- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Krenuo po RU251 da imam dobar light za LT-15 (AMX 13 90 mi ide na zivce sa svojim nepreciznim topom), danas otkljucam SP I C i sa stock turretom i topom odradim misiju sa honors :)
Erlenberg encounter, 2600+ dmg i 2700+ assisted i evo ga.
Nisam cucao u grmlju i passivno spotao nego onako spot, pa udri po neprijatelju, pa crta, pa spot, pa udri, pa crta...
Sad moram popraviti HT da odradim sa honors kako bi izbjegao rijesavanje sa arty.
Krenuo po RU251 da imam dobar light za LT-15 (AMX 13 90 mi ide na zivce sa svojim nepreciznim topom), danas otkljucam SP I C i sa stock turretom i topom odradim misiju sa honors :)
Nisam cucao u grmlju i passivno spotao nego onako spot, pa udri po neprijatelju, pa crta, pa spot, pa udri, pa crta...
Sad moram popraviti HT da odradim sa honors kako bi izbjegao rijesavanje sa arty.
Arty misije su najlakse, ali dosta ljudi nevoli arty, ja sam ga zavolio zbog psovanja neprijatelja.
Arty misije su najlakse, ali dosta ljudi nevoli arty, ja sam ga zavolio zbog psovanja neprijatelja.
Imam samo AMX 13 F3 koji je T6.
Stao sam na SPG-13 i sad trebam one dvije misije u vodu odraditi. Morat cu malog uhapsit da uzme Cromwella, pa da to odgulimo :)
Ali suxam u artiljeriji, pa mi to problem
nezz bas, mozda vama sto siktate full gold, ja preferiram Francuze za arty a šansna s njima ubit tenka i ostetit drugog je pa reko bi ravna dobit na lotu, pootovo veci t bat 55 npr... Ujedno zadnja misija je po meni jedna od teži jer uvijek dijelite xp s druim tenkovima tako da bit top po xpu i nije bas jednostavno al recimo da samo treba skupit ace i tjt...
Mislim da su najakše TD misije, iako sve ovisi šta se ima tenkova na raspolaganju, ako se nema previše tenkova onda bi reko čak i TEŠKAŠI da su najlakši jer ne ovisite o nikom nego sebi, ne ko s MT grindam amx30 nemogu dobit 2 TD-a jedan lvl veci od sebe da a jebem, uzmem bat arty bude 6 u drugom timu
Stao sam na SPG-13 i sad trebam one dvije misije u vodu odraditi. Morat cu malog uhapsit da uzme Cromwella, pa da to odgulimo :)
Sutra mi je u planu grindat t37 pa ako vam odovara pm, takoder mogu i s cromvelom probat zadnju misiju................
otkad su uveli dinamičke vodove uopće nemoraš brinuti kakav platoon imaš, jednostavno u tijeku partije pratiš tko je najbolji i pozoveš ga i sve pet misija rješena
Jos jedno pitanje vezano za misije:
ako napravim misije za 4 klase sa honors mogu pobrati Stug IV jer je to ukupno 20 comendations.
Ukoliko pokupim Stuga da li i dalje naknadno mogu odraditi SPG misije za jos jednog clana posade ili se SPG mora odraditi prije nego se pokupi tenk?
Jer planirao sam odraditi HT sa honors i kako imam E75 to bi trebalo biti relativno OK (kuc kuc u drvo). Onda bi mi ostale neodradjene SPG misije, ali planirao sam njih nekada naknadno.
Jer dobro bi mi dosao tje jedan clan posade za Leoparda uz HT, TD i MT misije za T28.
4 clana iz Stug misije idu u French HT da na kraju zavrse u AMX 50B i trebam jos 4 zenske za Leoparda da ne moram trenirati novu njemacku posadu u T-25 (bes mi se i neda). Pa sam mislio SPG sa Stuga i 3 sa T28 za ukupno jos 4 clana posade.
Ali nisam siguran da li mogu odraditi SPG misije za Stuga nakon sto ga pokupim.
Mozes odradivati misije kad god hoces.
za sve koji neznaju ovaj tjedan je 17. godišnjica wargaminga, vjerojatno će kao i svake godine do sada biti popusti na sve živo + jedan dan premiuma free + jedan premium tenk low tier samo za logiranje + misija za neki low tier premium tenk
tako da štedite silvere, mislim da je to 01.08.
CDC je zakon tenk, sa 15 partija zaradio milju i 100k srebra, uvijek sam se dvoumio da li ga uzeti ili ne. Odlican im je ovaj event za vikend bio, najbolji ove godine... :)
za sve koji neznaju ovaj tjedan je 17. godišnjica wargaminga, vjerojatno će kao i svake godine do sada biti popusti na sve živo + jedan dan premiuma free + jedan premium tenk low tier samo za logiranje + misija za neki low tier premium tenk
Tako je Muke prosao, suzdržavam se vec dva tjedna da ne kupim IS-3 i jos par tenkica, usparao 7 milja coinsa, sad ako mi ne stave posten popust je
cu im sve
Neki popust na T10 bi mi sjeo k'o budali samar.
Vec neko vrijeme planiram uzeti E-100 i taman kad skoro skupim kredite uleti nesto (ubicno tenk iz neke druge linije) i potrosim lovu.
Nekih 15% popusta bi taman dobro doslo da i tu kupovinu napokon odradim.
CDC je zakon tenk, sa 15 partija zaradio milju i 100k srebra, uvijek sam se dvoumio da li ga uzeti ili ne. Odlican im je ovaj event za vikend bio, najbolji ove godine... :)
Meni je CDC oduvijek bio mrak. Odlican top za premiuma, jako brz i super farma kredite.
Istrenirao mi je i BC25t i AMX30B posade :)
Sad sam za ovaj specijal odradio misiju za CDC-a (imam i JT88 i CDC) da poberem Coated Optics.
500k kredita vrijedan komad opreme za svega 15k XP misiju (a racunalo se i x2 za prvu pobjedu) je stvarno dobar specijal.
ja se bogec nemrem sastati sa silverom, morao bi prodati valjda is8, is3,kv13 i još mi nebi bilo dosta
Pozdrav gameri! Ovako kupio nedavno intel proc, i dobio 5 besplatnih igara, među kojima mi je i WoT
e sad ... fora je u tome da mi se to neda bas igrat i grindat nego ja sam dobio nekakvih 4 ključa, 3 su ja mislim za nove igrace ( nepise mi tamo al kopirat cu vam sta pise sve) a jedan je za postojeci, prodavac u trgovini mi je rekao da otkljucava neku novu garažu ili tenk nisam siguran...
ovako to izgleda :
Note: You will navigate away from this web page to download and install this software title. Come back to this page for your code.
BONUS CODE FOR EXISTING PLAYERS:
To redeem your bonus code, please follow the steps below:
- Go to https://worldoftanks.com/
- Login to your account.
- Click on the user name in the top right corner.
- Click “Activate Bonus Code” from the drop-down menu and submit the code.
- Run the game. Enjoy!
to je taj bonus code koji bi se trebo ukucat, a sad drugo...INVITE CODE FOR NEW PLAYERS ONLY:
To redeem your invite code, please follow the steps below:
- Go to https://worldoftanks.com/registration
- Enter your email, desired username, and password into the respective fields.
- Click "Have an invite code?" and submit the code.
- Click "Play for Free".
- You will receive a confirmation email from the World of Tanks Team. Click on the link in the email to confirm your registration.
- Install and run the game. Enjoy!
Each code can only be used once on a World of Tanks account. Please note that with the Wargaming Unified Premium Account, your Premium Time, Free Experience (XP) and Gold in World of Tanks will automatically be activated for World of Warplanes, too. This code is valid until December 29th, 2015. Not for Resale. Users may enter up to 4 codes per 1 Wargaming.net account.
i jos ovo:
Product FeaturesThe Ultimate Armored Warfare Experience- Experience intense tank-on-tank combat in a unique battlefield experience that's a mix of multiple genres. Combined with top-notch graphics, a complex physics system, and stunning sound effects all help to provide endless excitement and entertainment.
- Simulator: Authentic models and vehicle characteristics make you feel like a real tank commander taking part in a furious armored offensive.
- RPG: Your armored beast isn't just a tin can on tracks. It’s an evolving machine that should be treated accordingly. Research your available upgrades and modifications to enhance its performance on the battlefield.
- Action: Take part in joint operations to spot, track, and destroy enemy units. Engage them in head-to-head duels where your speed and reaction time is as important as any co-op shooter.
- Strategy: There’s only one simple rule to follow: don't be a hero. Rally your comrades to devise a battle plan and assign roles, then move out and defeat your enemy on the field.
- New players jump into battle in less than a minute to take part in short, decisive combat actions designed to ensure fast and action-oriented warfare. You must be bold, decisive, and flexible enough to succeed in the maelstrom of iron and fire. It also wouldn't hurt to have your wits about you when it comes to achieving victory in three different battle modes: Standard, Assault, and Encounter.
- Intense battles with up to 30 combat vehicles unfold on enormous and detailed battlegrounds that feature a variety of terrain, from open fields and forests, to deserts and industrial zones. These unique battlegrounds offer a wide scope for tactical decisions from aggressive, fast-paced thrusts to elaborate flanking operations and diversionary attacks.
- Out to conquer the world? Then you'll be very interested in our Clan Wars. Here you'll be able to create a clan and unite with other players to compete on the Global Map of World of Tanks. Show off the tactical and strategic finesse of your clan and receive Gold for holding your captured territories.
to je sve sta mi pise na toj intelovoj stranici o cemu se rad.. ja neznam u cemu je fora al mozda vi znate...
ubiti imam 4 ključa: PROMO ide za 200 kn a ova 3 BONUSA idu za 150 kn kom. ili sve zajedno za 500 kn
NAPOMENIT CU DA SU TA SVA 4 KLJUČA ZAJEDNO U VRIJEDNOSTI OD 108$
eto ako netko zna sta je to i htio bi si uzet neka me kontaktira na e-mail : marko94nosfer@gmail.com
ispricavam se zbog poduzeg posta :/
Each code can only be used once on a World of Tanks account. Please note that with the Wargaming Unified Premium Account, your Premium Time, Free Experience (XP) and Gold in World of Tanks will automatically be activated for World of Warplanes, too. This code is valid until December 29th, 2015. Not for Resale. Users may enter up to 4 codes per 1 Wargaming.net accountu
ubiti imam 4 ključa: PROMO ide za 200 kn a ova 3 BONUSA idu za 150 kn kom. ili sve zajedno za 500 kn
Each code can only be used once on a World of Tanks account. Please note that with the Wargaming Unified Premium Account, your Premium Time, Free Experience (XP) and Gold in World of Tanks will automatically be activated for World of Warplanes, too. This code is valid until December 29th, 2015. Not for Resale. Users may enter up to 4 codes per 1 Wargaming.net accountu
zelis dokaz????
taj jedan kod koji imaš se inače prodaje za nekih 20eura i dobiješ premium jagdtiger TD,1250 golda i sedam dana premium,a ove za nove igrače kodove koje imaš ne znam kaj dobiješ,ali ni u snu ne vrijede 150kn niti ti bude netko dal tu lovu.
zelis dokaz????
Ne, kopirao si tekst na kojem piše da kodovi nisu za preprodaju, a nastavku pišeš kako ih prodaješ...
Ne, kopirao si tekst na kojem piše da kodovi nisu za preprodaju, a nastavku pišeš kako ih prodaješ...
gle... nemoraju bit za prodaju, ako nitko nece kupit, ukucat cu ih ja onda sigurno, da mi nepropadne to ... ali posto neigram tu igru mislio sam preprodat DA ...
uostalom tu stoji pa ko voli nek izvoli ... do 31.07. je na raspolaganju, a tad ja skidam igru i ukucavam... pozdrav!
pa invite code je jedan po accountu i njega možeš nać na netu gdje hoćeš, a za bonus možeš dobit eventualno 150kn
tek toliko da se ne precjeniš
Ovaj wucko mi je bas popravio dan, fino sam se nasmijao.
MK8TE-4T44H-5ZB49-4VGWA-BCA8E
MK8TB-FCBTE-T9ZH6-33HHF-NPARW
MK8T5-ZGAX6-ZBZHX-CTZN7-MYXN7
Evo invite kodova, ako ih ukucate molim vas da mi uplatite 130 kn za svaki ipak sam ja jeftiniji od vucka.
Pozdrav gameri! Ovako kupio nedavno intel proc, i dobio 5 besplatnih igara, među kojima mi je i WoT
e sad ... fora je u tome da mi se to neda bas igrat i grindat nego ja sam dobio nekakvih 4 ključa, 3 su ja mislim za nove igrace ( nepise mi tamo al kopirat cu vam sta pise sve) a jedan je za postojeci, prodavac u trgovini mi je rekao da otkljucava neku novu garažu ili tenk nisam siguran...
Ma lol za 500 kuna ja prodam svoj account sa 10 tier 10 tankova odlicnim statsima i svim zivimo sto dobar account treba btw prodajem, ima na accountu taj jgtiger pemium tier 8 tank ;) i wz 111 i jos neki t5 premium tankovi
lol ... izgleda da sam nasmijo ljude malo.. ajde neka... gle te... rekao sam da neigram tu igru niti sam ikad igrao nesta sto je pay2win,(plus bezveze mi je), al da nesolim tu pamet ako netko nesta hoce ima mail i nek se javi do 31. ja bi to rjesio i za manje pare da neko hoce... al eto.. mislio sam da vrijedi 500 kn kad tamo pise da to sve zajedno vrijedi 108$ i onda mi se ekipa izurla :) .. znaci intel baca bureke xD
ja upravo uzeo kod koji ti imas,za 19.99 eu preko kinguin.com,jgtiger 8.8 itd itd...to je jedini kod koji mozes prodat,ostali su invite kodovi i dijele se besplatno.
S obzirom da se prodaje za 19.99 eu,toliko otprilike mozes i dobit...iako,zasto bi se netko zaj...s nekim preko foruma za iste pare,kad ima preko kinguina 100% safe i money back kupovinu istog koda.
Da skratim,nebi dao više od 100kn.
Igra nije pay2win,da je pay2win sve budale bi imale 60% WR i odlične statse,tako da probaj,vise ti vrijedi iskoristit kod nego prodat jer ne mozes dobit puno...a igra je stvarno dobra,samo treba probit led i probat je...meni je kolega prije 3 i pol godine pricao o toj igri,ja njemu probat cu...i 4 mjeseca mi je trebalo da je probam,a kad sam je probao...evo 18 000 borbi iza mene
lol ... izgleda da sam nasmijo ljude malo.. ajde neka... gle te... rekao sam da neigram tu igru niti sam ikad igrao nesta sto je pay2win,(plus bezveze mi je), al da nesolim tu pamet ako netko nesta hoce ima mail i nek se javi do 31. ja bi to rjesio i za manje pare da neko hoce... al eto.. mislio sam da vrijedi 500 kn kad tamo pise da to sve zajedno vrijedi 108$ i onda mi se ekipa izurla :) .. znaci intel baca bureke xD
Ma pusti, lažu te lopovi prokleti. Daš im u po cijene a oni bi džabe. Evo ja da imam, dao bi, ne dolara nego 200 eura