World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.626.590
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Evo počeo sam igrati, pa da pitam ima li nekoga na Twisting Nether Horda ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

je li mist of pandaria zadnja expansia? iman ono do lich kinga znaci da bi sad triba kupit cataclysm i mist of pandaria ?

0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

da zadnji je mists of pandaria

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav ljudi, ja imam jedan problem... Do sada sam igrao na Stormrageu, bio je vrlo popularan server, i sve je bilo bajno i krasno... Naravno, kao sto je i broj subscribera otpao, tako se je i VELIK broj ljudi na mom serveru smanjio, na tu razinu da je server potpuno prazan, barem sto se tice horde... Lvlao sam novog roguea, alijansu, i naravno, dojadila mi je sva drama tamo... prebacio sam main druida na Defias Brotherhood... E, tu pocinju problemi.. Naime, od kada sam na ovom serveru, imam jako velik ping, i pokusao sam sve... kontaktirao sam i blizzard, a oni su mi rekli da je problem u meni... Imam wireless network, pa sam pomislio da nije mozda do laptopa, pa sam kupio onu neku antenu, AirLive WN-370USB, koja je kao "najjaca na trzistu", barem u hrvatskoj... Pomagalo je par dana, ali ping i dalje raste... Nisam siguran je li do servera, posto Stormrage i Defias imaju isti IP, tj. Cyclone battlegroup i Rampage battlegroup imaju isti IP. Do tcoma nije, zato sto svaka druga igra radi sasvim normalno, s pingom od 50-70. Igra li jos netko na Defiasu, ili je imao isti problem na nekom drugom serveru i ima rjesenje? Hvala na paznji.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: World of Warcraft

ima li netko zainteresiran za zamjenu svojeg wow accounta za moj guild wars 2? javite se na private

za extra pretplatu imam i steam s 104 igre

edit: može zamjena i samo za game time kartice

Mijenjam Guild Wars 2 account za World of Warcraft account, za detalje upitajte na private poruke
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 19:06 (Skull1989cro).
17 godina
neaktivan
Domoslowmo kaže...

Pozdrav ljudi, ja imam jedan problem... Do sada sam igrao na Stormrageu, bio je vrlo popularan server, i sve je bilo bajno i krasno... Naravno, kao sto je i broj subscribera otpao, tako se je i VELIK broj ljudi na mom serveru smanjio, na tu razinu da je server potpuno prazan, barem sto se tice horde... Lvlao sam novog roguea, alijansu, i naravno, dojadila mi je sva drama tamo... prebacio sam main druida na Defias Brotherhood... E, tu pocinju problemi.. Naime, od kada sam na ovom serveru, imam jako velik ping, i pokusao sam sve... kontaktirao sam i blizzard, a oni su mi rekli da je problem u meni... Imam wireless network, pa sam pomislio da nije mozda do laptopa, pa sam kupio onu neku antenu, AirLive WN-370USB, koja je kao "najjaca na trzistu", barem u hrvatskoj... Pomagalo je par dana, ali ping i dalje raste... Nisam siguran je li do servera, posto Stormrage i Defias imaju isti IP, tj. Cyclone battlegroup i Rampage battlegroup imaju isti IP. Do tcoma nije, zato sto svaka druga igra radi sasvim normalno, s pingom od 50-70. Igra li jos netko na Defiasu, ili je imao isti problem na nekom drugom serveru i ima rjesenje? Hvala na paznji.

spoji se na neki drugi WOW server, kreiraj novog lika i pogledaj tamo koliko je lag

možda je samo problem u serveru, na nekima ti lag veći na nekima manji.

12 godina
neaktivan
World of Warcraft

Kakva je situacija u wowu danas? mislim da se vratim ali prijatelji su svi prestali i ne misle se vracati , ali zato ja razmisljam o tome. Kakav je pvp mislim arene 3v3 jel ima kakvog balansa ili? cuo sam da dosta bugova ima sta se tice tih areni i rated battlegrounda?

0 0 hvala 0
15 godina

High end PvE gear dominira nad Conquest pvp girom,tolko od mene {#}

a sto se tice same ekspanzije,toplo ju preporucam {#}

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

kupio sam wow preko kartice preko blizzardove stranice dali ce mi se automacki kada prode 1 mj produzit ili cu morat sam opet aktivirat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mcbuzz kaže...

kupio sam wow preko kartice preko blizzardove stranice dali ce mi se automacki kada prode 1 mj produzit ili cu morat sam opet aktivirat

ako nisi micao pretplatu tj karticu onda ti skida svaki mjesec automatski...

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
16 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa, zanima me jeli neto koristio RAF za prepaid, za pocetak nebi puno mozda mjesec dana ako se moze ako ne onda 2. Kako to ide te koliko je sigurno?

Proud to be adicted to WoW
17 godina
World of Warcraft

Evo ekipa, ako nekoga zanima, slažemo hrvatski guild na kazzak.eu serveru (horde). Ukoliko ima zainteresiranih, sve piše ovdje. Cilj je složiti neki 10man od dobrih igrača da možemo očistiti do kraja SoO hc i spremiti se za mythic u sljedećoj expanziji. Ima nas za sada nekoliko koji smo igrali u raznim guildovima, ali obično sve propadne zbog neke megalomanije i forsiranja razno raznih. Uglavnom, imamo iskustvo 9/14hc tako da ne bi trebalo biti problema u daljnjem progressu ukoliko uspijemo nešto složiti. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

E ovako, ja i još par ljudi, uključujući i neke sa foruma, bi organizirali nekakvu ekipu koja bi vikendom igrala Rated BG. Ništa ozbiljno, čisto casual i for fun a i bilo bi lijepo pokoji title zaraditi :) Ako je netko zainteresiran neka me doda pa se dogovorimo. Isto tako ako je netko za arene neka se slobodno javi, moj battletag je Sythus#2908

[url=http://fxdteam.com/lastcloud/][img]http://fxdteam.com/lastcloud/i.php?i=Enthore-_-overall-_-black-_-electronic-_-electronica-_-indie[/img][/url] [align=center][url=http://fxdteam.com/lastcloud/]

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Bok ekipa:

Trazim nesto ljudi za Flex. Par pajdasa nas se vratilo igri nakon podosta vremena i server na kojem smo je mrtav. Eto ovde trazim ljude za neki flex cetvrtkom/petkom navecer ili po dogovoru. Hileri i tenkovi vise nego dobrodosli :)

Dell Precision M6600
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
darkydark kaže...

Bok ekipa:

Trazim nesto ljudi za Flex. Par pajdasa nas se vratilo igri nakon podosta vremena i server na kojem smo je mrtav. Eto ovde trazim ljude za neki flex cetvrtkom/petkom navecer ili po dogovoru. Hileri i tenkovi vise nego dobrodosli :)

Topla preporuka da napravite account na http://openraid.eu/

I tu se svakodnevno moze nac grupe za flex, CM i razno razna cuda :)

Flex je poprilicno faceroll tako da samo treba imat ok ilv i upada se bez problema.

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Addon oQueue je isto odličan za flex raidove, uz malo strpljenja nađe se raid bez problema.

I'm very large!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ako ima zainteresiranih za PvE na EU-Tarren Millu, ili ima nekih koji bi željeli početi igrati a neznaju gdje, javite se.

Guild Gorgoroth, nakon par godina igranja na privatnom serveru (Molten) je odlučio preći na retail. Trenutno nas ima oko 30ak aktivnih i počeli smo progress u normal SoO.

Za više informacija prosjetite naš web: www.gorgoroth-guild.com

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

trenutno neam para za uplatit pa jel se moze aktivirat onih 10 days mists trial na taj account

0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Igram na Molten-u, a već neko vrijeme planiram pazarit WoW Complete Edition na 

http://www.g2play.net/store/World-Of-Warcraft-Complete-Edition-EU-PC-MAC1.html

Isplatili se i imal populacije na Wow serverima.? Dosadio mi je Molten samo zbog poena i 

nekih napucavanja twinkova pravim novcem kao što neki rade. A i msm da private nije to...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ima ljudi na pravim serverima itekako ima, a usporedivat ih s private serverima je suludo tbh :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Vim kaže...

Zašto tu kad je jeftinije direktno preko battle.net-a?

12 godina
neaktivan
World of Warcraft

ja i jos par frendova nesto gledamo da se vratimo malo u wow svijet pa me zanima kakvo je opcenito stanje..dal se isplati

mainovi su nam na kor'gallu nekad popularnom balkan serveru P

0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

Jel itko koristi bot za farmanje honora i koji je najbolji, vidim sve vise ekipe to radi, a blizz potpuno ignorira

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

1 0 hvala 0
14 godina
dekstroza kaže...
Vim kaže...

Zašto tu kad je jeftinije direktno preko battle.net-a?

nije mi jasno kako jeftinije? na battle.net je obicni wow 15 €, a Mop 20€ dok na g2play dobijem complete pack za 36 € plus 30 dana free ili sam ja nesto previdio?

16 godina

tu isto dobis 30 dana igre,ali ono sto je bilo dobro dok su bile akcijesve si jako jeftino mogao kupiti - uglavnom mislim da se sve prodavalo za nekih 15 eura? 
da se vratimo na ono gore,em ti je znaci ovo jeftinije za taj euro nema razlike - osim sto ovdje sigurnije kupujes - ne kazem da je g2play muljaza ali ipak ;) 

17 godina
neaktivan
Vim kaže...

nije mi jasno kako jeftinije? na battle.net je obicni wow 15 €, a Mop 20€ dok na g2play dobijem complete pack za 36 € plus 30 dana free ili sam ja nesto previdio?

Dobiješ i tamo 30 dana.

Mislio sam da još traje akcija, do nedavno je bilo 15€ za sve(5+10).

Al dobro, još uvijek je euro jeftinije :)

14 godina
neaktivan

Hm koja starane za RBG jel HORDA?

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Evo da se pohvalim malo, srusili smo veceras Heroic Paragons of the Klaxxi na 25 man ^^ 13/14 hc 25m.

Malo smo probali Garrosh hc i preheben je fight, bit ce nam veselo sljedecih par tjedana :)

Necemo imat video od Paragona jos neko vrijeme, ali evo kill vid of Siegecrafter Blackfuse-a na 25 man heroic (po meni zeznutijeg fighta) za zainteresirane.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 0:59 (Ashelor).
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warcraft
Pozdrav ekipa
Davno sam izašao iz WoW-a ali nedavno sam čisteći doma naletio na neke loot karte (neogrebani kodovi) Pa kako više ne igram igru prodao bi karte ako je netko zainteresiran. Karte su sljedeće :

1. Paint bomb - ability
2. Leandro`s Lil`XT - ally
3. Tiny - mount
4. Thunderhead Hippogryph - ally
5. King Mukla - ally

Eto ako je netko zainteresiran nek se javi u inbox. Najradije bi da ode sve u kompletu dajem ih za 50-60% cijene
Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Super filmić! Jako mi se sviđaju mechanics na bossu. Ne igram već dugo WoW ali kad ovo vidim odmah mi dođe da ponovo aktiviram likove.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice