WoW privatni serveri

poruka: 7
|
čitano: 2.340
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
WoW privatni serveri

Tražim wow privatni server koji je dobar i najviše blizzlike, znači što bliže originalu... postoji li takav? Neodlučan sad sam na jednom dosta dobrom samo me živcira što exp raste prebrzo i sl., a skroz mi je glupo što na pola svih tih servera startaš sa 70im - 80im lvlom itd. navodno je toxic bio najbolji ali ga više nema... Mršti se pomagajte! Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: WoW privatni serveri
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan

naxp probaj dobar server

17 godina
wowscape najbolji...samo trenutno je u krizi :)
17 godina
neaktivan
jeanne kaže...

Tražim wow privatni server koji je dobar i najviše blizzlike, znači što bliže originalu... postoji li takav? Neodlučan sad sam na jednom dosta dobrom samo me živcira što exp raste prebrzo i sl., a skroz mi je glupo što na pola svih tih servera startaš sa 70im - 80im lvlom itd. navodno je toxic bio najbolji ali ga više nema... Mršti se pomagajte! Smijeh

silver dust. igram na njemu i odličan je. rade sve instance, patch 3.0.9. 1.2 exp rate od mobova, ali to ne znači ništa. krećeš  normalno  od lvl 1 i  ideš  normalno  do lvl  80. sve je  normalno, 99 % blizzlike. :)
mogu  ti pomoc lvlat ako  hoces? 
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
WoW privatni serveri

Ja igram Neverendless. I jel netko zna ako ja sada namijestim da mi server bude silverdust a ne neverendless hoce li mi character biti sejvan da nekada ponovno igram njega?

Number 1 Zombie!!! Braiiiiinssss!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 13:06 (Living.Dead).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dado16 kaže...
wowscape najbolji...samo trenutno je u krizi :)
 scapegaming ili ti ga laggaming je nesto najgore sto vam se moze dogodit! ni pod kojim uvjetom nemojte tamo igrat...vlada diktatura..nemate nikakvih prava! 3 lika su mi banana na 5 god bez ikakvih razloga...GM pogreska! neki debilni GM mi zabunom ukljucio "godmode" i taj isti me banao pod razlogom da koristim haxove. Djeca GMovi, djeca igraci...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice