Evo ovako instalira san od prijatelja wow i one dvi ekspanzije i sada ocu ja moc igrat kada kupim karticu noramlno ili tebam imat orginal igru i ekspanzije?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajd jel pls neko zna?
nemoras imat original ekspanzije samo acc... ja sam prije kupio samo cd key za acc onaj kod uglavnom i placo sam normalno..
OK samo mie to trebalo fala ti puno.
trebaš imat original... tj. cd-key... al ak neželiš kupiti cijelu igru možeš jednostavno igrat na privatnim serverima (npr. http://neverendless-wow.com/ )
nemoras imat original ekspanzije samo acc... ja sam prije kupio samo cd key za acc onaj kod uglavnom i placo sam normalno..
al koi si cd key kupia? ja sam od frenda instalira sve i sada kada kupim karticu ocu moc igrat normalno?
znam ni meni to nije jasno... ja sam skinio bio igru sa torrenta al nisam kupovao burning crusade bon jer onda nisam bio dovoljan lvl da imam namjeru kupit a i prestao sam igrat :P
njPa jednostavno igras preko universal gaming on je najbolji od privatnih servera najblize je kopiji originalnom WoW-u samo sad sreduju stranicu kad srede stranicu skines sve patcheve do 3.2.2a promjenis realmlist napravis acc i igras ko normalan covjek...
ja imam orginal cd key od obicne igre ali nemam od expanzija ocu ja moc igrat onda na orginalim serverima ili mi treba orginal cd key od ekspanzija?
moces igrat al nemozes ic na outland i onaj treci nez kak se zove xd uglavnom neces imat mogucnosti one 2 ekspanzije ni 80 70 lvlu al si isto na najnovijoj verzji ko i ljudi sa ekspanzijama..
ja imam orginal cd key od obicne igre ali nemam od expanzija ocu ja moc igrat onda na orginalim serverima ili mi treba orginal cd key od ekspanzija?
Gledaj. Ima WoW, TBC (The Burning Crusade) i Wotlk (Wrath of the lich king). Ako kupis samo WoW key ili account sta god, igrat ces do 60 lvla i to je to. Kada dodes do 60 lvla kupis TBC i kada do 70 kupis Wotlk. Moci ces igrati na pravima.
Evo imam vremena pa cu probati objasniti.
Da bi igrao WoW na Blizzardovim official serverima ti moras napraviti (besplatno) Battle.net account i onda u njemu moras dodati WoW authentication key ( nije to cd key ) te tako aktivirati igru i svoj WoW account. Da bi dobio authentication key moras kupiti WoW u ducanu ili preko neta, sa kutijom ili preko neta digital (download) verziju. U oba slucaja dobivas key i taj key je ustvari ono sta ti placas. Bez keya ne mozes napraviti account niti igrati WoW zato njih nije briga od kud ili kako ti skines sam klijent igre(software). Zato ga i nude besplatno jer samo sa njim ne mozes raditi nista osim ovo sta su neki rekli, igrati na piratskim serverima. A to nije ni priblizno isto kao na njihovim offical serverima.
Ako tvoj prijatelj ima WoW account mora ti dati username i password da bi se ti mogao logirati na Blizzard servere.
ljudi otvorio bi novu temu ali vidim da ste tu aktivni.imam wow problem:
kada igram wow cesto mi se komp restarta (imam jako dobar komp i gta 4 mi radi xD) NO PRIJEDJIMO NA STVAR:JEL JA TO IMAM VIRUS .recite mi u cemu je problem