World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.633.205
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
Ashelor kaže...

Nisam bas upoznat s tim RAF jer koliko znam nije bilo moguce aktivirati RAF s accountom registriranom u Hrvatskoj.

To se promjenilo ulaskom u EU?

nije. to nema veze s EU nego sa zakonodavstvom pojedine zemlje. u hrvatskoj se to smatra piramidalnom prijevarom i nije dozvoljeno. ako želiš u postavkama si možeš prebacit lokaciju na uk i onda će ti RAF biti omogućen. iako treba biti pažljiv kod promjene lokacije jer može snosit određene posljedice

13 godina

nije. to nema veze s EU nego sa zakonodavstvom pojedine zemlje. u hrvatskoj se to smatra piramidalnom prijevarom i nije dozvoljeno. ako želiš u postavkama si možeš prebacit lokaciju na uk i onda će ti RAF biti omogućen. iako treba biti pažljiv kod promjene lokacije jer može snosit određene posljedice

Možeš li to malo objasniti ?

Ja sam novi igrač i stavio sam zemlju na UK čisto zbog jeftinijeg mjsečnog game time-a.

Majke mi
13 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Možeš li to malo objasniti ?

Ja sam novi igrač i stavio sam zemlju na UK čisto zbog jeftinijeg mjsečnog game time-a.

ma nemaš brige. ako si odma stavio na UK onda imaš i RAF i sve. samo zašto misliš da ti je jeftiniji gametime?

problem može nastati ako ti je zemlja bila hrvatska pa si promijenio na uk pa opet vratio na hrvatsku. navodno je bilo i banova zbog toga, ali to je rekla kazala. ono što 100% da ako tako mijenjaš zemlje da ti acc bude flagan i ne možeš sudjelovat u akcijama tipa kao što je bio annual pass. frend je uzimo raf mount i onda poslije nije mogo uzet annual pass. no ako si odmah stavio uk nemaš brige.

13 godina
udarnik60 kaže...

samo zašto misliš da ti je jeftiniji gametime?

Game time 30 dana:

12,99 EUR = 97,30 KN
8,99 GBP = 78,27 KN

Majke mi
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

I napokon smo okončali ovaj tier sa padom Lei Shena i Ra-dena odmah iza njega :) Sve u svemu po meni stvarno zabavan raid sa zanimljivim boss fightovima, pogotovo Lei Shen HC koji me oduševio. Ra-dena smo srušili u sat vremena, on je doslovno free loot boss, ništa posebno. Garrosh, here we come!

Isto tako, recruitamo DK-a i Spriesta ako je netko zainteresiran, dodajte me na bnet : Sythus#2908 :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 0:04 (KaMiKaZa).

3 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

ja sam mislio da je izbačen iz igrice {#}.

O_O O_O
Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Server?

15 godina
Chosenone1 kaže...

Server?

Nemam org (nemam novaca), igram ti na moltenu,sargeras server.

14 godina

Pitam kamikazu :)

15 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

Ako si ga lootao prije wotlka i dalje ga imaš. Kao i sav orginalni naxx loot.

Meni ga je ninjao tokom tbc-a šaman koji ga ne može ni nositi.

I'm very large!
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 12:28 (Nos).
15 godina
Nos kaže...
luxxxfromhell kaže...

Rofl. No nisam zao da je Molten postajao prije Wotlk-a.

15 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...
Nos kaže...
luxxxfromhell kaže...

Rofl. No nisam zao da je Molten postajao prije Wotlk-a.

Bila je tbc verzija moltena, ali sumnjam da su se likovi prenosili na novi server. Što se tiče privatnih servera, uz dobru donaciju možeš imati hrpu toga što se inače ne može dobiti. 

I'm very large!
15 godina
neaktivan
Chosenone1 kaže...

Pitam kamikazu :)

Stormrage :)

13 godina
World of Warcraft
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Posto se MoP polagno priblizava svojem kraju, sto mislite koja ce biti sljedeca ekspanzija? Ja se nadam Return of the Burning Legion jer ako je naprave kvalitetno mislim da bi se veliki broj igraca vratio i opet poceo igrat. :)

SpyGi je mato.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Sigurno burning legion,vec ima par hintova u samom mopu kada lvlas,pa quest sa wratharionom kada prikaze cijeli azeroth kako gori od burning legiona,takodjer  council of black harvest,tko zna mozda illidan je ziv :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 2:07 (Chosenone1).
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Valjda neće opet iz pete izvući nekakv gimmick lore. Sve upućuje na Burning Legion pa ćemo veselo klat demone. Još samo da izvedu item squish, jer u spurotnom ćemo imati tankove s 10 mil hit pointsa.

I'm very large!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
KaMiKaZa kaže...

I napokon smo okončali ovaj tier sa padom Lei Shena i Ra-dena odmah iza njega :) Sve u svemu po meni stvarno zabavan raid sa zanimljivim boss fightovima, pogotovo Lei Shen HC koji me oduševio. Ra-dena smo srušili u sat vremena, on je doslovno free loot boss, ništa posebno. Garrosh, here we come!

Isto tako, recruitamo DK-a i Spriesta ako je netko zainteresiran, dodajte me na bnet : Sythus#2908 :)

Cestitke {#}

Nadam se da cu i ja veceras napokon srusit heroicc LS :)

Vratio nam se drugi DK napokon, jedva cekam raid ^^

15 godina
World of Warcraft

Imam jedan problem. Krenuo sam igrati sa human mageom, te stigo na 25 level. E sad, kako mi mapa kaže, krenuo sam prema Stronegorth Valley (tako nekako, u biti najjužniji land u Eastern Kingdoms), te kako sam tamo došao, Creaturi izgledaju vrlo vrlo OP. Dakle, nemogu im napraviti više od 25 damagea, bilo Fire, Fros ili Arcane, te svaki skoro Creature ima preko 600 healtha (čak i creaturi 23 levela)? Što mi je činiti?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Nafarmaj jos 1-2 pa idi tamo.

15 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

Imam jedan problem. Krenuo sam igrati sa human mageom, te stigo na 25 level. E sad, kako mi mapa kaže, krenuo sam prema Stronegorth Valley (tako nekako, u biti najjužniji land u Eastern Kingdoms), te kako sam tamo došao, Creaturi izgledaju vrlo vrlo OP. Dakle, nemogu im napraviti više od 25 damagea, bilo Fire, Fros ili Arcane, te svaki skoro Creature ima preko 600 healtha (čak i creaturi 23 levela)? Što mi je činiti?

Do 30lvl tamo nemaš što raditi osim corpse run.

I'm very large!
17 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

huh, sjećam se muke sa levlanjem maga (moje saučešće {#} ) samo kaj sam se ja  mučio u TBC doba (oni koji su igrali tada znaju kako je teško levlati bilo)

evo ti par hintova da ti bude lakše

a) levlaj kao frost - tako je najlakše

b) probaj upecati koga u zoni da levlate u paru (grupi) - idalno je ako dobiješ u grupu kakvog wara ili još bolje palu {#}

kaj se tiče zona:

veliš da si 25

Dakshire do lev 30

30-40 strangleton vale

na 35 odu u Dustwallow march (kalimdor)

na 40 kreni prema Tousand Needle i Tanarisu

48-55 - Ungoro krater

55-58 - Silithus

58 - helfire peninsula - outland

61 - Zangarmarch

63- Terokkar Forest

65 - 68 -  Nagrand

68 - 70 - borean tundra

70-72 -Howling Fjord

72-74 - Dragonblight

74-75 - Grizzly Hils

75-77 - Zul Drak

77-80 - Icecrown (posebno pazi na dva chaina)

Imaš Crusader Tournament - nemoj propustiti

Crusader cahin

te u Storm peaks - Sons of Hadir -chain

sa ovim si čas posla na 80

i onda slijedi povratak na kalimdor i east kongdom za Cataclism - kad dojdeš tamo onda ti dam savjet za dalje :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 21:53 (Darky).
13 godina
World of Warcraft

Koliko treba do lvl 80 otprilike bez heirlooma, samo +10%xp od guilda ?
Trenutno imam oko 20h playtime i level 39 sam ali su questovi tako zamorni i najradije bi odustao :/ 

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Darky kaže...
luxxxfromhell kaže...
...

Hvala na savjetu (samo sam ga isjeko da nebi napravio post dugačak od Portugala do Rusije), ali problem je sad da ga hebeš uzo sam fire magea. Igram sa frendom, on je lvl 27 paladin, i zaboravio sam napomenuti, u međuvremenu smo igrali u Darkshiru, i sada sam lvl 27. Dobili smo od guilda 50 golda (tražili par za mount jer smo potrošili za armor, no eto dobili malo više), tako da nam ni to nije problem, te samo polako hehe...

@Cromaki: Jesi se queao za rdf?

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 22:10 (luxxxfromhell).
13 godina
World of Warcraft

Jesam, radim RDF i questove u njima (ukoliko ih ima) no svejedno je dosta sporo, privatni serveri su me previše razmazili {#}
Čak i razmišljam da napravim drugi account i ipet uzmem taj upgrade za 20kn i pošaljem RaF na njega kako bi imao 300%xp boost

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Koliko treba do lvl 80 otprilike bez heirlooma, samo +10%xp od guilda ?
Trenutno imam oko 20h playtime i level 39 sam ali su questovi tako zamorni i najradije bi odustao :/ 

ma sad je lagano levlati

ako igraš rekreativno treba ti cca 1 sat po levelu (do levela 80), onda je malo sporije

ako igraš u grupi ide još brže

luxxxfromhell kaže...

Hvala na savjetu (samo sam ga isjeko da nebi napravio post dugačak od Portugala do Rusije), ali problem je sad da ga hebeš uzo sam fire magea. Igram sa frendom, on je lvl 27 paladin, i zaboravio sam napomenuti, u međuvremenu smo igrali u Darkshiru, i sada sam lvl 27. Dobili smo od guilda 50 golda (tražili par za mount jer smo potrošili za armor, no eto dobili malo više), tako da nam ni to nije problem, te samo polako hehe...

Ma nije loš ni fire ako si u grupi, no za soliranje je zgodniji frost

BTW, na lev 30 budeš dobio opciju dual spec, pa si otvori i frost maga

Pa i niste puno dobili love od gilda :)
Kod mene se dobije i po 100 golda i sva oprema (eonar)

inače fire mag je strašan na lev 95, samo ga treba znat igrat

inače kod maga ti je sljedeća fora

kako rastu leveli mag postaje sve jači i jači (za razliku od paladina koji je odmah jak u početku) a onda na 95 magovi postaju čak i OP (uz dobar seting, opremu i znanje kako se i kada koristi koji spell)

14 godina
World of Warcraft

Fora je u tome sto on igra privatni server,pa je jos na cataclysm.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Chosenone1 kaže...

Gle, sumnjam da je velika razlika (ispravite me ako sam u krivu). Imam još jedno pitanje: Ovi spellovi koje sam naučio, oni se automatski nadograđuju novim levelima, ili ih ja moram sam nadograditi (kao u wrath of the lich king gdje moraš kod svog trenera doći, i platiti i updeatati). Primjer, Fireball: nisam ga niti jednom nadogradio od 1. levela kada sam ga dobio (nije mi dalo opciju kod trenera), pa pretpostavljam da se sam nadograđiva ili?

13 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...
Chosenone1 kaže...

Gle, sumnjam da je velika razlika (ispravite me ako sam u krivu). Imam još jedno pitanje: Ovi spellovi koje sam naučio, oni se automatski nadograđuju novim levelima, ili ih ja moram sam nadograditi (kao u wrath of the lich king gdje moraš kod svog trenera doći, i platiti i updeatati). Primjer, Fireball: nisam ga niti jednom nadogradio od 1. levela kada sam ga dobio (nije mi dalo opciju kod trenera), pa pretpostavljam da se sam nadograđiva ili?

sumnjaš da je velika razlika? ma ne uopće nije velika nego je ogromna.

12 godina
neaktivan
World of Warcraft

ja i kolega lux 

Jedna je BOSNA
Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice