World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.076.739
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
1BIT kaže...
Mauro kaže...

...

hahahah, e baš to

Ajde ajde, meni jučer prva bitka sa Dicker Maxom završi 15-1 ili tako nekako, gdje smo ih toliko brzo pomeli da sam stigao samo jednom zapucati (i trackati IS-3).

Naravno da je chat crvene ekipe dokazao zašto je super što će ga zblokirati u novom patchu. :)

9 godina
neaktivan
World of Tanks

Nova spoting mehanika i to sto vise nema enemy chat ce igru uciniti za klasu boljom, moje skromno misljenje, jedva cekam. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Eh kad sam ja imao bitku 15:1, ne sjećam se, još sam bio mali

BTW: meni je lil la, to gašenje enemy chat-a, sjedne strane dobro jer ti neće moći paradajzić reć B3 ili A1... kad ostaneš sam, a sa druge strane nećeš moć pozdravit nekoga koga znaš...

Naišao sam na neke nove vrste

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
1BIT kaže...

Malo sam se sa kaznom družio, pa ti likovi nemaju milosti.... veli wz-132 da ne cap-am, da bu ga zatukal, reko aj dobro.....bome je zatukal t-34ku 

stigla ga je zasluzena KAZNA

AirLive kaže...
 Dobar je t-34, ali ipak ga neću ostavit. ....Gledam sad da svi ostali ruski mediumi imaju gunnera, a commander im je radio operator ugl. svugdje. Gunnera imam inače u pripravi od t-28 koji ima snapshot i to na visokom & 1. skilla.

Što se tiče tog firefightinga, pretpostavljam da nije neko čudo, ali sigurno bi bio od pomoći kad me zapale u kv1, a ja ne mogu ništa nego slušat sirenu kako mi tuli. Inače obično u većini tenkova stavljam duple popravke, jer mi puno češće razvaljuju module nego pale. Dosada sam uvijek stavljao automatski aparat, ali mogao bi stavljati i ručni jer ugl. imam vremena (HP-a) dok skužim.

jedino su t-34 i type t-34 hibridi di je comander i guner

firefighting ti nije od pomoci posto imas aparat

ja imam jedino na centu 7/1 i Leo Pt A duple popravke jer bas i ne gore, ostali svi imaju aparat

stvar je u tome da je bolje imat jedan consumable za popravke i repair skill, nego imat dva popravka i firefighting skil, prva opcija ti radi cijelo vrijeme, PUUUNO cesce ti trebaju popravci nego gasenje pozara

Dominik_045 kaže...
Zanima me sto vi mislite, koji je najbolji premium tank (tier 8) da se poboljsa statistika te da je uzivancija igrat s njim ? Hvala

najbolji tenk ti je "stronk tonk" ™_.....    ....._ jer ces sa njim najvise se zabavljat, zaradjivat i trolat protivnika uz brzo levelanje posade

salu na stranu, treba ti tenk iz nacije u kojoj imas super posade ili bi htio imat super posade, ali to je manje bitno

vise je bitno da ti ODGOVARA gejplej tog tenka i da te  ZABAVLJA i VESELI ™ jer ces tada uzivat svaki put kad ga igras

ja sam bio osvojio tj. izgrajndal T34, a nakon toga kupio type 59, pa izgrajndal IS-6,, super per$ina i wz-111, pa kupio hrpu tira 5 i sitnijih

zadnje sam kupil cromwella berlin

najzabavniji tenk mi je i dalje is-6 jer je okretan, dosta brz i moze trolat, a T34 je spor,duuuuuugooooo nisani i okrece se jos duze

sam wz-111 je tu negdje uz is-6 po zabavi jer je isto okretniji i brzi od t34

i za kraj NAJBITNIJI FAKTOR je dali tenk ima limited MM, nije isto jel si stalno protiv osmica i max devetki, ili si stalno na dnu protiv desetki

taj limited mm ti se polako mice i dolaze novi tenkovi sa boljim topovima i full MM-om, ali limited ima svoje cari

is-6, type59, fcm 50t (kupio nedavno na popustu ofkors) imaju limited MM, super zaradjuju i zabavni™ su

znaci pogledaj koji su ti tenkovi zabavni za igranje, jer ces sa osmicom puno igrat da treniras posade i skupljas kredite

ako ti je tenk Meh i tlaka za igrat, bacen novac

zato gledaj naciju, tip tenka i samo tenk da ti se ushemi tocno u tvoj tip gejmpleja (rusher, snajper, hevi pusher, kemper) da ti bude pjesma igrat ga

ipak ces pljucnut para ko za jednu novu igru AAA klase (40€) (osim battlefield 1 koja ide do soma kuna ™ i kako kaze galic - necuveno; a eto ga u brodovima bundle za 990 kn  samo jedan brod t8 

MijoC kaže...

Malo me je stid ovje pobjede, prvo ih trolam ko budala u 3 u po noci pod utjecajem 10ak piva, oni nas razbijajau, ja se nemicem 10 minuta iz jedne kocke i onda ih pobijem da ne moze biti jadnije, ali stas .

pa ipak si ti EVIL tank komados™

1BIT kaže...

Jel i vi ovak sa majmunima igrate, barem imam doživljaj ko da sa njima igram... 

ma imas srece hebene, samo je 1/5 tvog tima imala zero DMG, neki su i puknuli

kad ih 8 ima zero dmg i jos 4-5 su puknuli po jedamput, onda su to babuni u timu

jos si i dobro prosel

1BIT kaže...

Nova igračka je stigla u garažu!!!

evo ti upute za koristenje usisavaca

AirLive kaže...

RNG is a bitch. 

skupi ti sinko elite EXP pa pokazi ( 1337 exp)

1BIT kaže...
 hahahah, e baš to

kao sto je reko coek koji sam moze napravit sve sklekove (™) no thanks, i fight alone ©®

tako i ti

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
12 godina
protjeran
World of Tanks

Usisivač je zakon :D 

dobio sam i prijetnje na poljskom poslije meča LOL

izrezanu mi nije htjelo uploadati 

Tomos 15 SLC 81" rastura sve skutere
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2016 17:27 (Mate15SLC).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

hahaah veliš još samo dobro prošao, sigurno su babuni u timu

ovaj dicker i zvuk usisavaća savršeno odgovara

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Mate15SLC kaže...

dobio sam i prijetnje na poljskom poslije meča LOL

mislim da je protiv pravila foruma reklamirat tecaj stranih jezika

ko oce nek si uplati polak-ski  

12 godina
The Unforgiven kaže...
Nije HE nego HESH

dado314 kaže...
The Unforgiven kaže...
Nije HE nego HESH

zašto ne HE? ne pucaju svi samo HESH.

Upravo tako, jer mi je kasnije u pm rekao da koristi samo HE.

10 godina
neaktivan
1BIT kaže...

a sa druge strane nećeš moć pozdravit nekoga koga znaš...

Pozdraviš ga sa granatom. 

ED63 kaže...

jedino su t-34 i type t-34 hibridi di je comander i guner

firefighting ti nije od pomoci posto imas aparat

ja imam jedino na centu 7/1 i Leo Pt A duple popravke jer bas i ne gore, ostali svi imaju aparat

stvar je u tome da je bolje imat jedan consumable za popravke i repair skill, nego imat dva popravka i firefighting skil, prva opcija ti radi cijelo vrijeme, PUUUNO cesce ti trebaju popravci nego gasenje pozara

Vjerujem da su popravci bitniji kao skill, i stavljam ih prve. Ali što se tiče cons. češće mi se dogodi da trebam iskoristiti 2x popravke nego što me pale. Igram sad ugl. tier 5/6 i tu ako me trackaju, dok se popravim sam mogu ispucat 2-3 granate. Na višim tierovima je dosta sporiji reload (a i repair skill će biti na 100%) pa nije hitno odmah koristiti cons. A i ti srednji tierovi su puni OI i kv2 pa ako se nađeš trackan na krivom mjestu u krivo vrijeme...

9 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako ikako mozete odigrajte koju partiju na test serveru, ja danas 3 sata izgubio tamo . Novi spoting je zakon, a i ima toliko promjena sto se tice interface, sada vidite smjer iz kojeg netko puca na vas jasno, vidite koliko ste dmg make/block/spot, malo su opet tweek fizuku, sada tenkovi bolje voze, neke zvukove su promjenili, Pariz mapa je strava, siroke ulice i trgovi, otvoreni prostor s malim brijegovima, odlicna mapa. Nema vise da ti netko pise gold noob . Od kada ja igram najvise promjena u jendom patchu. Vrijedi pogledati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Tanks

Da malo stavim par slika sa nekim novinama sa test servera. Malo se zezam sa E100 full heat spam , dobio sam Ace i uspio sam u partiji roknut 4 artyija loooool, otisao po sred mape u bazu kod njih i pobio ih, nije mi se dalo cekat da me arty sroka. 

Ova slika sa crvenom strelicom ce biti indikator tko nas je pogodio, znaci vidi se smjer, ime tenka i dmg koji nam je napravio, naravno.

Slika di je moj tenk u krupnom planu pokazuje sta nam izbaci kada nekoga pogodimo. Znaci ovo mi je bio cetvrti kill, 500dmg, i 2 modula/clana posade sam mu unistio.

Slika di nam je svima poznati indikator stanja naseg voljenog tenka je malo redizajnirana(usminkana), a sa strane desno mozete vidjeti 3 nova indikatora, to su redom, dmg done, dmg bloced i assisted dmg.

U garazi isto ima promjena. Najuocljivija je ta da su sada tenkovi u 2 reda, tako da je to sada dosta preglednije, vlasnik sam negdje oko 40ak tenkova tako da ovaj dodatak svakako pozdravljam. Jos jedna od novina je mogucnost da usporedite tenkove, statse tenkova naravno, prilikom suporedbe imate opciju da izaberete usporedbu sa posadom od 50%, 75%, 100% i sa trenutnom posadom koja je u tenku, usporedba uzima samo base statse od psade, ne uzima u obzir BIA, opremu tipa vent, remmer i to. Tako da moj IS4 koji ima reload time 9,9 sekunda(zapravo par stotinki gore/dolje) kada ga usporedjum vrijednost koja stoji za reload time je 11,5 sekunda, znaci 100% posada, BIA nije uracunat, bez venta i remmera.

ALI sve ove promjene jesu dobro dosle, nisam napomenuo da ako vam se ne svidjaju ovi novi indikatori za dmg napravljen/primljen sve se to moze iskljuciti, najvaznija promjena je novi spoting, znaci nece se vise desiti da tenk izadje u ulici 50m ispred vas do pola ulice i tek onda bude spotan, sad je spoting instant cim proviri prednji dio tenka i to je jebeno genijalna stvar, osobno po meni i najveci nedostatak igre do sada. Hvala bogu da su to sredili.

Moj PC  
3 0 hvala 2
9 godina
neaktivan
World of Tanks

Opet ja, mozda sam vam i malo dosadan, ali sam toliko odusevljen ovim novim patchem da ne znam, eto.

Jos par slika da vidite kako to izgleda u opcijama, sve se moze ukljuciti/iskljuciti, to je ova feedback opcija, to je ono kao povratna informacija, znaci informacija o situaciji na bojistu.

Pored ove tri opcije kraj tenka da vidimo nas dng done, dmg blocked i assisted dmg, postoji i detaljniji prikaz koji mozete staviti da je stalno ukljucen ili kao sto sam ja stavio da se pojavi kad stisnemo tipku Alt. Akcije koje se dogoadjaju su poredane kronoloski, znaci posljednja stvar koju smo uradili se dodaje na vrh i ostaje na vrhu. Kao sto mozete vidjeti na cetvrtoj slici, ja sam prvo pogodio neprijateljskog T-62A za 848dmg, nakon toga sam roknuo T57 Heavy za 766dmg, hvala WGu na dmg proc , onda sam spotao T110E3 i netko, mislim da je bio arty(splash dmg) ga je pogodio za276, e sada dolazimo do jedne cudne situacije, gdje sam ja trebao da ga unistim, ali igra je to vidila drugacije i umjesto da ga roknem, samo sam ga track, pa ga je onda arty unistio napravivsi na njemu 562dmg dok je bio trakan, jer sam ga ja trakao kao sto vidite. Nakon toga sam naletio na T92 arty i nije mu bilo spasa. Kad se zbroji ovaj spot i track dobije se ova vrijednost iznad i to je moj assisted dmg 838 u ovoj borbi, a isto tako ako zbrojimo vrijednosti dmg, ova tri hita, dobiti ce mo ovu vrijednost od 2114 sto je dmg koji sam napravio.

I tu je i usminkani prikaz stanja naseg tenka, ovo di je tenk uninsten je neki rus i to je ova nova sema, a ovo sam ja u igri kako je sada prikazano, znaci dosta je to slicno, najveca razlika je kod prikaza gusjenica, uglavnom sminka.

Moj PC  
4 0 hvala 2
10 godina
neaktivan
World of Tanks

"Dev team is working to fight the illegal mod that gives information of when objects are broken by unspotted tanks."

Nadam se što prije, no koliko su WG-ovci flehtni još će nas dugo varalice varati.

dr.zharre

1 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

debilno je da vidis odakle dolazi shell ako tenk nije spotan

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MijoC kaže...

Nema vise da ti netko pise gold noob 

Ja bih bio zadovoljniji da više nema "gold" granata za srebro, umjesto što više nema chata. Pa ko voli nek izvoli, nek premium ammo plaća s pravim zlatom. Onda bi njemački oklop i imao nekog smisla...

15 godina
World of Tanks

jep. dobar dio igre je izgubio smisao.dzabe sto ti poznas svog tenka i sto znas kako se namjestit kad ekipa te prvi put dringa drugi put puni gold. nema smisla vozit velike ,teske,spore dobro oklopljene tenkove kad je armor u igri stavljen u drugi plan.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
WHO2fckru kaže...
MijoC kaže...

Nema vise da ti netko pise gold noob 

Ja bih bio zadovoljniji da više nema "gold" granata za srebro, umjesto što više nema chata. Pa ko voli nek izvoli, nek premium ammo plaća s pravim zlatom. Onda bi njemački oklop i imao nekog smisla...

yup, kad je oklop imao smisla, gold si  viđao većinom u CW ili kad bi se našao u srazu sa jakim klanovima i njihovim članovima koji drže teritorije i farmaju gold upravo u te svrhe i niti onda nije bilo rasipanja golda po Cw-u jer si u jednu večer lako mogao ispucati gold minicjije za 1mj. premium računa.

a sad ti oklop znači samo težinu, tromost i bržu smrt, a onome tko te udara poveliku HP večeru.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 21:12 (sokre).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Toliko polemike oko gold granate, a tak jednostavno, manja alfa više pena i gg 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WHO2fckru kaže...

imas na status reportu, to se NIKAD nece vratit na staro jer je to bio pay to win fičr

Kill Frenzy kaže...

jep. dobar dio igre je izgubio smisao.dzabe sto ti poznas svog tenka i sto znas kako se namjestit kad ekipa te prvi put dringa drugi put puni gold. nema smisla vozit velike ,teske,spore dobro oklopljene tenkove kad je armor u igri stavljen u drugi plan.

Exp Piñata

jedino si zaboravio da je vecini igraca pokvaren WASD na tipkovnici pa ce i dalje igrat hevije, td-e i arta

ja111 kaže...

Toliko polemike oko gold granate, a tak jednostavno, manja alfa više pena i gg 

tocno tako, kao nekad kak je imal VK3601P sa konical gunom, gold granata je imala veci pen ali pola manji alfa, sa 170 na 85 je bilo prepolovljeno, pa ti pucaj

9 godina
neaktivan
World of Tanks

Tier 10 partije su sada u igri cisti gold spam, svi pucaju prem ammo, to je retardirano. Netko tko igra u iole boljem clanu koji drzi neku regiju moze spamant prem ammo i kupovat ga za silvere i nece to niti osjetiti. Po meni premimum acc ti vec daje puno toga u vidu vece zarade i brzeg napredovanja i mislim da bi trebali ukinuti prem ammo i copy/paste sistem koji ima armored warfare, ali jbg tesko da ce to uraditi, jer mislim da od kada su prebacili da se premm ammo moze kupiti i za silvere da zaradjuju vise, ma kako god to nekom cudno zvucalo, i naravno da je i ovo p2w, ali jbg zarade je zarada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima li ko jači!!!

hahahaha noobs

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 13:50 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pobjedit možeš samo ako sam izneseš cijelu partiju. Drugačije ne ide. 

9 godina
neaktivan
World of Tanks

Sutra je dan D, pocetak maratona za T-44-100, evo jedan video da malo osokoli ekupu:

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Tanks

Sa cesima ce biti najteze jer imam samo tier 6 tenkic, ili mozda nece. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
World of Tanks

trebam pomoc steka mi igrica a iman novi pc nije do interneta

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
MijoC kaže...

Sa cesima ce biti najteze jer imam samo tier 6 tenkic, ili mozda nece. 

Kako će tek meni biti koji nemam ništa iznad tier 6, a neke imam tek tier 5... 

16 godina
neaktivan

nazalost, nemam nikakav T14 ace...

p.s. jos uvijek mislim da je challenger zesce smece od tenka

9 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja presao na cehe tier 7, ima vise hp na tier 7 ipak pa se isplati. Ovaj tenk mozda i nije toliko smece koliko izgleda na papiru, samo sto je naporan za igrat, nemas view range, nemas depresiju, nemas armora, nisi ni okrentan, sporo ubrzaje, a ni top speed nije nesto, ima gun koji ima alfa dmg za ovaj tier i ima pristojan pen, gold pogotovo. Onako, dobar za misiju, guram polako, stigao do 1/3 od ceha, valjda cu ih stici danas zavrsiti.

Moj PC  
2 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Voltron kaže...

nazalost, nemam nikakav T14 ace...

p.s. jos uvijek mislim da je challenger zesce smece od tenka

To je onaj tier 7 td koji ima top gun od tier 5 td? Tier 5 je ono govance što brže ide unatrag? 

Evo trudim se i ja sa tierom 5 u tier 7, ali jbg nije dovoljno za pobjedu. 

11 godina
World of Tanks

Evo jedna od neki dan, Nije idiot proof, drzis W i klikćeš kad je gun reloadan....

RUSHAAAAAAAAAAAA  I za dinvno čudo ljepa gesta od scorpiona na kraju 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice