Cyborg R.A.T. 7 Gaming Mouse

poruka: 475
|
čitano: 412.649
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

U algoritmu sam pitao kad dolazi 5 i rekli su mi da dolazi valjda sljedece godine, a trojki ima ko dreka...Ne kuzim zakaj su tak glupi,taj mis se prodaje predobro i oni naruce tak malo modela.

U hg spotu nisam pitao dal ce ostale narucivati.Nazovi pa pitaj.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.12.2010 14:24 (kach).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

7-ice se prodaju ko kiki-riki, zato ih i nema kod nas.

U algoritmu su mi rekli da ih saitek jednostavno nema dovoljno (za nas).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da...mozda lažu haha.

Mislio sam sedmicu uzet,ali sam onda vidio u bugu kolko je težak pa sam se predomislio.{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na 5 se neda podasiti duljina miša, jel?

Može li se pomicati dio za palac?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da se podesiti duljina misa,ali za palac se neda podesiti.Imam srece pa mi je savrseno palac sjeo,tak da i mogu podesiti nebi nis dirao ostavio bi ga ovak po defaltu.{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo nakon dugo čekanja napakon je došao moj R.A.T 9 !

Dojmovi... šta da Vam kažem! Preopako u svakom slučaju. Tipke, scrool, sve tako uglađeno i fino!

Ocjena 5+

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa nemoš ga ocijenit odmah isti dan. Ajd na rigorozne testove pa napises review za koji tjedan :)

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Točno tako, sad ga trenutno prilagođavam ruci, jedino me zanima vijek trajanja baterije? Nekako mi malo zvuči kad kažu da traje svega par sati u gaming modu?

Ne znam, uglavnom testiranje pada ovih dana!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Cyborg R.A.T. 7 Gaming Mouse

Kod rat 9 me jedino bode što nema micro usb receiver kao kod Logitecha...

14 godina
neaktivan

Nema veze jer imaš dock za punjenje baterije koji je ujedno i receiver, a moram priznati da i fora izgleda ;)

16 godina

Evo nakon par dana korištenja RAT-a 7 kojega mi je dofurao frend iz Miami-a (88$ ili 480kn),mogu reći samo riječi pohvale.

Broj headshot-ova u COD-u mi se poprilično povećao, a sa snajperom je užitak igrati zbog tipke koja smanjuje osjetljivost, pa praktički gađaš ljude u oko:-))

Šta se tiče njegove prilagodljivosti treba nekoliko dana da ga naštimaš prema ruci, ali upravljivost i odaziv miša je na zavidnoj razini (prije sam imao DeathAdder) 

Sve u svemu nije ni čudo da se prodaje kao lud jer stvarno vrijedi te novce,a čak i pripadnice suprotnog spola ga žele uzeti u ruku da ga probaju....hm moglo bi se ovo svakako protumačiti :-))

Ocjena od 1 do 10...............11+

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.12.2010 22:27 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Vash kaže...

Na 5 se neda podasiti duljina miša, jel?

Može li se pomicati dio za palac?

duljina se može podesit kao na rat 7 a na petici je  dijo za palac nepomičan ali ni to nije problem ako si spretan i inovativan

15 godina
neaktivan

Jeij, stize petica za dva dana, prema komentarima koje citam bit ce ovo najbolja investicija nakon mx500 koji me predobro sluzio 7 dugih godina.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
quasymodo kaže...

Točno tako, sad ga trenutno prilagođavam ruci, jedino me zanima vijek trajanja baterije? Nekako mi malo zvuči kad kažu da traje svega par sati u gaming modu?

bateriju ces morati puniti svaki dan,pogotovo ako igras vise od 3,4 sata dnevno. ja sam sacuvao stari mis za surfanje a za igru rat 9 pa mi tako duze traje.inace napunim jednu bateriju i stavim ju da bude spremna u onaj utor u punjacu koji je namjenjen za utege pa cim ova rikne (pocne se paliti gasiti svjetlo na misu)zamjenim ju odmah.eto to mu je jedina mana ,ako to mozemo nazvati manom. e da ima jos jedna stvar. nakon 2 tjedna koristenja poceo mi je stekati ,preskakivati jednostavno postao je neposlusan.to mi se nikad nije desavalo sa nijednim misem. onda sam skuzio da mu se na s donje strane na otvoru od lasera nakupilo prasine i kad sam to obrisao sve je opet bilo ok. na starom misu je taj otvor 3 put veci pa mu se nikad nije desavalo takvo nesto dok je na rat-u leca puno manja pa se valjda lakse i nakupi tog sranja.

16 godina
josozg kaže...
quasymodo kaže...

bateriju ces morati puniti svaki dan,pogotovo ako igras vise od 3,4 sata dnevno. ja sam sacuvao stari mis za surfanje a za igru rat 9 pa mi tako duze traje.inace napunim jednu bateriju i stavim ju da bude spremna u onaj utor u punjacu koji je namjenjen za utege pa cim ova rikne (pocne se paliti gasiti svjetlo na misu)zamjenim ju odmah.eto to mu je jedina mana ,ako to mozemo nazvati manom. e da ima jos jedna stvar. nakon 2 tjedna koristenja poceo mi je stekati ,preskakivati jednostavno postao je neposlusan.to mi se nikad nije desavalo sa nijednim misem. onda sam skuzio da mu se na s donje strane na otvoru od lasera nakupilo prasine i kad sam to obrisao sve je opet bilo ok. na starom misu je taj otvor 3 put veci pa mu se nikad nije desavalo takvo nesto dok je na rat-u leca puno manja pa se valjda lakse i nakupi tog sranja.

Zar nije onda bolje kupiti R.A.T 7 i izbjeći preštekavanje na rezervni miš? (mislim miš koji košta kao nečija cijela periferija mora imati žičanog pomoćnika!)i za ostatak love kupiti kvalitetnu podlogu da se izbjegnu i "neposlušnosti"?

Prema ovom postu žica je u biti prednost!

16 godina
protjeran

inače nisan ljubitelj bežičnih miševa ali mislim da je tu u hrvatskoj najbolja kupnja rat 5 što se tiče kvalitete i izgleda mada ima još dobrih miševa za gejmig

što se tiče rata 7 pošto je indetičan ratu 5 osim nešto jačeg lasera koji i nije bitno presudan u igri a i pomični dio za palac po meni spada u ukras ni to nije bitno u igri dakle rat 5 miš za široku masu rat 7 miš za one koji se oče pokazat  rat 9 miš za one koji neznaju što je dobar miš

Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
giga kaže...

inače nisan ljubitelj bežičnih miševa ali mislim da je tu u hrvatskoj najbolja kupnja rat 5 što se tiče kvalitete i izgleda mada ima još dobrih miševa za gejmig

što se tiče rata 7 pošto je indetičan ratu 5 osim nešto jačeg lasera koji i nije bitno presudan u igri a i pomični dio za palac po meni spada u ukras ni to nije bitno u igri dakle rat 5 miš za široku masu rat 7 miš za one koji se oče pokazat  rat 9 miš za one koji neznaju što je dobar miš

kao prvo rat 9 je odlican mis.nemas takav pa ne mozes pricati o tome. ovdje si nas selektirao ko idiote a samo ti pametan znas koji mis je najbolji.ma bravo,sjedi pet....

16 godina
neaktivan
Moonwalker82 kaže...
josozg kaže...
quasymodo kaže...

Zar nije onda bolje kupiti R.A.T 7 i izbjeći preštekavanje na rezervni miš? (mislim miš koji košta kao nečija cijela periferija mora imati žičanog pomoćnika!)i za ostatak love kupiti kvalitetnu podlogu da se izbjegnu i "neposlušnosti"?

Prema ovom postu žica je u biti prednost!

ja sam htio sedmicu ali nije dosla pa sam uzeo devetku. nisam pozalio jer je vrhunska. meni ne smeta puniti svakodnevno mis,niti najmanje. to sam rekao ako nekog moze zasmetati takve stvari pa nek uzme neki drugi. ima ovaj mis i neke prednosti.ne smeta kabel niti si ogranicen da si blizu monitora ako to ne zelis.a sve ostalo isto funkcionira kao i bilo koji zicani.vjerujem da svi koji imaju devetku da znaju o cem govorim.zicani je prednost jer nema punjenja. ali samo po tome i po nicemu drugome....

16 godina
protjeran
josozg kaže...

kao prvo rat 9 je odlican mis.nemas takav pa ne mozes pricati o tome. ovdje si nas selektirao ko idiote a samo ti pametan znas koji mis je najbolji.ma bravo,sjedi pet....

kao prvo nikog ja nigdi ne svrstavam ja samo iznosin svoje mišljenje na što iman pravo a  bugovci su ti  napravili prstiče gore dolje koje ti još neznaš koristit (trol) a kamoli da san nekog uvridija s idijot a koliko san ja pametan ? dovoljno da svoj  zarađen novac neču baciti na bežičnu glupost i čekat oče li ovoliko ili onoliko izdržat baterija

16 godina
neaktivan
giga kaže...
josozg kaže...

kao prvo nikog ja nigdi ne svrstavam ja samo iznosin svoje mišljenje na što iman pravo a  bugovci su ti  napravili prstiče gore dolje koje ti još neznaš koristit (trol) a kamoli da san nekog uvridija s idijot a koliko san ja pametan ? dovoljno da svoj  zarađen novac neču baciti na bežičnu glupost i čekat oče li ovoliko ili onoliko izdržat baterija

o moj pametni djecace... ???  tako kvalitetna stvar nije napravljena da bi trajala par mjeseci ,pa ni baterija. to sto ti neces dati novce za skuplji model ne znaci da nama ostalima mozes solit pamet da je glupost dati novce za bezicni model. najbolje da svoje misljenje zadrzis za sebe posto ne mozes biti pozitivan. opet vredjas sa trol ... al necu s tobom ulazit u raspravu jer si sigurno neki bahati klinjo koji nema osnovne kulture.
16 godina
josozg kaže...

ja sam htio sedmicu ali nije dosla pa sam uzeo devetku. nisam pozalio jer je vrhunska. meni ne smeta puniti svakodnevno mis,niti najmanje. to sam rekao ako nekog moze zasmetati takve stvari pa nek uzme neki drugi. ima ovaj mis i neke prednosti.ne smeta kabel niti si ogranicen da si blizu monitora ako to ne zelis.a sve ostalo isto funkcionira kao i bilo koji zicani.vjerujem da svi koji imaju devetku da znaju o cem govorim.zicani je prednost jer nema punjenja. ali samo po tome i po nicemu drugome....

Između svakodnevnog punjenja i žice meni je draža žica, što ne znači da ne bih rado da je nema! {#} Najbolje bi bilo da su to riješili kao logitech sa g700 i bio bi savršen.

14 godina
neaktivan

Da izgleda da mu je boljka ta baterija koja izdrži kako kažu 9 sati rada. Eto sinoć igrao BFBC2 cca 3-4 sata i baterija je pala na 53%! Također sam reda radi kontaktirao i proizvođača istog te mi je poručio da ionako na bateriju ide garancija od 2 god a što se vijeka trajanja tiče, kaže sigurno nekoliko godina! Također će i u prodaju izbaciti dodatne baterije, ali tek za nekih godinu dana; cijena? who knows!?!

Vidim da se mnogi pitaju zašto baš rat9 ali iskreno godinama koristim bežične miševe i volim slobodne ruke, što manje žica to bolje. Mislim meni osobno je praktičnije raditi bez žice nego s njom!

17 godina
neaktivan

Nije mi jasno o čemu vi ovdje pričate?

Pa postoji docking station za bateriju? Dakle jedna se uvijek može puniti dok drugu koristite. Čim se ova isprazni pukneš ju u punjač a drugu u miš, sve to za manje od 20 sekundi.

O kakvim boljkama pričate? Ono što je prednost ovog miša, on-the-fly promjena baterije nikako ne može biti boljka. Pa sve da baterija traje 3 sata, kakve to ima veze kad ju možeš u svakom trenutku mijenjati?

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Nije mi jasno o čemu vi ovdje pričate?

Pa postoji docking station za bateriju? Dakle jedna se uvijek može puniti dok drugu koristite. Čim se ova isprazni pukneš ju u punjač a drugu u miš, sve to za manje od 20 sekundi.

O kakvim boljkama pričate? Ono što je prednost ovog miša, on-the-fly promjena baterije nikako ne može biti boljka. Pa sve da baterija traje 3 sata, kakve to ima veze kad ju možeš u svakom trenutku mijenjati?

potpisujem ovo ;)

14 godina
neaktivan

Pa jasno da se baterije vrlo brzo zamjene i naravno da je to prednost miša u odnosu na druge, ali s moje strane nisam jednostavno navikao na to da baterije tako kratko traju. Sve u svemu, ja zadovoljan, jer da nisam ne bih ga ni kupovao!

17 godina
neaktivan
quasymodo kaže...

Pa jasno da se baterije vrlo brzo zamjene i naravno da je to prednost miša u odnosu na druge, ali s moje strane nisam jednostavno navikao na to da baterije tako kratko traju. Sve u svemu, ja zadovoljan, jer da nisam   ne bih ga ni kupovao!

A kako možeš biti zadovoljan (ili nezadovoljan) prije nego ga kupiš?

Hmmmmmmmmmmmmmmmm   :)

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
17 godina
neaktivan
quasymodo kaže...

Evo nakon dugo čekanja napakon je došao moj R.A.T 9 !

Dojmovi... šta da Vam kažem! Preopako u svakom slučaju. Tipke, scrool, sve tako uglađeno i fino!

Ocjena 5+

Kaj je vec stigao kod nas ili je to negdje izvan rvacke(ebay?)?

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
15 godina
josozg kaže...

(...) e da ima jos jedna stvar. nakon 2 tjedna koristenja poceo mi je stekati ,preskakivati jednostavno postao je neposlusan.to mi se nikad nije desavalo sa nijednim misem. onda sam skuzio da mu se na s donje strane na otvoru od lasera nakupilo prasine i kad sam to obrisao sve je opet bilo ok. na starom misu je taj otvor 3 put veci pa mu se nikad nije desavalo takvo nesto dok je na rat-u leca puno manja pa se valjda lakse i nakupi tog sranja.

Joso, mogo bi ti malo češće uzet usisivač i krpicu u ruke. Fuj.

14 godina
neaktivan

Pozdrav

Evo i ja sam sretni vlasnik RAT 9

mis se ponasa solidno bez vecih zamjerki, ali su  stvarno mogli stavit malo jacu bateriju jer za normalno koristenje traje 3-4 dana, al vjerojatno potrosnja veca zbog wireless veze i brzeg odaziva

pa imam pitanje, dal mozda netko zna kako programirat dodatne tipke da budu tipa copy, paste, full screen i sl., to mi je zgodno za rad u aplikacijama

hvala

pozdrav

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Osobno sam ga naručio izvana mada sam čuo da ga "kao" ima i kod nas ali nisam uspio pronaći gdje točno. Inače Algoritam drži R.A.T. ali budući da nemaju 3,5,7, nemaju niti 9-tku, bar ne za sad!

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2010 16:03 (quasymodo).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice