World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.630.990
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Balkanski guild LFM
Zvonzi kaže...
dado16 kaže...
Zvonzi kaže...

treba proći period od 24-72h dok njima lova ne sjedne, tek tada ti aktiviraju sve fičrse full accounta (ako si prvo napravio onaj starter). mislim da do tada imaš neku okljaštrenu verziju. barem je meni tako bilo.

P.S. igra li netko možda na EU Sylvanas?

dammit, jos nista se nije promjenilo...Nestrpljiv sam {#}

pričaj mi :D frend i ja poludili dok smo čekali.

nego, na kojem si serveru? ako si Khadgar ili Sylvanas možeš s frendom i samnom levelat i igrati. plus, možemo i RAF iskoristiti radi bržeg levelanja i summona.

jos se nemogu odluciti na koji server da idem, frostmane te onaj brotherhood a sad kad spominjes ova dva servera...neznam di da idem

17 godina
Re: World of Warcraft
Cromaki kaže...

Malo da se prisjetimo kako je prije izgledao Orgrimmar...

Danas sam igrao malo u školi 2.4.3 da se prisjetim starih dana :)

Najbolji dani, tad nisam bio niti oženjen! :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
14 godina
neaktivan
dado16 kaže...
Zvonzi kaže...
dado16 kaže...
Zvonzi kaže...

treba proći period od 24-72h dok njima lova ne sjedne, tek tada ti aktiviraju sve fičrse full accounta (ako si prvo napravio onaj starter). mislim da do tada imaš neku okljaštrenu verziju. barem je meni tako bilo.

P.S. igra li netko možda na EU Sylvanas?

dammit, jos nista se nije promjenilo...Nestrpljiv sam {#}

pričaj mi :D frend i ja poludili dok smo čekali.

nego, na kojem si serveru? ako si Khadgar ili Sylvanas možeš s frendom i samnom levelat i igrati. plus, možemo i RAF iskoristiti radi bržeg levelanja i summona.

jos se nemogu odluciti na koji server da idem, frostmane te onaj brotherhood a sad kad spominjes ova dva servera...neznam di da idem

kako hoćeš. ako nemaš s kime igrat, a želiš - slobodno se pridružiš

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2014 18:08 (Zvonzi).
15 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Držim 2.4.3. klijent samo da mogu jednom godišnje prozujati po "starim" zonama.

I'm very large!
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozz ima netko da pocinje igrat.. da RAF napravimo.. iance ja bih poslao RAF

0 0 hvala 0
16 godina
Jbg meni nije proslo za 4 eura link, odbili su mi, sad nemam ni novce ni wow :)
14 godina

Rekao sam da to nije 100%,btw provjeri za par dana,dobit ces novce nazad ili battlechest,100%

17 godina
neaktivan
dado16 kaže...
Jbg meni nije proslo za 4 eura link, odbili su mi, sad nemam ni novce ni wow :)

Sta si kupio RAF ?

CPU-Z http://valid.canardpc.com/2801094
16 godina

unatoc pokusavanju od vise puta meni nezeli, uzeo sam preko kinguina za 10 eura..

btw vidim da puno realma ima problema s loginom haha

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 16:00 (dado16).
17 godina
neaktivan
Nos kaže...
Cromaki kaže...

Držim 2.4.3. klijent samo da mogu jednom godišnje prozujati po "starim" zonama.

Odakle si ga instalirao?

Možeš lutat po njemu kao sandboxu solo? 

Kako ga pokrenut offline?

Lijep pozdrav ;)
15 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
Nos kaže...
Cromaki kaže...

Odakle si ga instalirao?

Možeš lutat po njemu kao sandboxu solo? 

Kako ga pokrenut offline?

Imaš par privatnih servera koji još žive. Skini s torrenta 2.4.3 ili sa stranica od samih servera. 

I'm very large!
13 godina
World of Warcraft

Kao što ej kolega Nos rekao, skinuo sam klijent s torrenta, promijenio realmlist i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

jel' tko uspio naći game time za DOTA/CSGO ili slične Steam keyeve? baš sam se ulogiralo nakon sto godina u Steam i vidim nešto love u walletu, pa rekoh ako postoji mogućnost - zašto ne :)

0 3 hvala 0
17 godina
Zvonzi kaže...

jel' tko uspio naći game time za DOTA/CSGO ili slične Steam keyeve? baš sam se ulogiralo nakon sto godina u Steam i vidim nešto love u walletu, pa rekoh ako postoji mogućnost - zašto ne :)

Malo si falija temu? {#}

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
14 godina
neaktivan
Virty kaže...
Zvonzi kaže...

Malo si falija temu? {#}

zašto? mislim, znam da je "long shot", ali tko zna. budući da se danas sve moguće trejda, ne bi se čudio da ima onih koji prodaju game  time za iteme :D

EDIT: Našao, zanemarite.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2014 19:17 (Zvonzi).
16 godina
World of Warcraft

gdje se najjeftinije može nabaviti WOD ekspanzija?

0 0 hvala 0
16 godina
nigdje trenutno, cekaj black friday
16 godina
World of Warcraft

Dobro jutro!
Eto, koga zanima, patch 6.0.2 dodje 14.10 ako sam ja to dobro shvatio pa cemo dobiti mali uvid u to sto ce se dogoditi uskoro.

Tko zeli biti vise informiran, procitati na linku {#}

http://www.mmo-champion.com/content/4402-Patch-6-0-2-The-Iron-Tide-Crashes-into-Azeroth-October-14 

E sad, padobransko pitanje :)
Da li je netko primjetio da netko kod nas nudi Preorder WoD CE. Ja pitao u algoritmu u 8mj, al su rekli da pitam opet u 10mj. Na njihovoj stranici jos nista. Izgleda da cu bas morat prosetati malo {#}

Ili da li zna netko hoce li biti ponocnog eventa kao sto ih je bilo do sad na dan izlaska expanzija, cekanje u ponoc :D odbrojavanje sekundi do prodaje :) stajanje u redu, pricanje epskih prica o medjusobnim podvizima, sprdanje sa Allianc-om {#}, itd?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

kako funkcionira to cross-realm invitanje frendova? ima nekih uvjeta?

0 0 hvala 0
16 godina
Zvonzi kaže...

ne, sada je gotovo sve globalno, invajtaš nekoga s friend liste i igra na tvom serveru, mogu se igrati i arene i BG-i, mislim da samo rated battlegroundi se nemogu igrati cross-realm

17 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Kao što ej kolega Nos rekao, skinuo sam klijent s torrenta, promijenio realmlist i to je to.

Hm..  dakle startam taj skinuti klijent i onda gdje promijenim taj realmlist i na koje postavke?

Mogu li nekako offline lutati po mapi?

Lijep pozdrav ;)
14 godina
neaktivan
acca kaže...
Zvonzi kaže...

ne, sada je gotovo sve globalno, invajtaš nekoga s friend liste i igra na tvom serveru, mogu se igrati i arene i BG-i, mislim da samo rated battlegroundi se nemogu igrati cross-realm

znači, pokušavam farmat Poseidusa... frend napravio DK-a na nekom low pop serveru, ja se nalazio u Vashj'iru, on me invitea ali meni se čini da ja i dalje ostanem na svom realmu. jel ima nekih restrikcija za neke zone, ili postoje neke "cake"? ili jednostavno nešto krivo radim.

edit: u međuvremenu sam ja napravio također DK-a, i invitao njega koji je bio u Orgrimarru i sve bilo ok, ja došao k njemu, on došao k meni na realm. znači jedino mene zeza moja 90-ka u Vashj'iru

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 0:48 (Zvonzi).
11 godina
neaktivan
MalaHuba kaže...

Nadam se ovo nije protiv pravila...

[H]<Lethal Industry> sa Burning Legion 10man 8/14HC LFM!

Većinom smo balkanski gild (CRO, BIH, SRB, CG), imamo i nešto stranaca. Većina članova su IRL prijatelji i dugogodišnji in game prijatelji.

Sa HC SOO smo više-manje stali, a za WoD tražimo sve, jer namjeravamo imati 2 heroic tima koji će se spojiti u 1 20-man mythic tim.

Također, pozivamo sve social, casual i pvp članove da nam se pridruže.

Nudimo:
-frendly i zafrkantsku atmosferu
-pomoć
-normal i flex runove za altove ili low gearovane članove
-guild repairs, matse itd

Očekujemo:
-min. 18 god starosti
-TS3 instaliran, mic i slušalice
-da znaš igrati svoju klasu
-da možeš pratiti upute i podnjeti dobronamjernu kritiku
-da dođeš u raid ako si acceptao invite, ili da javiš na vrijeme da nećeš doći

Raidovi su uglavnom 19-23h, srijedom, četvrtkom, nedjeljom, ponedjelkom i utorkom. To su okvirna vremena i dani, sve je fleksibilno, prema dogovoru i prilično casual.

Lok'tar Ogar!

Hajde daj btag da se dog da upadnem u taj guild da se raida redovno :D

15 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
Cromaki kaže...

Hm..  dakle startam taj skinuti klijent i onda gdje promijenim taj realmlist i na koje postavke?

Mogu li nekako offline lutati po mapi?

Mislim da moraš sam podignuti server, ali će ti biti bez mobova. Ovo ti je najlakše: http://www.feenixserver.com, skini klijent, ubaci realmlistu i piči. Jedan od servera je instant lvl 70.

I'm very large!
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 8:56 (Nos).
13 godina
Zvonzi kaže...
acca kaže...
Zvonzi kaže...

znači, pokušavam farmat Poseidusa... frend napravio DK-a na nekom low pop serveru, ja se nalazio u Vashj'iru, on me invitea ali meni se čini da ja i dalje ostanem na svom realmu. jel ima nekih restrikcija za neke zone, ili postoje neke "cake"? ili jednostavno nešto krivo radim.

edit: u međuvremenu sam ja napravio također DK-a, i invitao njega koji je bio u Orgrimarru i sve bilo ok, ja došao k njemu, on došao k meni na realm. znači jedino mene zeza moja 90-ka u Vashj'iru

Frend mora također imati lvl 90 char da bi prebacio tvog level 90.

14 godina
neaktivan
Ahaaaa. Ako je tako - puno hvala.
11 godina
neaktivan
MalaHuba kaže...

Nadam se ovo nije protiv pravila...

[H]<Lethal Industry> sa Burning Legion 10man 8/14HC LFM!

Većinom smo balkanski gild (CRO, BIH, SRB, CG), imamo i nešto stranaca. Većina članova su IRL prijatelji i dugogodišnji in game prijatelji.

Sa HC SOO smo više-manje stali, a za WoD tražimo sve, jer namjeravamo imati 2 heroic tima koji će se spojiti u 1 20-man mythic tim.

Također, pozivamo sve social, casual i pvp članove da nam se pridruže.

Nudimo:
-frendly i zafrkantsku atmosferu
-pomoć
-normal i flex runove za altove ili low gearovane članove
-guild repairs, matse itd

Očekujemo:
-min. 18 god starosti
-TS3 instaliran, mic i slušalice
-da znaš igrati svoju klasu
-da možeš pratiti upute i podnjeti dobronamjernu kritiku
-da dođeš u raid ako si acceptao invite, ili da javiš na vrijeme da nećeš doći

Raidovi su uglavnom 19-23h, srijedom, četvrtkom, nedjeljom, ponedjelkom i utorkom. To su okvirna vremena i dani, sve je fleksibilno, prema dogovoru i prilično casual.

Lok'tar Ogar!

Raid  5 dana al casual?

Btw iko igra H Pala?

16 godina
i sluzbeno je stigao novi patch, nitko nist ne prica? Kako vam se cini
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nesto sam pročitao na netu da će mop ekspanzija bit dostupna besplatno onima koji ju nemaju, tojest da će osnovna igra sadržavati sve ekspanzije do WOD. Prijatelj mi ima cat-u, dali će mu se onda i mop aktivirat ako je ta informacija točna? I ako je to istina dali to dolazi s današnjim patchom ili ekspanzijom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
devilvu86 kaže...

Nesto sam pročitao na netu da će mop ekspanzija bit dostupna besplatno onima koji ju nemaju, tojest da će osnovna igra sadržavati sve ekspanzije do WOD. Prijatelj mi ima cat-u, dali će mu se onda i mop aktivirat ako je ta informacija točna? I ako je to istina dali to dolazi s današnjim patchom ili ekspanzijom?

Da,svima koji nemaju mop isti ce se aktivirati,i to vrijedi od danasnjeg patcha.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice