Bilo bi fora da Blizz napravi crtic i puno lakse nego onaj film u koji utapaju milione i godine. Cinematic je odlican, i pomalo smjesan. Moment kad Humam da stap Orcu hahaha
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Istina, filmić je super, ali ništa manje i ne očekujem od Blizzarda.
I ja bi volio vidit crtani, može i 10 sezona ako treba, u HD-u ofc
Jedino sta i valja su ti njihovi traileri i cinemtaticsi, da je grafika i igrivost u stilu njega di bi im bio kraj.
Uzbuđen sam zbog Pandarie, iako sam isprva bio skeptičan u vezi Pandi, ali kako se datum izlaska ekspanzije sve više približava sve više i više sam zagrijan za MoP.
Iako sam već kupio GW2 isprobat ću naravno i MoP, pa da vidim šta je novo. Bit će ovo dva ubitačna mjeseca igranja MMO-a, a onda kad počne faks... jao si ga meni, opet odvikavanje :D
Uzbuđen sam zbog Pandarie, iako sam isprva bio skeptičan u vezi Pandi, ali kako se datum izlaska ekspanzije sve više približava sve više i više sam zagrijan za MoP.
Iako sam već kupio GW2 isprobat ću naravno i MoP, pa da vidim šta je novo. Bit će ovo dva ubitačna mjeseca igranja MMO-a, a onda kad počne faks... jao si ga meni, opet odvikavanje :D
I ja sam kupio GW2 i kad mi do**zdi GW2, uzet ću Pandu.
Što se više bliži dan izlaska, sve više brijem da bi ga ipak uzeo, al još nisam 100% odlučio, cccc.. joj taj WoW.. zaraza koja traje godinama
hehe skinuo se s wowa nekih 7-8 mjeseci.
jeli ko za kupnju accounta xD?
Što se više bliži dan izlaska, sve više brijem da bi ga ipak uzeo, al još nisam 100% odlučio, cccc.. joj taj WoW.. zaraza koja traje godinama
I samom mi je tako, ali povremenu dozu dobivam na privatnim serverima. Ovaj put ću ipak sačekat koji mjesec da vidim reakcije, recenzije itd prije nego što bacim 400 kn kao za kataklizmu.
I samom mi je tako, ali povremenu dozu dobivam na privatnim serverima. Ovaj put ću ipak sačekat koji mjesec da vidim reakcije, recenzije itd prije nego što bacim 400 kn kao za kataklizmu.
Panda je oko 260kn (digital).
Panda je oko 260kn (digital).
Dodaj k tome i aktivaciju pretplate 100 kn i eto skoro 400. :D
Mi moze neko pomoc ? Znaci lockan mi je acc... ali nikako ga ne mogu otkljucat. Trazi me tajno pitanje ne prihvaca ga, trazi me cd-key ne prihvaca ga. Sta da radim ?
Mi moze neko pomoc ? Znaci lockan mi je acc... ali nikako ga ne mogu otkljucat. Trazi me tajno pitanje ne prihvaca ga, trazi me cd-key ne prihvaca ga. Sta da radim ?
Nazovi ih preko skypa (besplatno je)
Koristi li netko openraid ovdje? Kakva su iskustva?
Koristi li netko openraid ovdje? Kakva su iskustva?
Koristim ja, gledaj na to kao na EU /trade chat, ukoliko nemas achivement/ 400+ gear score teze ces nalaziti "bolje" grupe. Dobar sistem reputacije, pa trolla, leavera mozes solidno downvote i popljuvat da ga niko vise ne pozove. Uglavnom odlicna stvar ako se nalazis na mrtvom realmu gdje ekipa samo sjedi u OG/SW i kuka kako im je "dosadno"
Sve za 20 EUR,
http://eu.blizzard.com/store/browse.xml?f=p:210000104,p:221003197,p:221004377&utm_source=internal&utm_medium=launcher&utm_campaign=wow&utm_content=left-banner
Ponuda traje do 27.08.2012.
Sve za 20 EUR,
http://eu.blizzard.com/store/browse.xml?f=p:210000104,p:221003197,p:221004377&utm_source=internal&utm_medium=launcher&utm_campaign=wow&utm_content=left-banner
Ponuda traje do 27.08.2012.
Baš bagatela, dobra ponuda.
Ako netko želi pozivnicu za betu MoPa, dijele ih na rebootovom sajtu.
http://reboot.hr/community/dijelimo-kodove-za-betu-world-of-warcraft-mists-of-pandaria!
Me i mojih 10 frendova.
Ide netko u Arena centar na ponocnu prodaju i onaj bowling i ostale stvari ?
Me i mojih 10 frendova.
I kakvo je stanje tamo,čekaš li kad ulaziš u server(srvr je high population), ima li dosta pvp-a ?
Ima netko za poslat Scroll of Resurrection?
Ima. Posalji mi podatke.
Algoritam ima akciju. 180kn za sve dijelove do Cate.
Algoritam ima akciju. 180kn za sve dijelove do Cate.
A 150 kuna digital download s cataclysmom :D (jos 3 dana)
A istina, ali ipak, ovako su i kutije u igri. TO digitalno nema dusu.
A istina, ali ipak, ovako su i kutije u igri. TO digitalno nema dusu.
Davno sam gleda ima li dušu pa mi sad hrpa njih skuplja prašinu i zauzima mjesto na polici.
Prebacio sam se na digital izdanja
mislim da je ovo trenutno najbolja ponuda za novake wowa:
World of Warcraft + ekspanzija The Burning Crusade + ekspanzija Wrath of the Lich king + ekspanzija Cataclysm + Mists of Pandaria + 12 mjeseci pretplate + mount – 669 kn (GigaSet)
To je promotivna prodaja ovih koji organiziraju event u Arena centru http://worldofwarcraft.com.hr/mists-of-pandaria-cijena/
mislim da je ovo trenutno najbolja ponuda za novake wowa:
World of Warcraft + ekspanzija The Burning Crusade + ekspanzija Wrath of the Lich king + ekspanzija Cataclysm + Mists of Pandaria + 12 mjeseci pretplate + mount – 669 kn (GigaSet)
To je promotivna prodaja ovih koji organiziraju event u Arena centru http://worldofwarcraft.com.hr/mists-of-pandaria-cijena/
Čekaj malo... sve expanzije i još 12 mjeseci pretplate, pazi - 12 mjeseci, za 669 kuna?
Ili sam ja mutav ili nešto tu smrdi.
Osim ako ne dijele besplatne bonove, u tom slučaju možda se i ja nađem tamo.
krivo čitaš putn1k
699 kn je cijela igra sa svim expanzijama + 12 mjeseci obavezne pretplate