World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.634.382
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Mjenjam EUW LoL acc sa 25 skina 55 champa Silver I i 80LP  za aktivan MoP acc

0 3 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

Ljudi trebao bih pomoć oko grindanja golda, naime nikad nisam znao kako grindat vece svote golda, sad imam mining i herb i minam ghost iron ore a herbam sve sta mi dodje pod ruku.  Pitanje je isplatili si se prospectat ghost iron ore ili prodavat direkt na ahu tj. šta da s tim radim, a sa matsima od herba na ahu nemogu nista jer su prejeftini pa me zanima ima li koje koristi i od toga, trebam li nac mozda nekog s alchemy-em i zadnje pitanje , postoji li neka lakša varijanta gridanja golda?

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Nikad nisam grindao golde, a opet do 90lvl uvijek se skupi pristojna suma golda.

Uz mining/herbal ili skin, moras dobro zaraditi. Sve sta skupis, stavi na ah.

Kvestovi, zelenjava od kvestova... idu goldi.

50k golda, lako se skupi a da nista ne radis posebno osim prodaje na ah.

Osim, ako ne mislis na znatno vece iznose :)

Steam profile: Virty
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
lucky_look kaže...

Ljudi trebao bih pomoć oko grindanja golda, naime nikad nisam znao kako grindat vece svote golda, sad imam mining i herb i minam ghost iron ore a herbam sve sta mi dodje pod ruku.  Pitanje je isplatili si se prospectat ghost iron ore ili prodavat direkt na ahu tj. šta da s tim radim, a sa matsima od herba na ahu nemogu nista jer su prejeftini pa me zanima ima li koje koristi i od toga, trebam li nac mozda nekog s alchemy-em i zadnje pitanje , postoji li neka lakša varijanta gridanja golda?

Gathering profesije su neisplative sad, ima previše botova i na AH-u bi trebale biti beskonačne zalihe herbova, orea i leathera zahvaljujući njima, nažalost. Ja se bavim glyph marketom koji mi trenutno i ne donosi baš neku zaradu, iako postam i repostam preko 200 glyphova na dan, no zna mi se posrećiti pa ponekad pokupim i 1000+ golda preko jedne noći. Zahvaljujući TSM-u, postanje takvih količina glyphove je praktički gotova u par klikova i jedno scrollanje.Enchanting ti je super način za zaradu, postoji brdo načina uz pomoč kojih možeš zaraditi gold, samo je pitanje koliko truda i vremena si spreman uložiti u to sve. Npr. danas sam sa svojim shamanom letio po pandariji i ubijao rare npc-e da skupim lesser coinse i usput sam DE svaki blue koji bi dobio što je rezultiralo sa 20 shardova koje sam pretvorio u 4 sha crystala i prodao svaki za 250g. 1000g za pola sata posla i nije tako loše. Kao što rekoh postoji hrpa načina za zaradu golda, samo je pitanje koji je najprihvatljiviji za tebe :) Prouči malo ovu stranicu http://stormspire.net/content/, ima dosta zanimljivih stvari vezanih za gold.

Uf lažem, pretvaranje shardova ima daily cd, vjerojatno sam imao par kristala od prije, no nadam se da kužiš što hoću reći :P

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 0:41 (KaMiKaZa).
17 godina
World of Warcraft

Neznam koji je tvoj pojam za slabu zaradu (gathering), mozda je od servera do servera....

Moj prosjek je dnevno 1k golda, samo uz mining+skin te normalno kvestanje.

Meni cisto dovoljno {#}

P.S. Ako imas volje letat Azerothom, lova do krova, prodaje se ka ludo {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 6:36 (Virty).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Decki nikada nisam igrao WOW a igrom slucaja dosla mi kartica u ruke sa keyom, pise ovako.

World of warcraft: mist of pandaria Pandaren Monki pet*

Cemu to sluzi i imal neke koristi od tog hodocasnika pandice..

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

ti si dobio ovo http://us.blizzard.com/store/details.xml?id=1100000763 , to je pet ( ljubimac ), tvom charu u wowu , sluzi za pet fight.

[url=http://valid.canardpc.com/2818576][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2818576.png[/img][/url]

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Virty kaže...

Neznam koji je tvoj pojam za slabu zaradu (gathering), mozda je od servera do servera....

Meni cisto dovoljno {#}

Na mom serveru nema šanse da se nešto zaradi gatheringom, jedino ako farmaš ono, po par sati dnevno. Ako ti tako zarađuješ na svom serveru, onda super {#}

16 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

ti si dobio ovo http://us.blizzard.com/store/details.xml?id=1100000763 , to je pet ( ljubimac ), tvom charu u wowu , sluzi za pet fight.

Pa trebal netkom to, da trejdamo ja igram wot..

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
17 godina
KaMiKaZa kaže...
Virty kaže...

Meni cisto dovoljno {#}

Na mom serveru nema šanse da se nešto zaradi gatheringom, jedino ako farmaš ono, po par sati dnevno. Ako ti tako zarađuješ na svom serveru, onda super {#}

Ne farmam uopce, rudarin i skinam samo uz put, dok kvestam.

Ali sve se prodaje na ah, i to dobro! {#}

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Od kada je dosao LFR Enchanting je postao daleko najbolja i najisplativija profesija.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warcraft figura

Pozz svima, prodajem WOW figuru troll priesta, u kutiji (blister box), nikad otvoren, ko nov (u principu jednako nov kolko je i u dučanu, kad bi ga bilo kod nas za kupit ;) ), 150kn.

Zaintresirani nek se isključivo javljaju na mobitel: 0915252444

http://www.njuskalo.hr/djecje-igracke/akcijska-figura-world-of-warcraft-troll-priest-oglas-8415972

0 0 hvala 0
14 godina
lucky_look kaže...

Evo par tips,inace imam iste profesije kao i ti,Mining ti predlazem thorium ore u silithus(samo krug pravis po rubovima mape)samo na njemu zaradim 800g/h u barovima.
Za herbalism jos najbolje mi ide,farmaj ghost mushroom u ungoro crateru(fungal rock cave)ili zangmarsh funggor cavern.Predlazem ungoro crater bolje.Na tome zaradim malo vise od 1k/h
Prospecting,kupi ili farmaj  tin ore  i samo pros za moss agate,da dobijes jedan moss agate od cijelog stacka tin ora,pokrio si troskove kupnje sa ah,ostatak je cisti profit.
Igram na Outland serveru alliance
Cijene na mom serveru su:
moss agate-20-25g
ghost mushroom-20-25g
thorium bar-3-4g
Nakupio sam 42k golda u tjedan i pol dana na ghost mushroom i moss agate,jer nemam mop jos,al imam trial 10 dana,farmao sam dark iron ore i green tea leaf,neisplativo,baremi meni za sad jer nemam fly mount za pandariu,btw mjenjam golde za neke blizz proizvode,pm :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 20:34 (Chosenone1).
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Trazim nekoga tko igra na lower populated serveru i da je horda da mogu farmati Warbringere i neke achievemente.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2013 17:16 (Runiks).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Zanima nekog gtc 60 dana za 150-160kn?Imam jedan kod viska :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Jedno pitanje.. Prošle godine igrao sam sa Draenei paladinom i u par dana (mislim da je oko 3-4 nesjećam se) stigao do 33. levela. Ove godine sam OPET počeo igrati, no ovaj puta sa Tauren hunterom, i u isto to vrijeme (dakle oko 3-4 dana po 5 sati) tek sam 14. level. U čemu je poanta, jel nešto krivo radim ili što? Kako sam tako brzo stigo do relativno visokog levela? Što da napravim da se i sada tak obrzo levelam (jer već mi je do*izdio jedan te isti kraj, a u drugim krajevima su pre veliki leveli za mene).

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nemoguce da si 3-4 dana igrao po 5 sati i da si tek 14lvl.Jedino ako nisi questove radio.Naguraj jos par lvla i onda queue for rdf.

15 godina
Chosenone1 kaže...

Nemoguce da si 3-4 dana igrao po 5 sati i da si tek 14lvl.Jedino ako nisi questove radio.Naguraj jos par lvla i onda queue for rdf.

100%.. Samo i radim questove.. Rješio nšto questova u početnoj area, i sada radim u barrensima cijelo vrijeme i treba mi barem 7-8 questova da se levelam za jedan level, dok prije 2 i već bi bio na bar 80%..... Isto je sa frendom, samo je on Undead mage.

17 godina
luxxxfromhell kaže...

Jedno pitanje.. Prošle godine igrao sam sa Draenei paladinom i u par dana (mislim da je oko 3-4 nesjećam se) stigao do 33. levela. Ove godine sam OPET počeo igrati, no ovaj puta sa Tauren hunterom, i u isto to vrijeme (dakle oko 3-4 dana po 5 sati) tek sam 14. level. U čemu je poanta, jel nešto krivo radim ili što? Kako sam tako brzo stigo do relativno visokog levela? Što da napravim da se i sada tak obrzo levelam (jer već mi je do*izdio jedan te isti kraj, a u drugim krajevima su pre veliki leveli za mene).

Dali igras na orginalnom ili crack serveru? Crack serveri imaju razliciti lvl speed.

Ukoliko si na orginalu odmah trazi lvl 25 guildu zbog xp boost-a.

Ukoliko ti quest nije "zut" odustaj od njega i prelazi na zute (tj jacu zonu) Ako si na orginalu koja je optimalna zona za tvoj lvl mozes saznat u svakom glavnom gradu na oglasnim tablama.

Na kraju cim udaris lvl 10 idi u dungeone i rjesavaj dugneon questove brze ces levelat i dobijati bolje nagrade.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
D3ViL kaže...
luxxxfromhell kaže...

Dali igras na orginalnom ili crack serveru? Crack serveri imaju razliciti lvl speed.

Ukoliko si na orginalu odmah trazi lvl 25 guildu zbog xp boost-a.

Ukoliko ti quest nije "zut" odustaj od njega i prelazi na zute (tj jacu zonu) Ako si na orginalu koja je optimalna zona za tvoj lvl mozes saznat u svakom glavnom gradu na oglasnim tablama.

Na kraju cim udaris lvl 10 idi u dungeone i rjesavaj dugneon questove brze ces levelat i dobijati bolje nagrade.

Crack server jest.. No čudno je nešto tu.... Sa Taurenima trebam jedno 5-6 questova da se levelam, a evo pol sata igro sa night elfovima (isti server, isti realm) i evo 9 level?!

13 godina

Crack server jest.. No čudno je nešto tu.... Sa Taurenima trebam jedno 5-6 questova da se levelam, a evo pol sata igro sa night elfovima (isti server, isti realm) i evo 9 level?!

Na kojem serveru igraš i koja expanzija ?

Majke mi
15 godina
Cromaki kaže...

Na kojem serveru igraš i koja expanzija ?

Wrath of the lich king, Molten.wow, lordrareon x1..

13 godina

Wrath of the lich king, Molten.wow, lordrareon x1..

Eh, nemožeš tako brzo levelati na x1 rateovima :P

Probaj kupiti heirloome preko vote shopa

Majke mi
13 godina
World of Warcraft

Može li netko ukratko objasniti onaj RaF ?

Nikada nisam igrao na retailu, a volio bi početi.

EDIT:
Gledam kada se kupuje nova expanzija, gametime cijena je izražena u funtama/eurima odnosno o zemlji na koju je account kreiran,
na koju ste vi zemlju stavili account ? 

Na primjer ako se stavi UK, cijena Battle Chesta je 9,99 funti (87kn), dali je cijena za Njemačku 9,99 eura (75kn) ?

Majke mi
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 20:51 (Cromaki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

pozdrav ljudi,

Volio bih zapoceti igrati World of Warcraft ali neznam kako i gdje da skinem i registriram se pa bi vas molio da mi pomognete oko toga. :|

0 0 hvala 0
15 godina
Ducky1012 kaže...

pozdrav ljudi,

Volio bih zapoceti igrati World of Warcraft ali neznam kako i gdje da skinem i registriram se pa bi vas molio da mi pomognete oko toga. :|

Od prije (koliko ja znam) odeš na battle netovu stranicu, registriraš se, kupiš i koliko ja znam moraš mjesečno plaćat određenu svotu novca (mislim da je oko 200 kuna)..

13 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...
Ducky1012 kaže...

pozdrav ljudi,

Od prije (koliko ja znam) odeš na battle netovu stranicu, registriraš se, kupiš i koliko ja znam moraš mjesečno plaćat određenu svotu novca (mislim da je oko 200 kuna)..

milijon kuna...

Odeš na http://eu.battle.net/en/ i napraviš acc. Prvih 20 levela ti je free tako da najbolje odigraš tih 20levela i onda se odlučiš. Ako želiš dalje nastavit možeš kupit od blizzada ili negdje drugdje i onda ukucat key. Osim igre ti treba i mjesečna pretplata iako je prvi mjesec free. Ako imaš karticu možeš preko blizzarda kupovat 1 mjesec, 3 ili 6 mjeseci, a preko paypala možeš kupovat po 2 mjeseca. Cijena je nekih 12E mjesečno znači manje od 100kn. Trebaš imati na umu da zapravo trebaš kupiti tri stvari. Battle chest koji uključuje prve dvije ekspanzije i dozovlja ti igranje do lvl 80 košta nekih 10E, zatim moraš kupit cataclys ekpanziju do lvl 85 a to košta manje od 10 E ako se ne varam. I onda na kraju moraš uzet mists of pandaria da bi došo do lvl 90 a to te košta 30E.

Znači početni trošak za tri mjeseca igranja će ti biti oko 75E ako se odlučiš uzet sve ekpasnzije

12 godina
neaktivan

Znaci nista od free? {#}

13 godina
neaktivan
Ducky1012 kaže...

Znaci nista od free? {#}

pod free misliš piratski?

12 godina
neaktivan

Ma ne mislim na ovo sa Sluzbene stranice...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice