Gaming slusalice...

poruka: 6
|
čitano: 5.183
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gaming slusalice...

Inace imam neke lohitech clear chat pro za 350kn.

al kad igram cod2 ili kod4 necujem jel mi je blizu ili daleko cujem ga al nemogu procijenit sa ljeve il desne a inace spaja se na usb. nemam zvucnu znaci onboard zvucna.

znaci treba mi slusalice da se spajaju na (ono zeleno/rozno). i moze u kombinaciji sa zvucnom nekom.. al ne preko 500 kn sve skupa.

i jel ima gdje drugdje za kupit Stell series slusalice http://www.hardveraj.hr/shop/product_info.php/cPath/95_130/products_id/764   a da nije iz hardveraja...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gaming slusalice...
Je, je, aha!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 21:51 (Fowix).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Gaming slusalice...
 odlične za tu lovu , ali imaš u adm-u za 250 kn, imam ih ja ( baš igram cod4 na drugom kompu s njimaBelji se) i naručio sam još jedne, tako za tu lovu teško možeš dobit boljeNamigiva
Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
17 godina
neaktivan
RE: Gaming slusalice...
kostolomac kaže...
  odlične za tu lovu , ali imaš u adm-u za 250 kn, imam ih ja ( baš igram cod4 na drugom kompu s njimaBelji se) i naručio sam još jedne, tako za tu lovu teško možeš dobit boljeNamigiva
  ok thx. inace tamo cu kupit novu konfu pa cu odma i sluske
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
Gaming slusalice...

http://www.gmc.hr/steelseries/audio/view/1265

Dodu 749 kn ali vrijede svake kune. Ja ih imam i savrsene su....

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OC, CoolerMaster HAF 932 big tower , CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, RAZER Lycosa keyboard, Samsung SyncMaster T260
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 23:32 (Dermentor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gaming slusalice...

Ove Creative su odlične. Imam ih i jako sam zadovoljan.

Ali, baš sam neki dan kupio još jedne (Duga priča), sa kojima sam čak još zadovoljniji, a nisu skuplje puno.

Plantronics GameCom 377

Jedino su ogromne, ali meni to paše. Zvuk je stvarno odličan, čak i bolji od Creative. Izuzetno su udobne i definitivno mi nije žao što sam ih uzeo, sada samo njih koristim a ove Creative su odložene u ormar za slučaj nužde.

www.infinite-gamers.com

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice