Xfire

poruka: 39
|
čitano: 14.045
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vaš xfire?, Xfire na hrvatskom?
17 godina
RE: Xfire
Trop kaže...

Pa sta vam nije lakse recordat preko igre, u konzolu napises /record i snimas i onda ubacis movie cfg da ti grafa bude bolja dok gledas video i onda dok gledas video usput recordas video sa frapsom ili bilo cime... i onda poslje koristi Virtual Dub da video uredis i to... Cool

Uz uvjet da imaš viška vremena, GB na hardu, znanja s tim alatima, šeranja videa sa samim sobom i volje za uploadom na YT!

Ovdje se govori o Xfireu, snimanju prek njega u ovom slučaju - snimiš video i začas ti ga može vidjeti cijela zajednica, a ovo kaj ti govoriš teži prema Hollywoodu! :)

Jel zna netko kak riješiti onaj moj problem iz posta iznad?

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan
Xfire

O kojoj se igrici radi??? xD

http://www.bug.hr/forum/topic/samogradnja/moj-prvi-case-mod/24920.aspx // Temperature na kompu mi poludile... :S
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Armor kaže...
Trop kaže...

Pa sta vam nije lakse recordat preko igre, u konzolu napises /record i snimas i onda ubacis movie cfg da ti grafa bude bolja dok gledas video i onda dok gledas video usput recordas video sa frapsom ili bilo cime... i onda poslje koristi Virtual Dub da video uredis i to... Cool

Uz uvjet da imaš viška vremena, GB na hardu, znanja s tim alatima, šeranja videa sa samim sobom i volje za uploadom na YT!

Ovdje se govori o Xfireu, snimanju prek njega u ovom slučaju - snimiš video i začas ti ga može vidjeti cijela zajednica, a ovo kaj ti govoriš teži prema Hollywoodu! :)

Navodno je novom verzijom smanjena potrošnja CPU-a pri snimanju videa. Ne znam dali ju već imaš no pokušaj napraviti update pa onda probaj.

Imam i ja problem. Kada pokrenem igru ponekad mi se Xfire ne želi biti uključen u samoj igri, što znači da ne mogu snimat screenshote. Zna li tko u čemu je problem?

17 godina
Raving Rabbid kaže...
Armor kaže...
Trop kaže...

Navodno je novom verzijom smanjena potrošnja CPU-a pri snimanju videa. Ne znam dali ju već imaš no pokušaj napraviti update pa onda probaj.

Imam i ja problem. Kada pokrenem igru ponekad mi se Xfire ne želi biti uključen u samoj igri, što znači da ne mogu snimat screenshote. Zna li tko u čemu je problem?

Problem je u tome što xfire nije prepoznao tu igru. Možda se radi o piratu koji ima neku divlju instalaciju?

Idi u Options, Games i pod not installed games odaberi svoju igru i uputi xfire na mjesto gdje si instalirao igru.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
16 godina
neaktivan
boxer kaže...
Raving Rabbid kaže...
Armor kaže...
Trop kaže...

Problem je u tome što xfire nije prepoznao tu igru. Možda se radi o piratu koji ima neku divlju instalaciju?

Idi u Options, Games i pod not installed games odaberi svoju igru i uputi xfire na mjesto gdje si instalirao igru.

Igru je pronašao XFire i igru pokrećem preko ikone XFire-a u taskbaru no u nekim igrama mi onda piše XFire in game enabled, a u nekim se ništa ne pojavi. U ovoj gdje je enabled mi može slikati screenshote, a u ovoj drugoj ne.

17 godina
Xfire

U kojoj igri ti Xfire ne radi?

Pokušaj ono gore što sam ti savjetovao.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

U kojoj igri ti Xfire ne radi?

Pokušaj ono gore što sam ti savjetovao.

Već nekoliko dana igram Guitar Hero World Tour pa sam htio zaslikat score, nije radilo. No, Battlefield Heroes piše da je Xfire in game enabled i tamo želi uslikati. Pokušat ću ovaj savjet pa javim.

16 godina
Armor kaže...
leo_819 kaže...

ako mislite snimat "filmice" podesite si u xfire>tools>options>video mapu u koji snima i smanjite na 25 FPS ako imate bolju grafu na vise...i dal da snima full size ili half size

Baš sam čital more tema o Xfire-u jer me intersira upravo to snimanje videa, tj. imam probem s njim.

Naime, Xfire koristim isključivo zbog GTR 2 i rFactora i sad hoću snimati neki filmić/video, no kad se snima, nenormalno brejka!!

Da bi stvar bila još gora, to se događa kod snimanja videa iz replaya, znači ne "izravno"/uživo iz igre!

Fraps radi normalno ali za manje filmiće i lakšeg objavljivanja, bolji mi je Xfire.

Stavil sam maloprije na 25fps, half size je od prije i nekakvi Flashback je isključen i opet brejka - jesu li to dobre postavke i kaj je taj flashback, tj. čemu služi?

Komp je iz "moj komp", mislim da nebi smjelo biti ni govora o brejkanju ali ono se ipak događa...

Smiješno je kaj Fraps pokazuje 100 i više fps dok snimam, a istovremeno "brejka" pod Xfireom.

Kolko ja znam,da kada gledas replay da ti je isto ko da igras zato sto replay se ne sejva na hard neg se sam tvoji pokreti sejvaju a kada ga gledas texture se ucitavaju..A za flashback neznam jer ga ja ne koristim neg fraps koristim kao snimaca.uzmi rade fraps neg xfire jer xfire kad si u igri onda mu se poveca resurs da koristi vise rama i jos k tome kad snimas onda mu se i jos vise poveca..Xfire ti u prosjeku u igrama uzme oko 10 fpsa(provjerio sam u gta 4,normala oko 30-40,sa xfireaom 18-25)

17 godina
Fake_Alert kaže...

Kolko ja znam,da kada gledas replay da ti je isto ko da igras zato sto replay se ne sejva na hard neg se sam tvoji pokreti sejvaju a kada ga gledas texture se ucitavaju..A za flashback neznam jer ga ja ne koristim neg fraps koristim kao snimaca.uzmi rade fraps neg xfire jer xfire kad si u igri onda mu se poveca resurs da koristi vise rama i jos k tome kad snimas onda mu se i jos vise poveca..Xfire ti u prosjeku u igrama uzme oko 10 fpsa(provjerio sam u gta 4,normala oko 30-40,sa xfireaom 18-25)

Nebih se složio sa ovom tvrdnjom, jer ja do sada nisam primijetio da mi Xfire smanjuje 10 fpsa u igrama.

Sve igre u kojima sam mjerio sa Xfireom i Frapsom, te ugrađenim mjeračem npr. CoD2 i CoD4 pokazuju skoro pa identične vrijednosti fps-a. Najveća razlika, tj. nepodudaranje je možda bilo 2-3 fpsa u pojedinim igrama.

GTA IV nisam igrao niti sam mjerio fps sa Xfireom, ali je moguće da zbog nekog buga ne očitava dobro.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vaš xfire?, Xfire na hrvatskom?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice