World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.629.688
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
naxeem kaže...

To je glupost. Nemoguće jer je Loken bezveze. Isto kao i Murmur u TBC-u. Kad casta AoE izlaziš, kad završi nazad i to je to. Ako je nekome to težak koncept onda taj ima malo veći problem od bossa u igri...

Provjeri malo što ljudi pišu po eu forumima... I siguran sam da je na tvom serveru kao i ma mom ima "brdo" ljudi na LFG na HoL-u.

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

To je glupost. Nemoguće jer je Loken bezveze. Isto kao i Murmur u TBC-u. Kad casta AoE izlaziš, kad završi nazad i to je to. Ako je nekome to težak koncept onda taj ima malo veći problem od bossa u igri...

A čuj nemožemo svi biti izrazito pamenti i nadareni  pa da o svemu znamo apsolutno sve...kao ti npr.
Na bilo kojem forumu kojeg sam posjetio ljudi plaču, a iz osobnog iskustva znam da je teško pobjeći od lokena jer ima jako kratak cast time.
Ti si zasad prvi koji je izjavio da je Loken sprdnja od bossa...pa ti evo skidam kapu.
Btw... usporedba sa Murmurom?? Jel to neka šala ili...? Zajedničko im je samo da imaju aoe spell....e da... i bossovi su u 5 man instanci.
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Smiješno. Gle, očito nisi igrao Murmura jer ima skoro identičan sistem AoE-a i odmicanja i ulaženja. Stavi DBM i fino kad vidiš OGROMNA žuta slova da cast počinje, ODMAH se odmakneš i čim završi cast, vraćaš se. Vrlo jednostavno i prilično farmable.

Za cijelu igru ti treba minimalno pameti, pa ne kužim gdje je problem. Govoriš kao da se radi o simulatoru Space Shuttlea...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Smiješno. Gle, očito nisi igrao Murmura jer ima skoro identičan sistem AoE-a i odmicanja i ulaženja. Stavi DBM i fino kad vidiš OGROMNA žuta slova da cast počinje, ODMAH se odmakneš i čim završi cast, vraćaš se. Vrlo jednostavno i prilično farmable.

Za cijelu igru ti treba minimalno pameti, pa ne kužim gdje je problem. Govoriš kao da se radi o simulatoru Space Shuttlea...

Misliš da sam glup? Misliš da to nisam bezbroj bezbroj puta?
Jednostavno neide u većini slučajeva... jako je teško postići da svaki put nikog ne pogodi aoe, a nakon toga samo padaju jedan za drugim bilo da nedostaje dps-a, healta ili tanka...   Ova je boss napravljen na foru da svi moraju biti maksimalno pribrani i svijesni što se događa što je, čini se, ponekada previše očekivati od 4 ljudi koje ne poznaš.

EDIT: u ovakvim situacijama svakako pomaže DBM, preporučujem svima.
Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2009 23:39 (momak).
16 godina
World of Warcraft

Da se i ja pridruzim ponosnim igracima WoW-a, Kor'gall server, Suza u oku gilda, skinuli sve kaj ima na serveru, UD rogue 80 i Orc DK 80, 70 likove necu nabrajat :)

Gigabyte GA-8I945P-G, Intel Pentium 4 531 @ 3000 MHz, NVIDIA GeForce 7600 GT , 22T33-H-ES - 20 inches, Win XP Pro 5.01.2600 Service Pack 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

jer ima skoro identičan sistem AoE-a i odmicanja i ulaženja.

E vidiš tu je ključni dio: SKORO identičan sistem. Murmur ima duži cast time,(ne puno duži ali ipak taman ono malo što fali ljudima da pobjegnu)
I Murmuov aoe se može ishilati ako nekoga zakači....Loken kad zakači dvojicu...piši kući propalo.
17 godina
neaktivan
JackD kaže...

ola WoW-asi...zanima me kakva je igra sad ?..presta sam igrat vec 2 puta...i to radi TBC-a (totalno unistila onaj pravi WoW)...pa me zanima kako je sad stanje jeli ima balanca izmedu klasa...kakav je PvP ( pretpostavljam...da je opet samo farmanje honora )....i jeli PvE jos uvjek okrenut prema casual playerima ?...mislim pocet sa DK-om to je u biti jedini razlog zasto se mislim vratit da vidim tu novu klasu...

WoW se uzdigao iz pepela TBCa i napokon je prodisao punim plućima. Igra je zaraznija i veča/ljepša nego ikad prije! Klase su upicanjene, grafika poboljšana (dodano dinamičko osvjetljenje scene i prave sjene), prostor povečan, instance dodane kao i hrpe drugih stvari (itemi, questovi, profesije, achievement-i itd.)

Vjerojatno ćeš se vratiti i igrati barem nekoliko mjeseci ponovo (do iduće ekspanzije Belji se).
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
momak kaže...
Ova je boss napravljen na foru da svi moraju biti maksimalno pribrani i svijesni što se događa što je, čini se, ponekada previše očekivati od 4 ljudi koje ne poznaš.

A kako misliš onda otići u Naxxramas gdje imaš 9 ljudi koje ne poznaješ i Thaddiusa? A tek na 25 men gdje imaš enrage tajmer i gdje imaš problem ako netko "zapne" ili zaboravi reagirati pobivši pola raida...
16 godina
World of Warcraft

Ak netko oce prodajem svoj wow account sa 70 bloodelf paladinom i 65 ne warrior igra mi vise dosadila igram 4 godine,mislim da bi bilo dosta lol i zaboravio sam dodat 45 bloodelf hunter

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 13:50 (Bloodraven).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ha evo poceo sam (imam problema sa disconnectom ali jbg)...lvl 63 DK na boulderfistu...jel ima ikoga na boulderfistu ?? ili na outlandu/stormreaveru ?...mislim se pribacit pa ako ima koga nek se javi:P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

Imam jedno pitanje ak neko moze brzo odgovorit kak u wowu maknut locked fps 60,znaci fps mi je stalno slockan na 60 zelim maknut taj lock da moze ic preko, hvala

Prije mi je prijatelj to namjestio bilo mi je 85 al neznam kak je to uspio

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

DOđite danas na naš WoW i zaigrajte sa svima nama.. ako se dokažete možete postati našim gmom... sve je opisano na našoj stranici što trebate napraviti.. znači poslati mail na naš mail, mi vam odvratimo realmlist i krenimo s igrom..
Imamo wotlk server, makar ga možda možete pokrenuti i preko TBCa.. Bugove stalno rješavamo, a gmovi su obično online, tako da vam odmah mogu pomoći...

Kontaktirajte me na pm. // ljudi obično smatraju da je ovo ilegalno, ali nije, jer nema donacija!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ima li tko da igra Stormscaleu posto nisam naisao na puno hrvata

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xorantu kaže...

Ima li tko da igra Stormscaleu posto nisam naisao na puno hrvata

Hmm, mislim da mi na Stormscaleu igra jedan frend, samo ga moram pitat kak se zove ingame...

Ako je to PvP server, onda on tamo igra, jer ima više servera na Storm- , ja osobno sam na Stormrage, svi su Cyclone battlegroup.
"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ragnaros ftw... :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bloodraven kaže...

Imam jedno pitanje ak neko moze brzo odgovorit kak u wowu maknut locked fps 60,znaci fps mi je stalno slockan na 60 zelim maknut taj lock da moze ic preko, hvala

Prije mi je prijatelj to namjestio bilo mi je 85 al neznam kak je to uspio

odi u postake za video i makni vsync sinkronizaciju
17 godina
neaktivan
Srednji kaže...

Da se i ja pridruzim ponosnim igracima WoW-a, Kor'gall server, Suza u oku gilda, skinuli sve kaj ima na serveru, UD rogue 80 i Orc DK 80, 70 likove necu nabrajat :)

Ipak kasnite za nama Belji seCool
P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
16 godina
mislav_01 kaže...
Srednji kaže...

OwNeD ;)
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ljudi ima li IKO na Lightbringeru?????????????nisam našo nijednog hrvata :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

Ljudi ima li IKO na Lightbringeru?????????????nisam našo nijednog hrvata :(

dosta nas je na jeadenar-u
imaš kanal "picke"
16 godina

Upravo tako, boss je sjeban do jaja i svaka usporedba sa murmurom je smiješna. Po meni je teži od nekih naxx bosseva, (farelina). Mislim da i lag tu dosta kumuje jer mi se par puta desilo da padnem mrtav nakon što sam bio 100% uvjeren da sam već pobjegao. A i ono što je netko napisao da je teško uskladiti 5 ljudi jer ako samo jedan od njih zakasni 1 sekundu u 99% slučajeva znaci wajp.

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Koja hrpa njubara...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LoL
WoW je igra za djecu i ako je nekome nešto teško onda taj neko nema addon koji treba imat ili je malo "slow".
gl
16 godina
mislav_01 kaže...
Srednji kaže...

hehe...koja gilda?
Gigabyte GA-8I945P-G, Intel Pentium 4 531 @ 3000 MHz, NVIDIA GeForce 7600 GT , 22T33-H-ES - 20 inches, Win XP Pro 5.01.2600 Service Pack 3
16 godina
World of Warcraft

Ovak prodajem svoj wow account sa 70 bloodelf paladinom 65 ne warriorom i 46 ne hunterom,hrpa para na likovima,paladin ima 3 gearea 2 epic i jedan blue/epic,ako je neko zainteresiran neka mi posalje poruku hvala

Igram 4 god pa je vrjeme da ga se rjesim lol

HD4850 2gig ram E7300
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Srednji kaže...
mislav_01 kaže...
Srednji kaže...

hehe...koja gilda?
 Lithium dude Lithium.
17 godina
neaktivan

Ovo je vec postalo dosadno do zla boga, u jednom danu se ocisti sve sta se ima za ocistit, i onda zujis citav tjedan...Katastrofa, kad ce vise taj Ulduar (za jedno 3-4mj mozda?)....Uopce neznam kak da se natjeram da igram do tog patcha kad je igra postala ubitacno lgana i dosadna, a PvP me tak i ne zanima

A ekipa sto prica o Lokinu da je tezak boss...l2p :D I isto usporedba sa Murmurom stoji jer mu je to najslicniji encounter u igri, a koliko sam puta vajpo tamo zbog njubara necu ni nabrajat...

Sve u svemu WoW je u rekordnom roku postao smijesan, prvo sam bio odusevljen svime i svacime al sad kad za jedno vece sve ocistis nekak to odusevljenje splasne

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2009 10:06 (mislav_01).
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Sve u svemu WoW je u rekordnom roku postao smijesan, prvo sam bio odusevljen svime i svacime al sad kad za jedno vece sve ocistis nekak to odusevljenje splasn

Hm, to je tako kad previše igraš. Jedan moj susjed je isto već sve živo prošao i istražio, te skupio sve najbolje 'epic-e' za svog lika i sad plače kak je igra ovakva i onakva - prelagana, prekratka s premalo sadržaja. Halooo?!?

Ja recimo nemam toliko vremena za igru i igram ju pomalo. Još imam hrpu sadržaja kojeg nisam vidio i baš se veselim što sve otkrivam malo po malo s još nekoliko frendova Osmijeh

Dapače pozdravljam što su napokon omogućili da ljudi s normalnom kolićinom slobodnog vremena postignu nešto u WoW-u!  (ako je sad hard core-ašima postalo prelagano - hebi ga..  još uvijek su tu heroic instance Belji se)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pa farmaj opremu i rješavajte achievemente. Jeste srušili Sarthariona s 3 drakea up?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Reko sam da smo sve rijesili, prvi na serveru, pa i 3 drake up, citav content se ocisti u jednom danu...I ne, neigram previse, igram manje od lege koji nije u tako dobrom gildu pa mu treba 10 puta vise vremena za sve, online sam u zadnje vrijeme samo srijedom. Nema se sta radit. Al kad dodje 3.1 patch bit ce :-P

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice