A ja jučer kupim IS7
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
postao sam prevec skrt :D
to sto ce bit bude sigurno 15% a kad su top of tree onda su 30% off...
nije mi za glavu kupovat ih budem cekao...
o-ho je u fullu i sad krece bolni grind za type4heavy od 177.700xpa
mogu reci da sa ovim novim stilom igre artiljerije type5heavy linija nije uopce zabavna za igrat...
t34 sam imao 2godine (dobio na poklon) i odigrao sam 8bitaka... ni ekipu nisam uspio zgrindat s njim pa sam ga trejdao za t54prot1...
kad počinju popust za 8-10 ?
taman stržim Obj.268 i piknem IS-3 i ISU-152....
Kupio sam STB-1
Pa bih zamolio za savjet one koji ga već imaju
Šta od opreme da stavim, tj. već sam stavio rammer i vertikalni i nisam siguran za 3. equipment da stavim optiku ili ventilaciju
Mislim da bi ventilacija bila bolja zbog lošeg gun handlinga
kad počinju popust za 8-10 ?
taman stržim Obj.268 i piknem IS-3 i ISU-152....
Sad za vikend.
Zanima me koji je commander skill bolji, situational awareness ili recon? Treba mi za AMX 13 90, jer su mu nerfali view range, pa nemrem sam s optikom dobit maksimalan.
13 | Situational awareness |
---|---|
0 | Recon |
Zanima me koji je commander skill bolji, situational awareness ili recon? Treba mi za AMX 13 90, jer su mu nerfali view range, pa nemrem sam s optikom dobit maksimalan.
Recon daje 2%, SA daje 3%
Ali postoji kvaka, ako ti oštete View port, Recon daje 20% na smanjeni vidokrug, dok SA ne daje ništa.
Ima još jedna stavka, ali se ne odnosi na 13 90 ako ćeš tu posadu prebacit na desetku, a to je da kod nekih tenkova nema vezista, a na slijedećem tieru ima, pa ako treniraš zapovjednika za SA, to gubiš kad ga prebaciš na idućeg tenka.
No u ovom slučaju, svakako prvo SA a onda Recon.
1bit odlican fajt... sam da sam imao kokice bilo bi jos bolje :D
e jel tko ima/igra o-ho?
neznam sta da stavim od gunova....
ovaj zadnji uopce nema gold granate i nemos penat nist (215 je mislim penetracija) na tier 8 tenku sramota -.- i jos ako ima artiljerije mos sam sjest i plakat... ali jos malo do type4heavya :D
i zadnja slika mislim da je bila uvrijeda :D kad izleti pred skorpiona sa hellcatom sta da mu ja radim :D
S obicnim gunom sam imo gejmove po 5 6 k dmga kad bi upo medu t8 i nespretnike koji su bilo ispod, al zato bi se vratilo meni kad bi ja zavrsio u t10, tako igro nekih 40 k expa dok sam skupio onda prebacio na derp i ezy mode, di god pogodis dmg, jos ako nekoga sa strane il odzada odvalis Sinoc kupio typa 4 t 9 napokon nema sisa da smetaju pa top ide isti gun depresion livo desno
s obzirom da u drugoj temi nisam dobio odgovor moram pitati vas tenkiste za pomoć
zanima me gdje su se nalazile točke u oznaci 7 panzer divizije dok im je šef bio ervin rommel
s obzirom da u drugoj temi nisam dobio odgovor moram pitati vas tenkiste za pomoć
zanima me gdje su se nalazile točke u deklu 7 panzer divizije dok im je šef bio ervin rommel
Ak imaš fejs, to ti je najbolje pitat u OVOJ grupi, ima ljudi koji fakat sve znaju, ko je di poginuo, kada se kome čizma prošupila, kolko je trošio određeni tenk goriva, ko se obogatio zlatnim polugama...itd
Novi mm je prava stvar.Šteta što mi se sada više ne igra toliko igra kao prije.
t25pilot ima ga u svakoj partiji.Šta je bio džabe ili neka misija?
Bio je mini maraton za njega nedavno.
Jel čemu?
zanima me gdje su se nalazile točke u deklu 7 panzer divizije dok im je šef bio ervin rommel
Que?
kaj ti pitaš (dekl je pretpostavljam deckel - poklopac) ?????
Koju posluku porati?
Jel čemu?
Meni postao omiljeni prem tenk. Nema nista posebno, ali nekako all around dobar tenk.
pa sta vise da radim u tim bitkama... pa nemogu sam.... bemti sve
jos malo do type4heavya
i zadnja nelose za danas...
ali totalno imam filing da me igra drzi na 50% i hebi se
da mi dva dana 60-70% pobjeda i wn8 oko 2000-2500 i onda 3 dana te spustaaaaaa daje timove koji umiru u prvih 2min svi i rng na 10...
zanima me da li se placa i goldima kad se prebacuje oprema? stavim na jedan ventilaciju i ostale stvari pa kasnije prebacim na drugi?
i koliko pomaze ta oprema?
DA, 10 golda po skidanju opreme. zavisi na sta stavljas ventilaciju, ako je light ja stavljam odma i uvijek prodajem s njim jer je samo 50k. na medium stavim i prodam s tenkom, ne skidam s goldima. treba kupit na popustu i kad se proda s tenkom, ne gubi se nista
sa goldim skidam samo skupu opremu od 500k pa na skuplje (vent za hevije itd.)
POMAZE ! najvise optika, pa rammer, vertikal, gun drive (za arty i derpove)
od skilova posade, najbolji tj. najvise OP skill je camo definitivno, guneru snap shot (preporucio EDo)
treba ti vise expa preko spica jer se ide na drugi tip tenka, sa light na med
opcije su dvije, zavisno kakve posade imas za mediuma: ak imas dobre, idi preko VK3002db, s tim da indien nema radista nego je komander i radist (leopard1 linija)
ak nemas, idi preko spica, otklucaj vk prvo, i onda dlaje ligjtove, i dotle ces imat super light posadu, a i t8 ima isti troclani setup kao i spic
"remmer i bionculars"
vent nije skup za lightove, jer je 50k, za hevije je 600k tako da JE SKUP
postavke na defalut i fps je oko 25...PC ima 8gb rama,proc je Pentium G4560, maticna sa integriranom graf
Ima tu puno postavki ovako okvirno to je ovako rezolucija je 1920x1017....3d render rezolucija je 100% vidno polje na 95%,kvaliteta teksture srednja,kvaliteta terena niska,kvaliteta ekstra efekta niska..ostale postavke su iskljucene sem kvalitete u snajper modu koja je niska :D
igra se vrti na 40 fps..A u akciji malo i poraste
mislim da je najbitnije za ovakvu "gejmerksku konfu"™ staviti render na old render, jer sa svim novim jedva da se vuce
integrirana grafa i slab proc se guse, nadam se da ne igras HD verziju jer
stavi na SD, render na old i vidi kak ce ti se tad ponasat
Pozdrav ljudi nemogu kupit premium ni golde preko paypal niti preko deviznog raćuna od zagrebačke banke
paysafe card imas na svakom kiosku, bon ko za mobitel
nece ic jedino ak si iz bosne jer ti ni ne nudi tu opciju kod placanja
Da, drzi te na nekom postotku pobjeda. Baci oko - https://www.google.com/patents/US8425330
C/P
According to another aspect, the matchmaking server may store a win/loss percentage for each user (or vehicle) at a given battle level. As the player's win/loss ratio decreases, the player becomes more likely to be placed in battles having battle levels at the lower end of the allowable range, whereas as the player's win/loss ration increases, the player becomes more likely to be placed in battles having battle levels at the upper end of the allowable range.
WR se relativno lako moze dignuti platunanjem(pod uvjetom da niste botovi i da nemas prevelik broj partija :D).
mislim kad realno sagledas nije puno, pogotovo tko voli igrati i zagrizen je godisnje da uzmes ispadne te manje od 2kn po danu. al da pametnije je strpit se malo. samo da pitam posto sam novi, da li i koliko cesto se dodaju novi tenkovi preko updatea mislim, i sto mislite ima li igrica ono nesto da dugo ostane atraktivna(tipa wow, lol).
ima, i to faktor frustracije (tj. nije zabavna nego postane frustrirajuca), zbog kojeg ljudi i dalje nastavljaju igrat
pogle samo nas tu na forumu, mislim da uz CS:GO i simse, ovo je jedna od igri koje ne pustaju lako igrace
premium se po meni NE ISPLATI jer tece cak i kad ne igras
isplati se uzet golde i aktivirat ga na 1 dan kad mozes igrat i onda peglat dok ti oci ne ispadnu, ali nikako za vikend kad dodju djeca a ni zaboga kad je x5 vikend, sdvakavi trolovi isplaze ispod svojeg kamena i pale se bot masine
i osobne rezerve tu puno pomazu jer mozes imat pun kufer vise expa i crew expa po jedinici vremena a aktiviraju se na sat, dva ili 4 (ove od 4h cuvas kad zene nema doma)
Znači T54-ltwt mi je elitni tenk, a nebi trebao biti, jer nemam istraženu X-ku... do sada su tekovi postali elitni tek kad se istraže svi moduli i sljedeći tenkovi u toj grani...
Ja sad trebam isključit ubrzanu obuku posade, da istražim X-ku
bio ti je elitni kao osmica i zadrzao je taj status kad je posto devetka, makar mozes dalje istrazit desetku
tako su i tenovi koji su elitni, pa je dodana nova grana da ide s njih, zadrze elitni status nakon nove grane a ti onda sam isklucis ubrzani trening i grajndas dalje ak oces
Dakle sad sam vidio ovu ponudu staro za novo xd. Sve nešto mjerkam AMX CDC a sad dobih i priliku uzeti ga ovom akcijom. E sad tenk koji sam mislio dati je Wz111. To čudo sam osvojio na jednom od maratona i vozio ga do sada sveukupno 2 (dva) puta. Ali taj tenk je koliko se sjećam rijedak i ima ograničeni MM a ja opet volim skupljati to xd.
nemoj prodat posto je gift tonk, ima limited MM i buffan je
ak vec mislis nekaj trejdat, trejdaj nekaj kaj ne valja i mozes lako opet kupit u shopu za golde, kao npr dikermaxa
Može li graficka preporuka kako podesiti.....trenutno su postavke na defalut i fps je oko 25...
PC ima 8gb rama,proc je Pentium G4560, maticna sa integriranom graf je GIGABYTE GA-H110M-S2V i hdd je ssd...
daj stavi skrin shot postavki kakve imas sad
hrčki su prestali trčat ukrug po vrtuljku
Pomozite sirotu....
vent, optika i binos zajedno stavit na tenk, camo paint i camo posadi, 6th sense nije tolko bitan
kad se krene u grm, treba samo spotati i NE PUCATI
isto je bitno dal te slijedi tim ili je vlakic otiso na drugu stranu
strpljenje
i p.s. kolega ti je pokazao grm koji je jako rizican na malinovki
ima jedan grm na D# u koji se moze brzo uci, spota se njihov spawn, i nece te vidjet ak se odma tam zaletis, al nema pucanja
i vidjet ce te tek kad krenu gurat uz vodu ili gore po D6 i D7
https://www.youtube.com/results?search_query=tazilon
bog, kralj i car svih skautova, tazilon
ak mi das neki svoj mejl, mogu ti poslat njegovu "knjigu" u wordu kaj sam skupio od web stranica s njegovog sajta dok ju nije maknuo koja se tice skautanja, ne samo sa lightovima
vk3601 ima puno okusa i njubine vole sve najbolje stavit na njega al se time gubi njegov puni potencijal zarade, rejpanja drugih tenkova i punog potencijala klikanja
jednom davno sam na wot forumu procito da top moduli nisu i najbolji za neki tenk, i da se medju ostalima, vk3601 i m4a3e2 igraju sa PRVOM kupolom
znaci stavi prvu kupolu, top onaj bivsi waffe 7.5 ili konical gun kak se vec zove, nikako ne 8.8 L56 niti 10.5, niti 7.5 L70
waffe ima brzu granatu od L70, veci pen, bolje ponasanje topa i reload, a prva kupola je puno niza od druge i manja si meta
Hvala memulica (binse imam, mrežu ne) i 1Bit (ja tražio pomoć, dobio manual s FAQom :-))
bins, oni koji djeluju kad miruješ ili opće, koji daju 10% dometa ?
binsi djeluju kad mirujes 3 sekunde, optika djeluje stalno
stavi oboje, preporucio EDo
PS. U odsutnosti eda, kao novom igraču moram ti reći nemoj uništit 100% posadu koju si dobio na tieru 1.
EDo is back !
t4 kinez je jedan od boljih t4 lightova jer ima top koji se moze iskoristit za nesto vise osim plasenja komaraca (apcr busi i t6), mobilnost amera i moze i snajpat, a da ne pricam da je "made in USA, painted in PRC" pa je kao i svi ameri sklon velikoj depresiji
EDo bi jos dodao da valjda nisi upropastio 100% posadu koju dobijes kad kupis prvi tir 3
treba ti vise expa preko spica jer se ide na drugi tip tenka, sa light na med
opcije su dvije, zavisno kakve posade imas za mediuma: ak imas dobre, idi preko VK3002db, s tim da indien nema radista nego je komander i radist (leopard1 linija)
ak nemas, idi preko spica, otklucaj vk prvo, i onda dlaje ligjtove, i dotle ces imat super light posadu, a i t8 ima isti troclani setup kao i spic
Nisam znao za to što kažeš za xp. Igrao sam malo spica i sviđa mi se tenk, mogo bi istražit indiena preko njega da mi se posada diže. Mislio sam i o tome da preskočim indiena i da odma preko lighta osmice istražim leoparda devetku pa da odma od 9ke krenem na tu liniju. Panther 2 ću sigurno igrati, a koliko vidim sličan je dosta indienu pa mi se neda igrat 2x "isti" tenk ako ne moram.
danas ok dan bio malo u platoonu i rasturili big lajk... :D
i stigla neman..
i bas sam se smijao jutros kako je netko rekao kako smetaju sise na oho i zbilja bas je retardirano da nemos gadjat tenka ispred sebe....
ovaj t4h to nema hvala k.u.r.
Ja isto krenuo igrati japance kad su top of the tree ovaj mjesec. Trenutno sam na OI i tenk uopće nije loš. Kad ga gledam na mapi gdje se vuče izgledao mi je kao teža patnja, ali 29 km/h nije uopće loše. Također igram ga trenutno sa 10cm topom, ne derpom i mislim da bi čak mogao ostati na njemu do O-Ni. Po ovom novom mm sam rijetko u tieru 8, a sedmice i šestice se lako buše sa 175 pen i reload mi je 2x bolji. Ima i dosta neprijatelja koji su valjda naviknuli da ih sa derpom po defaultu udarim za 300 dmg pa se onda idu tradeat sa mnom misleći da su sigurni sljedećih 20 sec. Igram ga sam rammer+vent+spall liner što je jako dobro za arty i tradeanje sa drugim derpovima.
Zanimljivo m44 nema više heat nego HE sa mnogo manjim penom, ali opet je našla način da me probije za 600+ dmg.
Dobio sam Lowe-a 7 dana free na koristenje .. ne znam zast :)
Ja isto krenuo igrati japance ...
I ja isto, ali medium liniju
Vec mi je dugo vremena STB-1 tiha patnja, igrao sam ga puno puta na test serversima, ali nikako da se natjeram da izgrindam tu liniju. Stalno neka druga "uleti".
I napokon odlucio da odem po njega, trenutno taman oktkljucao i uzeo Tier6. Tier5 je bio sasvim dobar, zavrsio ga sa 77% WR i 4,2k WN8.
Treba prezivjeti T6 i T7, svi kazu da od T8 (STA-1) linija postane puno bolja. Budemo vidjeli...