World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.071.023
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
Re: World of Tanks
Frenzy kaže...

Mislim da sam našao najgoreg igrača wot-a ikada. Najgoreg kažem zbog statistike i zbog ponašanja u igri i vrijeđanja cijele ekipe. 28000 borbi i 40,56% pobjeda. Ne vjerujem niti da je fizicki/mentalno bolestan pa da se zajebava u igrici jer piše jako dobar engleski i prca namjerno te zagrijava atmosferu. 

Vjerovatno nikog nije briga ali moram negdje ovo podjeliti. Doslovno cijelu partiju namjerno otežava timu da ne pobjedi. Vozika se po rubu mape, pa gura dok pucas, pa se baci na himelsdorfu sa brda....

https://worldoftanks.eu/en/community/accounts/505606566-rougecogne/

http://www.wotstats.org/stats/eu/rougecogne/

Nije mi jasno zašto se ne zabrani takvim igračima da igraju t8-t10 ako ih već neće  maknuti. Kladim se da ga svaku bitku reporta bar 5 igrača i lik još uvijek ima važeći acc.

Nije niti ovaj bolji. Prvo je opalio po naša dva koji su meni bili iza leđa. Pomislio sam da mi se učinilo. Onda je došao meni sa strane i odvalio me 2 puta.Takvi likovi su baš kreteni. Puno puta i ja zaserem ekipu sa lošom igrom, ali ne namjerno.

Dobar vozač stiže daleko...a ne brzo !
17 godina
Ceranac3 kaže...

koji klinac je s ovim is 7 na 20 metara puca u zemlju a da ne pricam da sam danas pogodio 5-6 puta cisti side i samo kritikal bez dmg-a igrao danas 7-8 bitaka  snjim nist nisam napravio jbt svaki mrtvi hit ili kritikal ili negdje u materinu znao sam dingat i ove light tenkove stvarno nisam se dugo nasekiro ovako

Meni se ovo zna često dogoditi s Jgpanzerom E100.

Pucam nekom tenku u bok i ono skinem jebeni track. Gađam lajtove ravno u prsa, ono bounca, gađam usrani arty skinem mu track. Da ne kažem da granate lete svugdi okolo. Poprilično frustrirajuće.

Rvat katolik!
7 godina
neaktivan
dawor kaže...
Frenzy kaže...

Mislim da sam našao najgoreg igrača wot-a ikada. Najgoreg kažem zbog statistike i zbog ponašanja u igri i vrijeđanja cijele ekipe. 28000 borbi i 40,56% pobjeda. Ne vjerujem niti da je fizicki/mentalno bolestan pa da se zajebava u igrici jer piše jako dobar engleski i prca namjerno te zagrijava atmosferu. 

Vjerovatno nikog nije briga ali moram negdje ovo podjeliti. Doslovno cijelu partiju namjerno otežava timu da ne pobjedi. Vozika se po rubu mape, pa gura dok pucas, pa se baci na himelsdorfu sa brda....

https://worldoftanks.eu/en/community/accounts/505606566-rougecogne/

http://www.wotstats.org/stats/eu/rougecogne/

Nije mi jasno zašto se ne zabrani takvim igračima da igraju t8-t10 ako ih već neće  maknuti. Kladim se da ga svaku bitku reporta bar 5 igrača i lik još uvijek ima važeći acc.

Nije niti ovaj bolji. Prvo je opalio po naša dva koji su meni bili iza leđa. Pomislio sam da mi se učinilo. Onda je došao meni sa strane i odvalio me 2 puta.Takvi likovi su baš kreteni. Puno puta i ja zaserem ekipu sa lošom igrom, ali ne namjerno.

Ma to ljudi trollaju, ali moram reci da mi nije jasno kako ljudi rade team dmg vise od dva-tri puta u istoj partiji pa tako nekoliko partija zaredom, ja kad sluacajno pogodim svoje odmah poplavim, drugi hit = BAN!!!!

glavonja95
7 godina
neaktivan
World of Tanks

Možda zvuci glupo ali me zanima sljedeće kako se racuna WN8 i taj WN8 rating, ovo mi treba cisto jer me frend zeza stalno oko toga, a ja kad gledam statse od istog tanka kod mene bolji a kad gledam taj wn8 ( ma mpr wot-life ili noobmetar) on ima bolje, evo primjer

tank je BAT-CHATILLION 25T

moji statsi : WR=56,87%,  DMG=2987,  kills= 1,74 per battle, spoted per battle= 2,01  broj partija=414, prosjecan EX= 762       WM8= 2799    WN8 XVM=2652

njegovi statsi : WR=54,81%,  DMG=2851,  kills= 2,10 per battle, spoted per battle= 1,40  broj partija=584, prosjecan EX= 636     WM8= 3030    WN8 XVM=2950

znaci oni ima samo bolji kill per batlle, e sad prosjecan ex je zeznut zbog premium statsusa ali otprilke smo slicno sa prem i bez prema (uglavnom bez)

za Mausa je jos gore 

moji statsi : WR=66,80%,  DMG=3021,  kills= 1,38 per battle, spoted per battle= 1  broj partija=201, prosjecan EX= 1088     WM8= 2747    WN8 XVM=3153   ( BLOCK =2850)

njegovi statsi : WR=58,82%,  DMG=2829,  kills= 1,50 per battle, spoted per battle= 0,87 broj partija=365, prosjecan EX= 758    WM8= 2816   WN8 XVM=3301  ( BLOCK =1920)

Znam da sad ljudima zvuci smjesno pitanje zbog statsa, ali opet ja sam relativno noob sto se tice sadrzaja igre nista ne pratim nisam nikad igrao SH ili CW, dok frend igra non stop SH a i te neke kampanje cw i ima one specijalna tankove tipa 907itd....

Sto se tice ostalih tankova on je jaci, a moj wn8 je puno losiji jer sam bio bas noob  npr ( obj 140  wn8= 1817), a ovo su mi zadnje dvije 10 ;)

glavonja95

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
glavonja95 kaže...

Možda zvuci glupo ali me zanima sljedeće kako se racuna WN8 i taj WN8 rating, ovo mi treba cisto jer me frend zeza stalno oko toga, a ja kad gledam statse od istog tanka kod mene bolji a kad gledam taj wn8 ( ma mpr wot-life ili noobmetar) on ima bolje, evo primjer

moji statsi : WR=56,87%,  DMG=2987,  kills= 1,74 per battle, spoted per battle= 2,01  broj partija=414, prosjecan EX= 762       WM8= 2799    WN8 XVM=2652

njegovi statsi : WR=54,81%,  DMG=2851,  kills= 2,10 per battle, spoted per battle= 1,40  broj partija=584, prosjecan EX= 636     WM8= 3030    WN8 XVM=2950

znaci oni ima samo bolji kill per batlle, e sad prosjecan ex je zeznut zbog premium statsusa ali otprilke smo slicno sa prem i bez prema (uglavnom bez)

za Mausa je jos gore 

moji statsi : WR=66,80%,  DMG=3021,  kills= 1,38 per battle, spoted per battle= 1  broj partija=201, prosjecan EX= 1088     WM8= 2747    WN8 XVM=3153   ( BLOCK =2850)

njegovi statsi : WR=58,82%,  DMG=2829,  kills= 1,50 per battle, spoted per battle= 0,87 broj partija=365, prosjecan EX= 758    WM8= 2816   WN8 XVM=3301  ( BLOCK =1920)

Znam da sad ljudima zvuci smjesno pitanje zbog statsa, ali opet ja sam relativno noob sto se tice sadrzaja igre nista ne pratim nisam nikad igrao SH ili CW, dok frend igra non stop SH a i te neke kampanje cw i ima one specijalna tankove tipa 907itd....

Sto se tice ostalih tankova on je jaci, a moj wn8 je puno losiji jer sam bio bas noob  npr ( obj 140  wn8= 1817), a ovo su mi zadnje dvije 10 ;)

Cista provokacija i troll....

13 godina
World of Tanks

Nije me bilo u WoTu zadnjih pola godine, pa da pitam, da li postoji još uvijek ona mogućnost da stari premium tenk zamjeniš za novi uz nadoplatu.

U mom slučaju zamjenio bih AMX CDC za Strv S1.

Pitam jer znam da je ne tako davno bila otvorena ta mogućnost, da ti taj stari tenk umanji cijenu novog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
glavonja95 kaže...

za Mausa je jos gore 

Otvori novi acc ... jbg slab si na ovome, tako je najlakše xD

15 godina
dawor kaže...

pa pogledaj prvo drugu sliku pa onda prvu i sve je jasno

statsi su crni(sl. 2) i vozi panter (sl. 1)

to je Black Panther

Volos kaže...

Nije me bilo u WoTu zadnjih pola godine, pa da pitam, da li postoji još uvijek ona mogućnost da stari premium tenk zamjeniš za novi uz nadoplatu.

trenutno nema, bilo je prosle godine u dva navrata po jedno dva-tri tjedna (zbogom dikermaxi na svim acc)

zadnji put je bilo ovo 19-31.10.2017.

Trade Old for New Vehicles! | Special Offers | World of Tanks

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
14 godina
Frend ti igra pasivnije i ne utječe toliko na igru. Imaš više spontanog i igraš agresivnije dok on vjerovatno radi dmg ali ne utječe na ishod bitke. Vjerovatno napravi više dmg ali donosi lošije odluke u partiji. To se vidi po pobjedama. Nije velika razlika ali radije bi tebe u svom timu nego njega.
7 godina
dawor kaže...

Zna li netko gdje se može unaprijed vidjeti kada dolaze određeni popusti  ? Konkretno me zanima onih 50% što daju na kupnju dodatne opreme.

Konačno...danas ! Kupio sam opreme za 4.000.000 ... hahaa... :-) Sada sam ih sve opremio !

15 godina
neaktivan
dawor kaže...
 Konačno...danas ! Kupio sam opreme za 4.000.000 ... hahaa... :-) Sada sam ih sve opremio !

Sad se možeš pohvalit ženi da si u Božičnom šopingu potrošio više od nje

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Dobio i ja dotičnu poruku. Nasmijalo me kako je dio linka pretvorilo u emoji :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.1.2018 19:31 (AirLive).

1 0 hvala 1
15 godina
Frenzy kaže...
Frend ti igra pasivnije i ne utječe toliko na igru. Imaš više spontanog i igraš agresivnije dok on vjerovatno radi dmg ali ne utječe na ishod bitke. Vjerovatno napravi više dmg ali donosi lošije odluke u partiji

mislim da je razlika jer frend igra vise desetke i radi dmg desetkama

to ti isto utjece, jel sa tX rokas po drugim tX-ovima ili busis devetke i jadne premium osmice

utjece na statse taj uptir-downtir, i kod borbi za expe i credse i na statse kod ovisnika o bojama (edo je izmedju limuna i )

dawor kaže...
1BIT kaže...
dawor kaže...

Sad se možeš pohvalit ženi da si u Božičnom šopingu potrošio više od nje

kao prvo, niko od nas nemoze potrosit vise od zene, narocito ne u shopingu (reko bi kizo, ali gazda, budimo realni )

drugo, dok ti uspijes opremit SVE tenkove, zena nikad nema sve cipele i torbice koje su joj potrebne

to je ko da kazes da prosjecni audiofil ima SVU opremu koja mu je (ne)potrebna i da je zadovoljan sa zvukom (budimo realni)

AirLive kaže...

Dobio i ja dotičnu poruku. Nasmijalo me kako je dio linka pretvorilo u emoji :)

daj to ljepo posalji na rita status riport™ i u centralu za uzgoj krumpira u wg minsk, pa nek banaju tog paradajza

ja dobim dvaput tjedno mejl da mi je umro ujak/rodjo/tetak u biafri/kanadi/argentini i da mi je ostavil tri/pet/pola miljuna necega i samo trebam poslat podatke o racunu i uplatit sto/parsto/soma necega za "administrativne troskove"™ i lova mi sjeda

a ja ju ljen uzet

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
7 godina
World of Tanks

Neke stvari mi zaista nikada neće  biti jasne. Od ovog turnira za Božić ostalo mi samo još da riješim jedan zadatak- da budem najbolji u mojoj ekipi koja je pobijedila. Odigrao 150 borbi - cca 70 pobjeda...stalno drugi ili treći. Ništa ne kontam. Uništim 5 tenkova ( sve 10 ili 9. tier)...napravim 4.900 štete...blokiram oko 3.000...po mom otkrivanju 2.000....i budem 4. ???? Lik nije uništio ništa...duplo manje napravio štete...on bude prvi. Kada ja budem ubjedljivo najbolji u ekipi - onda , naravno izgubimo. Odustajem od daljnjeg živciranja.... odoh nešto popiti......

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedno pitanje znate onako kad vam je elitni tenk pa stavite da vam onaj xp ide u posadu e sad kako ja vec duze vrijeme igram t-10 i to mi stalno ide u posadu ( tenk je zakon) vidio sam da ce on bit u novoj liniji sad tj da ce poslje njeg ic neka nova desetka pa pitam ako ja sad maknem to da ide taj xp u posadu i skupljam ga oce se on moc iskoristit za otkljucat desetku kad bude novi taj patch doso sta vec.

0 0 hvala 0
7 godina
dawor kaže...

Neke stvari mi zaista nikada neće  biti jasne. Od ovog turnira za Božić ostalo mi samo još da riješim jedan zadatak- da budem najbolji u mojoj ekipi koja je pobijedila. Odigrao 150 borbi - cca 70 pobjeda...stalno drugi ili treći. Ništa ne kontam. Uništim 5 tenkova ( sve 10 ili 9. tier)...napravim 4.900 štete...blokiram oko 3.000...po mom otkrivanju 2.000....i budem 4. ???? Lik nije uništio ništa...duplo manje napravio štete...on bude prvi. Kada ja budem ubjedljivo najbolji u ekipi - onda , naravno izgubimo. Odustajem od daljnjeg živciranja.... odoh nešto popiti......

Hahaha...stvarno budalizam. odigram sa FV4202 onako..bez veze...i uspijem ? Još sam mlad možda jednom i shvatim.

15 godina
Ceranac3 kaže...

Jedno pitanje znate onako kad vam je elitni tenk pa stavite da vam onaj xp ide u posadu e sad kako ja vec duze vrijeme igram t-10 i to mi stalno ide u posadu ( tenk je zakon) vidio sam da ce on bit u novoj liniji sad tj da ce poslje njeg ic neka nova desetka pa pitam ako ja sad maknem to da ide taj xp u posadu i skupljam ga oce se on moc iskoristit za otkljucat desetku kad bude novi taj patch doso sta vec.

Mislim da ne, 99% sam siguran, zato sto ne ostaje T-10 na istom mjestu, pa da iza njega dolazi nova desetka (kao sto je bilo sa super conq.), nego se T-10 mice na novu liniju, a na mjesto T-10 dolazi novi Obj. 257. 
Tako da će vjerojatno biti ista stvar kao i s lightovima kad ih se micalo, sav xp ce ti ostati na tom mjestu u tech treeu, znači na novom Obj., a neće se prebaciti na T-10.

Pretpostavljam to na temelju toga kako su do sada radili, tko zna mozda nas iznenade, al čisto sumnjam

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.1.2018 15:29 (ficosime).
7 godina
neaktivan

pa sto nije bilo da moras biti prvi po baznom exp?

15 godina
neaktivan
ficosime kaže...
Ceranac3 kaže...

Mislim da ne, 99% sam siguran, zato sto ne ostaje T-10 na istom mjestu, pa da iza njega dolazi nova desetka (kao sto je bilo sa super conq.), nego se T-10 mice na novu liniju, a na mjesto T-10 dolazi novi Obj. 257. 
Tako da će vjerojatno biti ista stvar kao i s lightovima kad ih se micalo, sav xp ce ti ostati na tom mjestu u tech treeu, znači na novom Obj., a neće se prebaciti na T-10.

Pretpostavljam to na temelju toga kako su do sada radili, tko zna mozda nas iznenade, al čisto sumnjam

Od kud ti slika ova, ja sam čuo u svom klanu se šuška da će obj.430 bit premium i da će ga brko zamijenit za drugu desetku, sad vidim da bi se i na heavy liniji nešto mijenjalo, ak imam kompletnu liniju od KV-1S do IS-7 otključanu i kupljenu u garaži, mogu očekiavt ko i na njemačkoj heavy liniji (maus) da ću novu liniju već dobit istraženu, samo je kupit treba, ja sam imao u planu kad završim sakupljanje ovih bondova grindat tu liniju do obj.430, da ga uspijem uhvatit prje nego ga promijene, jel se zna možda šta više o tome?

I BTW kakva je ovo linija koja završava na tier-u IX, nema desetke?

16 godina
ficosime kaže...
Ceranac3 kaže...

Mislim da ce nova ruska HT linija ici od Tier 8, tj. da ce se sa IS-om otkljucavati T8 nove linije.

Vidio sam neki dan na Circon streamu da igra IS-a i kaze da skuplja XP za novu rusku HT liniju, pa onda pretpostavljam da ce tako biti.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
15 godina
1BIT kaže...

Od kud ti slika ova, ja sam čuo u svom klanu se šuška da će obj.430 bit premium i da će ga brko zamijenit za drugu desetku, sad vidim da bi se i na heavy liniji nešto mijenjalo, ak imam kompletnu liniju od KV-1S do IS-7 otključanu i kupljenu u garaži, mogu očekiavt ko i na njemačkoj heavy liniji (maus) da ću novu liniju već dobit istraženu, samo je kupit treba, ja sam imao u planu kad završim sakupljanje ovih bondova grindat tu liniju do obj.430, da ga uspijem uhvatit prje nego ga promijene, jel se zna možda šta više o tome?

I BTW kakva je ovo linija koja završava na tier-u IX, nema desetke?

War gaming objavio, nije bilo na sluzbenoj stranici koliko znam, ali je bilo na wargaming festu u prosincu (ili kako se vec zove)... a slika, bas ova koju sam stavio, je screenshot sa supertest servera

Mauro kaže...

Mislim da ce nova ruska HT linija ici od Tier 8, tj. da ce se sa IS-om otkljucavati T8 nove linije.

Vidio sam neki dan na Circon streamu da igra IS-a i kaze da skuplja XP za novu rusku HT liniju, pa onda pretpostavljam da ce tako biti.

Odmah odgovor i 1BIT-u.

Znači:
1. Totalno NOVA linija počinje s IS-om (sedmicom), tj. dodaju IS-M (osmica), Obj. 705 i Obj. 705-A - Ta linija je nesto u stilu ruske E100, dobar oklop ima, top od 650 dmga... evo link na prve statse (sve je na supertestu jos)
Obj. 705-A 

2. T-10 se prebacuje na novu liniju koja počinje s IS-3, i voditi će na novu desetku za koju još ne znamo ništa, nije WG objavio koja će nova desetka biti na toj liniji, ali kako su maknuli T-10 s IS-7 linije zato sto se ne uklapa (mobilan, slab oklop, vise je kao medium, ne pase izmedu IS-3 i IS-7 prema njihovom sudu), mozemo ocekivati da će desetka isto biti nesto mobilnog stila

3. Na mjesto T-10 dolazi ovaj tenk Obj. 257 , ali na linku su statsi za tier 10 (originalno je tenk trebao biti nagradni tenk tier 10, ali su odlucili ga staviti za tier 9), tako da ce mu srezati malo top, mobilnost itd., al tenk ima brutalan oklop (V oblik kao što je imao T-22 prije nerfa) i kad se pogleda armor model stvarno ovaj tenk puno bolje pase u liniju IS-3 do IS-7, ali opet dosta je OP tenk trenutno u ovom stanju (cak i s nerfanim topom), pa mozemo ocekviati jos manje korekcije u debljini oklopa

4. Za obj. 430 i 430 II se ne zna, zato linija zavrsava na devetki, očito niti ovi u WG-u ne znaju šta bi s njima... ali lako je moguće da T-62A prebace na tu liniju (kao malo tvrda kupola od obj. 140, + vjv ce raditi jos neke korekcije na njemu da se bolje uklapa na tu liniju), a onda ce T-54 voditi samo u Obj. 140... al opet to su sve nagadanja za sada samo i ono "poznati streamer cuo od frenda iz WG-a" price sta se tice ove linije Obj. 430. 
Isto moguce da totalno odbace ovu ideju o Obj.430Y na desetki i da ostave tu liniju kako je, al eto stvarno o toj liniji se za sada nista ne zna, cak i oni sami 

EDIT: Ništa od ovih linija neće biti istraženo, morat ce se od početka kretati s IS-om ako se zeli ici na novu liniju prema Obj. 705-A, jedino ako imate T-10 u garaži u trenutku updejta onda ćete zadržati T-10 i dobiti novu devetku besplatno, a pretpostavljam da oni koji nemaju kupljeno, ali imaju istraženo, da će im Obj. 257 naravno biti otkljucan, ali ce ga morat kupiti

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.1.2018 16:26 (ficosime).
16 godina
World of Tanks

Nego pitanjce - sta ste uz pomoc ovih Bozicnih boostera i popusta istrazili/kupili?

Ja sam istrazio i kupio 113 i WZ-111 5A. Fino si skupio 48% booster iz bozicnog eventa, iskoristio popuste na T7, T8 i T9, a za T10 sam 30% iskoristio na 113.

Tako da sam si sasvim dobro iskoristio ove boostere/popuste da izgrindam oba kineska T10 HT.

Jos sam iz PM iskoristio 4 zenske za 113, a posadu koju sam utrenirao kroz grind sam stavio u 5A tako da imam za oba i dobre posade.

Fino je treniranju pomogao i 112, a jos cu ga i iskoristiti da obe posade dodatno utreniram jer je tenk unatoc jako derpavom topu zahvaljujuci PMM jako ugodan za igrati.

Jedino sto sad imam jos 5 zenskih (4 iz eventa i 1 iz PM) za koje moram smisliti gdje da ih uhljebim...

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.1.2018 18:12 (Mauro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ficosime kaže...

EDIT: Ništa od ovih linija neće biti istraženo, morat ce se od početka kretati s IS-om ako se zeli ici na novu liniju prema Obj. 705-A, jedino ako imate T-10 u garaži u trenutku updejta onda ćete zadržati T-10 i dobiti novu devetku besplatno, a pretpostavljam da oni koji nemaju kupljeno, ali imaju istraženo, da će im Obj. 257 naravno biti otkljucan, ali ce ga morat kupiti

hvala na odgovoru, znači mogu se veselit novoj heavy devetki

Hm, ovo oko obj.430 se čini dost komplicirano, kad ni wg ne zna što bi, pokrenuo sam prije par dana sandbox i ct server, oba su bila down, tj ugašena, pa nisam vidio šta se planira od promjena...

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.1.2018 18:19 (1BIT).
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja ne znam koji se K dogadja u zadnje vrijeme, briga me za statistiku ali frustrira zadnjih par tjedana ne mozes dobit, srozao sam se sa 52% do sredine 12og na 31% od onda. I nikako mi nije jasno al zadnjih 2-3 tjedna isto, sto nije bio obicaj prije, svaku partiju me netko gura sa cliffova, puca po 2-3x i ne dobija ban nikakav, ne dopustaju neki kreteni jednostavno igrat, prakticki svaka druga partija je takva. Neigrivo postalo, a vratio sam se nakon 9mj. pauze. I jucer opalim sa ISU-152 prema neprijatelju i taman dok granata leti uleti u putanju amx i dobijem ban na 24h. Nikakve namjere nije bilo, danas upalim kad je istekao ban, i prva partija sa UDESom ista prica, 2x opalim protivnika i kod treceg hica mi uleti mulac tocno ispred topa u trenutku pucanja dobije po tracnicama a ja dobijem opet 24h ban, nit plav nit ista, 2 partije u 2 dana i 2 bana, a mene rokaju, guraju, ometaju i nista, da nisam na godisnjem odhebao bi igru dok ne srede neke stvari, nevjerovatno. Gamadi nedam lipe ko prije, igram standard acc i sve 5 osim tih neobjasnjivih banova, hebe mi se i za statse, al nedaju da igras.

The quieter you become, the more you are able to hear
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Meni neki dan uleti 200WN8 majstor direkt ispred topa, opalim, zapalim ga i ubijem i poplavim.

Sva sreca da nisam popio ban.

Tamo na Fjordu na cosku gdje se HT prepucavaju razmjenjujem granate sa njihovim HT-ovima, taman naciljam u turret AMX 500 100 (ja sam bio u T9 kineskom HT), opalim i uleti mi moj majstor u onom SWE T7 TD-u.

Mislim, koji vrag se njemu motao u glavi da uleti izmedju HT-ova i to na mjestu gdje ces popiti granatu samo tako. I jos u papirnatom govnastom TD-u.

Ne kuzim fakat tu ekipu koja vidi (valjda) da tenk iz njegove ekipe cilja i puca (ili ceka da opali) i oni se svejedno voze ispred topa.

Ili jos bolji su majstori kada imas dobru poziciju i ciljas i onda se on fino parkira ispred tebe.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Identicno mi se dogadjalo cijeli 12 mjesec, kad daleko najbolji izgubimo, kad dobijemo uvijek 2-3 mjesto, uspio sam samo prvi put kad je islo zavrsit te 2, inace 0 il 1, sa japancem vjerujem da bi uspio, al bilo mi bezvez davat pare za to malo misije, radje sam kupio neke druge tenkove, iako nije skup, da imam premium vjerovatno bi imao love i za njega i zavrsio i te misije, ostale sam sve.

11 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Meni neki dan uleti 200WN8 majstor direkt ispred topa, opalim, zapalim ga i ubijem i poplavim.

Tamo na Fjordu na cosku gdje se HT prepucavaju razmjenjujem granate sa njihovim HT-ovima, taman naciljam u turret AMX 500 100 (ja sam bio u T9 kineskom HT), opalim i uleti mi moj majstor u onom SWE T7 TD-u.

Mislim, koji vrag se njemu motao u glavi da uleti izmedju HT-ova i to na mjestu gdje ces popiti granatu samo tako. I jos u papirnatom govnastom TD-u.

Ne kuzim fakat tu ekipu koja vidi (valjda) da tenk iz njegove ekipe cilja i puca (ili ceka da opali) i oni se svejedno voze ispred topa.

Ili jos bolji su majstori kada imas dobru poziciju i ciljas i onda se on fino parkira ispred tebe.

Upravo tako mi se mulac uparkirao sa Chi-Ri i eto bana meni do sutra u 16:38h, 2 partije u 2 dana, prije kod takvim "slucajnih" uvijek 1h ban, sad u 2 dana po 24h svaki.

17 godina
World of Tanks

Ljudi kako iskoristiti ovih 30% popusta na one otkljucane dekoracije?

pise mi da imam taj popust na tier X tenk ali ne znam kako bih ga iskoristio za kupovinu tenka.

0 0 hvala 0
11 godina
Dr. Vicko kaže...

Ljudi kako iskoristiti ovih 30% popusta na one otkljucane dekoracije?

pise mi da imam taj popust na tier X tenk ali ne znam kako bih ga iskoristio za kupovinu tenka.

Kliknite par puta na onaj nivo jelke, i onda se bude otvorio meni i tamo odaberite reward te onda t x i odaberite tenk koji zelite kupit.

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
7 godina
Trippy kaže...
Mauro kaže...

Upravo tako mi se mulac uparkirao sa Chi-Ri i eto bana meni do sutra u 16:38h, 2 partije u 2 dana, prije kod takvim "slucajnih" uvijek 1h ban, sad u 2 dana po 24h svaki.

Neka me netko ispravi ako griješim. Mislim ( dakle- negdje sam pročitao) da to sa banovima ima nekakve veze i sa količinom odigranih igara i koliko si puta dobio onu medalju/pohvalu, koji več klinac, da si odigrao 50 borbi bez oštećivanja svoje ekipe. Ja sam do sada u 36 000 borbi desetak puta uništio svog iz ekipe i uvijek na isti način...snajpam sa lovcem i taman da opalim uleti laki tenkić ispred mene i još mi poslije kaže neka idem igrati tetris i da sam moron..itid..itd. Ali još nikada nisam dobio ban. Tako da , ako netko u 2 dana uništi svoja dva onda im je valjda sumnjivo pa oderu ban. Iako bi ipak trebalo prosuditi koliko tu ima stvarne namjere, ali to bi im vjerojatno bio preveliki posao obzirom na količinu borbi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.1.2018 0:50 (dawor).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice