World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.300.708
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks

Jel ovo za ozbač ili?

Silvera mi uvijek fali...

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

A ne znam, zato pitam jel netko probao, evo INFO

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
1BIT kaže...

A ne znam, zato pitam jel netko probao, evo INFO

Da, dobiješ sve to... ali na taj testni račun koji je u potpunosti odvojen od pravog. 

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
16 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Jel probao netko public test novih update-a, ja ću baš probati sada, čitam malo uputstva za upotrebu, piše da svako ko testira dobije free exp/credits/gold ?

Trebal bi naravno na njihovom forumu nekakav feedback ostavit, to ih sam pohvalim i ko Bog

mislim da to dobijes samo na test serveru da ne moras grindat ispocetka.

--------------------------------------------------------------------------------------------
15 godina
World of Tanks

Da, na accountu od test servera, ne na tvojem osobnom, naravno.

Pa neće ti dati 100 milijuna creditsa i free xp-a. lol

WoT IG: RavenHR ---http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png /// https://www.facebook.com/pentasports/timeline /// https://www.youtube.com/user/pentasports
Moj PC  
9 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Aha, a zašto se onda moram ulogirati sa postojećim accountom?

Ja sam nešto krivo pročitao

Uglavnom nema veze, nije ni to loše, mogu tak onda kupit i isprobat tenkove koje nemam

hahaah, evo 1450. čekam u redu, optimistično

Opaa i premium tenkiće mogu isprobat, evo odma za početak jedan da isprobamo tu fiziku

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2016 16:13 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
MM9 kaže...
Entry Point kaže...

Vidi njubare iz klana. Nisam znao da si tu 

Koji si ti? Nisam dugo u klanu pa nisam bas sve pohvato...

VonGoofy ex beskonacni 

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2016 16:14 (Entry Point).
11 godina
neaktivan
World of Tanks

NOVI ZVUKOVI I BOCENJE TENKOVA JE OP TOTALNO MUHAHAHAHHHAA, UZEO SAM BATCHATA I INSTANT PROMJENIS SMJER ZA 180 JAO LJUDI STA SE OVO DOGADJA!!! ZVUKOVI SU LUDNICA TOTALNA LUDNICA!!!

Onda se vratim u stvarnost, malo rokam arty, treba mi misija za Gora, tj 4600dmg i napravim 4595, koje trolanje lol. I da stvar bude ludja pogodim wt auf pz4 za 446 dmg, direct hit, nije splah. Ali dobro jos dvije misije za 260, biti ce dosadno kada ih sve odradim lol.

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

zvukovi su mi odlicni a s novom fizikom kao da su tenkovi prelagani,kao da nemaju tezinu

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel se možete vi spojit na testni server, meni neda danas od 17, čitao sam da se povremeno serveri gase na 20min, pa ih vračaju, al sad su ih čini mi se ugasili na malo više sati...

EDIT: nema veze skužio sam

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2016 23:36 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

ammo rack,ammo rack,ammo rack,ammo rack

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

jel se zna kad izlazi peč?

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 0:14 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Pogledajte zanjih par minuta ove partije, necete pozaliti, bizarno nije ni blizu kada bih pokusao da opisem ovako nesto. Ovo je samo moguce u wotu. Drago mi je da sam izgasio chat i sto ga vise nikada necu upaliti...

http://wotreplays.com/site/2489500#siegfried_line-evil_tank_commando-212a

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 0:33 (Mquany).

1 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

jel se zna kad izlazi peč?

Najvjerojatnije krajem ovog mjeseca ako ne onda početkom idućeg.

Swedish latin super funk.
10 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

zvukovi su mi odlicni a s novom fizikom kao da su tenkovi prelagani,kao da nemaju tezinu

Zbog ovog sam prestao igrati Armored warfare. Dođem s tenkom do neke prepreke, a on samo poskakuje po njoj, kao balon.

17 godina
Kill Frenzy kaže...

Vani je neki aimbot, zove se Driller, dalo ga preko Plazma keksa na 30 dana gratis. Uglavnom, meni po partiji ubiju drivera, ammorackaju me, zapale me (tenkove koji NIKAD ne gore, recimo T-54), ubiju commandera, itd...

Počeo sam stavljat skupa mali i veliki repair kit, jer ne možeš napopravljat koliko te mogu aimbotat. 

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
11 godina
World of Tanks

Danas igram i na mapama kao npr. samostan, lakeville, močvara, live oaks, cliff... više puta mi se dogodilo da budu max tier 4 borbe. Nisam znao da je to moguće na tim mapama.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 19:58 (AirLive).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...
Kill Frenzy kaže...

Vani je neki aimbot, zove se Driller, dalo ga preko Plazma keksa na 30 dana gratis. Uglavnom, meni po partiji ubiju drivera, ammorackaju me, zapale me (tenkove koji NIKAD ne gore, recimo T-54), ubiju commandera, itd...

Počeo sam stavljat skupa mali i veliki repair kit, jer ne možeš napopravljat koliko te mogu aimbotat. 

Šta to nije ovaj skill, pa kad stisneš aimlock i opališ, on skine nekog člana posade ili ošteti neki modul?

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije,imao sam prilike isprobat onaj mod i mogu rec da je atvarno gadan, igra se pretvori samo u odabir prave mete i imanje odgovarajuceg oruzja , po meni daleko od smisla igre ali daje pre veliku prednost, gađanje pokretnih meta je macji kasalj i cesto se mete zapale (samo treba penat), arty je jos gora stvar jer pokazuje di trebas ciljat da pogodis pokretnu metu, td mod u artyju je isto puno olaksan u ovoj situaciji. Uglavnom gadna stvar.

Cromwell s tim modom je totalni OP, 2 - 3 k dmg bez beda

Btw nisam to koristio na svom acc niti planiram koristiti u buduce.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 21:15 (zerocool12).

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Udjem u bitku i vidim "ovo" kao top tier heavy u mom timu 

A nista, morao sam onda solidno povuci da pobjedimo 

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
1BIT kaže...
CrnaBitanga kaže...
Kill Frenzy kaže...

Šta to nije ovaj skill, pa kad stisneš aimlock i opališ, on skine nekog člana posade ili ošteti neki modul?

Nije nije, on te informira sto je osteceno na neprijateljskom vozilu i sad ak ti kaze ammo rack, sretno ti bilo ako znas gdje je ammo rack na tom tenku da ga dokrajcis 

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Malo sam probao neke tenkice na test serveru, TVP nije los, ali ovaj t57 mi lezi , jedna partija i Ace, lol. Recept za uspjeh, jednostavno, coca-cola i full heat spam .

0 0 hvala 0
14 godina
Mquany kaže...

Malo sam probao neke tenkice na test serveru, TVP nije los, ali ovaj t57 mi lezi , jedna partija i Ace, lol. Recept za uspjeh, jednostavno, coca-cola i full heat spam .

TVP nije loš? Za takvu zvijerku malo je reći da nije loš. Probao sam ga na test serveru, tenk je brutala, top je totalna perverzija.

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Vidim na test serveru ima rusa i europljana, rusi se skoro uvijek međusobno pobe, valjda oni tako testiraju

Ujutro je falilo igrača

Ovaj novi zvuk je brutala, različiti kalibri se različito čuju, arty kad zagrmi, čuje ga se preko pola mape, baš daje osvježenje igri, primjetio sam da su poboljšali malo detalje, više se diže prašina iza tenka, mada sam tu čak primjetio mali pad fps-a, ionako mi je prva jezgra full zaposlena, a fizika je zanimljiva, ali možda bolje da nju naprave samo za light-ove i medium-e, nema baš nekog smisla da heavy tenk težak ko kuća izvodi labuđe jezero...

EDIT: nema bitke da neki rus ne poplavi

Evo primjetio sam iskrenje kada gusjenice stružu u beton/asfalt

Kako je ovaj VK45.02B zabavan tenk, samo se stojim na mjestu i mrdam lijevo desno, nemože me probit nikako, čuješ samo ding...ding...ding...ding, morat ću si ga nabavit čim prije

Voze se dva chaffe-a u platoonu, nalete na mene i jedan prikoči da će pucat, a ovaj drugi ga sudari i prvi se prevrne ko jaje...koja smijalica

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2016 13:49 (1BIT).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

LEL

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Šteta riješena još samo 5 dana po 750 xp-a valda ću to uspijeti riješit, samo dolazi vikend pa me malo strah.

Trebo bih preporuku šta da kupim iduće imam otključano par tenkića pa se nemogu odlučit.

0 G.W. E100
0 Object 261
15 T110E5
1 T110E4
0 Caernarvon
4 WZ-111 1-4
0 O-Ni

1 0 hvala 0
15 godina
baxx kaže...

Trebo bih preporuku šta da kupim iduće imam otključano par tenkića pa se nemogu odlučit.

T110E5 je trenutno most OP tier 10 tenk, ako ga imaš otključanog kupi ga svakako.

Swedish latin super funk.
11 godina
World of Tanks

Pola tima zaglavilo na siegfridovoj liniji. 

3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Kako je ovaj VK45.02B zabavan tenk, samo se stojim na mjestu i mrdam lijevo desno, nemože me probit nikako, čuješ samo ding...ding...ding...ding, morat ću si ga nabavit čim prije

Zabavan je dok ne cujes zvuk HEAT-a, ide cak i kroz UFP...

12 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

I totaly understand you, bro 

Danas igram Obj. 140 na Siegfriedu i stane ispred mene nekoliko enemy light tenkova tier VII i počnu derat po meni. Prvi shoot od bulldoga - ammo rack. Lupim ja repair kit, popravim ammo rack i odma sljedeći njegov shoot opet ammo rack. I naravno, treći shoot...ode glava. Za popi*dit. Ne znam je li koristio neki cheat ili je to do mojeg tenka, ali je frustrirajuće. Točno mi dođe da maknem vstab i stavim mu "Wet ammo rack". Znam da je ideja glupa, ali...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice