World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.632.788
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
sale1902 kaže...

Ne bih se složio s tobom u potpunosti...iako ne možemo zanemariti da je igra postala nedvojbeno lakša i pristupačnija...mrvicu ipak gubi na epic razini.

Kao osoba koja je igrala u HC guildu od 04/2005 - 09/2011 (i kao casual ispomoć u cataclysm hc raidovima) mogu reći da nijedan boss po meni nije usporediv sa:

1) Kael'thas - prije prvog nerfa (30 minuta boss fight anyone)

2) M'uru - pre nerf (vanserijski težak boss koji se više nikad nije ponovio u aspektu drainanja mane/dps racea/kontrole)

3) Kil'jaeden - pre nerf (boss koji je zahtjevao koordinaciju svih 25 članova raida).

Vanilla je imala svoje čari, ali iz aspekta PVE-a, sunwell je proizveo najbolje od najboljih danas...podigao je kvalitetu igre na viši nivo. Nažalost Arthas HC to nije uspio nadmašiti (samo običan neistestirani fight koji se pokazao pretežak upravo radi toga..nimalo zabavan s druge strane). 

Za cata/pandariu ne mogu puno tvrditi...ali ako su uspjeli nadmašiti sunwell, drago mi je zbog kvalitete igre...

Sam si reka igra si u hc guildu do 9/11 igra se u zadnje 3 godine prominila poprilicno.

Trust me kvaliteta bossova je otisla 200% u MoP, daleko najbolja expanzija PvE wise imo, Lei Shen hc i Garrosh hc su jedni od najboljih bossova napravljenih (Siegecrafter Blackfuse je takoder pre pre dobar boss)

A Sunwell je bia pain in the ass.

13 godina
sale1902 kaže...

Ne bih se složio s tobom u potpunosti...iako ne možemo zanemariti da je igra postala nedvojbeno lakša i pristupačnija...mrvicu ipak gubi na epic razini.

Kao osoba koja je igrala u HC guildu od 04/2005 - 09/2011 (i kao casual ispomoć u cataclysm hc raidovima) mogu reći da nijedan boss po meni nije usporediv sa:

2) M'uru - pre nerf (vanserijski težak boss koji se više nikad nije ponovio u aspektu drainanja mane/dps racea/kontrole)

3) Kil'jaeden - pre nerf (boss koji je zahtjevao koordinaciju svih 25 članova raida).

Vanilla je imala svoje čari, ali iz aspekta PVE-a, sunwell je proizveo najbolje od najboljih danas...podigao je kvalitetu igre na viši nivo. Nažalost Arthas HC to nije uspio nadmašiti (samo običan neistestirani fight koji se pokazao pretežak upravo radi toga..nimalo zabavan s druge strane). 

Za cata/pandariu ne mogu puno tvrditi...ali ako su uspjeli nadmašiti sunwell, drago mi je zbog kvalitete igre...

+1

TBC je bio i ostao vrhunac,a  i wotlk je bio poprilicno dobar.

Cata je izuzev Ragnarosa hc poprilican fijasko,sto se i osjetilo u dramaticnom padu broja raiding guildi,dok je MoP raid-wise ipak dosta  bolji od Cate,ali ipak nije na razini tbc/wotlk.

Dok je nekad bio pojam imati tier set,danas svaki mulac koji ulozi 3 sata tjedno na raidanje ima full tier set i legendary.A u sljedecoj ekspanziji vise se nece ni morati zamarati sa  levelanjem,fino ce kupiti lvl 90 cha sa sredjenim profesijama.

Ali i  u takvom stanju wow je za 2 razine iznad svih ostalih mmoa trenutno na trzistu(nadam se da bi me wildstar mogao maknuti od wowa)

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nije me bilo par mjeseci , jeli se wow još može preko rafa uzet GT pa da me jeftinije izade ?

Suba
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
geronimo4661 kaže...
sale1902 kaže...

+1

TBC je bio i ostao vrhunac,a  i wotlk je bio poprilicno dobar.

Cata je izuzev Ragnarosa hc poprilican fijasko,sto se i osjetilo u dramaticnom padu broja raiding guildi,dok je MoP raid-wise ipak dosta  bolji od Cate,ali ipak nije na razini tbc/wotlk.

Dok je nekad bio pojam imati tier set,danas svaki mulac koji ulozi 3 sata tjedno na raidanje ima full tier set i legendary.A u sljedecoj ekspanziji vise se nece ni morati zamarati sa  levelanjem,fino ce kupiti lvl 90 cha sa sredjenim profesijama.

Ali i  u takvom stanju wow je za 2 razine iznad svih ostalih mmoa trenutno na trzistu(nadam se da bi me wildstar mogao maknuti od wowa)

Zanimljivo je da te dira to sta svaki mulac koji ide u LFR ima  tier set i legendary (sta nije istina ali for the sake of argument recimo da je tako), jako dobro se sjecam outbursta raidera na tzv. welfare epics situaciju u TBC i kako svaka budala moze trcat okolo full epic geared.

Ugl. nijedan LFR/Flex runner ne moze ni u snovima prismrdit mom (hc raider) item levelu i dps-u tako da hc raiding i dalje ima odreden prestiz i nagrade.

Pogledaj samo broj igraca koji raidaju i koji je ubio Garrosh-a na HC, mislim da je broj bio apsurdno malen tipa 1-2% (opet kazem ne igrace populacije nego raiding populacije)

TBC je bio za tadasnje vrijeme odlican raiding wise. Ali realisticno nije ni blizu MoP po raiding kvaliteti, nazalost gledate kroz rose-tinted nostalgicne naocale.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 14:00 (Ashelor).
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Prijatelj bi mi poceo igrat MoP sa menom ali nema ekspanziju jeli mozete rec gdje je najjeftinija u hrvatskoj MoP ?

Suba
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Save kaže...

Prijatelj bi mi poceo igrat MoP sa menom ali nema ekspanziju jeli mozete rec gdje je najjeftinija u hrvatskoj MoP ?

Paypal i neka kupi na kinguinu ili g2play nece ga niti 140kn ispast.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
A gametime koji je najjeftiniji
Suba
13 godina
Save kaže...
A gametime koji je najjeftiniji

Euro 2 razlike... imas allkey upisi u google i sam ti nade najjeftinije.

17 godina
neaktivan
Save kaže...

LINK

Paypal, PSC, direct card, skrill

Samo na PSC plaćaš još 10% fee

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Dali radi Recruit A Friend?

Iskoristio sam si 10 dana free MOP (imam catu),pa ako netko  zeli da mu posaljem taj zahtijev neka javi.

Imam na Korgall-u i Neptolon-u likove na 81lvl-u

Ne znam bas kakvi su uvjeti ,ali znam da se dobije lika na istom lvl-u kao i tvoj frend,te isti server.

Također ako neko ima lika na nesto vecem lvl 80-84( moze i 75+) neka javi pa se dogvorimo.(server nije vazan)

Ako netko zna nesto vise o Recruit A Friend,neka javi.

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 23:45 (Zodiak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

zar ima neko da igra wow i dalje {#}

Anyway, ne kontam sto placate pretplatu to je bar lako bilo uvijek srediti sa goldima u igri...a imas i provjerenih sajtova koji to rade!

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Anyway, ne kontam sto placate pretplatu to je bar lako bilo uvijek srediti sa goldima u igri...a imas i provjerenih sajtova koji to rade!

Čak umjesto pada, dogodio se porast igrača ovaj kvartal. Osobno ne bih davao 20-30k goldi za mjesec dana, kad se u irl novci za pretplatu zarade u roku dva-tri sata.

I'm very large!
17 godina
chaselol kaže...

Anyway, prije se moglo uzeti po godinu dana unaprijed s goldima i Blizzard nebi obratio paznju na tebe, a sad su mi 3 mjeseca za redom maknuli gametime unutar 10 dana . . ., tak oda se vise bas i ne isplati.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
neaktivan

Da, situacija oko broja igrača je konstantna već mjesecima, sad ide malo prema gore. Kad ekspanzija izađe očekujem skok za 20% igrača. 

Kod nas u guildi je bila nekolicina igrača koji su golde mijenjali za prepaid a svi su bili mlađi od 18g. Meni osobno je utipkana kartica na Blizzardu i skida mi svakih 6mjeseci cca 500kn. 1000kn godišnje odnosno 83kn mjesečno mi nije neki strašan iznos za jedinu igru koju igram. :)

http://www.rabbits-clan.com
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

što znate o Recruit A Friend i mozete li mi poslat zahtijev ako imate lika na  75-84lvl (server nije vazan)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

Iskoristio sam si 10 dana free MOP (imam catu),pa ako netko  zeli da mu posaljem taj zahtijev neka javi.

Ne znam bas kakvi su uvjeti ,ali znam da se dobije lika na istom lvl-u kao i tvoj frend,te isti server.

Također ako neko ima lika na nesto vecem lvl 80-84( moze i 75+) neka javi pa se dogvorimo.(server nije vazan)

Hvala!

RAF radi bez problema. Ali se sad šalje iz same igre. NE dobija se isti level kao veteran acc nego se accounti linkaju na 90 dana i dok god questate i/ili idete zajedno RDF exp je x3. Također novom igrači automatski preporuči server i faction na kojem je veteran acc. Ako novi igrač uzme 30 dana game time i veteran dobija 30 dana game time (free), ako uzme 60 dana veteran dobija 60 dana i mounta/peta po izboru s one liste. Također veteran i new mogu se summonat međusobno. Nije se puno promijenilo u odnosu na stari RAF jedino što se više ne može slat sa b.net neg direkt ingame.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

A onda ništa,mislio sam da se dobije instant lvl :(

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 9:45 (Zodiak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jel znate sta se tice ovog triala od kad se pocinje brojat tih 10dana? Jel mi je internet malo spor pa bi bilo dobro da je od prvog ulaska u igru.

Xfire: slickman25 Steam: ryou229
17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Jel znate sta se tice ovog triala od kad se pocinje brojat tih 10dana? Jel mi je internet malo spor pa bi bilo dobro da je od prvog ulaska u igru.

Od aktivacije, nije od ulaska u igru

13 godina
dark_wizz kaže...
Zodiak kaže...

Hvala!

RAF radi bez problema. Ali se sad šalje iz same igre. NE dobija se isti level kao veteran acc nego se accounti linkaju na 90 dana i dok god questate i/ili idete zajedno RDF exp je x3. Također novom igrači automatski preporuči server i faction na kojem je veteran acc. Ako novi igrač uzme 30 dana game time i veteran dobija 30 dana game time (free), ako uzme 60 dana veteran dobija 60 dana i mounta/peta po izboru s one liste. Također veteran i new mogu se summonat međusobno. Nije se puno promijenilo u odnosu na stari RAF jedino što se više ne može slat sa b.net neg direkt ingame.

Ukoliko Recruit kupi 60 dana gametime, Veteran dobiva samo mount/peta po izboru, ne dobi gametime. Gametime se dobi isključivo prilikom prve kupnje 30 dana gametime.

17 godina
neaktivan

Imam Pandaren Monka lv 87 i jako mi je dosadna Pandaria za levelanje pa sam poželio napraviti Protection Warriora. Pa me zanima koje instance da forsiram za farmanje opreme? Nisam prije igrao tenka pa da ne prolazim sve samo one koje znam da daju dobar loot za tenka. Pa sada ako ko tenka i zna na koje instance da se fokusiram bio bih zahvalan :)

16 godina
ParaNO1d kaže...

Imam Pandaren Monka lv 87 i jako mi je dosadna Pandaria za levelanje pa sam poželio napraviti Protection Warriora. Pa me zanima koje instance da forsiram za farmanje opreme? Nisam prije igrao tenka pa da ne prolazim sve samo one koje znam da daju dobar loot za tenka. Pa sada ako ko tenka i zna na koje instance da se fokusiram bio bih zahvalan :)

google?

17 godina
neaktivan
acca kaže...
ParaNO1d kaže...

google?

Nisam našao to što tražim. Mogu i u WoW-u vidjeti što je loot svakog dungeona al mislio sam ako je već neko igrao Prot Warriora da samo kaže kojih da se držim

17 godina
ParaNO1d kaže...

Najbolji lootje iz LFG vrecice koju dobijas za nagradu kao QUE up. A kad dodjes do max levela pa stavi atlass loot ko i svi pa pogledaj sam koji dungeon/raid sta dropa. . . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina

Ako vec kupujes sa goldima nemoj sve odjednom iskoristiti,pogotovo raf.

11 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ljudi imam jedan gadan problem. Obozavam WoW, i to je ok. Ali ga ne mogu smisliti. Krenem ga igrati, ali mi dop*zdi nakon pola sata....

Nemam s kime igrati, dosadno je, i sve je isto, da ne spominjem koliko su retardirani questovi. Ali obozavam ideju i poantu WoW-a i tog fantasy ugodaja koji obozavam.

Kada ga igram, osjecam se kao potpuni mazohist, mrzim igru ali ju ujedno obozavam... Zarko ju zelim igrati, a ne mogu nikako. Jel zna netko kako da se natjeram voljeti WoW? Stvarno to zelim a ne mogu se prisiliti.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Meni problem u plaćanju ...

Suba
13 godina
$Mikulich$ kaže...

Ljudi imam jedan gadan problem. Obozavam WoW, i to je ok. Ali ga ne mogu smisliti. Krenem ga igrati, ali mi dop*zdi nakon pola sata....

Nemam s kime igrati, dosadno je, i sve je isto, da ne spominjem koliko su retardirani questovi. Ali obozavam ideju i poantu WoW-a i tog fantasy ugodaja koji obozavam.

Kada ga igram, osjecam se kao potpuni mazohist, mrzim igru ali ju ujedno obozavam... Zarko ju zelim igrati, a ne mogu nikako. Jel zna netko kako da se natjeram voljeti WoW? Stvarno to zelim a ne mogu se prisiliti.

Isti problem i ja imam. U 11mj. sam se za rodendan pocastio Pandama i mjesec dana pretplate. Ako sam igro 5 dana puno sam reko. Jednostavno je sve previse pusto, ako udes u dungeon i napravis jedan krivi potez odmah rage u chatu... I dalje mi stoji skupa sa D3 ali nikako ne igram, prelose je sve to.

11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
$Mikulich$ kaže...

Isti problem i ja imam. U 11mj. sam se za rodendan pocastio Pandama i mjesec dana pretplate. Ako sam igro 5 dana puno sam reko. Jednostavno je sve previse pusto, ako udes u dungeon i napravis jedan krivi potez odmah rage u chatu... I dalje mi stoji skupa sa D3 ali nikako ne igram, prelose je sve to.

Zato je tu Molten :) Na Moltenu predvecer ima toliko ljudi, da su svi serveri doslovce krcati. Doduse meni i dalje ne pase, jer nemam s kime igrati pa mi je svejedno, pun server ili prazan

15 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

Wow je bez MMO i bez ljudi je užasno dosadan,(ma koliko razni debosi po forumima zagovarali da ima više stvari za single play) probaj naći ekipu ili ga obriši s diska. Samo te navlači da se logiraš na server i onda afkaš u gradu. Gubitak vremena!

Kad već voliš ugođaj digni u knjižnici kakvu fanatsy knjigu. Promjena se dešava promjenom, a ne ponavljanjem istih radnji.

I'm very large!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice