World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.074.225
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks

invite code wot T15 - German Premium Light Tank
- Garage Slot
- 500 Gold
- 3 Days of Premium
RZNG3-GNUC4-TMXXZ-GFHZK

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Igraj klansku they said... it will be fun they said

Kako da sad grindam t54 ltwt, posada na 95%, nemam zadnji motor

EDIT:

BTW: to šta mi nije u fullu mi i ne predstavlja neki hendikep

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2016 23:36 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mozes i dalje igrati sa njim samo ne u klanskoj.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Aaaa da, zaboravio sam, može se da, već sam imao jednom O-I tao zaključan, skroz sam zaboravio

EDIT:

nisam još stigao misiju riješit za garažu, malo stisnulo vrijeme, pa stisnuo i ja

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2016 23:27 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

U jednom trenutku cijeli flank pao, ostao sam tigar na 7 tenkova, nas dvoje na potpuno drugoj strani i tim nam kratak za 6 tenkova, kaze frend u sali "Nista moramo sami pobiti sve"... 5 min poslije ovo 

REPLAY

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

koji zajeb.... iz kv3 otisao na kv4... nisam uopce trebao drzati tu liniju..

posvecujem se kv85 i idem na is.... hebes sve, sto je najgore prodao sam kv3 s kojim mi je islo dobro da bih mogao kupiti kv4 bez onog tier 9 guna nema zabave

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

kad ce pec zna li se?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
toxic kaže...

posvecujem se kv85 i idem na is.... hebes sve, sto je najgore prodao sam kv3 s kojim mi je islo dobro da bih mogao kupiti kv4 bez onog tier 9 guna nema zabave

To svi misle, i ja sam tako mislio, ali ST-I i IS-4 jedni od najtvrđih troll armor tenkova u igri...sad moram ponovo kupit KV-4 da ih otključam.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Može neka preporuka kako igrati O-I-ja? Imam već preko 400 gejmova s O-I expom za kojeg smatram da je jedan od najjačih hevija tier-to-tier u cijeloj igri, preko 1000 dmga prosječno po partiji i 3 marke. Ljudi su uglavnom govorili kako je O-I pre OP pa sam mislio da ću i s njim imati jednaku količinu zabave kao i s t5 O-Ijem. Oh, kako sam se prevario. Tenk se vuče sporo ko puž, ima dosta manji DPM od O-Ija exp, bilo koji medium ga pojede za doručak, dok je derp gun dobar u teoriji, a u praksi napravi nekih 350 dmga na hevije istog tira što mogu lakše s stock gunom koji čak i nije loš, no i dalje je dosta lošiji od 300 dmg t5 guna 8,64 sekunde reloada. Armor je tu, no gold metci automatski probijaju bilo gdje da pogode.

Možda je razlika u tome što na O-I exp imam skoro 2 skilla na posadi, dok na O-Iju imam 80% crew, ali ne polažem neke prevelike nade.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...

kad ce pec zna li se?

4.10

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
15 godina
Blizek kaže...

Može neka preporuka kako igrati O-I-ja? Imam već preko 400 gejmova s O-I expom za kojeg smatram da je jedan od najjačih hevija tier-to-tier u cijeloj igri, preko 1000 dmga prosječno po partiji i 3 marke. Ljudi su uglavnom govorili kako je O-I pre OP pa sam mislio da ću i s njim imati jednaku količinu zabave kao i s t5 O-Ijem. Oh, kako sam se prevario. Tenk se vuče sporo ko puž, ima dosta manji DPM od O-Ija exp, bilo koji medium ga pojede za doručak, dok je derp gun dobar u teoriji, a u praksi napravi nekih 350 dmga na hevije istog tira što mogu lakše s stock gunom koji čak i nije loš, no i dalje je dosta lošiji od 300 dmg t5 guna 8,64 sekunde reloada. Armor je tu, no gold metci automatski probijaju bilo gdje da pogode.

Možda je razlika u tome što na O-I exp imam skoro 2 skilla na posadi, dok na O-Iju imam 80% crew, ali ne polažem neke prevelike nade.

Problem je sto ljudi imaju vise iskustva u igri i znaju kako counterat heavya, bez obzira sto O-I nema npr. slabu kupolu. Drugo MM nije isti, a trece je sto npr Cromwell i iskusan igrac gledaju na O-I kao lovinu, a ne na tier V gdje se mogu one-shootat 75% igraca.

Osim toga O-I je velik i među prvim metama artya je,a i oklop mu tu ne pomaze jer su mu strane slabe i oklop ravan.

Meni O-I je jedino strah ako sam u open-top TD-u i to ako smo 1-1, ostalo tipa Nashorn lagano probija na daljinu. Light i medium na tier VI su vecinom brzi, i normalno da te pojedu ako si sam.

Di2 & EPS FTW!
9 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Ja O-I igram kad se zelim malo odmoriti u igri. Dok posada nije 100% to je velik hendikep. Kad si toptier ti si match winner, stavi 5 gold granata i one shot manje vise sve zivo, NIKAD nemoj ici sam i uvjek pazi na to da imas neki kamen/zid kraj sebe da te ne mogu kruzit, front armor drzi extra, ma ja se kada sam top tier i kada igram s njim osjecam kao grizli u kokosinjcu . Kada nisi top tier opet ces dingat ponesto front armorom, ali si vrlo spor sto je uvjek katastrofa za sve tenkove kada su low tier i kada su tako spori, gledaj uvjek na pocetku mape di ide ekipa i idi s njima, jer ako odes na krivu stranu napraviti ces jedan hit i to je to, a ovako mozes malo snipe, gun je iznenadjujuce precizan, a tvojih 300dmg i jos ponesto ubijeno od posade vrijedi nesto. 

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Šti se tiće O-Ia, meni tenk nikako ne leži, koristili smo ih u prijašnjem klanu za strongholde i bio je op dok ga nisu nerfali, još uvijek je op, ali iskusniji igrači ga već znaju, pa nije fora, u strongholdu smo znali svi o-ie uzet, protivnički timovi su uglavnom cromwelle imali i čim bi se približili samo bi ih one shot-ali, jer smo se držali zajedno, ali kasnije su skužili da nas bez problema mogu snajpat iz daljine a mi ih ne vidimo...

Uglavnom kada mm-u zamiriši votka i kada te baci u top tier sa VIcama i Vcama, zlato nije potrebno, lightovi i mediumi se one shotaju sa ap, na heavy-e se ide sa he, a kada te baci u tier VII ili tier VIII samo he se koristi, skida oko 300, baca posadu u trans i lomi gusjenice, a može biti i dobar money maker ako se opet kažem ne koristi zlato (po 20 000 čistoga po bitki se može dobit bez premium naloga, naravno ovisi o bitki...)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
iAvenger kaže...
toxic kaže...

To svi misle, i ja sam tako mislio, ali ST-I i IS-4 jedni od najtvrđih troll armor tenkova u igri...sad moram ponovo kupit KV-4 da ih otključam.

Evo ubi me ja ne znam kak da igram s njime. Dakle imao sam više manje jednake problema na početku s kv3 no ipak je brzi manji, sve manje košta.

Ono što  sada imam na tenku što je upgrejdano ej da imam tier 10 signal range i 122 d2t canon dakle onaj bolji 122mm i imam 107 mm zis6.

Ja ne mogu nanijeti štetu veću od 500, u 90% slučajeva me spaja u gejm s tier 10 i mogu samo pratit što neprijatelj radi.

Grindati ću 44 k expa pola godine kak je krenulo.. ja sam u najmanju ruku frustiran, čak sam i za niže tierove laka meta ... što je najbolje svaki i jedan mi probije armor... wtf?

Ajde pls pomogni mi što da radim. Obožavao sam svoJ kv3, S kv3 sam igrao i protiv tier 9 i nisam imao nikakvih problema nositi se s njima.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

vec sam pitao to al nitko se ne javlja :P Trebao bi prodat hitno acc, ako neko ima iskustva sa tim bio bi zahvalan da mi se javi, hvala! :D

0 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...
iAvenger kaže...

Evo ubi me ja ne znam kak da igram s njime. Dakle imao sam više manje jednake problema na početku s kv3 no ipak je brzi manji, sve manje košta.

Ono što  sada imam na tenku što je upgrejdano ej da imam tier 10 signal range i 122 d2t canon dakle onaj bolji 122mm i imam 107 mm zis6.

Ja ne mogu nanijeti štetu veću od 500, u 90% slučajeva me spaja u gejm s tier 10 i mogu samo pratit što neprijatelj radi.

Grindati ću 44 k expa pola godine kak je krenulo.. ja sam u najmanju ruku frustiran, čak sam i za niže tierove laka meta ... što je najbolje svaki i jedan mi probije armor... wtf?

Ajde pls pomogni mi što da radim. Obožavao sam svoJ kv3, S kv3 sam igrao i protiv tier 9 i nisam imao nikakvih problema nositi se s njima.

KV4 dok se skroz ne istrazi i ne stavi zadnji motor, ovjes i onaj 107mm toip je sranje ali kad se to uradi postaje poprilicna zvjerka, pogotovo u sidescrape-u. Zadnji top mu ima manji dmg ali zato poprilicno przo nisani i dosta je precizan za rusa. Ja sam uzivao sa svojim, mada sam imao dosta free xpa pa sam odmah stavio zadnji top ja mislim. Po meni je pravi horror nastao kada sam otkljucao ST-I i stavio onaj zadnji top, uzasan aim time 

KV4 se igra sa 107 mm topom, nemojte ni pokusavati nesto postici sa 122mm

veks25 kaže...

vec sam pitao to al nitko se ne javlja :P Trebao bi prodat hitno acc, ako neko ima iskustva sa tim bio bi zahvalan da mi se javi, hvala! :D

Ja sam jedan prodao preko playerauctions.com stranice pa pokusaj tu, sve je jednostavno, stavis acc i onda cekas da ti se netko javi i poprilicno je sigurna stranica za prodaju, samo nemoj skidati mob sa acc-a dok ti pare ne legnu 

Odigrao i ja koju partiju nakon dugo vremena ali ne drzi me vise onaj hype, ipak cu se vratiti brodicima 

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nemreš vjerovat, s ovim moš kampat u bazi i još ace pobrat

wot logic

Šteta uzrokovana vašom pomoći prek 1 000 još i spotam iz baze

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2016 22:59 (1BIT).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
1BIT kaže...

Nemreš vjerovat, s ovim moš kampat u bazi i još ace pobrat

wot logic

Šteta uzrokovana vašom pomoći prek 1 000 još i spotam iz baze

Diker je zakon!

Rvat katolik!
15 godina
World of Tanks

Neki dan slucajno fail platoon napravio sa KV5,i naravno tier 10 partija,al dobro,KV5 je KV5 

http://wotreplays.com/site/2989835#stats

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako kaže suigrač: truly impressive

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Večeras sam provozao IS-a, 15 pobjeda i samo 2 poraza. Ludilo... Prvih 5 partija pobjede, zatim poraz i onda 10 pobjeda u nizu. Kod zadnjeg poraza sam odlučio otići u krpe...

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ja jos uvijek na stock kv4 uz 122m gun.. no eto odigranih 40 partija s njime imam 61% win rate. 35% bitaka sam preživio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
toxic kaže...

Ja jos uvijek na stock kv4 uz 122m gun.. no eto odigranih 40 partija s njime imam 61% win rate. 35% bitaka sam preživio.

Kv4 je ebena trolcina, samo se ne smijes zaletati medju 5 tenkova i ici sredinom mape i to je sva mudrost.

15 godina
toxic kaže...

U slučaju da nisi istražio IS3 i BL9 do sad,nebi preporučio da kupuješ ST-I nakon njega

17 godina
odjavljen
toxic kaže...

Ja sam ga obožavao gađati u gornju zapovjedničku osmatračku kupolu, svaki puta pogodak i -500 sa ferdom. 

Inače zadnji puta sam deinstalirao WOT jer se namnožilo previše bootova, se to kaj smirilo?

17 godina
luka94 kaže...
toxic kaže...

U slučaju da nisi istražio IS3 i BL9 do sad,nebi preporučio da kupuješ ST-I nakon njega

Super tnx.

ma ja cu prvo upgrejdad kv4 do kraja a usporedno igram s kv85 i guram is liniju tako da cu sigurno napraviti kako si mi i preporucio.

Hvala

15 godina
World of Tanks

Taman odigral par casual partija,malo KV4 kres (sranye) i KV5,pa evo SS od KV5 partije 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
luka94 kaže...

Taman odigral par casual partija,malo KV4 kres (sranye) i KV5,pa evo SS od KV5 partije 

pls replay od kv4 partije. zelim vidjeti tu partiju .tnx

15 godina
World of Tanks

Jel' SU-152 zabavan sa 152mm?

Di2 & EPS FTW!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ivanoile kaže...

Jel' SU-152 zabavan sa 152mm?

Bar za mene i vise nego zabavan, samo je ''malo'' neprecizan al' kad sastavi zvone usi  

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice