G9 vs RAZR LACHESIS

poruka: 40
|
čitano: 6.112
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
G9 vs RAZR LACHESIS

Gle nitko nije reko da nemozes biti pro sa periferijom od 200 kn ali cinjenica je da ti skuplji mis dosta pomaze, precizniji si kao prvo, drugo ako imas dobar mis koji ti odlicno lezi u ruci lakse ti je pomicati mis kako da objasnim jedno tijelo si sa misem :)

ja imam mx518 i mis je preodlican odlicno lezi na moju ruku (jedva san naso takav mis vec san mislio da mi nema spasa:D)

Ali ja se drzin i jos jedne cinjenice a to je da ni jedan mis nevrijedi 50% bez dobre podloge u to sam se sam uvjerio, ja san kupio razer goliathus speed podlogu nije mi zao ni jedne kune za nju jer stvarno vrijedi

moj savjet ko nema dobru podlogu neka je podhitno nabavi uvjeriti cete se u razliku kad isprobate

I <3 COD2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
G9 vs RAZR LACHESIS

Pa da normalno da ti periferija ne pomaže mislim pomaže ti ako znaš igrat ako nemaš skilla nem ože ti ni bog pomoć heh , al igračima sa skillom može pomoć ne dosta al može može heh al dobro meni nije to toliko bitno ustvari je , al gle ja sad imam logitechov mx518 koji je jako dobar miš za svoju cijenu i po nekim testiranjima i mnogi ga vole , al meni jednostavno ne leži dobro nekako u ruci , previsok mi je ne znam jednostavno nakon sat vremena igranja makar ono ne bilo naprono cod 4 i to gdje trebaju refleksi radit i to :D npr. u wowu mi se ruka užasno umori a po ljeti i pregrije i uznoji i svasta jednostavno ne odgovara mi miš u ruci a tu mi trpi i skill dok su mi lachesis i g9 i uglavnom svi razorovi ti malo plosnatiji miševi izvrsni al sad treba odlučit heh a i hoću si lijepo kupit novi miš sad i tipkovnicu i zvučnike i onda imam sve lijepo nabrijano i kako spada :D a taman ću za to zaradit sad na ljeto preko nekog posla i krizma u petom mjesecu i ima još načina zarade ... Smijeh uglavnom sad već se pripremam da odlučim što ću uzet jer znam kakav sam ja nema šanse da ću se moć odlučit pa sam počeo 2 mjeseca ranije se raspitivati i tražiti savjete da znam odlučiti pa da kasnije ne razmišljam Smijeh

L.Đ

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: G9 vs RAZR LACHESIS
wildwest25 kaže...

Pa da normalno da ti periferija ne pomaže mislim pomaže ti ako znaš igrat ako nemaš skilla nem ože ti ni bog pomoć heh , al igračima sa skillom može pomoć ne dosta al može može heh al dobro meni nije to toliko bitno ustvari je , al gle ja sad imam logitechov mx518 koji je jako dobar miš za svoju cijenu i po nekim testiranjima i mnogi ga vole , al meni jednostavno ne leži dobro nekako u ruci , previsok mi je ne znam jednostavno nakon sat vremena igranja makar ono ne bilo naprono cod 4 i to gdje trebaju refleksi radit i to :D npr. u wowu mi se ruka užasno umori a po ljeti i pregrije i uznoji i svasta jednostavno ne odgovara mi miš u ruci a tu mi trpi i skill dok su mi lachesis i g9 i uglavnom svi razorovi ti malo plosnatiji miševi izvrsni al sad treba odlučit heh a i hoću si lijepo kupit novi miš sad i tipkovnicu i zvučnike i onda imam sve lijepo nabrijano i kako spada :D a taman ću za to zaradit sad na ljeto preko nekog posla i krizma u petom mjesecu i ima još načina zarade ... Smijeh uglavnom sad već se pripremam da odlučim što ću uzet jer znam kakav sam ja nema šanse da ću se moć odlučit pa sam počeo 2 mjeseca ranije se raspitivati i tražiti savjete da znam odlučiti pa da kasnije ne razmišljam Smijeh

pa onda si uzmeš takav miš...sam probaj prvo... i slažem se da odlična podloga dosta znači, al sad ovisi na kojem stolu miš koristit...npr. ja sam na old schoolu i nemam podlogu jer jednostavno ne vidim zašto bi je imao, kada mi je površina stola jako glatka i mogu brzo pomicat miš tako da meni je i ovo dosta...xd
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan

decko jer igras cb u cod4 cod2? si bio na IJEDNOM lANU?? nemojte mi pricat imo sam 5 razera u ruku 2 su se pokvarila mozda je do primjerka al ja samo kazem.. imam mx518 2 godine i sve ko po loju ide..

ti kazes da ces mene ownat?? piiih kad bus igral cb javi se... UL m8 U G07 PWN3D

16 godina

Bez uvrede , ali ti tek moraš naučit pravilno pisat da bi te drugi mogli razumijet jer ovo što si sad napisao je ko da si pisao u nekim šiframa!

Btw. imam mx518 oko 2 mjeseca i baš je ko stvoren za mene, lijepo mi pašu u ruku tako da sve pet što se tiče ovog miša, a tebi preporučujem ( kao što su neki već ) da otiđeš do shopa pa isprobaš kako ti miš leži u ruci , jer jedino tako ćeš moć ispravno odabrat koji je idealan za tebe, s obzirom na lovu koju misliš potrošit!Namigiva

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
16 godina
neaktivan

to sam namjerno napiso to ti je gaming slang ako igras CoD treo bi to znat =)

UL = UnLucky
m8 = mate
PWN3D = Pwned

16 godina

Nisam mislio na to  na kraju,  nego na prvu rečenicu i drugu do polovice, ali ok nema veze da spamam previše Namigiva

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2009 12:26 (kostolomac).
16 godina
neaktivan
kostolomac kaže...

Nisam mislio na to  na kraju,  nego na prvu rečenicu i drugu do polovice, ali ok nema veze da spamam previše Namigiva

pa sta se tu ima prevest ili nesto tako.. velim ti da ako si tako PRO (ne ti biloko) onda oddji na lan pa se dokazi ;)
17 godina
Inferno kaže...

ak imas dosta novca uzmi razer mambu.hehe.

al posto sam ja logitech fan, iako mi je vec malo dojadio uskoro cu ja mislim prec na rejzr, preporucam ti g9!! muahah

e ja bih htjeo samo reci kad dolazi u hr ako znas mozda(mislim na mambu).
btw imam g9 i preporucujem ga zato sto moze mjenjat grip i ima utege.
ae bok moram ici igram css.
ako se sjetim napisem nesto vise malo kasnije
17 godina
G9 vs RAZR LACHESIS

Evo neda mi se vise igrat.

evo govorim iz prve ruke sta se meni svida kod g9 naravno

DOBRO

svida mi se tockic i onaj mod na njemu bez trenja pa je lakse (citaj vise se uziva)  surfat netom i citat duze dokumente(to bas i ne radim) itd.

Sivdaju mi se oni bocne tipke koji su necujni i ugdni na dodir. Nisu ni pretvrdi ni premeki.

Softver mi je predobar. Na njega (misa) se mogu snimit  i do  5 profileova i pomocu promijenive boje ledica znas koji je koji(ako mozes zapamtit)

Ima dva girpa jedan siri, gladi, gumirani drugi hrapav, uzi i mislim plasticni.

Precizan.

LOSE

pretvrd tockic kada se korsiti kao tipka a premekan kada ga se koristi uljevo i udesno(isto kao tipka)

nogice se prebrzo istrose bez podloge pa se mora kupit bolja podloga(ja imam exactmat)

ja bi mu dao 4,5/5

preporucujem nekoristit sa mekanim jeftinim podlogama inace se neizgrecaju samo nogice nego cijela donja strana

Za lachesisa neznam puno korisito sam samo deathadera kod prijatelja i on je dobar

precizan i dobro lezi ruci

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2009 15:40 (ShadoW).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice