World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.066.361
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran
Re: World of Tanks
Mauro kaže...
AirLive kaže...

Ja isto krenuo igrati japance ...

I ja isto, ali medium liniju 

Vec mi je dugo vremena STB-1 tiha patnja, igrao sam ga puno puta na test serversima, ali nikako da se natjeram da izgrindam tu liniju. Stalno neka druga "uleti".

I napokon odlucio da odem po njega, trenutno taman oktkljucao i uzeo Tier6. Tier5 je bio sasvim dobar, zavrsio ga sa 77% WR i 4,2k WN8.

Treba prezivjeti T6 i T7, svi kazu da od T8 (STA-1) linija postane puno bolja. Budemo vidjeli...

T6 je extra tenk, ne znam kako, ali je tenkic strava. Ne znam nikoga tko ga je igrao da mu je los. T7 ima svojih trenutaka(autoloader), ali kada sve saberes i oduzmes najlosiji tenkic u toj liniji.

...
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo glasanje novo:

Cast your vote for the next Tier X Light Tank that will be featured in June for Top of the Tree.
XM551 Sheridan (512 votes [20.88%])
T-100 (492 votes [20.07%])
Spz. 57 (316 votes [12.89%])
WZ-‎132-1 (689 votes [28.10%])
AMX ‎13 105 (443 votes [18.07%])

https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/top-tree-poll-may-2017/

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Došlo mi nakon više od godine dana od zadnjeg gejma da ponovno instaliram WoT malo da vidim što ima. Iako aktivno nisam igrao i godinu ranije. 

No, eto, krenuo downloadat gejm, i sjetih se da neću ni probat palit bez modova. Pa rekoh, ajmo nać OMC Modpack, to je bio go to pack u vrijeme kad sam još igrao. Kad ono bam, discontinued.

Pa dragi tankeri, trebam preporuku nekog drugog pouzdanog installera koji nudi hrpu opcija pa da si odaberem što mi odgovara.

Davno prije OMC packa kad sam pratio mod scenu nije bio problem pronać zasebno modove i pokrenut, trenutno nemam volje za to i nisam u toku što uopće postoji.(XVM nezaobilazan naravno). 

BTW. Jel ovo konačno koristi više od jedne jezgre?

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.5.2017 5:57 (mystik).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Aslain mod pack! Najbolji! Zivio!

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Sredio modove, odigrao 4 gejma, rekao bih da je ostalo još ponešto osjećaja za tenkiće iz davnih dana . 

Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Danas se pocastio sa JPZ E-100 posto su Tier8-10 na 15% popusta.

Tenk je uzasno spor i treba mu 100 godina da se okrene ili negdje da dodje, ali hebeno je zabavno kada nekog derpnes za 1000+ stete 

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Mauro kaže...

Tenk je uzasno spor i treba mu 100 godina da se okrene ili negdje da dodje, ali hebeno je zabavno kada nekog derpnes za 1000+ stete 

Meni je tenk užasan. Velik ko kuća, a spor ko blato. Kad opališ mrtav si jer te arty samo počme bužat. Nema tog grma koji ti može pomoć. Ako ideš u prve redove, očekuj kišu golda. Nekad jednostavno ne vidiš akcije jer dok dođeš do nekakvog žarišta, tvoji su pomeli neprijatelja i idu dalje.

Top je debilan, par puta mi se dogodilo da bi mi trackao light-a bočno. Jebote, s obzirom o kojem se kalibru radi, da ga pogodiš tolikim klupkom vune, rastavio bih ga na djelove, a a da ne kažem da je disperzija topa za posijediti. Žao mi je što sam išao na tu granu.

Jtiger mi je 10x zabavniji za igrati.

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.5.2017 8:33 (tnakir).
16 godina

To je TD kao i mnogi drugi koji je dobar uglavnom ako tvoj tim gubi, da ti naleti tenk na 800, 900 hp koji misli da moze primit hitac i ti ga rjesis ili tenk na 1500 hp i onda ga spustis nekom drugom na jedan hitac. To su rijetki slucajevi di to moze ispast dobro i odvuc do pobjede, ali to je tako, TD nije tu da nosi bitku 

011000110010.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.5.2017 8:40 (michael).
16 godina
tnakir kaže...
Mauro kaže...

Meni je tenk užasan. Velik ko kuća, a spor ko blato. Kad opališ mrtav si jer te arty samo počme bužat. Nema tog grma koji ti može pomoć. Ako ideš u prve redove, očekuj kišu golda. Nekad jednostavno ne vidiš akcije jer dok dođeš do nekakvog žarišta, tvoji su pomeli neprijatelja i idu dalje.

Top je debilan, par puta mi se dogodilo da bi mi trackao light-a bočno. Jebote, s obzirom o kojem se kalibru radi, da ga pogodiš tolikim klupkom vune, rastavio bih ga na djelove, a a da ne kažem da je disperzija topa za posijediti. Žao mi je što sam išao na tu granu.

Jtiger mi je 10x zabavniji za igrati.

Tenk definitivno sam ne moze nista napraviti jer je ovisan o timu. I mora blizu tebe biti neki MT/HT da te stiti od flankanja.

Ali isti takav je i JT - brutalan top sa visokim DPM-om, ali ako si sam stradao si. Imam samo 2 borbe s njim, ali brijem da sa novom arty mehanikom nebi trebao puno stete dobijati od artya jer ima fini oklop.

I nije TD za otvorene mape kao neki drugi TD-ovi jer ima koma cammo, pa mu puno bolje odgovaraju razni koridori.

JPZE-100 po meni je dobar za blokirati neki flank (naravno, ne sam) jer ima poprilican fear factor, pa kad ekipa zna da se tamo nalazi JPZE100 nitko se bas nece gurati naprijed jer zna da ce popiti 1000+ u bulju.

Slicno kao Deathstar - sluzi iskljucivo za zaplasiti protivnika jer bas nece ekipa zujati tamo gdje zna da bi ga ovaj mogao stresti.

U biti isao sam po njega samo zato jer ne volim "ostaviti posao nedovrsen". Otkljucao sam JT jos prije valjda 2+ godine i odustao od te linije.

Ali cesto me "zuljalo" to sto nisam otisao do kraja, pa sam na kraju ipak odlucio da ga izgrindam 

16 godina
thabigjc kaže...

evo glasanje novo:

Cast your vote for the next Tier X Light Tank that will be featured in June for Top of the Tree.
XM551 Sheridan (512 votes [20.88%])
T-100 (492 votes [20.07%])
Spz. 57 (316 votes [12.89%])
WZ-‎132-1 (689 votes [28.10%])
AMX ‎13 105 (443 votes [18.07%])

https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/top-tree-poll-may-2017/

Psmtr.

Imam Ru251, T-100LT i AMX 13 90 i kako stvari stoje na tom poolu pobjedit ce ili Kinez ili Amer (Kinez najvjerovatnije).

Bem ti srecu 

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.5.2017 10:11 (Mauro).
16 godina
World of Tanks

BTW, ne znam da li je vec bilo, ali 9.19 donosi jednu po meni fenomenalnu promjenu:

Perks

Remember how you needed to recruit an all-female Crew to benefit from the Sisterhood of Steel perk? And how that is just the same with Brothers in Arms? Update 9.19 gets rid of this unfortunate complication by uniting these perks into one. Mixed Crews will receive a 5% boost to their effectiveness just as all-new and all-female squads do.

Sada ce se zenski clanovi posade moci kombinirati sa muskim i ako na muskima istreniras BIA on ce funkcionirati u kombinaciji sa SoS koji se dobije defaultno se zenskama.

Znaci vise se nece morati imati kompletna zenska posada da bi SoS funkcionirai i moci ce se kombinirati sa BIA od muskih clanova.

Meni je ovo mrak promjena. Taman imam jednu zensku regrutiranu kao Commander za kineske HT jer nisam imao gdje ju korisnije staviti (a kineski HT mi nije jos niti u planovima).

Jos sam si mislio da li sam se zaje... jer treba onda jos 3 zenske nafarmati za punu posadu. Sad mi to vise nece biti problem jer cu mocu jednostavno 3 muskica istrenirati na BIA i to je to.

Brijem da ce u 9.19 hrpa ekipe pretrenirati postojece zenske u commandere za druge tenkove te nacije (jer imas odmah Sixth Sense), a onda na njihova mjesta utrenirati BIA muske clanove.

I da ce buduce regrutirane zenske u pravili zavrsavati kao commanderi 

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

> I da ce buduce regrutirane zenske u pravili zavrsavati kao commanderi

Upravo tako. S paketom ženskih glasova za svaku naciju biti će zanimljivo :).

15 godina
neaktivan
World of Tanks

da konacno su to sredili.. sos i bia nice imam par zenskica u barakama koje trenutno nist ne rade samo zadovoljavaju decke koji dodu na kratko..

ovako ce biti gangbang u tenku :D

nego.. jel netko primjetio skok wn8? izgleda da su updejtali (Expected Tank Values v30 (06. May 2017)

za skoro 50 mi skocilo i eto mene na 1700 :D

https://wot-life.com/eu/player/thabigjc-509835421/

a sto se tice lajtova izgleda da ce biti wz132-1

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.5.2017 11:12 (thabigjc).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thabigjc kaže...
nego.. jel netko primjetio skok wn8? izgleda da su updejtali (Expected Tank Values v30 (06. May 2017)

za skoro 50 mi skocilo i eto mene na 1700 :D

https://wot-life.com/eu/player/thabigjc-509835421/

Jep, tak i meni, ja u subotu odigram par bitaka, dobim dan premiuma, al ono kifla, taki tomatosi se skupili da ti pamet stane, probam u nedjelju ujutro dok još par sati traje premium account, al opet kifla, u 5 bitaka u nizu ni jedne pobjede, uvijek bio među prvih 5 u timu, gasim igru, reko neš me hebat wg!!!

Tak da eto, dobio premium dan, otišo premium dan, nekako mi nije ni žao kad vidim mongolse koji igraju, danas gledam wn8 na stranici na netu, kad ono skok za 50-ak, još si ja mislim reko super, fakat se nije isplatilo igrat za vikend

(nisam znao da su mijenjali nešto)

LINK

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Pohvalnica WG-u za 9.18 patch 

stvarno MM puno bolje radi, osim za tenkove sa preferencijalnim MM-om kojima je ovo sve samo naštetilo

Pohvalnica i ČESTITAM i na smanjivanju moći jadnika u topovima jer cijeli vikend me niti jednom arti nije poslao u garažu iako su nemilice gađali

To su dvije jako bitne stvari pa eto...

Sav sam hepi

no da ne bi sve bilo lijepo kriv je nedostatak vod(k)e

igra očito ide u smjeru "ako hoćeš najbolji tenk u tieru, kupi ga za pravu lovu", ili možda "ako si ga kupio za pravu lovu mora bit bolji nego ovaj izgrajndani"

nakon OP premium teškaša sad su i premium lightovi bolji nego oni iz drveta, pogotovo se čudno smije moj 13 57 iz garaže jer se dosada nije toliko smijao,

black bulldog je od najgoreg tier 8 lighta postao ponajbolji a type64 je oko-sokolovo za konkurenciju u tieru

a to što su bagatelizirali epske medalje im je stvarno seronjski

jučer sam zaradio burdinu medalju za tri topa, prva ikad

pascuccijeva svako malo jer se dobije za samo dva topa

a npr. Oskinova i Nicolsova su od medalja koje su bile za rijetke postale medalje koje svaki ljuz može zaraditi uz mrvcu sreće

preteško je bilo smisliti nove i/ili umiroviti stare medalje jer je ponestalo vod(k)e za kreativnost pa vjerovatno možemo uskoro očekivati još koji premium u prodaji

da se obnovi stanje u skladištu vod(k)e

ovo (k) je za kapitalizmus i kokainum (samo ostarjele iskusnjare znat će da je ovo referenca na Švarca u Crvenom usijanju pa da pomognem mladima)

PIH!

dr.zharre

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

jucer jedna dobra u emil2..

danas katastrofa igrat (jedan od onih dana kad spusta jer me jucer digao dosta -.-)

a da krenem i na tog wza tek sam na 59-16 a nemam ni dinerosa vise za shoping uzas...

morat cu G provozat koji dan...

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.5.2017 15:52 (thabigjc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Opcenito ovi tier9 lightovi su jako zabavni, zbog standardnog MM-a, a pogotovo ovaj RU

RU251 - 5kills - 7300+dmg

WoT IG: RavenHR_
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.5.2017 16:32 (Intel&ATI).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Bogme moram pohvalit ovaj novi mm, sad konačno ljudi igraju u mom timu

(srušio mi se komp u bitki, zato nisam ništa napravio, a dok sam se vatio, sudaro sam nekog svog...)

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

radje priznaj da si bitku failao oprostit cemo ti 

xfact
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

radje priznaj da si bitku failao oprostit cemo ti 

hahaha, a dobro ajmo reć i failo sam bitku i izgubio sam konekciju

(krenuo sam desno za Misterom, i tako dok sam chatao samo bsod odjednom na G9, kad sam se vratio bio sam na J9 i gledam kako amx13 90 prazni shellove po meni, koga sam zakacio od svojih i skinuo malo hp-a nemam pojma, nisam bio prisutan)

REPLAY

EDIT:

novi video je vani

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.5.2017 15:26 (1BIT).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

sa ovim type4heavyem nema na zelenu granu :D

al ajd nije los dan i jos mi treba 66k xpa da otkljucam type5heavy

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thabigjc kaže...

sa ovim type4heavyem nema na zelenu granu :D

al ajd nije los dan i jos mi treba 66k xpa da otkljucam type5heavy

Baš je kolega iz klana nedavno kupio type5heavy, kaže preporod u odnosu na type4heavy, derp gun brže puni, tvrđi je i veli da je u jednoj bitki lik sa mausom bježao od njega

Meni se čini da je sa tim tenkovima vrlo lako veliki dmg radit, samo treba imat živce to vozit...invalidska kolica su brža od tih heavy japanaca...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

pa pogledaj gore statistiku od tih 44 bitke mozda sam 4 odigrao sa skorpion g i ostalo samo type4heavy i pogledaj steta 91k a blokirano 69k :D brutala al dosta ljudi cim te vidi odmah golde loada i najbes kao i borsig :(

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.5.2017 13:28 (thabigjc).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

nego jel tko ovo isprobao?

''Thanks to Lyrarium for posting this on Reddit, he found what it could either be a bug or just a coincidence. It starts with the player creating a platoon and stay alone in the platoon when pressing battle. His experience with this is that he got placed as either Top Tier or same Tier battles all the time.

Other players already started testing based on his reports and the majority reported back with the same experience, either placed as Top Tier or same Tier battles all the time.''

https://thedailybounce.net/2017/05/10/matchmaker-bug-top-tier-all-the-time/

Moj PC  
2 0 hvala 2
10 godina
neaktivan
thabigjc kaže...

najbes kao i borsig :(

Znači borsig je mjera koliko si najebao? 

15 godina
neaktivan
Pa kad ga spotaju izgori ko fitilj za 3sec :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
15 godina
neaktivan
thabigjc kaže...

nego jel tko ovo isprobao?

''Thanks to Lyrarium for posting this on Reddit, he found what it could either be a bug or just a coincidence. It starts with the player creating a platoon and stay alone in the platoon when pressing battle. His experience with this is that he got placed as either Top Tier or same Tier battles all the time.

Other players already started testing based on his reports and the majority reported back with the same experience, either placed as Top Tier or same Tier battles all the time.''

https://thedailybounce.net/2017/05/10/matchmaker-bug-top-tier-all-the-time/

Ja sam sad probao i fakat radi, uvijek upadaš u svoj tier, evo npr sa type 64, on je stalno upadao u tier IX do zadnjeg update, u zadnjem upada u tier VIII, neide više u IX-ke, sa ovom platoon forom upada u svoj tier, tu čak ne trebam golde koristit

Malo šale nije na odmet

EDIT:

Ova fora sa mm je op za grindat tenkove, samo se nadam da neću ban negdje pobrat

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.5.2017 23:46 (1BIT).
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Testirao sam i ja to i mene većinom baca top tier samo što sam ja igrao kasno noćas sa tierom 6 i 7, ali većinom tier 6 tako da sam bio par puta u tieru 7 i 8 vjerojatno jer nije bilo dovoljno igrača u nižim tierovima.

Međutim jutros sam zapeo u vodu sa špicom i sad ne mogu ništa igrati. Piše mi da sam u bitci, a tenk je u garaži i piše da je spreman za bitku. Ne mogu niti server promijeniti. Ima neko rješenje?

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Testirao sam i ja to i mene većinom baca top tier samo što sam ja igrao kasno noćas sa tierom 6 i 7, ali većinom tier 6 tako da sam bio par puta u tieru 7 i 8 vjerojatno jer nije bilo dovoljno igrača u nižim tierovima.

Međutim jutros sam zapeo u vodu sa špicom i sad ne mogu ništa igrati. Piše mi da sam u bitci, a tenk je u garaži i piše da je spreman za bitku. Ne mogu niti server promijeniti. Ima neko rješenje?

To se i meni događalo kad bi igrao sa nekim u platoonu, morao sam čekati 15min (koliko max traje bitka) kao da završi bitka i onda mi se tenk vratio u garažu, meni je znalo zapet na obnavljanju garaže i vrti mi kotaćić onaj, tada nemogu ništa stisnut, morao sam u task manager-u prisilno gasit igru i ponovo palit, nemam baš ni jedne modove od kad su poćeli banat u zadnje vrijeme, tako da nije do modova, nego su oni nešto zeznuli...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice