To je glupost. Nemoguće jer je Loken bezveze. Isto kao i Murmur u TBC-u. Kad casta AoE izlaziš, kad završi nazad i to je to. Ako je nekome to težak koncept onda taj ima malo veći problem od bossa u igri...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To je glupost. Nemoguće jer je Loken bezveze. Isto kao i Murmur u TBC-u. Kad casta AoE izlaziš, kad završi nazad i to je to. Ako je nekome to težak koncept onda taj ima malo veći problem od bossa u igri...
Smiješno. Gle, očito nisi igrao Murmura jer ima skoro identičan sistem AoE-a i odmicanja i ulaženja. Stavi DBM i fino kad vidiš OGROMNA žuta slova da cast počinje, ODMAH se odmakneš i čim završi cast, vraćaš se. Vrlo jednostavno i prilično farmable.
Za cijelu igru ti treba minimalno pameti, pa ne kužim gdje je problem. Govoriš kao da se radi o simulatoru Space Shuttlea...
Smiješno. Gle, očito nisi igrao Murmura jer ima skoro identičan sistem AoE-a i odmicanja i ulaženja. Stavi DBM i fino kad vidiš OGROMNA žuta slova da cast počinje, ODMAH se odmakneš i čim završi cast, vraćaš se. Vrlo jednostavno i prilično farmable.
Za cijelu igru ti treba minimalno pameti, pa ne kužim gdje je problem. Govoriš kao da se radi o simulatoru Space Shuttlea...
Da se i ja pridruzim ponosnim igracima WoW-a, Kor'gall server, Suza u oku gilda, skinuli sve kaj ima na serveru, UD rogue 80 i Orc DK 80, 70 likove necu nabrajat :)
jer ima skoro identičan sistem AoE-a i odmicanja i ulaženja.
ola WoW-asi...zanima me kakva je igra sad ?..presta sam igrat vec 2 puta...i to radi TBC-a (totalno unistila onaj pravi WoW)...pa me zanima kako je sad stanje jeli ima balanca izmedu klasa...kakav je PvP ( pretpostavljam...da je opet samo farmanje honora )....i jeli PvE jos uvjek okrenut prema casual playerima ?...mislim pocet sa DK-om to je u biti jedini razlog zasto se mislim vratit da vidim tu novu klasu...

Ak netko oce prodajem svoj wow account sa 70 bloodelf paladinom i 65 ne warrior igra mi vise dosadila igram 4 godine,mislim da bi bilo dosta lol i zaboravio sam dodat 45 bloodelf hunter
ha evo poceo sam (imam problema sa disconnectom ali jbg)...lvl 63 DK na boulderfistu...jel ima ikoga na boulderfistu ?? ili na outlandu/stormreaveru ?...mislim se pribacit pa ako ima koga nek se javi:P
Imam jedno pitanje ak neko moze brzo odgovorit kak u wowu maknut locked fps 60,znaci fps mi je stalno slockan na 60 zelim maknut taj lock da moze ic preko, hvala
Prije mi je prijatelj to namjestio bilo mi je 85 al neznam kak je to uspio
DOđite danas na naš WoW i zaigrajte sa svima nama.. ako se dokažete možete postati našim gmom... sve je opisano na našoj stranici što trebate napraviti.. znači poslati mail na naš mail, mi vam odvratimo realmlist i krenimo s igrom..
Imamo wotlk server, makar ga možda možete pokrenuti i preko TBCa.. Bugove stalno rješavamo, a gmovi su obično online, tako da vam odmah mogu pomoći...
Kontaktirajte me na pm. // ljudi obično smatraju da je ovo ilegalno, ali nije, jer nema donacija!!
Ima li tko da igra Stormscaleu posto nisam naisao na puno hrvata
Ima li tko da igra Stormscaleu posto nisam naisao na puno hrvata
Ragnaros ftw... :)
Imam jedno pitanje ak neko moze brzo odgovorit kak u wowu maknut locked fps 60,znaci fps mi je stalno slockan na 60 zelim maknut taj lock da moze ic preko, hvala
Prije mi je prijatelj to namjestio bilo mi je 85 al neznam kak je to uspio
Da se i ja pridruzim ponosnim igracima WoW-a, Kor'gall server, Suza u oku gilda, skinuli sve kaj ima na serveru, UD rogue 80 i Orc DK 80, 70 likove necu nabrajat :)

Ljudi ima li IKO na Lightbringeru?????????????nisam našo nijednog hrvata :(
Ljudi ima li IKO na Lightbringeru?????????????nisam našo nijednog hrvata :(
Upravo tako, boss je sjeban do jaja i svaka usporedba sa murmurom je smiješna. Po meni je teži od nekih naxx bosseva, (farelina). Mislim da i lag tu dosta kumuje jer mi se par puta desilo da padnem mrtav nakon što sam bio 100% uvjeren da sam već pobjegao. A i ono što je netko napisao da je teško uskladiti 5 ljudi jer ako samo jedan od njih zakasni 1 sekundu u 99% slučajeva znaci wajp.
Koja hrpa njubara...
WoW je igra za djecu i ako je nekome nešto teško onda taj neko nema addon koji treba imat ili je malo "slow".
gl

Ovak prodajem svoj wow account sa 70 bloodelf paladinom 65 ne warriorom i 46 ne hunterom,hrpa para na likovima,paladin ima 3 gearea 2 epic i jedan blue/epic,ako je neko zainteresiran neka mi posalje poruku hvala
Igram 4 god pa je vrjeme da ga se rjesim lol

Ovo je vec postalo dosadno do zla boga, u jednom danu se ocisti sve sta se ima za ocistit, i onda zujis citav tjedan...Katastrofa, kad ce vise taj Ulduar (za jedno 3-4mj mozda?)....Uopce neznam kak da se natjeram da igram do tog patcha kad je igra postala ubitacno lgana i dosadna, a PvP me tak i ne zanima
A ekipa sto prica o Lokinu da je tezak boss...l2p :D I isto usporedba sa Murmurom stoji jer mu je to najslicniji encounter u igri, a koliko sam puta vajpo tamo zbog njubara necu ni nabrajat...
Sve u svemu WoW je u rekordnom roku postao smijesan, prvo sam bio odusevljen svime i svacime al sad kad za jedno vece sve ocistis nekak to odusevljenje splasne
Sve u svemu WoW je u rekordnom roku postao smijesan, prvo sam bio odusevljen svime i svacime al sad kad za jedno vece sve ocistis nekak to odusevljenje splasn
Hm, to je tako kad previše igraš. Jedan moj susjed je isto već sve živo prošao i istražio, te skupio sve najbolje 'epic-e' za svog lika i sad plače kak je igra ovakva i onakva - prelagana, prekratka s premalo sadržaja. Halooo?!?

Pa farmaj opremu i rješavajte achievemente. Jeste srušili Sarthariona s 3 drakea up?
Reko sam da smo sve rijesili, prvi na serveru, pa i 3 drake up, citav content se ocisti u jednom danu...I ne, neigram previse, igram manje od lege koji nije u tako dobrom gildu pa mu treba 10 puta vise vremena za sve, online sam u zadnje vrijeme samo srijedom. Nema se sta radit. Al kad dodje 3.1 patch bit ce :-P