World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.276.259
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

koje mod packove koristite?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja samo hitlog, drugo mi ne treba

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Upravo sam igrao sa frendom vod i jeli problem ako on igra sa devetim a ja sa sedmim tirom?? (Mislim jeli to prihvatljivo)

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
World of Tanks

nije, to je neka vrsta fail platoona

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Nakon pola godine vratio se povremenom igranju i kako vidim nista se nije promijenilo 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Fućkaš takvu bitku, kad ja sa spoterom moram cap-at za neriješeno...

REPLAY

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: World of Tanks

Ali ako ja igram sa lightom ??  :D

12 godina
Mateo77 kaže...

Ali ako ja igram sa lightom ??  :D

onda je to i ok

16 godina
amorphismp kaže...

Prva Radley-Waltersova medalja, ali ipak daleko od ispunjenja TD-15 misije....

Sa T6 ces poprilicno tesko do TD-15 misije. Moras imati fakat odlicnu partiju.

Medjutim, sa T8+ ta misija postaje poprilicno lagana. Sa WT auf E-100 sam ju odradio iz prvog pokusaja sa honors.

3k damage i 1 kill je sa tim tenkom zaista zafrkancija, a ne ozbiljan zadatak...

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedna solidna sa T29, krećem prema trećoj mark of excellence čim izgrindam T-44 dok je još na popustu...

http://wotreplays.com/site/2019966#mountain_pass-rapture868-t29

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1BIT kaže...

REPLAY

Kakva prevara, kako je moguće da meni tenk eksplodira prije nego me pogodi granata, baš malo analiziram replay...?

nigdje ničega, a ja planuo ko šibica xD nigdje ničega, a ja planuo ko šibica xD

na vrhu crne strelice je granata u letu, a ja već gorim xD na vrhu crne strelice je granata u letu, a ja već gorim xD

15 godina
1BIT kaže...
1BIT kaže...

REPLAY

Kakva prevara, kako je moguće da meni tenk eksplodira prije nego me pogodi granata, baš malo analiziram replay...?

očito protutenkovska mina  ili jednostavno odlično rusko programiranje 

13 godina
neaktivan
World of Tanks

9.9 je izasao na ruskom serveru danas i napravio dosta sranja 

a i na forumu je bilo onda zabavno:

- Storm states that the weak T32 mantlet is not a bug: "It was always like that". Later when confronted with this again, he loses nerves: "Fuck, it was the same in 9.8! This is not even funny anymore. Yes, there are issues but you don't have to pour shit in this topic. The more normal the reports become, the faster will everything get fixed." (the whole thread turns into a farce with players mocking the "9.9 was made with quality in mind" motto, Storm posting an ISIS hymn and people spamming Russian AW codes)

Takoder jedan dealbreaker ali ako sam skuzio to je hotfixano

- dead tanks now appear as if they were alive and they remain in battle. Funnily enough, this actually does affect capturing: if an enemy tank dies in your base, he will continue to capture the base and there is no way of stopping it

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
1BIT kaže...

u tom tiru je taj tenk troller killer a ne samo spotter

1BIT kaže...

ono kaj vidis je tracer, granata je daleko ispred toga vec bila odletila

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
16 godina
neaktivan

giveaway na alienware areni:

http://na.alienwarearena.com/giveaways/the-world-of-tanks-bonus-code-key-giveaway

ako ste uzeli u key u onom prethodnom dijeljenju, trebat ce vam novi mail

11 godina
Voltron kaže...

giveaway na alienware areni:

http://na.alienwarearena.com/giveaways/the-world-of-tanks-bonus-code-key-giveaway

ako ste uzeli u key u onom prethodnom dijeljenju, trebat ce vam novi mail

Ja napravio novi acc sa drugim mailom i posalju mi code koji neradi

15 godina
neaktivan
ED63 kaže...
1BIT kaže...

ono kaj vidis je tracer, granata je daleko ispred toga vec bila odletila

Ma slabo se vidi granata, evo zaokružio sam ju, je ona ispred tracer-a, ali ne toliko, pogledaj replay usporeno, ja sam planuo, kod je granata bila oko 80-ak metara od mene (prva slika u prošlom postu), KV-1 je taman opalio, ja sam već grunuo, stronk russian programing , baš sam htio vidjet gdje me pogodio, ali kako sam grunuo prije nego je granata došla do mene, nemogu vidjeti jer mi lock-a kadar kamere, a zanima me koji dio tenka mi je virio, kad sam se sakrio iza arty-a...

EDIT: evo vam changelog od 9.9 update-a, Japanski heavy tenk je došao u premium shop, klanske bitke su strože što se tiće tier-a, neki tenkovi su dobili hd teksture, grafika je malo poboljšana na SD i HD clijentu, bolja kvaliteta vode, neke sitnice itd...

INFO

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2015 11:02 (1BIT).
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Momci jedno pitanje :D

Jaran mi isto igra wot i ima churchill V razina, eh volio bi da sa njim u battle igram a kod mene je KV 85 tj. VI razina takodje on ima i SU 85b lovac pa da li moze ikako da igramo zajedno bez obzira sto nismo isti lvl ? Hvala :D

0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Ja u ovom updejtu nevidim nikakvu promjenu u grafici cak je i losija,nekako je mutnija i drveca izgledaju cudno a igram sve na visokim podesavanjima.

I jos su rekli da ce poboljsati armour u IS seriji ali izgleda nista od toga armour je isti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Acex kaže...

Ja u ovom updejtu nevidim nikakvu promjenu u grafici cak je i losija,nekako je mutnija i drveca izgledaju cudno a igram sve na visokim podesavanjima.

I jos su rekli da ce poboljsati armour u IS seriji ali izgleda nista od toga armour je isti

Ovo prvo je vrlo vjerojatno jer imaš uključen TXAA.

A za ovo drugo nigdje nije bilo riječi da će buffati oklop IS seriji. Jedino što znam da su malo buffali topove IS-8 i IS-7.

Come to the dark side, we have cookies.
13 godina
neaktivan
Mauro kaže...
amorphismp kaže...

Prva Radley-Waltersova medalja, ali ipak daleko od ispunjenja TD-15 misije....

Sa T6 ces poprilicno tesko do TD-15 misije. Moras imati fakat odlicnu partiju.

Medjutim, sa T8+ ta misija postaje poprilicno lagana. Sa WT auf E-100 sam ju odradio iz prvog pokusaja sa honors.

3k damage i 1 kill je sa tim tenkom zaista zafrkancija, a ne ozbiljan zadatak...

Znam, ali to je trenutno najbolje šta imam... Mogu kupiti 25/2, tu je praktički isti top ali veći "pool" hp-a (samo što mi se hellcat stvarno sviđa i ne bi prenio posadu a ova mi je sad na tećem skilu). 

A imao sam par partija stvarno blizu, jednom 2950 i nešto sitno i jednom 2800+ i jedan kritični pogodak bez štete :/

11 godina
World of Tanks

Kako vam se sviđa ovaj novi mod u igri ?? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Mateo77 kaže...

Ne sviđa mi se uopće jer nmg stavit normalnu posadu iz barake nego D posadu... A da bih trenirao staru moram goldima pretrenirat posadu... Zato uopće ne igram... 

Random bitke su najbolje. 

njab
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2015 18:25 (Gofonja).
16 godina
World of Tanks

Kupio ga prije desetak dana i prezadovoljan sam.

Tenk je mrcina. Ako mozete kupujte dok ima :D

Mislim da mi je skinuo typea 59 sa broja jedan premium tenkova

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Jeli netko spremio jedan kljucic s Alienware-a za mene dok sam radio? :P

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
ficosime kaže...

Jel zna netko gdje se u zagrebu mogu kupiti "igracke" tenkova?? Ne bih htio makete jer su mi se skoro sve makete brodova s vremenom razbile, jel postoji negdje za kupiti kolko/tolko vjerodostojne igracke, plasticne ili metalne? Da nisu oni bas glupi djecji setovi vojnika, nego da lici na nesto? 

Znam da si rekao da ne želiš makete, al ne znam kako su ti se mogle uništit, ja uzeo Tigra i stvarno je kvalitetno napravljen i ima jako puno detalja na sebi i s određenim tenkom dobiješ kod za neki tenk, s Tigrom sam dobio za Pz B2, s Ferdinandom se dobi ona Lefh 105 francuska arty itd...

Daj mi invite, kriza mi je :P

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2015 22:46 (walw2us).
16 godina
Mateo77 kaže...

Beskoristan mod IMHO.

I opet XP je bezvezan, pa se ne moze koristiti za grindanje posade.

Ali ajd - jedan od tenkova je Leopard, pa cu onda njegovu posadu trenirati u T-25, pa kad zavrsi event (i onda postane posada za obicni Leopard 1) imat cu barem 100% posadu koju mogu trenirati kasnije.

Barem necu zapoceti posadu sa 75% (da ne dajem gold za dizanje na 100%).

Taman mi treba nova njemacka medium posada.

Ali mogli su bas napraviti da taj mod daje puno vise XP, pa da se bar moze istrenirat posada za kasnije kada zavrsi mod.

Npr. onj 8-bitni winter mod je bio bolesno dobar za istrenirati posade.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
15 godina
1BIT kaže...
 Ma slabo se vidi granata, evo zaokružio sam ju, je ona ispred tracer-a, ali ne toliko, pogledaj replay usporeno, ja sam planuo, kod je granata bila oko 80-ak metara od mene (prva slika u prošlom postu), KV-1 je taman opalio, ja sam već grunuo, stronk russian programing , baš sam htio vidjet gdje me pogodio, ali kako sam grunuo prije nego je granata došla do mene, nemogu vidjeti jer mi lock-a kadar kamere, a zanima me koji dio tenka mi je virio, kad sam se sakrio iza arty-a...

nas kaj, daj pusti to i kreni dalje, mrtav si i nema dalje razmisljanja

ubila te posebna anti-scumbag-pr0-1337-"KLIKERKILLER" granata koju je loadao neprijateljski arti da skine tvoj arti a ti si se samo nasao usred tog obracuna  i malo te je poprskalo- splash dmg

sjeti se samo ramba 2 kad dize u zrak stvari sa eksplozivnim strijelama , sta su mogli rec oni koji su poginuli od toga u splash damage-u

Ligec kaže...

Momci jedno pitanje :D

Jaran mi isto igra wot i ima churchill V razina, eh volio bi da sa njim u battle igram a kod mene je KV 85 tj. VI razina takodje on ima i SU 85b lovac pa da li moze ikako da igramo zajedno bez obzira sto nismo isti lvl ? Hvala :D

mozete slobodno igrati skupa kao dva prava "jarana"

ali se nemoj cuditi kad te neko iz tvog tima ubije ako ti sa tir 6 tenkom udjes u +2 borbu sa tir 8 a sa sobom si doveo za pojacanje "jarana" sa tir 5 koji inace nebi uopce usao u takvu borbu

jos ako ima onaj ruski hvy prem churchill, onda vjerojatno taj tenk ima "preferred MM"

ak ti nije jasno bilo kaj od ovog kaj si napisal, znaci treba ti edukacija da nebudes njub sa is-7 kao i vecina poljaka

guglaj i educiraj se, utipkaj na jutub bilo kaj iz ovog posta, a imas i u wot folderu na disku jedan PDF file koji se zove tutorial

ili ignoriraj sve ovo i kreni putem "fail platoona" i "troll plutonka" (i to isto guglaj)

ne napravis li nista od gore navedenog, neki od nasih doktora ce ti dati uputnicu za razgovor kod dedee (ovo je interno, nemres zguglat ovo jarane)

Kill Frenzy kaže...

Kupio ga prije desetak dana i prezadovoljan sam.

Tenk je mrcina. Ako mozete kupujte dok ima :D

Mislim da mi je skinuo typea 59 sa broja jedan premium tenkova

ja sam t34 zgrajndo jos kod zamjene t30, tajpa sam kupio, imao sam i dikera

ali kad sam zgrajndo is-6 postao mi je omiljeni tenk za credse

ne samo da je hebeno brz i okretan u odnosu na t34 nego je i "zabavan" (po mom misljenju TM)

a tu je u istoj razini i wz-111

da ne spominjem da sam u t8 borbi rjesio ht-15 misiju za stugi sa is-6 dvaput, prvo samo primary a onda odma iduci gejm i secondary

stronk programink

walw2us kaže...
Daj mi invite, kriza mi je :P

invajta imas ko pljeve na svim mogucim forumima i slobodno koristis prstice da guglas a ne da zicas tu na forumu

a i trolas jer neznas razliku invajta i onog kaj ti u stvari zicas a to je bonus kod (evo i tebi dajem da zguglas razliku)

ali znaj da su bonus kodovi rjedji nego slike roza yetija dok je u "sluzbenoj posjeti republici hrvatskoj" i docekuje ga sav drzavni vrh "sa svim protokolarnim pocastima" ....

u boji naravno, da se vidi da je rozni ofc

p.s. ja ti mogu poslat INVAJT da budes moj padawan pa da sluzis meni tako da kad kupis tir X ja cu dobit T95E2

to je najmanje kaj mogu za tebe napravit kao kolegu s foruma

15 godina
World of Tanks

sori da dabl postu ali nemogu izdrzat:

ako je nekom promaklo dok je pazljivo iscitavao kaj ima sve u novom patchu, evo ga-pravi gejm-changer:

* Reworked shadow rendering. Improved both the performance and quality of shadows. Added soft shadows.

* Added shadows from grass. Implemented a new method of fast shadow rendering—screen space shadows.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 10:04 (ED63).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
ED63 kaže...

nas kaj, daj pusti to i kreni dalje, mrtav si i nema dalje razmisljanja

ubila te posebna anti-scumbag-pr0-1337-"KLIKERKILLER" granata koju je loadao neprijateljski arti da skine tvoj arti a ti si se samo nasao usred tog obracuna  i malo te je poprskalo- splash dmg

sjeti se samo ramba 2 kad dize u zrak stvari sa eksplozivnim strijelama , sta su mogli rec oni koji su poginuli od toga u splash damage-u

Ma kad ti kažem, ne valja im serveri i to stronk programiranje njihovo, jučer igram stronghold sa svojima iz klana, neki lik one shota dvojicu mojih, ostali smo paff, jednom granatom uništi dva tenka koji stoje jedan do drugog

A pazi nove hd teksture u super exclusive updateu 9.9 koji sam duže skidao, nego igrao wot taj dan

BTW: meni nekako najveća zarada creditsa u tim stronghold bitkama (svejdno kojim tenkom igrao), jednom smo igrali 20-ak bitaka za redom i zaradio sam oko 250 000 creditsa u jednom danu

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice