To sam nekako i sam shvatio,vidim da me nema nigdje kad se upustim u ''naguravanje'' al zato iz prikrajka :) . Eh da sam znao kad sam pocinjao otiso bih na Panthera ili na ovu gubavu IS3 al pocinjem voljeti ovog prosjecnog Indiena :D Ipak švabo je švabo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Istina,evo moj švabo RHM 972 borbe,mašina u vrhunskom stanju a nisam ni prvi servis napravio...
Jučer 9 borbi,zarada 440 000 kredita,wn8 5770.
Koja je to stranica za statistike ako možeš reći?
Inače, zašto si slikao ekran sa mob ili čime već, šta nije lakše uzeti ss u igri?
Pozdrav momci. Novi sam u WoT-u . I za sad imam samo 2 tenka i ne mislim dalje ici,jer ne zelim placati. Tj koliko sam shvatio preko Tier VIII se ne moze bez premiuma,tj moze al moras praviti abnormalne rezultate. Pa ako ko od vas ima iskustva sa Indien Panzerom jer njega za sad igram,da podijeli,sta bi se moglo nabaciti na njega i tako to. I da li se isplati ici do Tigra i Panthera jer bi zelio sa njima igrati malo
nemoj još ići dalje od tier 8. bilo bi poželjno da imaš bar po jednu vrstu tenka: heavy, light, medium, TD i arty (SPG), da bi bolje razumio kako igra i tenkovi funkcioniraju. ja igram već 5-6 godina bez premiuma (osim cca 2 mjeseca koje sam uzeo dobivenim goldom) i može se igrati. sporije ide istraživanje, ali ide pomalo. ostavi neki tier 5 ili 6 koji ti paše i s njim skupljaj lovu.
To sam nekako i sam shvatio,vidim da me nema nigdje kad se upustim u ''naguravanje'' al zato iz prikrajka :) . Eh da sam znao kad sam pocinjao otiso bih na Panthera ili na ovu gubavu IS3 al pocinjem voljeti ovog prosjecnog Indiena :D Ipak švabo je švabo
A ne, rus je rus u ovoj igri
Nije to mercedes pa je švabo švabo, ipak su rusi radili ovu igru (ajde bjelorusi, ali to je isti vrag kad su vlasništvo rusije)

Jučer enormna zarada u WOT-u, skoro milja srebra a ni oro, ni kopo... na onim čokoladama i štočemu što se nakupilo od Božića.
I još sam u O-I Exp. naslagao 9 killova na Ensku... gg :)
Jučer 9 borbi,zarada 440 000 kredita,wn8 5770.
Koja je to stranica za statistike ako možeš reći?
Inače, zašto si slikao ekran sa mob ili čime već, šta nije lakše uzeti ss u igri?
wotinfo ...
Kreni si ruse definitivno, kv1 i kv1s će ti biti odlican izvor srebra (meni je uz njih ipak najbolje sjeo mali t-34 s kojim u prosjeku bez premiuma imam 15k zarade po borbi), i guraj heavy-mediul liniju, IS, IS-3, T-10 i IS-7... najbolja grana za nekog novog po meni, ti tenkovi dosta pogreska oprastaju i svakakve pogotke ce bouncat (izuzev t-10 kojeg sve busi), i načelno nije teško zarađivati kada ti sjedne tenk, a trebali bi ti brzo sjesti... Imam 850 borbi u IS-3 u nesto vise od 3 mjeseca sto ga imam, 2 zvijezdice i polagano prema trecoj, i od kada sam izgrindao top do kraja jedna na 5 borbi se desi teški poraz da izgubim po 5-10k srebra, ali čak i u ovakvim borbama tenk rijetko napravi manje od 1500dmg pošto mu oklop i dosta hpa dopusta da prezivi dosta dugo da opali 4-5 granate sto je u prosjeku vec preko 1500dmg... kad nije teški poraz, s tenkom se da čak dobro zaraditi, 1 na 10 borbi se desi "masna" zarada od 20-30k kredita, ostale su načelno na 1000 do 5000 zarade
Svakako linija u kojoj raditi dmg uopće nije problem, samo trebas dobro poznavati mogucnosti tenka i sakrivati lower plate
Nego ljudi krepat ću na poslu od dosade pa sam razmišljao možda čak i mogu pogurati wot? da barem malo ubijem vrijeme igrajuci arty pa cak i na low ako treba.
i5 4590, 8gb rama, nemam gpu, reza je 1280x1024.
Nego ljudi krepat ću na poslu od dosade pa sam razmišljao možda čak i mogu pogurati wot? da barem malo ubijem vrijeme igrajuci arty pa cak i na low ako treba.
Moći ćeš, ja sam na integruši i5 4440 gurao na hd rezi na svim low detaljima sd klijent bez problema cak nije padalo ispod 50 fps.
Uhljeb omg.
Baš sam to htio pitat,jel državna firma...nije ni čudo da je ova zemlja u govnima kad će nam ljudi "krepat od dosade" na poslu i gledaju koju bi igricu igrali na istom...strašno nešto.
Dosadio solitaire?
Ma hartstone je bio do sada, ali pogodio si da su karte u pitanju hehe.
ja ti toplo preporucam da si kupis tir 6 u toj indien liniji i sa njim ces puno zaradjivat, neznam koji je ovak napamet, ak je to ona dajmler benz linija onda je 3001DB, a njega i ja imam kao omiljenog mediuma za razbibrigu, fantastican je
indien s druge strane ima ocajno ponasanje topa, dugo cilja i nije za pucanje u pokretu, i busi ga i kad zapne za granu...
nadam se da imas dobru posadu koju ces kasnije stavio u leo ptA koji je jedan ammorack na gusjenicama, ali srecom ne gori bas cesto, jedini uz centa1 di imam velki i mali repair ak dobim u ammorack, najcesce dvaput
P.S. obnavezno prodaj sve iz depoa kaj nije kompatibilno s tvojim temkovima (modules i ammo), mozda skupis nekaj para
Jučer enormna zarada u WOT-u, skoro milja srebra a ni oro, ni kopo... na onim čokoladama i štočemu što se nakupilo od Božića.
dobro si me podsjetio da napravim rasprodaju svih onih gluposti u depou, ne mislim otvarat catering firmu s tolko hrane
zvuci kao "poslovni laptop" koji ces koristiti na poslu u radno vrijeme naravno za "poslovne svrhe" ™
ak vec mislis igrat na poslu, trazi od firme novi laptop jer s ovim "nemozes izvrsit sve zadatke koji se stavljaju pred tebe na poslu"
zato sam ja u nocnu nosio svoj laptop da imam na cemu "raditi"
kak je reko onaj "poznati menađer" ™pr0*kl*t bio na danasnji dan to je cak bolje od mojeg laptopa dok ima kocku leda ispod za bolje hladjenje
a ima i grafu sa 2gb gddr3
Red bi bio da se malo pohvalim, nisam vec dugo... cent AX, 8k dmg, kolobanov, pascucci...
Sve u svemu zanimljiva partija, barem iz moga kuta...
http://wotreplays.com/site/2438360#stats
Vod 1 i 2 "surađuju".
Upravo zbog takvih likova se meni igra smuči nakon mjesec dva i to me natera da napravim pauzu svaku put
Jučer sam teamkillao AMX 50B, a s drugim istim tenkom(ali različitim igračem u različitoj partiji) sam se svađao pola bitke. Igram T49 i ljudi valjda ne kuže da to nije klasični *ebeni spotter. On i Bulldog su nebo i zemlja,na T49 nemam binose a camo factor mu je goli k. U prvoj bitci mi lik sere jer nisam dobro spotao,i nakon što sam bio spotan krenem se povlačit i primim granatu. Imao je 700+ helatha, ladno bez pardona ga je primio među guzove.
Kasnije na Malinovci, ekipa na drugoj strani se ukempala i imbecil mi cijelo vrijeme tupi da moram spotat,da ne znam spotat,zašto vozim lighta i slično. Nakon što sam izgubio živce, krenem u kamikaze pohod i naravno od mene ostade samo smrdljiva olupina (aj barem sam ubrao spotting na deathstaru). Jučerašnji dan je bio krcat imbecilima,ova 2 su bila posebna ali ekipa je općenito bila loša.
zato ja takvima napisem, ljepo ti kupi sebi isti taj tenk koji ja "lose" vozim pa onda spotaj / rushaj / pushaj kolko oces prijatelju
evo jucer situacija, ja u O-I exp i neki debil luchs me cijelo vrijeme gura od iza, "da me ubrza", i umjesto da ide napred spotat (ja sam solo na flenku) on se skriva iza mene, naravno da sam ga okinuo, srecom je osto ziv na sitno hp-a pa su ga roknuli kad su mene swarmali i ubili, on je "snajpal" iz daljine
isto tako, igram t4 t5 med, i nas t67 snjapa iz grmlja, i kad mu kazem da ide spotat, on veli da je td i da je na malo helta, pa mu ja napisem da treba sjedit u grmu i ne pucat, na to mi on odvrati da sam nub i da neznam igrat, i to sve nakon sto su nasa 2 scouta junacki poginula na midu prohorovke
i kaj da napravim, da mu idem ja spotat u supljem mediumu, neznam jel sam vozil skodu t4 ili onaj francuz nova linija sarl 42 il kak se vec zove
p.s. imam posadu na 95% drugog skila iz helkata, sad je u mediumu na edukaciji, a posto sam se zavjetoval da necu vozit ni helketa ni is-3, posadu cu na kraju bacit u t67 i igrat ga ko skauta, nema druge
pa nek mi onda neko prigovara u igri da to nije skaut...
Ćobi neznam po čemu T49 nije klasičan scout...ima prilično standardan camo za lighta svog tiera...ja sam uredno bio naprijed na standardnim pozicijama za scouta s njim...bush camp,ili hill rush na minesu npr...
posto sam laprdal da se moze i sa tdima skautat, evo jedne dobre
Victory!
Battle: Prokhorovka
Vehicles: Type 59
Experience received: 4,710 (x2 for the first victory each day)
Credits earned: 136,817
Battle achievements: Patrol Duty, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Mission completed! Reward: Rented vehicles added: (R) T-62A (days of rental: 1)
obratite paznju na novoinstaliranu opremu i consumable bez cega ovo nebi bilo moguce
Ćobi neznam po čemu T49 nije klasičan scout...ima prilično standardan camo za lighta svog tiera...ja sam uredno bio naprijed na standardnim pozicijama za scouta s njim...bush camp,ili hill rush na minesu npr...
Ako pogledašcammo statse od tier 8 tenkova vidjet ćeš da su svi bolji nego T49.
Cent. AX - 8,2k dmg, skoro 3k asista i nema ace-a... na pocetku partije sam vecinom snajpo ali ipak 8k napravio i skupio 3k asista... cudno...
obratite paznju na novoinstaliranu opremu i consumable bez cega ovo nebi bilo moguce
Jel to kinesko pivo kao kineski prem consumable?