Koji miš imate?
- poruka: 245
- |
- čitano: 62.255
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
G700 poslan u Svicarsku na reklamaciju. Nada se da ce se vratiti kao G700s
Desna tipka mi je kod pritiska pocela raditi double-click.
Sad koristim prastari MS Industiral, srebrno crni.
Nesto iz Getroa cini mi se. Ako se dobro sjecam, bio je komplet mis, tipkovnica i headset za 100 kn.
Tako sam ja dobio G500s, ali mi nisu trazili da saljem G500. Valjda su mi vjerovali na rijec :)
G700 poslan u Svicarsku na reklamaciju. Nada se da ce se vratiti kao G700s
Desna tipka mi je kod pritiska pocela raditi double-click.
Tako sam ja dobio G500s, ali mi nisu trazili da saljem G500. Valjda su mi vjerovali na rijec :)
Razgovara sam s 3-4 ljudi. Nikog nisu trazili da posalje natrag.
Ja sam istovremeno prijavio ljustenje na slusalicama (G35) i gresku na G700 pa sam zvucao sumnjivo :)
Uglavnom, G700 daleko najbolji mis koji sam isprobao (osim greske na swithevima), a posto su na G700s novi switchevi i senzor, to je od sad najbolji mis ikad :)
Pogotovo jer sam ga kupio za 350 kn preko Njuskala
Imam G700
Ugrabio sam zadnjeg u Linksu nekidan kada su se prodavali za 349 kn :)))))
Za cifru koja je dana za njega ovo je odličan miš, sa kvalitetnom izradom,dobrim senzorom, ima puno dodatnih tipki, ergonomija samog miša je odlična - iako moram priznati da mi je trebalo nešto vremena da se naviknem na njega nakon što sam koristio G400.
Naravno ne treba ni zaboraviti njegovu glavnu osobinu a to je bežični mod koji radi besprijekorno iako doslovce guta bateriju u trenu, ali navečer je zaista osvježavajuće kada se krene u igranje BF-a a nigdje nikakvog kabla da zasmeta :D
Jedinu zamjerku imam na senzor koji je malo "slabiji" od onoga na G400 ali s vremenom ću se valjda naviknuti na njega.
Uglavom, ja sam super zadovoljan
Imam G700
Ugrabio sam zadnjeg u Linksu nekidan kada su se prodavali za 349 kn :)))))
Za cifru koja je dana za njega ovo je odličan miš, sa kvalitetnom izradom,dobrim senzorom, ima puno dodatnih tipki, ergonomija samog miša je odlična - iako moram priznati da mi je trebalo nešto vremena da se naviknem na njega nakon što sam koristio G400.
Naravno ne treba ni zaboraviti njegovu glavnu osobinu a to je bežični mod koji radi besprijekorno iako doslovce guta bateriju u trenu, ali navečer je zaista osvježavajuće kada se krene u igranje BF-a a nigdje nikakvog kabla da zasmeta :D
Jedinu zamjerku imam na senzor koji je malo "slabiji" od onoga na G400 ali s vremenom ću se valjda naviknuti na njega.
Uglavom, ja sam super zadovoljan
Miš predobro izgleda, sve je odlično napravljeno. Bio je isto G700 kod nas u Osijeku u Links-u i koštao je oko 450 kuna, vjerojatno jer nije bila akcija. Kad sam bio u Njemačkoj, tamo je bio G800 i također još bolje izgleda, posebno mi se sviđa onaj dio kako je zaobljen. Vidio sam i R.A.T 9. Miš je odličan, upiši na Google-u i pogledaj slike. Sve u svemu G700, G800 i R.A.T 9 su po meni najbolji miševi. Ovi nešto Razerčići popularni, ali nije to ta kvaliteta. To je nešto za gejmerčiće, što mi i jesmo, ali nešto tu bubi šnubi.
Logitech M100
Logitech G400S
Thrust Laser MI-6950 R :)
G500S, bas ga uzea danas ^^
LOGITECH PERFORMANCE MOUSE MX !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Od 2006. koristim Logitech MX510, miš je preživio svašta, od bacanja u materinu do onak junačkog lupanja u stol. Nigdje napukao, sve radi kao i prvog dana.
Sad, nudi mi se 6 mjeseci stari Logitech G9X za 400 kn, isplati li se uzeti za te pare?
Logitech G700s. Uzet pre nekih nedelju dana, za sada sam prezadovoljan. Zaista vrhunska spravica....odmah mi je srastao za ruku kao da sam se sa njim rodio......nadam se da ce kvalitetom opravdati Logitech brend....
Od 2006. koristim Logitech MX510, miš je preživio svašta, od bacanja u materinu do onak junačkog lupanja u stol. Nigdje napukao, sve radi kao i prvog dana.
Sad, nudi mi se 6 mjeseci stari Logitech G9X za 400 kn, isplati li se uzeti za te pare?
Isplati, super je miš, jedino ako nije sj***n. :D xDD
razer imperator :$$$
Sharkoon Drakonia Black
Roccat Kone već zadnjih 3-4 godine i radi bez greše...sljedeći će definitivno biti Roccat.
Dobri stari MX518
Pa i ne baš, novi je 500 kn. Jel ima garanciju ovaj što si spomenuo.
Inače, evo sad će ubrzo 4 godine otkako imam G500. Zasad sve 5, priznajem, lupio sam s njim od stol par puta, ali mu nije ništa, dobra izrada :D
Ja sam mnogo skromniji...
Ione lynx r22
Miš je laserski, ima tipku za brzu promjenu osjetljivosti i veoma, veoma lagan.
(većini je taj osjećaj loš, ali kako najčešće samo prstima guram miš vamo tamo ta mala masa daje dobre rezultate)
Problem: nakon 4 godine su krenuli problemčići sa čudnovatim dvoklikom iz vedra neba.
sharkoon fireglider, već 2godine i mucho zadovoljan
Arctic cooling M571-L. Za 60ak kuna je oke, nekad zna crknut senzor na 2 sekunde u zaru bitke ali sam se navikao, i mis se mora visoko dignuti od povrsine jer hvata povrsinu i na 2 centimetra visine... Ima utege, rapidfire tipku, 3 postavke dpia, utege... Za 60 kuna super...
Al neka, doci ce uskoro Roccat Kone XTD, Kave 5.1 i Ryos MK Pro...
danas mi je stigao genius MAURUS miš. Moram priznati da sam za jeftinjaču pokupio pravu stvar. Miš inače dođe samo 150 kuna, a jedan od rijetkih normalne širine, a opet kraćih miševa.
ima 5 dugmića i opcija na pretek.
3 kompa - 3 miša:
1. Logitech MX500 (od 2003.god.) - radi bez problema!
2. Logitech MX518 (od 2010.god.)
3. Logitech M318e (jučer stigao) - za uredski rad više nego dobar. A ima bočne tipke kao MX518 i MX500 na koje sam se navikao!
cyborg R.A.T.7
Imam saku kao lopatu pa mi mis izuzetno odgovara jel se da rasiriti, povisiti i produljiti pa mi dlan i prsti fino sjednu na njega. Mis je genijalan, plastika visoke kvalitete, usb kabl opleten, jedino sto sam imao manjih problema s misem kada je bio u usb3 portu. Vratio ga nazad u dvojku i sve 5.