World of Warcraft

poruka: 10
|
čitano: 2.710
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

zanima me kao najprije jel WOW besplatan,,,,ako je onda mi preporucite koji mogu igrati na performanse 1.00 GM of ram 2.68GHz i graficka kartica 128mb....Hitno odgovor

0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

WoW nije besplatan. Plaća se pretplata za igranje - 2 mjeseca nekih 200tinjak kuna. Možeš besplatno igrati 10 dana na Blizzardovim serverima, ili stalno besplatno na nekom privatnom serveru. Navedena konfiguracija će ti biti i više nego dovoljna za glatko igranje WoW-a, ja imam slabiju konfu i sve sljaka ok...Ukratko - privatni serveri=besplatni WoW

2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft

Konfa je poprilicno losa i ako ces igrat na legalnom serveru morat ces sve video opcije stavit na minimum a u podrucjima s vecom koncentracijom igraca imat ces lagove.wow nije besplatan a igranje na piratskim serverima nije wow.Pretplata ti je oko 150 kuna za 2 mjeseca ako kupujes prepaid bonove na netu. Kod istih trgovaca mozes naci WOW+ TBC za manje od 20€ (ukljuceno 30 dana besplatne igre pod uvjetom da uneses kod s bona ili broj kreditne)

http://www.gamecards.eu/games/goods/52/

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2009 18:29 (Brada).
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

World of Warcraft košta 500kn (World of Warcraft Battlechest + expanzija). Svaki mjesec je potrebno uplatiti 100kn za gameplay.

Sistemski zahtjevi:

Windows XP 32/64-Bit (Service pack 3)
Windows Vista 32/64-Bit (with the latest Service Packs)
Windows 7** 32/64-Bit (with the latest updates)

Processor:

Minimum: Intel Pentium 4 1.3 GHz or AMD Athlon XP 1500+
Recommended: Dual-core processor, such as the Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2

Memory:

Minimum: 512 MB RAM (1GB for Vista users)
Recommended: 1 GB RAM (2 GB for Vista users)

Video:

Minimum: 3D graphics processor with Hardware Transform and Lighting with 32 MB VRAM Such as an ATI Radeon 7200 or NVIDIA GeForce 2 class card or better
Recommended: 3D graphics processor with Vertex and Pixel Shader capability with 128 MB VRAM Such as an ATI Radeon X1600 or NVIDIA GeForce 7600 GT class card or better

Storage: 15 Gigabytes or more free hard drive space is required

Sound: DirectX-compatible sound card or motherboard sound capability

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com

0 0 hvala 1
17 godina
World of Warcraft

cini mi se da je prosli tjedan bila tema "kako besplatno igrati wow" ili nesto slicno, samo da si malo pretrazio forum naso bi sve sto te zanima

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Alex55 kaže...

Može li se World of Warcraft igrati OFFLINE?

LOL, NE.   noobNamigiva

FOR THE HORDE
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Pa zato kaj su serveri online, nemreš igrat ak nisi spojen na server a to nemreš offline. A i zbog još petsto razloga, pa to je online igra, drugi ljudi su tamo, kak bi to radilo offline?

FOR THE HORDE
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

hehe, ma smiren sam, iznenadilo me pitanjeNamigiva

FOR THE HORDE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

pa zato imas privatne servere gdje mozes igrati badava...istina da je skupo ali zato igrica je predobra po meni

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zoki kaže...
Alex55 kaže...

Može li se World of Warcraft igrati OFFLINE?

LOL, NE.   noobNamigiva

LOL moze se igrati offline, samo trebas podignuti server i podesiti realm na WoW-u, ako zelis igarti stvarno WoW offline javise na private pa cu te prislijediti na par stranica ili foruma, jer sam ja igrao offline kuci i to bez problema ping 0 hehehe

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice