram FPS-ove tipa BF3.

{#}

Kad narastem bit ću Mentalist.
14 godina
neaktivan
roko121roko kaže...
kalko1212 kaže...

Dakle imam oko 1000kn za tipkovnicu, i želio bih kupiti kvalitetnu tipkovnicu. Razmišljam da uzmem CM Fire Rapid ili Razer Blackwindow. Najčešće igram FPS-ove tipa BF3.

{#}

Roko nisi pročito kada sam reko da uzimam Steelseries?

Kalko1212 ingame
14 godina
neaktivan

steelseries 6gv2

neces pogrijesit,mozda malo cudna na pocetku kasnije odlicna

1 0 hvala 0
17 godina
moderator

Tema zaključana na autorov zahtjev.

سمندری ڈاکو