Ovako, ja i brat imamo Call of Duty 2 1.3 verziju. Kompjuteri su nam povezani u LAN, ali kad jedan od nas napravi server onaj drugi ga ne vidi (nema ga). Zna li iko riješenje ovog problema?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ugasi firewall
jesi pingo kopjutere
jesi pingo kopjutere
Jesam i opet ne radi. Jel znaš u čemu bi još mogao biti problem?
jesi instalirao drivere za mrežnu karticu
jeste se spojili preko rutera ili direktno preko kabla jer moraš pazit nejde isti kabal za preko rutera i kad se spajas direktno
jesi instalirao drivere za mrežnu karticu
jeste se spojili preko rutera ili direktno preko kabla jer moraš pazit nejde isti kabal za preko rutera i kad se spajas direktno
Ma sve to radi. Nama mreža funkcjonira ali ne radi CoD 2.
cini se glupo al jesi stavio da ti trazi pod local ne pod internet ili favorites i stavi sve da ti trazi (dm ,tdm itd)
Problem ti je u firewall-u ugasi ga ili dodaj call of duty 2 u exeption list.
Problem ti je u firewall-u ugasi ga ili dodaj call of duty 2 u exeption list.
dodao sam call of duty 2 u exeption list i opet ne radi.
jel imas mozda na oba dva kompa isti cd key
meni zbog toga nije radio unreal 2004
jel imas mozda na oba dva kompa isti cd key
meni zbog toga nije radio unreal 2004
ne.
Dajte, pliz, valjda neko zna rješenje?
U codu 2 pritisni tild i otvori ti se konzola i u konzolu upiši connect (ip servera) i pritisni enter.
Probaj se baš "manualno" spojit, znači pokreneš cod, otvoriš konzolu i upišeš "/connect ip_adresa:port", bez navodnika i naravno da ip_adresa:port zamjeniš sa vrijednostima... ak sam krivo napiso, ispravite me, ima već godinu dana otkad nisam cod upalio... :(
edit: kolega me pretekao...
Kako se otvara konzola?
Kako se otvara konzola?
sa tild ona tipka ispod esc.
Kako se otvara konzola?
sa tild ona tipka ispod esc.
Di ja mogu vidit koji mi je ip servera?
odeš na postavke od mreže na kompu na kojem si pokrenio server (start, upravljačka ploča, mrežne veze, svojstva od lan-a, pod support ti piše ip adress
odeš na postavke od mreže na kompu na kojem si pokrenio server (start, upravljačka ploča, mrežne veze, svojstva od lan-a, pod support ti piše ip adress
Imam Windows 7 na engleskom jeziku, pa ako bi mi neko mogao objasniti kako ću to naći?
start - upises CMD - kad ti se otvori prozor upises ipconfig i pronadjes sto pise pod IPv4 address...
inace, probaj za test ugasiti firewall kompletno, da vidis dal je u tome sigurno problem
jesi spojen preko router ili si spojio 2 pca direktno jedan sa drugim u lan.
Svi griješite moraš pri kreiranju servera stavit dedicated: NO i onda find servers local i naći će ti
Svi griješite moraš pri kreiranju servera stavit dedicated: NO i onda find servers local i naći će ti
zasto nebi stavio dedicated : LAN nama je sve radilo
To znam kada se pravi server za cod 2. Moraju se otvorit portovi itd. Da sad ne objašnjavam sve imaš ovdje tutorial. Kada napraviš ovo server če ti biti original. Za crackiranje na pp. I ovako možeš igrat preko interneta. Ako nečeš preko interneta onda u target ikone umjesto dedicated 2 stavi dedicated 1.