Ne znam koliko imaš premiuma pogotovo 8ica u garaži, ali koliko znam na njihovoj prodaji nebi smio ništa gubiti. Tj prodaš ih za istu cijenu za koju ih i kupiš. A svaka 8ica je oko 2mil. Naravno ostaviš neku da možeš grindati pare natrag.
Ja sam se mislio oću li ga kupit, jer sam imao dovoljno kredita, ali računam da već mogu imat fv4005 koji je jeftiniji, iako bez oklopa, ali jeftiniji puno. Plus to šta ne znam šta će radit sa HESH kod ammo rebalancea, tako da ako to nerfaju, onda mi nije zabavan tenk.

, sa cime druze igras, koja ti je svrha igranja, pogines li ikada, da nemas neki trajni popust na servis i opremu i itd ??? 

+ jedan od rijetkih igrica di mos po svom gustu raspalit muziku da nisi hendikepiran,
format od 15 minuta je zakon, znas na cemu si, ne mogu si zamislit da igram dotu pa u 30 miuti neko zaluta i baci game. prije sam furo fps al smorio se od wall hac i ostalog sranja tako da je wot majka za casual. Jedino sto sad imam reflekse mrtve macke, posto je slow pace game, ili dode s godinama to
), al sama pomisao da se to balansia gledajuci statistiku servera, a ne onih koji imaju 1000+ bitaka, pa rld 16 sek tenku koji moze one shotat po cejloj mapi indirektno je
, a oko 3k fancy automatskih se nakotilo otkako su ih poceli djelit za reward tako da i to se da zavalit za 100 milja, zlu ne trebalo