World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.655
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: World of Tanks
sirka666 kaže...
rebelsy kaže...

Koji tenk nakon T34...

A43, T34-85 ili MT25?

Sto predlazete?

T-34-85 pa onda sve do T-54 (nakon toga je osobni izbor Obj 140 ili T-62A), ali ostaviš si T-34 u garaži jer je odličan tenk i istražiš ove ostale s vremenom.

Ako mu nije problem igrat polu tdove i zna kaj radi, bolja mu je grana s  a43, em može s nje uzet sve t 10 mediume, em su bolji topovi , doduše lošiji je armor na obj 416, puno bezbolniji stock grind, pogotovo t9, na t54 dok ne uzme top s manjim aim timom je uzas....  

Ako želi stat padat onda nije loše ni lt liniju samo neznam jel t54 ltw dobiva nerf u sljedećem patchu.... 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
15 godina
World of Tanks

Jedna od sinoć, tj. jutros 

REPLAY

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Cini mi se da su odustali od nerfa T54 ltwt...
Budi ponosan!
16 godina
Intel&ATI kaže...

Planinarenje na Mountain Pass 

Trebalo mi je nekoliko pokusaja da se popnem gore, prvi put sam probao sa E-25, ide malo teže nego sa BatChat-om

http://wotreplays.com/site/2651362#stats

Da li si pokusao sa RU251?

Lagano ide i na F6 brdo, samo sto te tamo lagano skuze. Ovdje gore nitko valjda niti ne pogleda tako visoko :)

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2016 16:55 (Mauro).
16 godina
World of Tanks

Evo jedna s Bulldogom 4.4 k dmg, a nisam primio niti jedan šut, nisam neki igrač niti je partija bila nešto posebno ali eto sve se posložilo.

Valjda je to dobar score, tek sam kupio Bulldoga pa ne znam baš. :D

http://wotreplays.com/site/2661611#sacred_valley-biggungg-m41_walker_bulldog

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mauro kaže...
Intel&ATI kaže...

Planinarenje na Mountain Pass 

Trebalo mi je nekoliko pokusaja da se popnem gore, prvi put sam probao sa E-25, ide malo teže nego sa BatChat-om

http://wotreplays.com/site/2651362#stats

Da li si pokusao sa RU251?

Lagano ide i na F6 brdo, samo sto te tamo lagano skuze. Ovdje gore nitko valjda niti ne pogleda tako visoko :)

Uspio i ja tamo gore, no dok sam se uspio popet ovi moji izginuli, i kao men počeli prijavljivat ja kriv što ih je 14 izginilo u 2 minute a ja gore na brdu.

13 godina
neaktivan
sokre kaže...

pala 3 dana, mislm da brodove nisam zaigrao od bete, samo sam se logirao 2-3 puta.

Bome da, nisam brodove igrao od 91' (mislim da je cak i closed beta bila?!) odigrao i nakon 2 game-a dobio 3 dana

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Isprobao sam danas betu malo, mogu reći samo riječi hvale, vsinc loca 60fps-a, a sa isključenim vsincom fps ide i preko 100, sve na high, to do sada nisam nikada imao, ovaj novi engine je odličan šta dolazi, od efekata jedino novo sam primjetio vatru prilikom pucanja iz topa koje do sada nije bilo, do sada se samo zdimilo iz topa i efekti ekspolizaj su malo bolji (kad se pogodi zemlja...), igra koristi moje sve 4 jezgre, jednu više, dtuge manje, ali sa vsincom radi savršeno fluidno...

BTW: dodatne promjene su još i menu, prikazuje trenutne karakteristike tenka koje sadrže oznake do koliko se karakteristike mogu popeti kada posada bude istrenirana 100%, te ako se stavi npr optika, prikazuje koliko je bolji viewrange od stocka, prilikom izbora servera, prikazan je ping, malo je izmjenjen bar u bitki koji prikazuje 15vs15 tenkova, koji su živi i koji se bore i to je u principu to, al napredak je osjetljiv...

E i btw2: ovaj grille 15-ca je odlična, ide prek 50Km/h i oduzima 800dmg-a u šutu...

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2016 22:01 (1BIT).
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
World of Tanks

Kolika ti je odprilike razlika u fps-u?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Kolika ti je odprilike razlika u fps-u?

A ne znam točno, jer sam i na 9.14 igrao sa vsincom, fps mi je bio od 35 do 65 (zavisno o mapi, efektima, pogledu...), najčešće oko 45, igra se trudila lockat 60, ali nije bilo baš izvedivo sa jednom jezgrom, sad mi je lockan na 60, tj 61fps i ne pada ispod 60, sa i bez vsinca, na identičnim postavkama, uglavnom debelo će profitirat multy core procesori, al baš se osjeti ovih 60fps-a kako glatko radi naspram 45fps-a iz 9.14...

EDIT: aj evo napravit ću screen shot na 9.14 i 9.15 na istim postavkama

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2016 22:09 (1BIT).
17 godina
World of Tanks

Identična situacija i kod mene 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

joj da imam net, sad bi najradije skinuo, mene muci na par mapa mi nije lockano na 60 i ide mi na jetra zestoko, narocito onaj windstorm prokleti 45fps-a

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo sitluacija sa identičnim postavkama, bez vsinc-a:

9.14

9.15

Prva slika je na početku mape bez kretanja, druga je tenk izbliza, tu je max fps postignut, te zadja je tijekom bitke...

Kad se slike usporede, ispadne ovako:

1. Slika:

46fps vs 77fps -> 31fps boosta

2. Slika:

76fps vs 103fps -> 27fps boosta

3. Slika:

52fps vs 77fps -> 25fps boosta

Kažem sa vsinc-om na 9.15 imam 60fps lock, dok 9.14 nema šanse lockat 60, vrti se oko 45 i sa vsincom na 60 se baš osjeti da ide fluidno, ništa ne šteka, više fps-a ni netreba...

Uglavnom bit će to odličan update.

Moj PC  
11 0 hvala 3
16 godina
World of Tanks

Jedino sto su mape drugacije pa i nije bas neko mjerilo ali hval ti. Da je pola od toga super je

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
1BIT kaže...

E i btw2: ovaj grille 15-ca je odlična, ide prek 50Km/h i oduzima 800dmg-a u šutu...

S obzirom da je ovaj vikend 50% popusta sa skill reset ja sam iskoristio priliku da posadi sa WTE-100 pretreniram skilove kako bi vise odgovarali za Grille 15.

Sad samo cekam da 9.15 dodje live :)

11 godina
World of Tanks

Za vas koji ste na test serveru, jeli se može nekako sam uć u bitku? Jeli to sa botovima ili kako?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Za vas koji ste na test serveru, jeli se može nekako sam uć u bitku? Jeli to sa botovima ili kako?

Sam još uvijek nemožeš ući, jer je to vjerojatno preveliko opterećenje za server, lakše je serveru strpati 30 igrača u jednu bitku, nego 30 igrača u 30 bitaka, sa botovima možeš i na 9.14 igrati, zove se testna bitka, al samo 2 tier

evo tu su sa menom još dva igrača, sve ostalo su botovi evo tu su sa menom još dva igrača, sve ostalo su botovi

11 godina

Znam da mogu to i u 9.14 raditi. Nisam još nijednom probao jer bi istraživao malo mape, ali na tieru 2 nema puno izbora. Ako se sjećam samo je bio ruinberg, himmelsdorf, mines i mittengard.

Nego mislio sam na ovu opciju koju su najavili za 9.15. Ili sam ja krivo skužio to?

15 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Znam da mogu to i u 9.14 raditi. Nisam još nijednom probao jer bi istraživao malo mape, ali na tieru 2 nema puno izbora. Ako se sjećam samo je bio ruinberg, himmelsdorf, mines i mittengard.

Nego mislio sam na ovu opciju koju su najavili za 9.15. Ili sam ja krivo skužio to?

Ja tu opciju nisam vidio, ali to ne znači da možda neće doći, beta je tek puštena, u testiranju je, možda još sve opcije nisu puštene, u beti 9.14 je bilo par update-a kada se testirala nova fizika, tijekom bete su prilagođavali fiziku, pa će možda sa nekim updateom u beti ubacit tu mogućnost solo playera.

EDIT: evo još jedna stvarčica koju sam primjetio, kada je tenk uništen, na 9.14 on poprima standardnu boju, a na 9.15 ostaje prefarban kamuflažom, izgleda realnije...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 15:46 (1BIT).
11 godina
World of Tanks

Jeli najbolja kombinacija skillova za TD snapshot, a ostalima repair ili nešto bolje? Ili je to samo najbolje za TD-ove sa turretom? Treba mi konkretno za stug na tier 5, ali odmah da znam za ostalo da stalno ne pilim ista pitanja.

PS.  Ovaj američki medium M7 je odličan scout, tier 6 bitka i preko 2k spotting damagea.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 17:02 (AirLive).

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

A kad budem trebao ovako nesto za misiju, napravit cu to nikad!

Rvat katolik!

3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav ekipa.

Može li jedno kratko pitanje. Zadnjih par dana, konkretno 5 konstantno me ubija ping. 

Ping skoči na 999, zaledi sve i vrati se u normalu nakon par sekundi.

Do sada svih godina uredno radi, ali evo počelo ubijat zadnjih par dana. 

Imate li sličnih problema? 

Neka ideja?

0 0 hvala 0
16 godina

Da li mozda igras na EU2 serveru?

Jer na njemu su se igrali CW zbog kampanje (sinoc zavrsila) i znalo je biti podosta laga u vrijeme kada su bile bitke.

10 godina
neaktivan
Za stuga ja bih radje uzeo cammo i tako naglasio ionako njegov odlican cammo...e sad ovisi i dali ces tu posadu ostaviti za njega ili ces ju sibati dalje na visoke tierove jer ostali TDovi u toj grani traze repair...
Osobno posto nemaju kupolu moja posada na toj liniji bi bila 1.BIA 2/3. Cammo 2/3. Repair i naravno komandiru ubaciti sixt sense...a tek onda na cetvrtom skillu ostalo...
Predpostavljam da znas da BIA nestavljas da se puni nego nju uzimas kasnije resetom...
Sretno sa Stugom mislim da ces uzivati na njemu tenk je jedna od najboljih petica...odlicna kamuflaza, brz okretan i Cromwell se treba potruditi da te izvrti. Top pogadja muhu u letu i uz to brzo puno...meni osobno najveca mana na njemu je to sto nosi premalo granata.

I za kraj baci pogled na vbaddict...tu imas za svaki tenk sto ljudi najcesce koriste od opreme i skillova na posadi za svaki tenk sigurno ces naci nesto sto ce ti pomoci...
Budi ponosan!
13 godina
neaktivan
World of Tanks

https://i.imgsafe.org/dba956d.png

HAHAHAHAHA neki su se nadali 2,2mil 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FrankMartin kaže...

Da stug je dobar TD, može i bouncat koji put, osobno nisam imao problema sa količinom granata, veći problem mi je što je spor unazad pa kad me otkriju ne bude dobro ako nemam zaklon iza brda nekog. Kod archera kojeg sad igram nemam problema sa povlačenjem, ali se zato još navikavam na vožnju unazad :D.

Nego da se vratim na temu, cilj mi je ići dalje sa posadom, onda najbolje repair, ne znam koliko mi je snapshot koristan na topovima sa malim lukom? I jeli može ta posada i na ovu drugu granu njemačkih TD-ova ili su oni skroz drugačiji?

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2016 15:19 (AirLive).
16 godina
World of Tanks

odakle sad odjednom toliko chieftaina t95? kako odo njega?

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2016 15:31 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

odakle sad odjednom toliko chieftaina t95? kako odo njega?

Reward tenk od kampanje, smeće...

17 godina
World of Tanks

Koje kampanje?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
15 godina
tnakir kaže...

Koje kampanje?

Clan wars/strongholds, takvo nešto.

Swedish latin super funk.
E-mail: