World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.279.600
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
1BIT kaže...

Dobro se da zaradit sa ovim Jagdtigrom

EDIT: svaka pobjeda 30 000+ creditsa, čak i kad je poraz se zaradi oko 5 000

Jos pretpostavljam da je to reward iz misije, pa da imas bezveznu posadu unutra.

Kad ubacis neku dobru njemacku posadu (ja koristim WT auf E-100 posadu) i equipment onda tenk jos bolje funkcionira, pa da vidis kako onda stampa kredite :)

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
15 godina
Mquany kaže...

Malo spotanja....

kaj se mene tice, odma dobijes nagradu za LT-15

ma dobijes TRI ( Rijecima 3) jer si se potrudio, 3 zenske za napunit omanji tenkic

1BIT kaže...

haha, a što bi im tek radio da sam imao Enhanced Gun Laying Drive.....

okani se GLD-a u heviju, jedino ide na autoloadere a i to je diskutabilno

GLD vs. VSTAB, let's end the misinformation. - Gameplay Discussion - World of Tanks official forum

Mauro kaže...

Krenuo po RU251 da imam dobar light za LT-15 (AMX 13 90 mi ide na zivce sa svojim nepreciznim topom), danas otkljucam SP I C i sa stock turretom i topom odradim misiju sa honors ...

ma tenk je zakon, ja sam ga dobio elitanog umjesto wafulpantera™ i ono malo kaj sam probo - lajkujem

konacno imam elc sa kupolom

Mauro kaže...
Mquany kaže...
Imam samo AMX 13 F3 koji je T6.

Stao sam na SPG-13 i sad trebam one dvije misije u vodu odraditi. Morat cu malog uhapsit da uzme Cromwella, pa da to odgulimo :)

Ali suxam u artiljeriji, pa mi to problem

citaj bolje, NE TREBA VOD .... i ja stao na tim misijama, pa kad prodje-prodje, ili kak je reko kolega, samo dinamicki pluton opalis usred borbe s nekim ko carry-a i proso si

cola777 kaže...
 otkad su uveli dinamičke vodove uopće nemoraš brinuti kakav platoon imaš, jednostavno u tijeku partije pratiš tko je najbolji i pozoveš ga i sve pet misija rješena

tak je veli iwek1911

cola777 kaže...

za sve koji neznaju ovaj tjedan je 17. godišnjica wargaminga, vjerojatno će kao i svake godine do sada biti popusti na sve živo + jedan dan premiuma free + jedan premium tenk low tier samo za logiranje + misija za neki low tier premium tenk

tako da štedite silvere, mislim da je to 01.08.

nesto sam procito da onaj neki bt-7 bude nagrada, tier PET (slovima 5) a i red je da dajo nesto bolje od onih malih govanjaca t2-3 kaj vrede samo slota, a nadam se da ce i za avione i brodove dijelit sakom i kapom premiume tir 5

GIB NAU MAJ GUDIZ WG

Del_Boy97 kaže...

ja se bogec nemrem sastati sa silverom, morao bi prodati valjda is8, is3,kv13 i još mi nebi bilo dosta

prva wot zapovijed : ne prodaj tenkove koji nisu elitani

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
15 godina
ficosime kaže...

Ovaj mali firefly me iz dana u dan sve vise odusevljava, pravi je gust igrati s njim, tenk koji i u tier 8 bitki radi kaos kod neprijatelja 

Vozač- šesto culo, topnik- mirne ruke, vozac- majstor voznje, punitelj- budno oko

oprema: obložena optika, stereoskopski teleskop i maskirna mreza

igram firefly kao neki polu TD, jer ima los oklop, a brzi reload i top koji moze penati skoro sve sta sretne i od naprijed... vise se onako skrivam po grmlju i krecem kao druga linija, ... i imam skillove za sto preciznije brzo pucanje i opremu i skill za bolje spotanje

Dal da idem na skill za kamuflazu, standardno popravak (ili mi to niti ne treba uz ovaj nacin igre) ili nesto drugo?? 

neznam nazive na hrv ali me punitelj brine: kaj je budno oko? punitelju kao jedini perk koji valja ide safe stowage a kak su to preveli boga pitaj

moja krijesnica ima trenutno posadu sa cromwela, koji imaju 6th + snap + camo, za drugi skil recon, camo, repair, repair, vent+ramer+binos

obrati paznju da je to medium i camo net nema smisla jer se trebas kretat u njemu i mijenjat polozaj, tako da je bolje imat camo na posadi, vent i boju na tenku nego maskirnu mrezu

topnik je OK, ali sjeti se da na ovo vozilo moze ici Vertikal koji daleko nadmasuje bilo koju vjestinu posadež

po meni na vozacu ona vjestina daje 4.5% na preciznosti samo dok vozi ravno, ne okrece tenk i nema utjecaja na okretanje kupole: nje-sra, mjenjaj

ako mislis tu posadu koristit posle na visem tiru, ima smisla uzet vozacu preventive maintainance, inace ne samo za ovaj tenk jer bas ne gori, bolje uzet camo i repair

znaci comander i guner su ok sa ovim prvim skilom, ostalima stavi ili repair pa drugi svima camo, ili camo po drugi repair, a comanderu i guneru isto camo

od opreme imas veliki izbor-ramer, vent kao standard, dodatno ili binos, optika ili vertikal

ak volis kempat iza, onda ramer, vertikal i binos po mojem misljenju ™

veks25 kaže...

malo citam postove onih "pro" igrača koji znaju sve u wotu i nemogu da ne pišam od smjeha nemam rijeci za onog koji je reko da plavi/ljubicasti igraci samo kempaju i snajpaju , nekad to rade al samo zato sto imaju mozak te vide kako neka strana pada te se povuku i snajpaju a vi pro igrači uletite ko neki rambo među 5 neprijatelja i kad crknete svi su krivi osim vas

al evo ako netko zeli nek me slobodno provjeri jer se ne sramim niceg

nick : BenQ_Master

ove postove kaj citas su od pr0 forumasa a ne pr0 igraca, a razlog zasto ih uopce mozes citat je jer su se ljudi ukljucili u neku konstruktivnu raspravu a ne da dodju ko ti trolat i pokazivat e-peen

pr0 igraci su jedino raven "The vajolet stet pedder" ©®™ i Dedaa "α&Ω"

a posto se ne sramis saljem te na razgovor kod ravnatelja foruma dedee pa da malo cavrljate o tom tvom ne-sramu

imam i za tebe pr0 1337 nick:

dodjoh, vidjeh, trolah ™

15 godina
1BIT kaže...
wucko kaže...
ubiti imam 4 ključa: PROMO ide za 200 kn a ova 3 BONUSA idu za 150 kn kom. ili sve zajedno za 500 kn
NAPOMENIT CU DA SU TA SVA 4 KLJUČA ZAJEDNO U VRIJEDNOSTI OD 108$

ali to nije sve: ako nazovete odmah, uz ovu nevjerojatnu ponudu vrijednu 108$ koju cete platiti samo 500 kuna, dobicete i ovaj nevjerojatan set nozeva za odreske vrijedan 50$ potpuno besplatno (nakon sto platite 500 kuna)

sa ovim nozevima mozete rezati odreske, stejkove, snicle, sa tupom stranom otvarat pive i radlere, rezat cevape, lupat po tastaturi, gurat u toster, doci neprijateljskim hevijima veceg tira i otvarat ih sa boka kao staru konzervu, imat cete osjecaj da ste nepobjedivi

a sto je najvaznije, ove jedinstvene nozeve za odreske, cevape, perece a bogami i pituljice necete morati NIKAD ostriti jer su napravljeni od nevjerojatnog intel celika i ostace ostri zauvijek kao i prvog dana kupnje

ponuda je ogranicena i traje do isteka zaliha

nazovite odmah !!!!

sry al nisam mogo izdrzat

wucko kaže...
1BIT kaže...
Ne, kopirao si tekst na kojem piše da kodovi nisu za preprodaju, a nastavku pišeš kako ih prodaješ...

gle... nemoraju bit za prodaju, ako nitko nece kupit, ukucat cu ih ja onda sigurno, da mi nepropadne to ... ali posto neigram tu igru mislio sam preprodat DA ... 

uostalom tu stoji pa ko voli nek izvoli ... do 31.07. je na raspolaganju, a tad ja skidam igru i ukucavam... pozdrav!

ne igras a bojis se da ti ne propadne kod....

i na kraju igru skidas i ukucavas......kako lukavo

prvo si zguglaj "baldrick + cunning plan"

odma iza tog guglaj bonus code + invitation code da barem malo znas o cemu pricas kad dodjes tu prodavat maglu online

wucko kaže...

lol ... izgleda da sam nasmijo ljude malo.. ajde neka... gle te... rekao sam da neigram tu igru niti sam ikad igrao nesta sto je pay2win,(plus bezveze mi je), al da nesolim tu pamet ako netko nesta hoce ima mail i nek se javi do 31. ja bi to rjesio i za manje pare da neko hoce... al eto.. mislio sam da vrijedi 500 kn kad tamo pise da to sve zajedno vrijedi 108$ i onda mi se ekipa izurla :) .. znaci intel baca bureke xD

evo ja cu ti provjerit na svom acc-u jel burek od mesa ili sira, ili da nije slucajno od jabuke

slobodno mi pm-aj kod i odmah cu ti provjerit jel je ispravan

15 godina
neaktivan
ED63 kaže...

1BIT kaže...

haha, a što bi im tek radio da sam imao Enhanced Gun Laying Drive.....

okani se GLD-a u heviju, jedino ide na autoloadere a i to je diskutabilno

GLD vs. VSTAB, let's end the misinformation. - Gameplay Discussion - World of Tanks official forum

VK.30.01P je medium, izgleda veliko pa svi misle da je heavy, tako kad sam igrao stronghold su me stavljali na pozicije sa heavy tenkovima, a tenkić je ubiti veliki medium, ide 60Km/h i fali mi preciznost u nekim sitluacijama, imam već rammer i ventilaciju na njemu, posada 116% sa 70% prvog skilla.

10 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...

ja upravo uzeo kod koji ti imas,za 19.99 eu preko kinguin.com,jgtiger 8.8 itd itd...to je jedini kod koji mozes prodat,ostali su invite kodovi i dijele se besplatno.

S obzirom da se prodaje za 19.99 eu,toliko otprilike mozes i dobit...iako,zasto bi se netko zaj...s nekim preko foruma za iste pare,kad ima preko kinguina 100% safe i money back kupovinu istog koda.

Da skratim,nebi dao više od 100kn.

Igra nije pay2win,da je pay2win sve budale bi imale 60% WR i odlične statse,tako da probaj,vise ti vrijedi iskoristit kod nego prodat jer ne mozes dobit puno...a igra je stvarno dobra,samo treba probit led i probat je...meni je kolega prije 3 i pol godine pricao o toj igri,ja njemu probat cu...i 4 mjeseca mi je trebalo da je probam,a kad sam je probao...evo 18 000 borbi iza mene

Igra je pay to win u randomima svi ljudi koji imaju 60%++ win rate, u garazi imaju tonu premium tankova i non stop premium account + only gold ammo pucajau cak i kad ne treba gold oni rokaju gold, clan wars su druga stavr i team battle šteta što nemam time za CW igao malo i gold se obrće easy na CW moj team je imao win rate od 52 do 58 ali u CW smo dobijali teamove koji su PRO na papiru i to nas 11 na njih 15 ( par puta naravno) ukupno win rate oko 80% .

Kako nije pay to win npr ja u zadnjih 10 dana asmo gubim jer su samnom u teamu botovi a to je zato jer nsaim buy ništra sto godina .   100% random je pay to win

12 godina
ljanboo kaže...
Thoroughbred kaže...

ja upravo uzeo kod koji ti imas,za 19.99 eu preko kinguin.com,jgtiger 8.8 itd itd...to je jedini kod koji mozes prodat,ostali su invite kodovi i dijele se besplatno.

S obzirom da se prodaje za 19.99 eu,toliko otprilike mozes i dobit...iako,zasto bi se netko zaj...s nekim preko foruma za iste pare,kad ima preko kinguina 100% safe i money back kupovinu istog koda.

Igra nije pay2win,da je pay2win sve budale bi imale 60% WR i odlične statse,tako da probaj,vise ti vrijedi iskoristit kod nego prodat jer ne mozes dobit puno...a igra je stvarno dobra,samo treba probit led i probat je...meni je kolega prije 3 i pol godine pricao o toj igri,ja njemu probat cu...i 4 mjeseca mi je trebalo da je probam,a kad sam je probao...evo 18 000 borbi iza mene

Igra je pay to win u randomima svi ljudi koji imaju 60%++ win rate, u garazi imaju tonu premium tankova i non stop premium account + only gold ammo pucajau cak i kad ne treba gold oni rokaju gold, clan wars su druga stavr i team battle šteta što nemam time za CW igao malo i gold se obrće easy na CW moj team je imao win rate od 52 do 58 ali u CW smo dobijali teamove koji su PRO na papiru i to nas 11 na njih 15 ( par puta naravno) ukupno win rate oko 80% .

Kako nije pay to win npr ja u zadnjih 10 dana asmo gubim jer su samnom u teamu botovi a to je zato jer nsaim buy ništra sto godina .   100% random je pay to win

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma ovih dana partije završavaju 15-2, kad sam zavolio wot partije su bile epic 15-13 ili 15-14, previse botova .

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2015 15:43 (ljanboo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Mauro kaže...
1BIT kaže...

Dobro se da zaradit sa ovim Jagdtigrom

EDIT: svaka pobjeda 30 000+ creditsa, čak i kad je poraz se zaradi oko 5 000

Jos pretpostavljam da je to reward iz misije, pa da imas bezveznu posadu unutra.

Kad ubacis neku dobru njemacku posadu (ja koristim WT auf E-100 posadu) i equipment onda tenk jos bolje funkcionira, pa da vidis kako onda stampa kredite :)

Ja ne znam kako ti igraš ali ja sam  zarađivao i po 150k silevra znaci 100k bez prema više puta, a prosjek je sigurno oko 45k silvera , kako samo 5 k to je ako nisi hit ništa!!!

15 godina
World of Tanks

Ljanboo,imaš opciju da edituješ post,a ne da tu napišeš trodupli...

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
luka94 kaže...

Ljanboo,imaš opciju da edituješ post,a ne da tu napišeš trodupli...

DA znam sry, prvi sam makao

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2015 11:40 (ljanboo).
12 godina
World of Tanks

a dam ti porciju ćevapa i dva lowenbrau-a, čisto da acc ne brišeš i da neko igra

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
15 godina
World of Tanks

Moze netko preporučiti neki dobar hit log?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ljanboo kaže...
Thoroughbred kaže...

No comment

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
15 godina
neaktivan
ficosime kaže...

Moze netko preporučiti neki dobar hit log?

Ja koristim OVAJ, radi na 0.9.9 bez problema, meni je odličan, jednostavan, nisam još skužio što znaće različite boje tenkova, neki su žuti, neki rozi, neki smeđi itd, ali baš je ono šta mi treba, piše ti koliko puta su te pogodili, sa kojom granatom su te pogodili, koji tenk te pogodio i nick od tog tenka, a pozicioniran je taman uz ovaj dolje kvadrat sa oštećenim modulima, tako da nije negdje bezveze di bi mogao smetati...

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2015 13:26 (1BIT).
16 godina
World of Tanks

Jucer me MM bas dobrano guzio.

Odlucim ja popraviti HT-15 (imao odradjen bez honors) da poberem Stug IV.

5 partija zaredom imam debelo preko 6k damage done i blocked bez da trebam uracunavati i stetu koju sam primio uopce sa E-75 i u svakoj od tih 5 partija vecina tima izginu k'o muhe.

Tek u sestoj partiji pobjedimo i dobijem taj 1 dodatni commendation da pokupim Stug.

Od kada su uveli osobne misije prije par patcheva odigrao sam svega mozda par partija sa E-75 i to iskljucivo kada je misija bila takva da treba  (ili da je laksa) high tier HT. Previse artiljerije da bi igranje high tier HT bilo zabavno.

Iako sam od tih 6 partija sinoc 5 izgubio podsjetilo me koliko je taj E-75 zaista fantastican tenk. Armor blokira gomilu stete, a i top nabire gomilu damage.

Nakon toga odradim jednu partiju sa pobjedom u Stugu da mi zapamti posadu i gasi igru 

S takvom MM srecom nije imalo smisla pokusavati dalje igrati.

Sad jedno vrijeme odustajem od misija osim onih koje se same od sebe odrade (jer sam startao misije za onaj americki TD).

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2015 13:32 (Mauro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Ja koristim OVAJ, radi na 0.9.9 bez problema, meni je odličan, jednostavan, nisam još skužio što znaće različite boje tenkova, neki su žuti, neki rozi, neki smeđi itd, ali baš je ono šta mi treba, piše ti koliko puta su te pogodili, sa kojom granatom su te pogodili, koji tenk te pogodio i nick od tog tenka, a pozicioniran je taman uz ovaj dolje kvadrat sa oštećenim modulima, tako da nije negdje bezveze di bi mogao smetati...

na poslu sam pa ne mogu otvoriti link,ali vjerovatno su ti različite boje za različiti tip tenka,npr.medium žuti,TD smeđi,itd...

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
15 godina
neaktivan
Mauro kaže...

5 partija zaredom imam debelo preko 6k damage done i blocked bez da trebam uracunavati i stetu koju sam primio uopce sa E-75 i u svakoj od tih 5 partija vecina tima izginu k'o muhe.

Meni također, jućer navečer je baš grdo bilo, odigram 4 partije i sve 4 zaredom poraz, gasim igru i idem spavat, neću forsirat, ak ne ide ne ide, rađe danas odigram sa guštom, nego da sam se jučer patio, a vjerojatno je ekipi falilo exp za Jagdtiger-a ili AMX cdc, a jučer je bio zadnji dan, pa je bilo ludilo.

EDIT:

@Jura a moguće, ili vrsta tenka, ili WN8, možda i WN7, ali čini mi se da se ništa ne uklapa

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2015 13:47 (1BIT).
15 godina
neaktivan
1BIT kaže...

@Jura a moguće, ili vrsta tenka, ili WN8, možda i WN7, ali čini mi se da se ništa ne uklapa

nije moguće, nego je baš tako

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam nikad više uspio uhvatiti spotted dmg. Dok sam lovio da završim lt-15 za t55a, malinovka je dolazila svako 50 partija jednom. Otkad je riješena, svako malo mi upadne, i ako uhvatim grm onaj, obično bude 5k+ spott dmg.

wot: maxonuniversal

2 0 hvala 0
15 godina
jura kaže...
 na poslu sam pa ne mogu otvoriti link,ali vjerovatno su ti različite boje za različiti tip tenka,npr.medium žuti,TD smeđi,itd...

kolko sam ja shvatio:

zeleni su light

plavi su td

rozi su i hvy i med

10 godina
neaktivan
1BIT kaže...
Mauro kaže...

Meni također, jućer navečer je baš grdo bilo, odigram 4 partije i sve 4 zaredom poraz, gasim igru i idem spavat, neću forsirat, ak ne ide ne ide, rađe danas odigram sa guštom, nego da sam se jučer patio, a vjerojatno je ekipi falilo exp za Jagdtiger-a ili AMX cdc, a jučer je bio zadnji dan, pa je bilo ludilo.

EDIT:

Meni zna biti po 10-12 poraza zaredom i to obvezno prvih nakon loganja, pazi sad pogledam score i ssvaki put 5-8 igraca ima 0 dmg i 0 spoting i 0 svega i ja sumnjam da su to Botovi pravi NPC a ne playeri jer nemam drugog objašnjenja znam da zvucči glupo ali isto kad gledam enemy team vidis da su to likovi sa puno prem tankova po ex vidis da non stop imaju prem account itd a ja vec dugo dugo nsaim buy nista i necu nikad, moja preporuka je igrat tier1-5 imama osjećaj da toga nema do t5

11 godina
World of Tanks

Jel ima neko neki mod koji mi računa kolko sam odbio štete ? Ako ima, može link ?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mateo77 kaže...

Jel ima neko neki mod koji mi računa kolko sam odbio štete ? Ako ima, može link ?? 

Imaš u Promodu sve što ti treba,evo ti pa si skini:

http://www.statswhore.net

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
neaktivan
ED63 kaže...
jura kaže...

kolko sam ja shvatio:

zeleni su light

plavi su td

rozi su i hvy i med

krivo, t-34 je ono rusko sranje medium, a t34 je amerikanac heavy, ne vidim slučaj u kojem bi t34 skinio 76 ap granatom, možda eventualno kad bi ispaljivo bureke iz cijevi

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Uopce nije kupljen acc... http://wot-life.com/eu/player/karasit/

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozz..,vidim da ce se stara globalna mapa obrisati,a nova ce ostati,pa je pitanje dali ce se i dalje moci igrati sa destkama cw?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ako je istina da je samo ovo nagrada za godišnjicu to je ciganija svjetska, ovo što su dodali ingame pod vikend

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice