World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.081.666
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Mate15SLC kaže...

btw. kako napravite screenshoot samo da se bitka vidi

Potrošimo minutu vremena i "otkinemo" višak. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2016 3:43 (AirLive).
15 godina
neaktivan
Mate15SLC kaže...

U paintu

BTW:

OT:

Vidio sam da wargaming objavi zanimljive gifove, ono kad jedan tenk gazi drugoga, tenk se kotrlja i napravi kill, tenk gurne drugog tenka u vodu itd...

Baš sam sada sa chaffe-em napravio kotrljajući kill, kako mogu wargamingu poslat replay pa da si naprave gif ako hoće hoće, ako ne nikome ništa, jel ide to preko ticketa ili?

REPLAY

Treba premotati do kraja, rolling kill se dogodio na su-100Y

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo malo da se pohvalim s dobre dvije današnje partije: jedna s ELC-om čisti spot gejm, druga s t54ltwtom ace na Himmelsdorfu .

Isto tako od prije par dana treća marka s O-I expom.

Ja u zadnje vrijeme uživam u ovoj igri, jest da ima dosta nedostataka ( prvenstveno vezano za RNG i artije, al s obzirom da sam do sad uglavnom igrao Hearthstone, ovaj RNG je i više nego podnošljiv ), ali sve u svemu je dosta dobra. Jedino zna MM malo u*rati, ali i to se da prebroditi. 

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Opet napeto, ja zadnji živ ostanem

REPLAY

EDIT:

T-34 ace u tier u 7

REPLAY

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2016 15:10 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MoF0 kaže...

Što nije taj mod za srušene objekte ilegalan?

je ilegalan je i naravno da nema posljedica za njegovo koristenje

"how terrible" ™

AirLive kaže...

Trebam uključiti 2. skill na t-34 pa da tu pitam par pitanja. Svi mi imaju repair, commandera (ujedno i gunner) ću resetirati za 6th, a za ostale nisam siguran. Možda za drivera neki njegov skill, a ostalima cammo ili gašenje požara. Koliko je korisno to gašenje požara uopće? I kod ovog pretreniranja jeli bolje ostaviti neodabran sljedeći skill dok 1. ne dođe do 100% (zajedno sa penalima za resetiranje) ili ipak odabrati neki skill da ne stoji bezveze neiskorišteno?

O čemu ovisi kad mi pokaže dolje po sredini ko me gađao?

ako zaista mislis ostavit si taj t-34 kao tenk za fun gameplay, skupljanje kredita i nabijanje statsa, ili za rjesavanje medium misija, onda obavezno comanderu koji je i guner stavi nakon 6th snapsnot jer ce ti to bit skoro (citaj "skoro"™ ) kao da si stavio vertikal, bice precizniji u pokretu i top ce malo bolje radit, uc vent, ramer i optiku

to je zato jer samo taj hebeni t-34 nema posebno gunera, i ak stavis snapshot, u svakom drugom premium tenku ili obicnom mediumu taj skil ce ti biti sivi jer nece funkcionirat

svi ruski mediumi na visim tirovima imaju po 4 clana posade, zadnji sa 5 su t-34-85 i a-43 / a-44 koji imaju svog radista

znaci pocevsi od kv-13 / t-43 i obj416 su po 4 clana

jedina je razlika da je nekima radista komander a nekima loader

jedan veliki nedostatak u igri je da to nemozes vidjet u tech treeju dok god ne kupis tenk

dakle ako zadrzavas t-34, onda 6th/snapshot, ostalima camo jer je to kak je jedan kolega izjavio pa da ga citiram, most OP skill in the game

firefighting je bezveze jer imas aparat, a ak te drugi put zapale u jednom gejmu, onda kako kaze psihomodo, natrag u garazu

a ono kad ti pise ko te gadjao, MISLIM™ da taj protivnik mora biti prije spotan od nekog da ti se pokaze ko te gadjao

1BIT kaže...

I pick Cromwell, MM said you will be spotter!!!

challenge accepted  

BTW: patch sa šveđanima kolko sam čuo dolazi oko Božića/ nove godine, dal će bit koji mini patch prije toga ne znam.

velika je stvar i pokazatelj gejmerskog skila kad sam uspijes skuzit da te je MM posral i da si spotter, makar si u medsu / td-u

i protivnicki CDC je isto bio spoter, al to on nije znao jer mu nije pisalo kad je kupil tonk

hrpa gejmova na tiru 5 su sami heviji i td-i pa ak nas / njihov T67 nezna da je on tada u biti skaut, zna se kak ce igra zavrsit

a kaj se tice svedjanki   vrlo je vjerojatno da prije cijelog bozicnog drvceta izlazi premium tenk da malo podebljaju svojim djelatnicima bozicnice  pomognu nama da treniramo posade unaprijed

Mate15SLC kaže...

Imal sam i ja napetu i na kraju me okružili LT a ovi moji kompanjoni nema šanse da pomognu, bilo je minutu do kraja trebala se baza obraniti.....

puno ocekujes, vecinom djeca i krumpiri u igri niti ne vide koji je mod igre, dal treba napadat / branit / cappat, vec ili svi jure na jednu stranu, cesce na choke point gdje ih 2 protivnika skroz zaustave i dodju nam s ledja, ili svi odu na flenk pa se razvuku zbog ralike u brzini pa nas isto s oba kraja dokrajce...

ili jednostavno svi ostanu u bazi i "snajpaju"

jedino kaj ti mozes u svemu tome je ici sa krdom i biti negdje u sredini, tako da ih koristis kao spottere i kao hp shield

ak si sam na flenu mrtav si i jedino si ti kriv za to

nema vise onog timskog gejmpleja od prije 3-4 godine kad je skaut odlucival igru

skrin$hot radimo sa  PrtScr, a da se samo bitka vidi moras stisnut  ALT + F4

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Malo sam se sa kaznom družio, pa ti likovi nemaju milosti, capa nama t-34 heavy, cap-am ja, veli wz-132 da ne cap-am, da bu ga zatukal, reko aj dobro i izađem iz cap-a i bome je zatukal t-34ku

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2016 17:21 (1BIT).
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
ED63 kaže...

ako zaista mislis ostavit si taj t-34 kao tenk za fun gameplay, skupljanje kredita i nabijanje statsa, ili za rjesavanje medium misija, onda obavezno comanderu koji je i guner stavi nakon 6th snapsnot jer ce ti to bit skoro (citaj "skoro"™ ) kao da si stavio vertikal, bice precizniji u pokretu i top ce malo bolje radit, uc vent, ramer i optiku

to je zato jer samo taj hebeni t-34 nema posebno gunera, i ak stavis snapshot, u svakom drugom premium tenku ili obicnom mediumu taj skil ce ti biti sivi jer nece funkcionirat

svi ruski mediumi na visim tirovima imaju po 4 clana posade, zadnji sa 5 su t-34-85 i a-43 / a-44 koji imaju svog radista

znaci pocevsi od kv-13 / t-43 i obj416 su po 4 clana

jedina je razlika da je nekima radista komander a nekima loader

jedan veliki nedostatak u igri je da to nemozes vidjet u tech treeju dok god ne kupis tenk

dakle ako zadrzavas t-34, onda 6th/snapshot, ostalima camo jer je to kak je jedan kolega izjavio pa da ga citiram, most OP skill in the game

firefighting je bezveze jer imas aparat, a ak te drugi put zapale u jednom gejmu, onda kako kaze psihomodo, natrag u garazu

a ono kad ti pise ko te gadjao, MISLIM™ da taj protivnik mora biti prije spotan od nekog da ti se pokaze ko te gadjao

Dobar je t-34, ali ipak ga neću ostavit. Sad vidim koliko mu znači depresija prema type t-34. Ako ga budem opet igrao, uzet ću novu posadu, a ova ide dalje na t-34-85... Jer nekako mi je logičnije da sa utreniranom posadom idem dalje, a na nižem tieru da uzimam novu. Gledam sad da svi ostali ruski mediumi imaju gunnera, a commander im je radio operator ugl. svugdje. Gunnera imam inače u pripravi od t-28 koji ima snapshot i to na visokom & 1. skilla.

Što se tiče tog firefightinga, pretpostavljam da nije neko čudo, ali sigurno bi bio od pomoći kad me zapale u kv1, a ja ne mogu ništa nego slušat sirenu kako mi tuli. Inače obično u većini tenkova stavljam duple popravke, jer mi puno češće razvaljuju module nego pale. Dosada sam uvijek stavljao automatski aparat, ali mogao bi stavljati i ručni jer ugl. imam vremena (HP-a) dok skužim. Jedino lightovima bi ostavio automatic jer imaju dosta manje HP-a od drugih.

9 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako su botovi prosuli partiju, malo se zaletila braca, to je ovo s fv, a ovo s pantom je kada te slusa gun, kako je dobro snipe. 

http://wotreplays.com/site/2948082#abbey-evil_tank_commando-fv4202_p

http://wotreplays.com/site/2948107#swamp-evil_tank_commando-panther

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Zanima me sto vi mislite, koji je najbolji premium tank (tier 8) da se poboljsa statistika te da je uzivancija igrat s njim ? Hvala

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Noćas je bilo gusto hoću li dobiti 20k xp za dickera, ali ova bitka mi je puno pomogla. 

http://wotreplays.com/site/2948578#karelia-airlive-m6

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Dobio jućer dan premiuma od misije za dickera, pa valjda iskoristit.

T-37 Ace, veliki kalibar, 5 killova, 2.4k dmg, no gold ammo, ajd bio sam sa sedmicama, to ko da sam top tier, pa je bilo malo lakše

REPLAY

EDIT:

@Dominik_045 statistika ti više ovisi o igraču, nego o tenku, naravno što je tenk bolje istražen sa bolje izvježbanom posadom, to ćeš i ti bolje odigrati, za tako nešto ti ne treba premium tenk, dovoljno ti je igrati sa is-3kom, t-54 ltwt ili tako nekim dobrim tenkom u tier-u 8 npr...

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2016 11:31 (1BIT).
Moj PC  
2 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
World of Tanks

Malo me je stid ovje pobjede, prvo ih trolam ko budala u 3 u po noci pod utjecajem 10ak piva, oni nas razbijajau, ja se nemicem 10 minuta iz jedne kocke i onda ih pobijem da ne moze biti jadnije, ali stas . Sve pohvale mojim artiljericima, momci su bili extra, ovo je njihova pobjeda.

http://wotreplays.com/site/2949022#arctic_region-evil_tank_commando-amx_50_120

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

prva prtija sa ovim tenkom.zaboravio sam koliko je zabavnmo igrat nize tirove

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Tanks

Ono kad te Ace iznenadi, nisam ga ocekivao nakon partije, izgledalo je kao teski prosjek. Falila mi jedna partija za 10 wins misiuju i rekoh idem se malo zezat sa t49 i onako sam lezerno odigrao kad tamo Ace, svasta.

http://wotreplays.com/site/2953485#mines-evil_tank_commando-t49

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Mogu se birat tenkovi, ali izgleda da se sad zblokiralo.

Tenk je veće smeće jer nema nigdje armora, a trom i ogroman. Ono što ga krasi jest švapski tip topa sa lijepim RoF-om, preciznošću i penom, pogotovo apcr (289)

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2016 18:38 (ja111).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

Ima li netko problema s stalnim lag spikes ? Znaci svaki 15- 20 sekundi ping s 40 ms skoci na 500 - 800 ms i tako ostane sekundu dvije ?

Edit: riješio sam problem ponovnom reinstalacijom drivera za wifi karticu. Kriva verzija drivera za wifi karticu net je normalno radio ali jedini problem je bio spike lag u wotu. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 12:18 (zagi55).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Da li je moguce da mi fv215 uzme svih 1800hp na T-10? Jednim sutem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije ace, al ovo vrijedi više od jednog ace-a, paradajzići ko po običaju prvi poginu i onda drž gaće kad navali horda na tebe...

KV-1S 1404 dmg, 6 killova i na kraju borba 1na1 sa chi nu kai koji ima 7 killova, a i rejting mu je dobar, a i dobro igra, on meni na šutu, ja njemu na dva, lik je sretnik, pogodim ga i dingam i zbriše on meni bazu cap-at tako da ja njemu dođem, reko nećeš razbojniče!!! al zahebano mi je što me spota taman na pregibu brda, a KV-1s nemože baš cijev spustit, pa sam išao uz desni bok brda da mi tenk stoji pod koso i da mogu cijev spustit, tu sam ja imao sreće, jer ga nisam mogao spotat sve dok nije puknuo na mene, a onda mu nije bilo spasa..

REPLAY

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
marionezi82 kaže...

Da, unistiti ti municiju i explodiras.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel i vi ovak sa majmunima igrate, barem imam doživljaj ko da sa njima igram...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
MijoC kaže...
marionezi82 kaže...

To znam, ali ovo je bio cisti shoot malo iznad desne gusjenice i ja mrtav. Nisam expl nego, ono, one shell one dead.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nova igračka je stigla u garažu!!!

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
marionezi82 kaže...
MijoC kaže...
marionezi82 kaže...

To znam, ali ovo je bio cisti shoot malo iznad desne gusjenice i ja mrtav. Nisam expl nego, ono, one shell one dead.

Aaaaaaaa, to je bio fv215b 183 td, onda te moze ubiti ima 183mm gun koji moze da napravi 1750 + 25% dmg. Jebiga, desi se.

9 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Nova igračka je stigla u garažu!!!

Ja ga imam, ali ovih 1 280 000 silvera dobro dodje. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2016 21:34 (MijoC).
12 godina
MijoC kaže...
marionezi82 kaže...
MijoC kaže...
marionezi82 kaže...

Aaaaaaaa, to je bio fv215b 183 td, onda te moze ubiti ima 183mm gun koji moze da napravi 1750 + 25% dmg. Jebiga, desi se.

Yup, to je taj. Imo sam super srecu, jos jedan bliski susret s njim samo sto je ovaj put skinuo ''samo'' 1560. Ja sam njemu oko 750 od 3x. Koristio je HE

15 godina
Nije HE nego HESH
One ring to bring them all and in the darkness bind them
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Stigao i meni dicker u garažu...

RNG is a bitch. 

3 0 hvala 1
16 godina
The Unforgiven kaže...
Nije HE nego HESH

zašto ne HE? ne pucaju svi samo HESH.

16 godina
1BIT kaže...

Jel i vi ovak sa majmunima igrate, barem imam doživljaj ko da sa njima igram...

...

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
15 godina
neaktivan
Mauro kaže...

...

hahahah, e baš to

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice