ljudi, help
prekjuce sam zadnje igro WoT i sve je islo glatko. Juce nisam imo vremena sjesti za komp, sjednem danas, pokrenem WoT, nista, pokrenem drugi put, nista
pokrenem 10 put, nista...
Pokrene Launcher zatim starta igru al samo dodje do black screena.. dalje ne giba.. zasto? :( na task mngru pise Not Responding :S
probao sam startati i kao administrator no ni to nije pomoglo, opet isto sranje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imaš li neki mod instaliran?
Ma daaa... ja dajem prijedlog, ako wargaming pokaže noob-ovima kako se briše igra, ja obećavam da ću duplo više igrat wot, ma nek i ubace 10 artya po timu, samo da nemoram noob-ove gledat, lik mi sa tigrom(top tier) ode među njih ko da mu se zaglavila brzina, pa nemože stat... dva td-ca na brdu ko da su se sami raznjeli, sad ih vidiš, sad ih ne vidiš i onda šlag na kraju obje arty mi odu u napad, na trenutak sam pomislio kako su promjenile stranu, te će počet pucat po meni...
ekipa ja odustajem od wot-a nazalost a acc ce na bubanj.. ako nekog interesira dam dosta jeftino.imam 3 prem tenka jgtigera 88 , t34-3 i speru.. nesto desetki osmica itd.. ponude na pm
U subotu se igra Adria 7on7 kup, nagradni fond je 98k golda
http://play.eslgaming.com/worldoftanks/europe/wot/open/7on7-big-guns-12-adria/
Ja sam sve heavy misije riješio sa KV-85 i IS, meni je problem zadnja TD misija, napraviti 3000dmg, a jedini TD koji imam je T67, sa njime sam do sada sve riješio...
Ja sam sve heavy misije riješio sa KV-85 i IS, meni je problem zadnja TD misija, napraviti 3000dmg, a jedini TD koji imam je T67, sa njime sam do sada sve riješio...
Isto, riješio sve heavy i med sa dodatnim uvjetima, al arty nisam nikada igrao niti imam namjeru, light samo conventer, a TD sam Wolverine
Da pitam, jel ikome igra zatrokira kada se Detect novi tenkovi, kada se uništi vozilo i sl in-game akcije? To mi se od nedavno počelo događat i dosta iritira. Ono pići igra 90fps, otkrije neko novi tenk strokira se na 10-15 na sekundu dvije ....
Nikakvi modovi,vanilla instalacija,novi winsi.....
Lebdeći tiger P
Stronk programing, to je stvar postavka kao sto je bilo u codu 4, na low nije bilo pola trave i grmova, te ukoliko bi se snajperist s ghiliem sakrio u travu na max postavkama, nekome ko igra na low bi bio na čistini. Zato u wotu obavezbo stavit teren na max i onda ce stajat na nekoj stijeni
Lebdeći tiger P
Stronk programing, to je stvar postavka kao sto je bilo u codu 4, na low nije bilo pola trave i grmova, te ukoliko bi se snajperist s ghiliem sakrio u travu na max postavkama, nekome ko igra na low bi bio na čistini. Zato u wotu obavezbo stavit teren na max i onda ce stajat na nekoj stijeni
Stronk russian programing, danas sidam s IS-3 iza stijene, odjednom doletava granata, probija, nista mi nije jasno, jer mi rupa nastala naprijed ne na boku
Poslije pogledam replay, kad ono granata proletila kroz rub stijene
Nekidan sam nanovo skinuo igru i sad ne vidim kako dobiti ispis vrste tenka (KV1, Tiger itd...) dok partija traje... Imam nick igrača, koji je tier i siluetu. Ne koristim nikakve modove. Help.
Moze mi neko dati preporuku sta od opreme da postavim na T54E1 ?
prekjuce sam zadnje igro WoT i sve je islo glatko. Juce nisam imo vremena sjesti za komp, sjednem danas, pokrenem WoT, nista, pokrenem drugi put, nista
pokrenem 10 put, nista...
Pokrene Launcher zatim starta igru al samo dodje do black screena.. dalje ne giba.. zasto? :( na task mngru pise Not Responding :S
probao sam startati i kao administrator no ni to nije pomoglo, opet isto sranje
meni se vec tjedan dana igra rusi na desktop
probo sam restart, unplugg, svasta
moracu izgleda reinstall radit sto nisam NIKAD do sad morao u svom tenkovskom stazu
dodje do sinhronizacije, sinh equipment&consumables, store, personal file, i bum - na desktopu sam
igra vanilla oduvijek bez ikakvih modova
Da pitam, jel ikome igra zatrokira kada se Detect novi tenkovi, kada se uništi vozilo i sl in-game akcije? To mi se od nedavno počelo događat i dosta iritira. Ono pići igra 90fps, otkrije neko novi tenk strokira se na 10-15 na sekundu dvije ....
Nikakvi modovi,vanilla instalacija,novi winsi.....
micro - freeze
to je jer ucitava model tonka sa diska
ili stavi ssd, ili brzi disk, ili ....kad si zadnji put radil defragmentaciju na disku?
Nekidan sam nanovo skinuo igru i sad ne vidim kako dobiti ispis vrste tenka (KV1, Tiger itd...) dok partija traje... Imam nick igrača, koji je tier i siluetu. Ne koristim nikakve modove. Help.
pa dragi nas najdrazi multi-accounteru, stisnes pobogu CTRL i dok drzis kliknes na jednu od ikona gore lijevo misem
ili stisces CTRL + TAB za isti efekt
Moze mi neko dati preporuku sta od opreme da postavim na T54E1 ?
samo i jedino: vent, optika, i vertikal
nemoj se shebat i stavit GLD jer je nis koristi
WoT Analysis: Gun-Laying Drive vs Ventilation and Stabilizer | For the Record
Lebdeći tiger P
Siguran da je do stijene?
Lebdeći tiger P
Siguran da je do stijene?
ovo je tipčan primjer zadnjeg pogona i previše konja.
BT-7 A sa dodatkom za rezanje grana...
Sta je s bojom?? Jesam ja prolupao ili ?
BT-7 A sa dodatkom za rezanje grana...
Sta je s bojom?? Jesam ja prolupao ili ?
imaš te neke OP filtere u postavkama, nikad do sad nisam vidio da ih neko ekšli koristi