World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.422
|
čitano: 9.143.096
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
1BIT kaže...

Najjači do sada

meni je i dalje najbolji kad se lik zaleti i u skoku sa skupljenim nogama pogodi drugog koji stoji i pise e50m ramming lorraine40t

staro, znam, ali sam i ja star

BAD_BOY01 kaže...

Da "rikne" ti cijela posada ali "small med kit" sad radio kao i veliki znači popravi ti cijelu posadu, a tu dolazi i taj cooldown koji je 90 sec...

ovo mi opako i debelo smrdi na wows sustav consumablesa, kao npr large repair kit ima manji cooldown  od small repair kita

a rekli su isto da ce i za skilove posade napravit

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
10 godina
ED63 kaže...

Šta su rekli?

13 godina
neaktivan
AirLive kaže...
ED63 kaže...

Šta su rekli?

da ce isto i za skillove napravit

Toni
15 godina
World of Tanks
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo još par

Ping problems

GIF

When td is spotted in front of you

GIF

Just B-C 25t things

GIF

When you have mission to ram tanks

GIF

Kill steal

GIF

When arty is spotted

GIF

Light tank vs tank destroyer

GIF

Moj PC  
13 0 hvala 2
17 godina
AirLive kaže...
BAD_BOY01 kaže...

Ne znam odakle si te podatke izvukao ali to nije istina jer sam vozio T92 i Obj. 261 i splash je 10-20 sekundi kako kad, nisam tocno siguran.

Misliš na podatke o duljini stuna? Pa piše tako u tom linku. Možda je toliko dug stun ako te direktno pogodi?

Stun traje duže ako te pogodi za više dmg-a, dakle ovisi o dmg-u što znači da će stun trajat manje za teško oklopljene mete, a duže za papirnate tenkove i to je opet užasno nepromišljeno, baš kako je netko već spomenuo, nek te arty stuna na otvorenoj mapi dok pokušavaš spotat u Leopardu 1 recimo i to je to, za vrijeme stuna te više nema...

http://wotlabs.net/sig_min/eu/unimatrix_2411/signature.png
16 godina
World of Tanks

Molim pojasnjenje,dakle arty se mijenja na sandbox serverima,ne dolazi s onim 9.17 updateom? Sandbox su odvojeni serveri ili? 

Volim igrat s arteljerijama,pa mi se ovo da ce granate bit slabije nikako ne svidja.

Moj PC  
2 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
AirLive kaže...
BAD_BOY01 kaže...

Ne znam odakle si te podatke izvukao ali to nije istina jer sam vozio T92 i Obj. 261 i splash je 10-20 sekundi kako kad, nisam tocno siguran.

Misliš na podatke o duljini stuna? Pa piše tako u tom linku. Možda je toliko dug stun ako te direktno pogodi?

Stun traje duže ako te pogodi za više dmg-a, dakle ovisi o dmg-u što znači da će stun trajat manje za teško oklopljene mete, a duže za papirnate tenkove i to je opet užasno nepromišljeno, baš kako je netko već spomenuo, nek te arty stuna na otvorenoj mapi dok pokušavaš spotat u Leopardu 1 recimo i to je to, za vrijeme stuna te više nema...

Ne znam baš dali je točno jer sam pogođen u  T110E4 i stun je bio oko 12-13 sekundi, sljedeću bitku sam čeko da me klepi arty i isto tako je bilo

EDIT: dao sam si malo vremena pa odigro više bitki i bio sam u krivu, lakše oklopljenja meta veći tj. duži stun

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: Teo_CRO Rust: Teo_CRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2017 15:24 (BAD_BOY01).
16 godina
World of Tanks

Krećem iz početka.

Ovaj put s jenkijima, koji vam se čini bolji do cca 300kn?

0 super pero (e4)
11 patriot mislim? (e5)
1 nešto treće

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Sp ti je cisti uzas. Nemas kaj razmisljat patriot je way to go.osim ako ga ne nerfaju lol

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
rapture686 kaže...

Hah, shvatio sam to, ali što je to isto? Cooldown na skillove? Posada pod stunnom gubi skillove? Nešto 3?

izvone kaže...

Volim igrat s arteljerijama,pa mi se ovo da ce granate bit slabije nikako ne svidja.

Po količini TD-ova (thumb down, ne tank destroyer :D) ljudi čekaju da im daš nick u igri da te dodaju na crnu listu. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2017 22:44 (AirLive).
16 godina
World of Tanks

Bas gledam cemu TD,zbog pitanja (al stvarno mi nije jasno jer ne pratim to tolko,poceo sam tek u zadnje vrijeme) ili zato jer sam arty fan.

Al šta ćeš....

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
izvone kaže...

Molim pojasnjenje,dakle arty se mijenja na sandbox serverima,ne dolazi s onim 9.17 updateom? Sandbox su odvojeni serveri ili

dobio je thumb down ne jer je kliker i jos to javno izrazava (kad te dedaa cuje )

nego zato jer ne cita niti forum niti vijesti niti ritin status report niti wot portal

trebalo bi mu ravno 17 sekundi da zgugla what is sandbox server i da zna, a ne da tu pita gluposti

td je zbog necitanaj s razumijevanjem tj. citanja s nerazumijevanjem

neznam kak je prolazil lektiru

Dala kaže...

Krećem iz početka.

Ovaj put s jenkijima, koji vam se čini bolji do cca 300kn?

nemoj

ja preporucam izmedju tri, i ameri su: jim, jack i johnny

dobis cca 3 fla$e za 300 kuna

AirLive kaže...

Hah, shvatio sam to, ali što je to isto? Cooldown na skillove? Posada pod stunnom gubi skillove? Nešto 3?

Po količini TD-ova (thumb down, ne tank destroyer :D) ljudi čekaju da im daš nick u igri da te dodaju na crnu listu. 

ma skilovi ce biti na pointove, nesto kao u wowsu i od nedavno u wowp-u, a ne vise ovak na prvi, drugi, treci skil i svaki ide do 100%, nego kad skupis za skill piont, izaberes jedan skil i skupljas dalje

cak je nesto se suskalo da ce maknut clanove posade ponaosob, al ne vidim kak bi to uspjeli implementirat bez shitstorma i paljenja njihovog nebodera kao odgovor zajednice

uglavnom, mislim da je to jos daleko od nas, zajedno sa uklanjanjem gold ammo-a i povratkom tajpa 59 u shop

13 godina
neaktivan
AirLive kaže...
rapture686 kaže...

neam pojma, zajebavo sam se

Toni
16 godina

Za ostale nisam siguran, ali mislim da je jack Škot ;)

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ajde baš super da sam dobio invite za sandbox, mada kasni jedno dva tjedna od podnošenja zahtjeva...

EDIT: evo jedan Ace, nisam već dugo, grindam kredite, niš posebno bitka, al imao sam fakat sreće da sam ammo racko lttb-a jer sam mu bio na šutu

REPLAY

EDIT2:

Bitka nakon T37, sa chaffe-em isto ace, danas neki dobar dan?

REPLAY

EDIT3:

6-ce FTW

Type-64 Ace

REPLAY

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2017 22:46 (1BIT).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas upalim igru i iskoči mi ovo

A nemam nijedne modove, igram vanilu da me ne banaju, tak da mi je 100% Serb©®™ zaljepio ovu fotku

EDIT:

Stigao first mark na 50 100

EDIT2:

RU251 vs arty

GIF

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2017 21:49 (1BIT).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Prva bitka danas i dobim Lehväslaiho's Medal sa stock srtv-om (posada mi je na 80%, nemam ni nabijač, ni ventilaciju, ni optiku, egld, ništa)

REPLAY

EDIT:

Belarus had no budget for camo paint, so they covered the tanks in old newspapers

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 14:38 (1BIT).
Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina

Đoni je škot! :D
nepoznavanje elementarne materije cccc

15 godina
Dala kaže...

Za ostale nisam siguran, ali mislim da je jack Škot ;)

ludimata kaže...

Đoni je škot! :D

bitno je da edo nije schkottk!!

osim toga posto sam uvijek manje od 15 metara od grmova (fair plane kemp bu$h™)

naviko sam se na transparency pa se drzim i takvih napitaka - prozirnih

specijaliziral sam se za klasu "rakkija" ™

nemojte da vam slikam svoj Depot koji je samo za x5 vikende, x3 crew evente i grajndove

15 godina
neaktivan
ED63 kaže...

nemojte da vam slikam svoj Depot koji je samo za x5 vikende, x3 crew evente i grajndove

hahahahaha

15 godina
neaktivan
World of Tanks

sta se dogada sa serverima? ili je samo do mene?

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
World of Tanks

nije ja se nemogu spojit niti na jedan

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
I have a dream 😂
Moj PC  
13 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Friendly fire

GIF

Moj PC  
7 0 hvala 1
16 godina

Molim sliku Depota!

Da se znam ravnat koliko i ako trebam svoj nadopunit :D

15 godina
ludimata kaže...

Molim sliku Depota!

Da se znam ravnat koliko i ako trebam svoj nadopunit :D

Meni isto vrag nikad ne da mira... svaku akciju kupim po 3000 popravaka i pomoci i 500 automatskih protupozarnih... i svakih x mjeseci kad dode akcija mene pece da kupim opet, kao sto ako zafali 

tako da eto, imam u depotu preko 10 000 popravaka i pomoci i oko 2000 protupozarnih, i nekih po 1000 velikih pomoci i popravaka sto sam osvojio ili nakupovao za klanske 

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2017 14:39 (ficosime).
10 godina
World of Tanks

Heh, tako ja kupujem opremu na veliko. Imam po 20-30 nabijača, ventilacija... Dobro dođe kad je popust na tenkove, ako zafali kredita prodam opremu po cijeni za koju sam ju kupio i opet sam na nuli.

2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Klan ZDRUG traži aktivne i timske igrače ,ukoliko je netko zainteresiran za ulazak u klan i igru uz odličnu ekipu i zabavu javite mi se porukom kao komunikaciju koristimo TS (teamspeak) za početak javite se ovdje sa porukom.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ukoliko si zainteresiran i timski igrač javi mi se ako želiš uči u klan
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice