World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.854
|
čitano: 1.854.757
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
World of Warcraft

U 19h, prije launcha, otvorio se Nethergarde Keep i tamo sam zasjeo. Niti u ponoc, kada sam se spajao, nisam morao apsolutno nista cekati, tako da je iskljucivo vasa krivica ako niste ocekivali queue na inicijalno objavljenim serverima.

Sve to na stranu, Classic iskustvo je meni zasada nesto toliko opusteno i odraslo da se ne mogu nacudit. Nitko ne spamma, svi znaju elokventni engleski, opusteno je do te razine da smo isli u Wailing Caverns i ostali tamo 2 i pol cuke jer je stalno netko morao napravit pauzu radi necega, ali mu nitko nije kenjao niti leavao, stovise .. Nema stealanja quest mobova, automatski pozivi u party da slucajno netko ne propusti quest objectivese, shareaju se questovi, dijele se stvari za dzabe, pomaze se .. Sve u svemu, nadam se da je tako i ostalima, jer onaj stari prepoznatljivi wow osjecaj je sigurno tu :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2019 8:13 (BorgMater).

2 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Pozdrav,

krenuo sam opet igrati sa ekipom. Mogu reći 10 puta mi je bolje od retaila. Igra

je puno puno teža što joj automatski daje na zanimljivosti. Imam 12h igre i lvl 16 sam. 

Dižem profesije, rješavam cijelu zonu, odradio sam već jedan Dm. Mogu reći

da je baš iskustvo koje sam htio.  U 5h igre sam odradio više socijalizacije nego u god dana na retailu. 

Vrlo sam zadovoljan, preporuka svima ! 

[url=http://profile.xfire.com/migok2903][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/wow/type/0/migok2903.png[/img][/url]
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

Za one koji rade a navecer bi voljeli da za igraju, a imaju problem sa queue moja preporuka google chrome remote deskto.Kako za pc tako za mobitel da se bar rijese malo vise cekanja.Tako sam ja sinoc uletio na svoj server dok sam bio na poslu 2h prije sam se logovao

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

zaboravio sam koliko je bolno levlati prvih 10 levela kad ti je to prvi lik na serveru....

if only you knew the power of the dark side
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
World of Warcraft

do 40. lvl je World of Walking, ako ne igras druida, shamana ili huntera 

svejedno je uzivancija, 90% igre je putovanje do lvl 60, tako da samo laganini, bez zurbe

po trenutnoj brzini kojom igram, racunam nekih 3 mjeseca max, da ce mi trebati do lvl 60 

www.youtube.com/TerabitTV
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

ja sam 34 sa hunerom mislim da cu do kraj ovog tjedna doci do 60

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

Poceli smo i mi da igramo na Gehennas alijance server je zakon!malo je que problem ali igramo se.imate i brdo domace ekipe .

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav, ako je netko na Noggerfoggeru, Alijansa neka me doda, Fallro#2196, trenutno lvl 11 Night Elf Hunter

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
World of Warcraft

Kako citam, oni koji su dosli do max lvl-a na classicu dobijaju zadnji exp. besplatno.

Cisto da pitam. Kada ocekujete da ce classic postati besplatan za igranje ? OK, sada je veliki hype i tako to, ali objektivno nema tu puno toga da se igra. Blizzard ce sigurno ici u smjeru da navuce ljude na classic, a koji ce otici dalje... Moja prognoza je nekih 6 do max 12 mjeseci. Zapravo ne bi se cudio da na blizzconu koji dolazi daju takvu mogucnost svima koji su nekada imali aktivan account. Nakon proslogodisnjeg teskog faila sa Diablo:I (mada su dijelili destiny 2) lako moguce.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2019 1:51 (SamoPitam3).

0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
SamoPitam3 kaže...

Kako citam, oni koji su dosli do max lvl-a na classicu dobijaju zadnji exp. besplatno.

Cisto da pitam. Kada ocekujete da ce classic postati besplatan za igranje ? OK, sada je veliki hype i tako to, ali objektivno nema tu puno toga da se igra. Blizzard ce sigurno ici u smjeru da navuce ljude na classic, a koji ce otici dalje... Moja prognoza je nekih 6 do max 12 mjeseci. Zapravo ne bi se cudio da na blizzconu koji dolazi daju takvu mogucnost svima koji su nekada imali aktivan account. Nakon proslogodisnjeg teskog faila sa Diablo:I (mada su dijelili destiny 2) lako moguce.

kad padne hype za ovime, smanjiti će broj servera, i

očekujem da će iduće ili godinu iza Izbaciti i "Burnig crusade classic" nekoliko servera
pa onda možda otvore i WOTLK na posebnom serveru
Poanta cijele priće je da bi igrao classic moraš platiti pretplatu, a Blizzardu je svejedno kaj igraš

if only you knew the power of the dark side
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nece nikad ukinuti pretplatu za classic lol...

I bolje je da ne ukinu, dobro je ovako kako je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Darky kaže...

kad padne hype za ovime, smanjiti će broj servera, i

očekujem da će iduće ili godinu iza Izbaciti i "Burnig crusade classic" nekoliko servera
pa onda možda otvore i WOTLK na posebnom serveru
Poanta cijele priće je da bi igrao classic moraš platiti pretplatu, a Blizzardu je svejedno kaj igraš

Ha vidjeti cemo. I sc2 su na kraju dali da se igra mukte. Doduse ne sve... Prosle godine su dijelili i destiny2, osnovni. Doduse nije njihov, ali su bili partneri. I sc jedinica neremasterirana je besplatna. I diablo 3 je recimo u Kini besplatan (tamo se pak "estetika" prodaje). Bumo vidjeli kako rekose slepci. Meni to tak' ide u tom smjeru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2019 12:33 (SamoPitam3).
8 godina
World of Warcraft

pretplatu nece nikada ukinuti, pogotovo ne zna classic. najjednostavnijii profit margin ikad u industriji igara

zaraduju na proizvodu, na kojem su vec zaradili prije 15 godina, vrhunski potez

90-100kn mjesecno, je nista cak i za hrvatske pojmove.

classic je classic, nema potrebe za BC, WoTLK ekspanzijama, jer to nije to

ljudi su trazili upravo classic, iz razloga sto je takav kakav je, prava cistokrvna RPG masivka, najbolja ikad napravljena, za siroke mase i za casual igrace

igras kako hoces, i koliko hoces i nikada nisi u zaostatku za nikime, svaka instanca i svaki raid se posjecuju, sve do otvaranja Naxxa, jer loot ima svuda, nije lociran u jednom raidu/instanci

svaki novi raid koji izlazi, ne donosi za posljedicu da vise nitko ne ide u stare raidove, dapace, 40 ljudi sa tjednim dropom od 2-3 iteme po raid bossu, je pun kurac cekanja na loot, i to je super

3 godine minimalno, sigurnog igranja classica, a onda ili kraj ili reset

Moj PC  
2 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jeli jos uvijek bude veliki queue? Razmisljam da krenem igrati ali me odbija ako bas svaki server ima velike queuove... Ima mozda koji server da ima dosta HR igraca?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zboske kaže...

Jeli jos uvijek bude veliki queue? Razmisljam da krenem igrati ali me odbija ako bas svaki server ima velike queuove... Ima mozda koji server da ima dosta HR igraca?

Na Golemaggu je u 13h prošli tjedan bilo 20k queue, 

sad nema queue. Ali uskoro ga bude, možda od 14h nadalje. Nije strašno, jučer sam došao s posla u 17 i čekao sam do 20:30 na login. Tako da, remote login oko 2-3 ako dolaziš s posla u 5 i deri.

14 godina
neaktivan

Na Firemaw se i dalje čeka. Ujutro je queue mizeran, do sad sam čekala max 10 min no od 12h na dalje je ludnica. Svaki dan poslije joba se bacim u queue oko 17h, najranije upadam u 21h.

Tak da ako imaš prilike ujutro igrati skoro pa nema queuea, ako ne ima servera bez čekanja.

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Twitch: https://www.twitch.tv/teeny_tiny_sheep
7 godina
3dfx kaže...

pretplatu nece nikada ukinuti, pogotovo ne zna classic. najjednostavnijii profit margin ikad u industriji igara

zaraduju na proizvodu, na kojem su vec zaradili prije 15 godina, vrhunski potez

90-100kn mjesecno, je nista cak i za hrvatske pojmove.

Da se razumijemo. Pitanje nisam postavio zbog cijene, odnosno zbog pretplate kao takve. Vise kosta jedna runda koju zavrtim sa drustvom u birtiji.

Vec cisto da malo "probudim" temu i cujem ostala misljenja. Odnosno koji bi mogao biti slijedeci korak za WoW.

Isto tako su me zanimala misljenja moze li besplatni "classic" dovuci jos vise pretplatnika. Odnosno onih koji bi po zavrsetku otisli i dalje od "classica" (ako bi bio f2p, uz sva svoja ogranicenja koja obicno dolaze sa tim modelom - tipa dva slota za profesije, prodaja estetike, mountova...) pa poceli placati pretplatu. Odnosno, da jos pojednostavim, kojih bi moglo biti vise?  Potencijalnih novih pretplatnika ili onih koji bi prestali placati pretplatu i igrali samo "classic" po f2p modelu.

8 godina
SamoPitam3 kaže...

Da se razumijemo. Pitanje nisam postavio zbog cijene, odnosno zbog pretplate kao takve. Vise kosta jedna runda koju zavrtim sa drustvom u birtiji.

Vec cisto da malo "probudim" temu i cujem ostala misljenja. Odnosno koji bi mogao biti slijedeci korak za WoW.

Isto tako su me zanimala misljenja moze li besplatni "classic" dovuci jos vise pretplatnika. Odnosno onih koji bi po zavrsetku otisli i dalje od "classica" (ako bi bio f2p, uz sva svoja ogranicenja koja obicno dolaze sa tim modelom - tipa dva slota za profesije, prodaja estetike, mountova...) pa poceli placati pretplatu. Odnosno, da jos pojednostavim, kojih bi moglo biti vise?  Potencijalnih novih pretplatnika ili onih koji bi prestali placati pretplatu i igrali samo "classic" po f2p modelu.

prilicno je jasna situacija, blizz je kompanija, kojoj je smisao postojanja zaradivanje novca. sigurno nece se odreci zarade, jer je moraju pokrivati troskove infrastrukture i radnika, u najmanju ruku

mogu ukinuti pretplatu, jedino ako smisle neki drugi nacim pokrivanja troskova odrzavanja igre, koji su izrazito visoki za MMORPG, zato se nitko bas masovno i ne prima posla izrade takvih igara i infrastrukture

i ova navala koja je sada, ce brzo splasnuti, hype je bio ogroman, i svi sad hoce to probati, oni koji nisu igrali nikada pogotovo, uz one koji ce probati da vide da li je isti osjecaj ljubavi kao sto je bio i nekada

svi ce oni vrlo brzo prestati/otici, a ostat ce oni koji obozavaju ovakvu vrstu RPG-a, a takvima je sasvim svejedno da li je igra besplatna ili ne, jedino je bitno da postoji i da se moze igrati

classic je izrazito zarazan, impresivan u svojoj jednostavnosti igranja, a opet isto tako zahtjevan za usavrsiti se u njemu. 90% igre je cisti RPG, story, levelanje, craftanje, trade, instance, interakcija sa drugim igracima, 10% je raidanje

ovakva igra ne postoji, i to je cini privlacnim masi znatizeljnika i isto tako masi onih koji su je igrali 10 godina po privatnim serverima

6 godina
neaktivan

A u pm, nisam mislio da bas toliko ogroman bude.. mozda bolje pricekati da malo splasne hype pa krenuti, neda mi se cekati toliko da samo udjem u igru. Sta svi PvP serveri imaju taj problem ili?

14 godina
World of Warcraft

Na Mograineu jucer queue u 16:10 bio samo 100, usao sam za 2 minute. I jos ce sad free migracije... tako da rekao bih da se situacija stabilizira, bar na mom realmu. (doduse, na Firemawu je istovremeno bio 6k queue, al dobro, to je opet puno bolje nego 10k+ sto je bilo dosad)

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan

A super, vjerojatno onda ovaj tjedan pocinjem.. Sta na Firemawu ima najvise HR ekipe?

14 godina
World of Warcraft

Vjerojatno najvise na Firemawu, da, makar ja srecem dosta nasih i na Mograineu, i to cisto sto skuzim po imenima likova :D

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Na Ashbringeru je domaći guild "xYu" (Alliance), bude nas preko 70 online navečer, queue nije problem.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2019 10:36 (dayvee).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dayvee kaže...

Na Ashbringeru je domaći guild "xYu" (Alliance), bude nas preko 70 online navečer, queue nije problem.

Jep, ja sam isto na Ashbringeru i server je stvarno ok. Navecer oko 21:30-22:00 queue bude max do pola sata . Taman za napravit nesto za pojest, istusirat se ili slicno.

17 godina
World of Warcraft

Mi smo složili guild na Gehennas (Horde), par starih igrača s Darksorrow-a EU (RUIN) + kasnije Magtheridon EU (Nihilum) i još desetak s private servera zadnje 2 godine (Light's Hope - LB+ND). Trenutno imamo cirka 60ak igrača (većinom šveđani - nema domaćih osim nas troje iz vanille).

Uglavnom smo oko lvla 40 ili 50, neki skoro 60. Planiramo semi-hc raidanje pošto je 90% guilda starije od 30 godina - dakle 1d/week prve 2 faze, onda 2d/week kad krene BWL i ostatak.

Svi su prošli sav content u vanilli više puta, što 2005.-2006. što private serveri (naravno uključujući i Naxx) tako da pretpostavljam da neće biti većih poteškoća ni ovoga puta :)

Ukoliko ima kakav experienced raider da igra na Gehennasu, neka me pm ingame (Gaap).

Nedjelja main raid day 20:00-23:30, kasnije dodamo vjerojatno utorak (isto 20:00-23:30). Loot council.

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dayvee kaže...

Da do 18:00 je insta a iza je que u prosjeku između 15-50min ,ekipa u guildu je vrh

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2019 11:45 (Cakija_ST).
17 godina
zboske kaže...

A super, vjerojatno onda ovaj tjedan pocinjem.. Sta na Firemawu ima najvise HR ekipe?

Mislim da je Golemagg jedno 50% balkanski server

It is always darkest just before the dawn.
15 godina
World of Warcraft

Jel igra tko na Mirageu (A) ?

0 0 hvala 0
13 godina
DeniZg kaže...

Ne znam kako vi, ali ja se baš nekako nisam zagrijao za taj Classic i teško guram.

Jel' to zbog činjenice što moram čekati par sati u redu da bih ušao na server, zbog loše grafike i tekstura, koje je Blizz stvarno mogao nadograditi bez utjecaja na ostale "classic" elemente igre ili zbog toga što igram Alijancu koju nikad prije nisam igrao, ne znam...

Na privatnim serverima mi je bilo nekako zabavnije...Možda se brže leveliralo.

Moram priznat da sam u sličnoj situaciji ,a i da su mogli stavit nekakvu apdejtanu grafiku,znam neke starije mmorpg-ove koji izgledaju bolje.

17 godina
mrsmith kaže...
zboske kaže...

Mislim da je Golemagg jedno 50% balkanski server

Ima koji domaci guild na golemaggu (horda)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice