World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.495
|
čitano: 9.272.379
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: World of Tanks
1BIT kaže...

Spoting spoting baby

Kakav ti je to klan? Samo roboti u klanu :D

Samomrzeći hrvat
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma znam, tomata ko na placu, već sam dobio poziv od tri klana, al nekako mi je ok ekipa ovdje, za zahebanciju, a i nemam vremena stalno igrati zbog faksa, odigram sat, dva na dan, kolko stignem, a u ovim malo boljim klanovima, ako nisi baš aktivan, samo te izbace, (ćuo sam da Kazna i ovi najbolji klanovi imaju timske/strongholde u 2 ili 3 sata u noći, kome se da dizat i ić igrat u to doba) mada koliko god imamo loše igraće, imamo zanimljive taktike, nekada uspiju, nekada ne, opet ovisi o igraćima, ali nerijetko pobijedimo i jače klanove...

Ma uglavnom, vidjet ću, u klanu sam zbog par ljudi sa kojima sam si dobar i koji su duže u klanu ko ja, nema nas puno, tj sve nas je manje aktivnih (ima nas valjda 80-ak, od toga aktivno 20 u najboljem slučaju), novi igraći koji nam dođu su uglavnom sa najviše 2000 bitaka i najjačim tierom V, tako da od njih nikakva korist, još ih treba i ućit igrat, svaki put se iznenadim kako ih samo nađu...

Ne znam koliko će još ovako trajati klan, jer trenutno imamo neslužbenu funkciju ko nekakva akademija, primamo noobove koji kroz strongholde, turnire, timske bitke dosta nauče i onda jednog dana bez pozdrava ićeg samo odu u drugi klan i to nam se dogodilo sa valjda 10-ak aktivnih igraća, mada koliko ih ode, toliko ih novih dođe, zato kažem kako imamo neslužbenu funkciju akademije...

A u ostalom, ko nam je kriv, kad nam je slogan klana: ništa ne nudimo, ništa ne tražimo, samo se dobro zabavljamo

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Je li jos nekome skocio wn8 za 30 bez razloga??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

meni isto,

slayforfun

vratit će se kroz tjedan dana na normalu

16 godina
Shaka111 kaže...

meni isto,

slayforfun

vratit će se kroz tjedan dana na normalu

Nece se vracati.

Radili su update WN8 vrijednosti, pa je zato skocilo (nekima mozda i palo). Meni skocili za 27 WN8

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
15 godina

Moze pomoc,pokusavam instalirat WoT(opet),al' ima gresku pri ekstrakciji zadnjeg patcha. Probao sam reinstall cisti,ali ne pali.

Di2 & EPS FTW!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Procjena?

WN8 - 1352

Na svim tenkovima sva potrebna oprema + 77 ručni protupožarni aparat, 79 automatski, 77 veliki alat za popravke, 66 veliki komplet prve pomoći + 1 373 650 kredita

Tier 10

E-100

IS-4

Centurion AX

Tier 9

T-54

Object 704
M46 Patton

Lorraine 40t

Tier 8

T34

8.8 cm Pak43 Jagdtiger

FV4202(P)

Jgpanther II

T49

Tier 7

G.W. Panther

M41 Walker Bulldog

WZ-131

Tier 6

Type 64

Tier 5

VK 16.02 Leopard

Bez glupavih/tupavih komentara tipa "pivo i cevape" i ostala sra

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BAD_BOY01 kaže...

Procjena?

WN8 - 1352

Na svim tenkovima sva potrebna oprema + 77 ručni protupožarni aparat, 79 automatski, 77 veliki alat za popravke, 66 veliki komplet prve pomoći + 1 373 650 kredita

Tier 10

E-100

IS-4

Centurion AX

Tier 9

T-54

Object 704
M46 Patton

Lorraine 40t

Tier 8

T34

8.8 cm Pak43 Jagdtiger

FV4202(P)

Jgpanther II

T49

Tier 7

G.W. Panther

M41 Walker Bulldog

WZ-131

Tier 6

Type 64

Tier 5

VK 16.02 Leopard

Bez glupavih/tupavih komentara tipa "pivo i cevape" i ostala sra

mislim da sam negdje cito da ide 10 eura po tier desetci u garazi plus ovi premiumi e sad neznam imas 4 premiuma od toga po meni t34 i jag 8.8cm pak43 vrijede dosta mada i ovaj type je super zabavan tenkic a fv 4202 britanac je cisto smece em spor em buse ti kupolu kao da je od papira svako malo clan posade ode top je ok pen je ok al brate mili nervira me na full aim kad odleti granata u 3 pm :)

wn8 ti nije nesto super bajan a i sigurno imas dosta bitaka tako da nemos puno ni statistike popravit onda nemos ocekivat puno

realno ako dobijes nekih 800 kn + jos kojih 50-100 kuna gore pogotovo zbog ovih consumables equipmenta budi sretan.

mislim da je to vrh vrhova 900 kn al cisto sumnjam da ce ti to neko iskesirat pogotovo za taj wn8.

a mozda je i ovo pretjerano 900 kn za taj tvoj acc.

neznam neka ti jos neko sugerira tko bolje zna i razumije se u prodaju acc-a.

ja dok sam svoj prodavao imao sam oko 1500 wn8 4 tier 10 i jos jednu istrazenu 10ku trebalo ju je samo kupit i oko 10-11k bitaka svi tenkovi imali equipmente consumables isto tako oko milju i po kredita i e25 prem pa sam trazio nekih 500-600 kn i niko nije htio kupit tj davali su neke glupe ponude pa odustao od prodaje.

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=309&jumpto=4917248&sort=asc&view=flat
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2016 22:17 (marac1988).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo na današnjem turniru tier 8 smo igrali sa is-3kama i osvojli 2 mjesto koje nosi 400 golda

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2016 23:08 (1BIT).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

dobri stari Patton,

bilo bi 10 komada da 113 nije bio papak,,, od skoro izgubljene partije do potpunog obrata

http://wotreplays.com/site/2772416

4 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Type61-jos samo 50k xp-a i gotovo. najgori tier9 tenk kojeg sam igrao.neznam uopce sta bi kao dobro naveo kod tenka.nema mobilnost neku,nema top(nije bas precizan),oklopa nema jedino sto mu je plus je depresija topa ali sta mu to vrijedi kad ga u kupolu svi buse. tenk koji u nicemu nije dobar

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Type61-jos samo 50k xp-a i gotovo. najgori tier9 tenk kojeg sam igrao.neznam uopce sta bi kao dobro naveo kod tenka.nema mobilnost neku,nema top(nije bas precizan),oklopa nema jedino sto mu je plus je depresija topa ali sta mu to vrijedi kad ga u kupolu svi buse. tenk koji u nicemu nije dobar

Ako se nadas nekom preciznijem topu na STB krenuo si pogrešnu liniju...

17 godina
World of Tanks

Jucer pucam iz Jtigera na batchata. Imam zadnji top. Pucam lijepo u bok. Tri puta za redom critical hit bez damagea!?!?! WTF!? Pa trebao sam mu skinut ~1800HP-a...

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Sandbox promjene:

SPGs were changed drastically. Also, the following two tanks destroyers underwent reconfiguration: the FV215b (183) and the FV4005 Stage II. SPGs The SPGs on Sandbox behave drastically different from the live server. The new set of mechanics and wide selection of customization options allow players to look at SPGs from different perspectives. We are striving to remake the SPG into a vehicle type that will be both in demand by players and, at the same time, will not be too much of a pain to fight against. This is a difficult task, which calls for many more iterations of testing to verify a number of hypotheses.

Having analyzed the feedback and battle statistics on the Sandbox, we identified the issue where a hit by an SPG shell impacts the characteristics of the target vehicle too much. We addressed this issue in a complex manner and not only overhauled the mechanism of receiving damage from stun, but also changed the duration of stun and the degree to which it affects the vehicle's characteristics.

• Slightly changed the hit areas for causing damage and stuns: now they are equal (they could differ before by 5–10%).
  • Changed how stun affects the vehicle's characteristics. Now, stuns affect turret traverse speed, reload time, and aiming time about 25% less.
  • Now the degree to which stuns affect the vehicle's characteristics slightly depends on the damage that the vehicle received (the less the damage, the less severe the stun).
  • Depending on the vehicle, the time of stun has been reduced by 10–30% both upon splash and direct hits.
  • The characteristics of the Object 261, which was extremely effective at its tier, were changed to improve the balance between different SPGs:
  • Aiming time of the 180 mm B-1-P gun changed from 4.5 s to 5 s.
  • Dispersion on barrel move of the 180 mm B-1-P gun increased by 10%.
  • We have significantly increased the dispersion after a shot of the Bat.-Châtillon 155 58 Canon de 155 mm gun because this SPG could keep a vehicle stunned for a long time with consecutive shots.
  • Ako koga zanima.
  • Ima toga još ali da ne gnjavim previše.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2016 9:26 (Dragone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Jucer pucam iz Jtigera na batchata. Imam zadnji top. Pucam lijepo u bok. Tri puta za redom critical hit bez damagea!?!?! WTF!? Pa trebao sam mu skinut ~1800HP-a...

RNG

15 godina
fizicar1 kaže...
tnakir kaže...

RNG

Glavni razlog zašto više ne igram wot.

live and let live
15 godina
neaktivan
Prodajem acc. Ako je neko zainteresiran detalji u PM.
BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fizicar1 kaže...
tnakir kaže...

RNG

Random generator me sjebo 3 puta za redom? Jeben neki generator slucajnih brojeva...

Rvat katolik!
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Zna li tko koja će linija biti "Top of the Tree" sljedeći mjesec?
Vjerujem da WG ne otkriva to sve do početka mjeseca, ali možda netko ima neke neslužbene informacije...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bruner kaže...

Zna li tko koja će linija biti "Top of the Tree" sljedeći mjesec?
Vjerujem da WG ne otkriva to sve do početka mjeseca, ali možda netko ima neke neslužbene informacije...?

Evo ti ovdje

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Onaj osjećaj kad igraš spotera, pa napraviš najviše dmg-a, preživiš bitku i izgubiš, šta je najgore, ostao sam na šutu, hellcet možda na dva, a kv-85 nam cap-a bazu

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2016 23:29 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel iko vamo kupio onaj ac 4 exp  i kaki je tenk po vama ako ga iko ima

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
wowrules kaže...

Jel iko vamo kupio onaj ac 4 exp  i kaki je tenk po vama ako ga iko ima

Nisam probao taj tenk, nemam ga, al sam ga fino zgađao sa chaffe-em

Tenk mi se čini dost mekan, kad ga mali chaffe čvrga ko beba zvečku, pogledaj post iznad svoga...

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad ti se sve poklopi kako treba onda može jedino da bude kaos u redovima s čika cromwellom 

http://wotreplays.com/site/2777524#steppes-slavicus_hr-cromwell

0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Kad se sve poklopi onda i s TOGom nasutas KV3 + T29, s Cercilom VII nasamaras dva TOGa i pokupis dva "M" u 24 sata... Eh, da je vise takvih poklapanja...

P.S. Tapkam s moba, replay cu pogledati kasnije...

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Intel&ATI kaže...
Ukratko kao neki supertest server, gdje igraci koji su prihvaceni mogu testirati promjene u balansu tenkova koje se planiraju u buducnosti

evo kolega i ja tebi saljem jedan link

ovaj put mozes si obnovit laptop sa jednom malom zvjercicom

P.S. nemoj ni slucajno rec da smo te mi s foruma poslali po gamink laptop

http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/esport/eurocup-announced/

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Hah, ne samo da me domaći klanovi zovu, sad su poćeli i strani, osobno me komandir zove, a gledam SY2N (Synchro II) klan nije opće loš (plavi igrači) , mada za sad ništa, ostajem tu di jesam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Konačno, mali vic je u garaži!!!

it is getting hot in here

REPLAY

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
ivanoile kaže...

Moze pomoc,pokusavam instalirat WoT(opet),al' ima gresku pri ekstrakciji zadnjeg patcha. Probao sam reinstall cisti,ali ne pali.

meni se isto dogadjalo sa WoWs nedavno nije htiu update-at

nisam radio uninstall da si ne pobrisem bezveze ak ipak oce radit

na kraju sam na drugu particiju harda skinuo sve ponovno skupa sa zadnjim patchom, otvorilo se i eto radi

neki put ti oce ostat fajlova na C-u negdje pod users, moras sve pobrisat rucno, al ja nisam strucan za taj dio

neki put je pomogo restart, neki put jedino reinstall

u zadnje vrijeme mi se dogodi sljedece: nakon update-a se launcher zablokira i nece se pokrenuti, ostane zaglavljen i treba ga ponovno upalit da krene

sa svakim sljedecim patchom sve je jaci stronk programink i sve sporije sve skupa radi

workink as intendet™

nek te ne cudi

15 godina
1BIT kaže...

Šta stavit na type 64 od opreme, imam u planu Binocular Telescope, Coated Optics i dvoumim se za 3. dal da stavim egld ili rammer?

U random bitki ga igram ko spotera, a u strongholdu sa lightovima rushamo, pa i egld i rammer dobro dođu...

EDIT ubiti kad malo bolje razmislim, imam i T37 i type64, ko je bolji spoter od njih dva, jednoga ću napravit ko spotera, a drugoga za rush?

mani se GLD-a osim na artiju i kv-2 / pzr4

uz izbor venta, ramera, vertikala i optike nemas pravo ni prismrdit gun drajvu, posebno uz kombo vent, vertikal i Snap shot skil

ili radis viev range / camo build: vent, optika, binos/camo net

ili run&gun: vent, ramer, vertikal

posto kamo na posadi djeluje i u pokretu, kamo net je nepotreban ak je dobra posada

EDIT sad se sjetio da je type64 kabrio znaci NEMA VENTA - ramer, optika i vertikal(ak ide)

posto vent djeluje na SVE statse cak i camo, a optika je most OP item in game, nema razmisljanja, a vertikal u suradnji s prirodom ventom dalje bolji gun handling u pokretu, mozes i bez ramera

djabe ti DPM ak ne pogadjas il ne probijas, a gubis camo rating, neki put je bolje ne pucat

EDIT2 sad vidim da na 64-orku nejde ni vertikal... ramer, optika i binos

Ceranac3 kaže...

onaj bonus sticem vec  2 dana nemrem dobit posaljem frendu uspije iz prve pa di to ima 

ja sam to uspio aktivirat od prve na main i na dva alt acc-a sam da dokazem frendovima iz klana da radi

oni su poludili jer danima ne uspijevaju

i na akauntovima od frendova sam probal al nije islo

neznam jel je bitno dal je neko imal bar 1 borbu u wowsu, moze biti

ja sam na alt-ovima uvijek upisival kodove za specijale di se moglo nekaj dobit, preprodat ili kad su bili low tier gift tenkovi-brodovi-avioni

Bruner kaže...

Back to WoT after a short break 

Zapravo sam htio odustati od igranja, ali falilo mi je pa sam popustio 

sjecam se jedne reklame o lijecenju alkoholizma, kazu: pravog izljecenja nema . . .

ljanboo kaže...

Ako netko zna gjde mogu naci neki dobar bonus code za novi account da mi pošalje link, Hvala.

Prefer gold i premium time neki tank tier2-3 mi ne znaci nista posebno ali bolje išta nego ništa!!

javi mi se u inbox sa PM pa mogu napravit invite preko invite a friend programa

trebas napravit samo email prek kojeg aktiviras link za napravit account

ak neces, javi pa cu iskopat neki kod, sigurno ima tih invajta da nisam sve na forumu podjelil

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice