EDIT: Na main accu je ovakvo stanje (na slici) jel to znaci da bi trebao samo kupit legion ili sve? malo me buni
Tako je, trebaš samo taj acc koji imaš upgradeati na Legion i kupiti gametime.
EDIT: Na main accu je ovakvo stanje (na slici) jel to znaci da bi trebao samo kupit legion ili sve? malo me buni
Hvala puno, znaci samo nadjem site koji prodaje jeftino oko 200kn cdkey legion i to ukucam i cao zdravo? Samo mi nije jasno kad sam ja kupio ove ostale ekspanzije, ali dobro haha 
Hvala puno, znaci samo nadjem site koji prodaje jeftino oko 200kn cdkey legion i to ukucam i cao zdravo? Samo mi nije jasno kad sam ja kupio ove ostale ekspanzije, ali dobro haha 
Evo link(207kn key). Tu sam kupovao više keyeva i nikad problema. Jeftinije nećeš naći key sigurno, a da je legit stranica. Dobiješ key instantno na mail/stranici. Samo odeš u account management > Games & Codes > Add a Game Key (ukucaš kod i to je to).
Btw, dobro razmisli kojeg lika želiš boostati na lvl 100, da ne bi žalio kasnije kao ja. Rađe probaj 2-3 klase levelirat do 20-30lvl-a, pa koja ti se najviše svidi nju boostaj na lvl 100. Imaš i lvl 100 trial sa kojim možeš probati klasu neku, pa ako ti se svidi iskoristiti lvl 100 boost :) (nisam siguran ako uopće dobiješ lvl 100 boost sa ovim izdanjem ili je to bilo samo u prednarudžbi samo).
Više bi ti se isplatilo napraviti novi acc i uzeti taj battlchest + legion jer dobiješ i 30 dana free gametime (naravno, ako nemaš ništa značajnog na starom acc-u):)
Trenutno ti ovdje najjeftiniji battlechest (8.13€ - isto provjerena stranica na kojoj sam već kupovao) + (27.49 legion) = 35.62€ = 268kn
http://suza-u-oku.com/, Kazzak Horda.
7/7 Mythic, rekrutamo za Trial of Valor i Nighthold sve dobre igrače, casual igrači dobrodošli :)
Trenutno ti ovdje najjeftiniji battlechest (8.13€ - isto provjerena stranica na kojoj sam već kupovao) + (27.49 legion) = 35.62€ = 268kn
od blizzarda battlechest se uzima, jer kosta 7.5 eur uvijek 
Ulogas se na trial acc koji si napravio, izlogas. Logas ponovo i dobijes -50% popust od njih
E, vidis... na tu caku sam totalno zaboravio. Isprike na maloj greškici. 
dobar dan svima :) , poceo sam igrat nedavno wow i naguro sam dk na 110 lvl (unholy spec,alliance) ,tesko mi je naci nase (domace igrace) i volio bih naci nekakav balkanski guild, stoga ako ima itko volje da me doda pa da igramo zajedno dodajte me na battletag duran#2811 , igram na argent dawn eu
Pao jučer i treći legendary, najbolji za assassination spec (a ovaj što sam dobio pred 2 dana je drugi najbolji)
Sada ih imam 3, ali nažalost 2 se mogu equipati
Nadam se da će blizzard to proširiti sa sljedećim patchom.
Legendary dropao iz chesta, mythic+ 5, BRH dungeon 
Baš te krenulo... 
I N F I N I T Y - Kazzak
Balkanski guild sa stabilnim vodstvom i dobrom atmosferom!
Horda
http://www.wowprogress.com/guild/eu/kazzak/I+N+F+I+N+I+T+Y
Tražimo aktivne igrače željne dobre zabave, druženja i i progresa. Dosadašnji progres 7/7 HC
Potražite nas ingame....Arleena (BattleTag Arleena#21957), Svetica (Svetica #21859), Duskorc i Paakanti...o/
OFF topic:Htio sam zaigrati malo wow,ali TBC ekspanziju,pa me zanima jel ima mozda netko na hellground(privatni server) nekog lika da bi htio dati ako ga vise ne koristi?
90k golda wow token na Ravencrestu, trenutno
cijene variraju od servera do servera
imam samo "gathering" profesije, mining i herbalism, i prodajem matse na AH i skupim golda za mjesecnu pretplatu
s time da ne ide okolo i farmam, nego pokupim usput kada se pojavi na mapi dok rjesavam questove
ako ja mogu skupit mjesecno golda za pretplatu, moze svatko, tako da nema potrebe da placas game time kunama :)
Koliko je battlechest preko blizzard storea kad idem upgradati sa triala ?
90k golda wow token na Ravencrestu, trenutno
cijene variraju od servera do servera
imam samo "gathering" profesije, mining i herbalism, i prodajem matse na AH i skupim golda za mjesecnu pretplatu
s time da ne ide okolo i farmam, nego pokupim usput kada se pojavi na mapi dok rjesavam questove
ako ja mogu skupit mjesecno golda za pretplatu, moze svatko, tako da nema potrebe da placas game time kunama :)
Ma ja kupujem pretplatu( a i ekspanzije) sa goldom zadnjih 4-5 godina,nije u tome stvar.Imam viska golda pa razmisljam o tome da prodajem gametime onima koji kupuju pretplatu sa rl lovom,pa me zato zanimala cijena,cisto da vidim dal bi mi se isplatilo.
7.5eur
Sto se tice golda, skoro ga je lako ufarmati sad kao u WOD-u. Ljudi imaju toliko golda da ne pitaju nego samo kupuju, herbalizam i enchant toliko novca donose (enchant pogotovo, samo DE) da je to smijesno
7.5eur
Sto se tice golda, skoro ga je lako ufarmati sad kao u WOD-u. Ljudi imaju toliko golda da ne pitaju nego samo kupuju, herbalizam i enchant toliko novca donose (enchant pogotovo, samo DE) da je to smijesno
Ja sam se od prvog dana legiona fokusirao samo na alkemiju,odmah na pocetku sam ulozio cca 2 milijuna dok je herb cijena jos bila niska, da dobijem sve rank 3 recepte ,a onda sam poceo zaradjivati nenormalno, a nisam minute farmao nista,imam ekipu koja farma i samo mi coda sve sto nakupe.Pa rekoh da se rijesim malo golda i zaradim nesto.
A uvijek ima onih kojima se neda raditi nista vezano uz gold a imaju hrpu love.Imam jednog kupca koji uzima od mene milijun mjesecno,lik je iz norveske i ima 10k eura placu tako da mu se ne isplati ni minute trositi na to..
..
Došel mi Corrupted Ashbringer danas 
trebao si si ovo kupit 2999kn 
Samo 3k? 
Samo 3k? 
a ne znam po koliko se macevi prodaju, pa onda ne znam da li je to puno ili malo :D
Samo 3k? 
a ne znam po koliko se macevi prodaju, pa onda ne znam da li je to puno ili malo :D
Samo 3k? 
eto, znaci nije puno.
hvala
Gdje si narucio?
Gdje si narucio?
Ovo(klik) je službeni dobavljač preko kojeg svi ostali preprodavači kupuju (ima baš ogromnih izbor lančića, privjesaka itd). Ja sam osobno kupio preko ovog lika sa ebaya, ali to ti je isti k... pošto masa njih prodaje istu stvar. 
Imaš isti ovakav koji sam ja naručio, samo što je vrh napravljen u svrhu lančića, a ne za potrebe privjeska za ključeve.
chaselol to ti je isti ovaj koji sam si ja uzel 
Pa i ne izgleda ko taj sa slike, nije brusena povrsina