Ako sad kupim Comet hoću stić do AX-a do 15.-og, šta mislite?
Imam i 60k free xp ako zapne
ufff, tesko, jedino ako igras 50+ partija dnevno, sretno
ufff, tesko, jedino ako igras 50+ partija dnevno, sretno
new map???
:)
Je li vam radi premium shop? Meni nikako ne želi doći do potvrde za kupnju od Paypala.
Je li vam radi premium shop? Meni nikako ne želi doći do potvrde za kupnju od Paypala.
Prije 10-ak dana sam uzimao golde za accaunt preko paypala i trebalo je nekih pol sata da dođe do potvrde za kupnju.
Zanima me da li je moguće sinkronizirati podatke s PC-a s Iphonom ili obrnuto?
Baš je na kraju stranice pa za slučaj da netko nije vidio :)
Prije 10-ak dana sam uzimao golde za accaunt preko paypala i trebalo je nekih pol sata da dođe do potvrde za kupnju.
Nakon što odaberem premium, 10ak minuta mi stoji ovo.
A nakon toga imam ovu poruku.
Probao sam na 2 različita računala i 3-4 browsera, mobitel također, problem sa paypalom ili sa wargamingom? Kada odaberem kreditnu karticu onda je sve uredu. Mislim da nije problem sa mojim paypalom obzirom da ni ne dođem do dijela kada se trebam ulogirati.
Nakon što odaberem premium, 10ak minuta mi stoji ovo.
A nakon toga imam ovu poruku.
Probao sam na 2 različita računala i 3-4 browsera, mobitel također, problem sa paypalom ili sa wargamingom? Kada odaberem kreditnu karticu onda je sve uredu. Mislim da nije problem sa mojim paypalom obzirom da ni ne dođem do dijela kada se trebam ulogirati.
Takav problem nisam imao..bit ce da je problem kako si vec rekao do wargaminga ili paypala..
ma stignes bez beda, samo uzmi na kiosku pej sejf, uzmes golde i ukljucis mjesec dana premiuma i peglaj misko
imas mjesec dana, za to vrijeme se moze izgrajndat bilo koji tX ak zapnes
a free expe cuvaj za otkljucat nesto bitno kao kupolu ili top, ne koristis ih da otkljucas iduci tenk jer vec igras s ful unaprijedjenim (bar se tak podrazumijeva)
ak si jos igral hevije uk imaces dosta toga otkljucano, motore i topove
ramer, optika i vertikal i rokaj, jer mozes spotanjem dosta expa natuc, i puno je brzi grajnd
jedna iz igre
a kaj ta jedna treba znacit? sori al nekuzim
ja sam jucer kupoval golde za wows, i trebalo je nekih pola sata da sjednu, bas pejpal
a da nisi slucajno o tiso na neki lazni pejpal sajt?
ili ti je nekaj ukljuceno kaj ti bloka, antivirus ili neka zabrana preusmjeravanja
Prvi put vidio da je svih 30 tenkova iste klase ( često mi se događa da na t7 ima jako puno heavija, jednom je bilo 29 al ovo je prvi put da je svih 30 ).
Ovo mi je inače najbliže bilo za HT-15, al mi je falilo nekih 700 dmg/block, možda su bila presudna 2 šuta koja se bila od traka absorbana .
...moja krivica... krivo sam skontao. Mislio sam da se 450 k aktivira nakon 10x prva misija...
pa i aktivira se nakon kaj završiš prve dvije.
znači:
I.misija: 750 base expa(sa Centurion Action tier X)
II.misija: 10x I. misija(sa Centurion Action tier X)
III.misija: napraviti 450k dmg(sa tenkovima od tier VIII do tier X)
IV.misija: završiti II.i III.misiju i odigrati jedan random meč=FV4202(P),50%crew,1 garage slot
i to sve traje od 15.02. do 29.02.
... prva misija je 'Once per day'... zato sam napisao 5 dana za 450K
Da, ali zahtjevi za Part 2 (ili III.misija kako je gore napisano) misiju je
Requirements:
tako da ne moras prvo ispuniti Part 1 da ti se počinje brojati 450k dmg, nego odmah
Put prema AX; Comet Ace, 7 killova :) Nemam još zadnji top ali nebitno jer je skoro identičan ovome.
Episode 2016: Return of the noob.
Nemam pojma šta se dešavalo u WoT-u zadnjih pola godine-godinu, sve neki novi japanci kurci palci, vraćam se na gold spam fest i ganjanje FV4202.
Pa vidjećemo :D
Zanima me da li je moguće sinkronizirati podatke s PC-a s Iphonom ili obrnuto?
Baš je na kraju stranice pa za slučaj da netko nije vidio :)
Oprosti, ali... HA??
Ne znam da li ste kad gledali ovog lika, ali meni je zakon:
- STA-2
- M4A1 Revalorsslylsle
- Lowe
- I jedna onak za zeku..
Preporuka!
lp
CB
EDIT: evo friški ispod peke, the one and only: M3 LEE!!
Na momente užasno lagga,ping 400-500 i traje cca 30tak sekundi...i onda je mirno par minuta,pa opet isto...jel samo meni ili?
Na momente užasno lagga,ping 400-500 i traje cca 30tak sekundi...i onda je mirno par minuta,pa opet isto...jel samo meni ili?
Nemam takve probleme, vjerojatno je do tebe...
jeje zena je bila na liniji s irskom preko skypa,sad je sve ok :) iako mi to ne ide u glavu 50mbit imam net...
Anyway dobro mi je krenulo Wins/Battles: 8 (8) (100.0%)
jeje zena je bila na liniji s irskom preko skypa,sad je sve ok :) iako mi to ne ide u glavu 50mbit imam net...
Njje problem kod nas download, vec upload, prije ovog paketa neta sam imao 4mbs down/ 0.6mbs up, i da bi npr uplovdo 30 40 min na net u ok kvaliteti, brze i efikasnije je bilo navatat goluba i okacit mu usb oko vrata te ga poslat za ZG nego da cekam da to uploadam pa frendu dam link. Prošle godine prešo na vdsl paket 30 Mbs down/ 5 mbs up, i iako je net bolji, osjeti se itekako kad upravljaju prometom, a i onako su paketi definirani koliko je najviše dostupno u tom trenutku(ima zakon koliko je minimum, al kome ces se zalit kad imas tcom preko kojeg svi idu bar kod mene ) .
BTW jel se zna kad izlazi 9,14 ,neću da igram dok je 13 to je nesretan broj.
booo meni je upload 11mb u sec prema speedtestu...