World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.203
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: World of Tanks
The Unforgiven kaže...
Mquany kaže...

Jos malo i FV4202 u garazi, hype je na 1 000 000, stavio sam vec alarm za sutra u 6 ujutro, ali s obzirom na sav hype necu niti moci spavati.

kod mene je hype otprilike koda očekujem da mi se besplatni amx 40 pojavi u garaži, ne znam kako se neko može veseliti mediumu kojem je max brzina 35 :D

Dobit će buff, a uz to dobar je za skupljanje para...

Posao oslobađa.
13 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Jos malo i FV4202 u garazi, hype je na 1 000 000, stavio sam vec alarm za sutra u 6 ujutro, ali s obzirom na sav hype necu niti moci spavati.

Evo da se malo smiriš.

10 godina
neaktivan
Kod mene nije neki hype zbog njega samoga nego zbog toga sto ce mi biti prva prem osmica :) Jedino sto ce svoj ulazak u garazu sacekati jos par dana jer mi je ostalo rjesiti jos dva puta po 750 expa a i ostalo je solidno dmg :D Jbg poso nije dozvolio hhh
Budi ponosan!

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Fv4202 ima dvije najvaznije stvari za dobar tenk u igri(bar po meni):

1. Ima penetraciju, ne moras pucati prem ammo, a posto je prem to je super jer ces dosta zaradjivati.

2. Dobro izgleda, a ako ce te nekog tenka igrati to je mozda i najvaznija stvar.

Tenk bi bio extra da je malo brzi, i da ima malo bolji aim time, ovako je solidan, imas solidnu kupolu za hull down, imas extra depru i imas penetraciju, tako da ako ga koristis kako treba moze ovaj tenkic dobro povuci.

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2016 12:39 (Mquany).

0 0 hvala 0
15 godina
Mquany kaže...

Fv4202 ima dvije najvaznije stvari za dobar tenk u igri(bar po meni):

1. Ima penetraciju, ne moras pucati prem ammo, a posto je prem to je super jer ces dosta zaradjivati.

2. Dobro izgleda, a ako ce te nekog tenka igrati to je mozda i najvaznija stvar.

Tenk bi bio extra da je malo brzi, i da ima malo bolji aim time, ovako je solidan, imas solidnu kupolu za hull down, imas extra depru i imas penetraciju, tako da ako ga koristis kako treba moze ovaj tenkic dobro povuci.

Navodno će dobiti buff.

https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fworldoftanks.ru%2Fru%2Fnews%2Fpc-browser%2F1%2Ffv4202_version_9_14%2F&edit-text=&act=url

Sa ruske wargaming stranice.

In this regard, the Premium store it becomes available together with a yield of 9.14 upgrade, rather than after completion of combat missions to receive it, as previously announced. This is done to ensure that everyone could buy the car immediately with improved characteristics.

Swedish latin super funk.
11 godina
neaktivan
World of Tanks

"This is done to ensure that everyone could buy the car immediately with improved characteristics."

Zar je netko sumnjao? 

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Na usa serveru su dobili FV bez ikakvog grinda...WG Evropu treba sravniti sa zemljom, najveca govna sto postoje.

Moj PC  
13 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Na usa serveru su dobili FV bez ikakvog grinda...WG Evropu treba sravniti sa zemljom, najveca govna sto postoje.

To je glupo, svaki bot ce imati tenk, ovako si bar morao odigrat par pristojnih partija da ga dobijes. 

17 godina
moderator
malina22 kaže...

Đubrad.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Tuga, bol i žalost...

Australopiteki i dalje voze heavy tenkove...

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Mquany kaže...
malina22 kaže...

To je glupo, svaki bot ce imati tenk, ovako si bar morao odigrat par pristojnih partija da ga dobijes. 

Svaki bot? Pa svaki bot ga može i na ovakav način dobit,jedini uvjet je da ima dovoljno vremena. Ja nisam bot ali niti nemam vremena za te misije pa ih nisam niti igrao.

15 godina
The Unforgiven kaže...

malo elc zayebancije, uvijek kad mi dopeezdi t10 i arty uzmem ovo čudo i vozikam se okolo, koji put puknem i tako

jednom davno sam imal priliku platunirat sa 2 brata kaj su igrali vecinom elc, i tad sam skuzio kolko je dobar taj tenk, da moze okretat skroz kupolu bio bi totalno OP, nesto u rangu kv-2 topa 152mm stavljenog na E-25

mislim da ce mi prve zenske koje ce bit visak da nece imat namjenjen tenk, ic u njega zbog 3 skila u startu

1BIT kaže...
 Ja još nisam naletil na lighta/mediuma koji kad stisneš auto aim i vrtiš se oko protivnika da mu svaki shell pogodi metu, pogotovo na neravnom terenu, pa iz svog iskustva sam mu preporučio mirne ruke i majstor vožnje, ali slažem se, ovisi kako igraš, za pasivan spot bez pucanja onda bolje sve camo za prvi skill, ja sam prošle godine isprobao na jednom drugom accountu (nije moj) luchsa leoparda i vk 28.01 do spica se nije došlo, sad se ne sjećam, ili luchs ili leopard, jedan od njih dva je uvijek kratak za jedan shell, zavrtiš se oko neprijatelja pucajući i uvijek ostane sa 1%do5% pa puniš i ovaj te dobije, tu sam živce izgubio i zamrzio tu njemačku light liniju, mada pz1c mi je odličan i još uvijek ga imam u garaži, ali na svom accountu nisam išao dalje, mada sam čuo da je ru258 odličan, njega ću možda jednog dana kupiti za timske, vidjet ću još...

Ti ko da čitaš misli, ja baš imam zadnje tri misije za light-a za stug IV riješit i nemrem to nikako, pokušavam sa chaffe-em, ak neće ići, probat ću sa t37, mada meni su francuski amx-i lightovi nekako najbolji, premišljao sam i na njih otić samo za misiju riješit...

bit luchsa je taj njegov pen, i mobilnost, dok se vrtis oko nekog hevija ti mu odvlacis paznju od fighta, ili ga uhvatis sa malo hp-a pa ga roknes, cilj je ispraznit mu klip u motor/bok/straznju stranu kupole, po mogucnosti nakon kaj je pucal, da se ne stigne snac a ti si vec odzujal, sto znaci da se puca na vrlo maloj udaljenosti, nije to snajper

u oravu si da je leopard veliki, debeli i sa istim topom je donekle igriv ali nije ni blizu luchsu

a kaj se tice light misija, nemoj se zamarat, mora ti se poklopit RNG, mapa, vise debila i siemki u crvenom timu, horoskop, bioritam, i da oba tima odu u leming vlakicu na istu stranu, i ti spotas svojima dok njihov skaut brani cosak mape i eto misije

samo treba svezat prst kojim pucas ili da probas da ides u borbu bez municije , jedino kaj mozes tak je skautat

AirLive kaže...
ED63 kaže...

Dugi post kolega, nećemo sad sve citirati...

Kao 1. nisam ja baš veteran teme za laptope, prije nekih godinu ipo sam i sam došao tamo pitati preporuku za laptop i od tada pratim tu temu i skužio sam otprilike princip pa mogu i sam nešto preporučiti i naravno obrazložiti jer inače nebi ni preporučivao... Sad se ugl. vrtim po ovoj temi :D.

Ovo mi je inače 3. tenk sa 100% posadom, prije su bili valentine i t40. Što se tiče tih skillova, sad je malo kasno, stavio sam svima camo osim zapovjedniku lampicu. Recimo da sam poslušao luku94, kolegu 1bit nisam jer sam vidio da je ovo budno oko krivo jer pripada nekom drugom članu posade i također luchs nema topnika nego vezista. Koristio mi je ovaj x2 na posadu ovaj vikend tako da mi je sad 1. skill na 77%.

Luchs mi je dosada najbolji tier 4 tenk kojeg sam igrao, ne samo scout. Može se bez problema potući sa tier 6 mediumima kad treba, a sa njim sam uspio probiti i o-ni. Najbolje mi je bilo kad mi je kv85 poslao poruku "wtf is that gun on luchs" kad sam mu sprašio 2 puta po 300 dmg na abbeyu :D.

A za to što imaš u wordu stavi sve u rar/zip i uploadaj npr. tu pa stavi link da može svak pogledati, a ne preko mailova dilati :D.

vidjecu kaj se moze napravit pa cu postat link ak nije neka komplicirana registracija

i da luchs ima onaj cudni postav posade ko i leopard i pzr 38nA, comander, driver, radio, loader

luka94 kaže...

@ED63

Stvarno mi ide na zivce kad neko to pise o kupljenom accountu.

Jos jednom cu napisat ovo i vise nikad,stolnik je account kupil prije neke 3.5 godine,ja igram sa njim na tom accountu cca 3 godine,na tom accountu nije bilo 10% ovih tenkova koji su sad na njemu,preporucil sam mu standarne skill setove (osim na 3. gdje sam mislil na recona a ne eagle eye),i rekel sam 6th sense kao prvi skill na komandiru da ne mora skupljati 15k xp-a ako bi napravio re-skill sa kamuflaze na lampicu (kao sto si rekao,igra bez premiuma pa mu je to usteda),a i napisal je da ce tu posadu koristit i na drugim lightovima,tako da ne vidim u cemu je tu tvoj problem?

I zanima me zakaj ovo "jel uopce pratis forum da znas ko je on?",kaj mi to treba znacit? 

to o kupljenom akauntu znaci da su vec bile nekakve posade barem donekle dobre gore, a airlive je pocetnik bez golda, prem acc-a i premium tenkova i rekao je da ne zeli trositi pare na tu igru, znaci krece skoro pa od nule kaj se tice posada

covjek je tek poceo i dosao je do tira 4, to je poanta podvucenog zelenim, znaci nema visokih tirova, zenskih posada i ostalog luksuza

nemoj se naci povrijedjenim niti prozvanim kaj se tice kupnje accounta, to je svacija privatna  stvar, end of discussion.

pitao je covjek za prve korake u svijet skilova jer je "tek prohodao", a ti mu dajes upute za doktorat i magisterij

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
10 godina
neaktivan
Ima li medju vama clanova D_B_C klana?
Budi ponosan!

0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Ima ;)

Posao oslobađa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Zelio bih se zahvaliti svima koji su ovo omogucili i svima sto su vjerovali u mene. Put je bio dug i tezak, pun uspona i padova, ali kada sam sjeo u FV4202 sve ono tesko i ruzno je nestalo, ostaje samo premium tank!!!

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Zelio bih se zahvaliti svima koji su ovo omogucili i svima sto su vjerovali u mene. Put je bio dug i tezak, pun uspona i padova, ali kada sam sjeo u FV4202 sve ono tesko i ruzno je nestalo, ostaje samo premium tank!!!

Kakav je za igrati...mislim jel smeta puno kad te TOG ostavi na crti ili sto KV-a brze nisani 

10 godina
neaktivan
FrankMartin kaže...
Ima li medju vama clanova D_B_C klana?

Jesu to oni cheateri iz MisterCro-ovog videa? :)

11 godina
neaktivan
malina22 kaže...
Mquany kaže...

Kakav je za igrati...mislim jel smeta puno kad te TOG ostavi na crti ili sto KV-a brze nisani 

Odigrao sam jednu partiju, imao srece sto sam dobio t8, tako da nemam bas uvid u to kakav je tenk. Brzina je cak i podnosljiva, ali gun je katastrofa, manje vise kao da igras sa razvaljenim topom, tako nesto. Odigarti cu jos par partija danas, onako iz znatizelje, ali dok ne dodje patch i fix za tenka bolje da stoji u garazi.

11 godina
ED63 kaže...

vidjecu kaj se moze napravit pa cu postat link ak nije neka komplicirana registracija

i da luchs ima onaj cudni postav posade ko i leopard i pzr 38nA, comander, driver, radio, loader

Ne treba nikakva registracija, možeš odma uploadat. Registriraš se valjda samo ako ti treba tih 5gb besplatno ili koliko već na njihovom cloudu ili kako se to već zove. 

15 godina
World of Tanks

Mission completed! Reward:
Vehicles added: FV4202 (P)
Slots added: 1

Dok ne dođe patch neću ga ni taknuti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo i moj je u garaži, odigro jednu rundu i mogu reći da sam zadovoljan top probija sve živo jedino taj aim time me malo ubija izgleda da ću na njega stavit i gun laying drive i vert stab.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
I kako gledate na to da vam igraci vise puta izlaze u jako negativnom kontekstu?
Odobravate to?
Budi ponosan!
17 godina
FrankMartin kaže...
I kako gledate na to da vam igraci vise puta izlaze u jako negativnom kontekstu?
Odobravate to?

Kako to misliš?

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedan M sa 268, malo me stid ovog M, treba wg srediti ovaj tenk i to pod hitno.

I jedan M sa FV4202, moze nesto ovaj tenkic, nije bas tako los kao sto se prica. 

3 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Evo i ja uezo fv 4202 PRANK tank, jer je jedini logičan naziv tenka s obzirom na kakav je  način  koji ga je WG dijelio NA serveru i nama u EU 

S obzirom da sam se vratio nakon pauze od 2 mjeseca nije loše išlo, iako je čudno igrat wot nakon što se navikneš na armored warfere     

Koja razlika u player mentalitetu, u AW igro uglavnom PVE i kad neko zgine navijaju za tebe , dok u wotu su toliko buthurt da je to   tragikomično....

Također uskoro planiram krenut s youtube, no planiram na engleskom pošto mi je cilj da popravim govor, no ako bi bilo zainteresiran mogo bi uplodat  i na naški popularo zvani balkasnki pošto mi Hrv nije bio omiljeni predmet, a i dialekt je stronk pa pitanje koliko bi tko uspio desifrirat, a i less weird mi je pričat na engleskom ako su igrice u pitanje  

Doduše još nezmam baš concept pošto bi htio radit nešto tipa klasičnog review-a o nekom tenku , ali  i detaljno objasnit zašto sam nešto napravio tako u danom trenutku, što bi puno više značilo nekom tko tek uči igru ali bi bio dosadno onom tko već zna "cake". 

Evo par trening klipova  iz grinda za fv prank tank, neki od najboljih random trenutaka, pošto se još učim radit s video editing programima valda će bit bolje  

Pa eto ako može koji komentar/savijet / kritika?

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Namjestanje misija za T22 aimbot skojim se vas igrac javno hvali...

Vidjeh na sluzbenom wot forumu da vam vodstvo saveza to odobrava...

Koji vam je smisao onda ove igra?
Budi ponosan!
15 godina
FrankMartin kaže...

Takvi igrači se mjere u promilima, istina, sranje je što WG EU ne poduzima ništa ali što je tu je.

Većinom susrećem normalne igrače i imam ok partije tako da je uglavnom zabavno.

Swedish latin super funk.
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Naletio sam na SirFocha danas, tj. naletio je on na mene. 

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
FrankMartin kaže...

Takvi igrači se mjere u promilima, istina, sranje je što WG EU ne poduzima ništa ali što je tu je.

Većinom susrećem normalne igrače i imam ok partije tako da je uglavnom zabavno.

Nažalost, mislim da si u krivu. S malo ljudi imam neku komunikaciju na wot-u pa se ipak pojavio jedan u timu u kojem sam prije igrao rangirane koji je koristio aim boot, dakako, ne samo da ga je koristio nego se i hvalio time, i parama koje zarađuje tako.

A namještanje misija osobnih misija to kao da je standard u regionalnim okvirima. Jednom tako ja u T-10, kraj mene dva heavy-a desetke, dolazi im pajdo iz klana, i oni njega ne probijaju, ja ga probijam, onda on naravno krene mene gađati, dolazi drugi protivnički tenk na mene, a ova dva kretena i dalje dingaju svoj pajdu... Tko god odobrava takvo namještanje, samo mu želim da se što prije nađe u takvoj situaciji...

15 godina
World of Tanks

http://wotreplays.com/site/2505311#redshire-incognito-fv4202_p

Eto, ak nekog zanima kak se fv ponaša, moram priznati da sam za sad ugodno iznenađen, nije ni tako strašan, doduše posada je sa 3 skilla, uopće neću ni zamišljat kak bi bilo da ideš trenirat frišku posadu s ovim.

Od opreme je vents, rammer i EGLD (preškrt sam za vert stabs), ne koristim pudding, pa eto, ak nekog zanima

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice