World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.278.882
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

noobs noobs everywhere

E šta ti je platoon

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Odlučio zapet za misije pa kupio Hummel neki dan i eto Stug IV u garaži :)

http://wotreplays.com/site/2007186#erlenberg-rapture868-hummel

Toni
Moj PC  
6 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

3xhp block misija za t55a. Stvar kod ove misije je da ima mozda 1% utjecaj skill igraca, a 99% je utjecaj da u protivnickoj ekipi ima 2-3 bota koja ce te pucati iako ne postoji ni teoretska sansa da te probiju(sto oni naravno neznaju). Kada bih ovu misiju igrali protiv ekipe sa prosjecnim igracima, recimo 51-52% wr i 10 000+ partija, nikada, ali bas nikada nitko ne bih uradio ovu misiju, jer ljudi nece pucati na tebe ako vide da te nemogu pen ili ce load he pa te cvokat. To je pomalo(malo vise) fail game design(ili mission design u ovom slucaju), znaci jedini nacin da netko uradi ovu misiju je da igra portiv par botova, ne ostaje neki osjecaj zadovoljstva kada se misija uradi .

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Uzmi radije neki low tier tenk gdje će bit više njubara sa malom penetracijom... najbolje KV-1 ja bi reko.

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Mquany kaže...

3xhp block misija za t55a. Stvar kod ove misije je da ima mozda 1% utjecaj skill igraca, a 99% je utjecaj da u protivnickoj ekipi ima 2-3 bota koja ce te pucati iako ne postoji ni teoretska sansa da te probiju(sto oni naravno neznaju). Kada bih ovu misiju igrali protiv ekipe sa prosjecnim igracima, recimo 51-52% wr i 10 000+ partija, nikada, ali bas nikada nitko ne bih uradio ovu misiju, jer ljudi nece pucati na tebe ako vide da te nemogu pen ili ce load he pa te cvokat. To je pomalo(malo vise) fail game design(ili mission design u ovom slucaju), znaci jedini nacin da netko uradi ovu misiju je da igra portiv par botova, ne ostaje neki osjecaj zadovoljstva kada se misija uradi .

Ovo se apsolutno slazem. Tu misiju sam probao rijesiti s E100 kao sto sam rijesio proslu za t28 i nakon jedno 20-tak pokusaja sam odustao, jednostavno e100 nije za to, ili ti razbiju gusjenicu, ili prebace na he ili ti drugi e100 zavali gold lijevo ili desno od topa kad okrenes kupolu prema njemu ili te jednostavno ostave nekom drugom pa onda nitko ni ne puca na tebe :).

Niš, re'ko, trebalo bi malo i razmisliti o toj misiji :). KV-1? Moze blokati ali problem je onih 2000dmg koji moras napravit, a to nemogu izvuci svaku partiju (makar ja nemogu, netko vjerovatno moze) pa sam si postavio pitanje koji tenk moze relativno sigurno frontalno izaci na otvoreno i ima relativno male weak spotove za pogoditi na srednjoj udaljenosti i sjetim se vk4502b koji sam prodao valjda pred dvije godine, kupim ga ponovno i prva odmah prodje. Par dana nakon sto sam zavrsio one ht-13 i ht-14 igram zadnju (zbroj dmg+blocked+recieved=12000) i opet probam e100 dvaput i kako mi je lagano bilo dosta igranja dva tjedna s HT-ovima (inace ove misije kao i grind igram uvijek isto, koncentriram se samo na jadno, znaci jedna linija grinda ili samo HT misije npr.) uzmem opet vk4502b, izvezem se na otvoreno i pustim da me gadjaju :). Uspio sam naci replayeve pa evo, ali samo da napomenem da je ovo igrano namjenski za misije i da osobno smatram da je glupo ne iskoristiti prednosti vk4502b za push umjesto stajanja na mjestu skupljanja odbijanaca :)

HT-12:

http://wotreplays.com/site/2007763#self

HT-15:

http://wotreplays.com/site/2007767#self

12 godina
World of Tanks

mmozda sa is7 da budes hulldown i da meč bude bez arty

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
rapture686 kaže...

Uzmi radije neki low tier tenk gdje će bit više njubara sa malom penetracijom... najbolje KV-1 ja bi reko.

nebi bas islo

za stuga je min tier 4, za t28 koncept je tir 5

za t-55NVA i obj260 je min t6

ili t-150 ili church ili nekaj takvoga

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Joj da zaboravio sam da ima min tier... da, onda T-150 vjerovatno najbolji izbor.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ED63 kaže...
rapture686 kaže...

nebi bas islo

Nije za 260 tier 7?

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
16 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
ED63 kaže...
rapture686 kaže...

nebi bas islo

Nije za 260 tier 7?

Vidis kad sam razmisljao s kojim tenkom da rijesim HT-12 za T55A uopce mi nije palo na pamet da ni nemogu s kv-1 koji mi je tad bio u garazi :), sve HT misije sam rijesio s E100, VK4502B, FCM i KV-2. Za obj260 isto ide tier 6, samo podebljani uvjeti za zavrsit pojedinacne misije npr. HT-12 za T55A je blokirano 3xtvoj hp + 2000dmg, a za obj 3xtvoj hp + 3000dmg

15 godina
World of Tanks

Jesu li IS-1 i IS-2 sudjelovali u bitkama u 2 svj. ratu?? Znam da je na paradi pobjede u Berlinu prvi put predstavljen IS-3 zapadnjacima, pa je logicno zakljuciti da su IS-1 i IS-2 vec prije bili u pogonu, a opet na internetu sam kako sam citao naisao na informacije da nikad nije doslo do bitke izmedu Panthera i Tigrova s IS-ovima, i da ih je svega nekoliko bilo prisutno u borbama u Europi??? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
ficosime kaže...

Jesu li IS-1 i IS-2 sudjelovali u bitkama u 2 svj. ratu?? Znam da je na paradi pobjede u Berlinu prvi put predstavljen IS-3 zapadnjacima, pa je logicno zakljuciti da su IS-1 i IS-2 vec prije bili u pogonu, a opet na internetu sam kako sam citao naisao na informacije da nikad nije doslo do bitke izmedu Panthera i Tigrova s IS-ovima, i da ih je svega nekoliko bilo prisutno u borbama u Europi??? 

Jesu, ali su  rusi HT koristili za ono što bi ameri nazvali "probing" točnije zagrnili bi se  na neku točku malo to oslabili i onda nagrnili s stotinama drugih tenkova, a njih povukli, također su bili omiljeni kod pješadije jer su zbog velikog promjera topa bili efektivni protiv utvrđenja.....

Bili u bitkama bar tiger vs is 1 -2  Otto Carius je uletio u neko selo di su bili skupljeni tenkovi na hrpi te napravio masakar, ujedno imaš i opis di govori kako iako je is dobar tenk bio, da je robija za gunera i lodera, jer da bi napunili top moraju ga spustit u horizontalni položaj, i punjenje je bilo sastavljeno iz dva dijela, glava tj  ap pa "vreća baruta"....

Uglavnom pročitajte "Tigers in Mud"  ima puno takvih detalja, a i ono što moram spomenuti puno manje je toksično nego čitat neku knjigu o "balkanskim  ratovima", relativno otvoreno se priča bez previše bojanja i bespotrebne politike. 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
10 godina
neaktivan
World of Tanks

pozdrav tenkdžije :)

Nedavno sam završio misije za stuga, sad ga imam u garaži, stoji parkiran hvata prašinu...zanima me da li se može prodat i jel ostane mjesto u garaži ako prodam?!

hvala unaprije, lp

0 0 hvala 0
11 godina

Može bar ja mislim , ali nemojte iako nije ništa posebno, poslužit će za dizanje posade poslje, ili ako vam dojadi igrat ako ukinu misije izvuc ce koju kunu više ako se prodaje acc. No ukoliko ga  ipak prodate ostat ce vam slot.....

10 godina
neaktivan

kako mislite za dizanje posade? ma to mi je bitno da mi ostane mjesto u garaži...

12 godina
neaktivan
World of Tanks

u premium tenku posada dobiva 1,5x xp u odnosu na redovite tenkove a prebacuje se bez penala (plaćanja za pretreniranje)

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
denis5553 kaže...

kako mislite za dizanje posade? ma to mi je bitno da mi ostane mjesto u garaži...

Kad prebacivate posadu recimo s stuga IIIG na jgpz4 imaju penalty, ukoliko ih ne pretrenirate za recimo credite onda ce bit obučeni za jgpz4, i bit će na 90% , te ih možete stavit u stuga 4 bez ikakvog penaty-a tenk će funkcionirati kao da ga vozi posada koaj je obučena za štuga 4 iako su ubiti za jgpz4, a ujedino svi premium tenkići dobivaju više xp-a tako da će brže biti na 100% 

15 godina
World of Tanks

Jel zna netko gdje se u zagrebu mogu kupiti "igracke" tenkova?? Ne bih htio makete jer su mi se skoro sve makete brodova s vremenom razbile, jel postoji negdje za kupiti kolko/tolko vjerodostojne igracke, plasticne ili metalne? Da nisu oni bas glupi djecji setovi vojnika, nego da lici na nesto? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ficosime kaže...

Jel zna netko gdje se u zagrebu mogu kupiti "igracke" tenkova?? Ne bih htio makete jer su mi se skoro sve makete brodova s vremenom razbile, jel postoji negdje za kupiti kolko/tolko vjerodostojne igracke, plasticne ili metalne? Da nisu oni bas glupi djecji setovi vojnika, nego da lici na nesto? 

Znam da si rekao da ne želiš makete, al ne znam kako su ti se mogle uništit, ja uzeo Tigra i stvarno je kvalitetno napravljen i ima jako puno detalja na sebi i s određenim tenkom dobiješ kod za neki tenk, s Tigrom sam dobio za Pz B2, s Ferdinandom se dobi ona Lefh 105 francuska arty itd...

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
15 godina
Stolnik kaže...
ficosime kaže...

Znam da si rekao da ne želiš makete, al ne znam kako su ti se mogle uništit, ja uzeo Tigra i stvarno je kvalitetno napravljen i ima jako puno detalja na sebi i s određenim tenkom dobiješ kod za neki tenk, s Tigrom sam dobio za Pz B2, s Ferdinandom se dobi ona Lefh 105 francuska arty itd...

Super izgledaju,i prašina je dobar detalj :D

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
Stolnik kaže...
ficosime kaže...

Odlično izgleda  
Koliko košta takva jedna maketa?? I gdje si kupio? 

14 godina
ficosime kaže...
Stolnik kaže...
ficosime kaže...

Odlično izgleda  
Koliko košta takva jedna maketa?? I gdje si kupio? 

u Carta Magici ih imaš u Zgu, kad sam ja kupovao su bili po 250kn, možda je sad i manje...

10 godina
Mquany kaže...

Evo slika dolje od kolege s pcekspert foruma koji je s Mausom rijesio za T28 navedenu misiju, koliko sam ja vidio tamo je x2 blokirana steta (ili možda nije?), znaci da se moze kad se poslozi pravi MM. Samo treba igrati.

blokirana i napravljena steta blokirana i napravljena steta
16 godina
World of Tanks

Ajde savjet - da li ici po RU 251 ili po Leoparda 1?

Naime, imam jednu finu 3 skill posadu, pa bi ju trebalo uposliti.

Krenuo sam po Leoparda 1 i na VK30.02D sam, ali poceo sam razmisljati da tu posadu prebacim na lightove i odem po Ru 251.

Naime, od medima imam T-62A, Obj140, E50M, BC25t i AMX30B.

Od lightova samo AMX 13 90.

Kako sam isprobao Ru251 na testu ugodno me iznenadio, pa mi se cini ka dobro rijesenje za tenkica za LT misije.

Odlican gun handling i dobra okretnost i cini mi se da bi bio odlican za one teze misije (npr. LT-15) kao combat scout.

AMX 13 90 je puno losije okretan, a gun handling je cisti horor. Neki kazu kako je auto-loader na AMX 13 90 velika prednost, ali dobar je samo za ubijanje drugih neopreznih scouta ili za dovrsavanje ekipe u end gameu.

Normlno dok se borba jos razvija i nije neki upotrebljiv auto-loader jer se moras jako dugo izloziti dok on zoomira i nanisani.

Pa sam zato mislio ici po RU251 jer osim pokretljivosti ima i jako dobra top (po meni puno bolji nego AMX 13 90 auto loader).

Jedino sto AMX 13 90 ima bolji cammo rating.

Dakle, to posadu onad iskoristiti za RU251 ili Leopard1, posebno uzevsi u obzir da vec imam dovoljno mediuma, a i AMX30B je dosta slican Leopardu 1.

A i ammo rack horror price za Leoparda nisu bas utjesne...

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LordNIbbler kaže...

Uglavnom pročitajte "Tigers in Mud"  ima puno takvih detalja, a i ono što moram spomenuti puno manje je toksično nego čitat neku knjigu o "balkanskim  ratovima", relativno otvoreno se priča bez previše bojanja i bespotrebne politike. 

ja sam nedavno cital jednu super knjigu o izraelskom tenkistu - generalu

Yossi Peled: Vojnik

Predstavljamo: Yossi Peled “Vojnik”

isto tako preporucujem svima koji nisu do sad culi za svena hassela-guglajte i citajte

luka94 kaže...

a da ne spominjem kak stolnik nema golda ni za cammo na tenku

znam ja takve ko ti, sparaju na farbi, toce loz ulje u tenkove i pucaju samo HE jer je jeftiniji

skrtico jedna skrta

a za chevape i picu imas a?

@ mauro

odi slobodno na RU, bolji je on indiena

a posle u lea1 mozes i zensku posadu stavit, ili picis sadasnju do lea1 a zenske posle stavis u RU kad vidis kak se tenk ponasa i koji skilovi mu pasu

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2015 8:15 (ED63).
14 godina
ED63 kaže...
luka94 kaže...

a da ne spominjem kak stolnik nema golda ni za cammo na tenku

znam ja takve ko ti, sparaju na farbi, toce loz ulje u tenkove i pucaju samo HE jer je jeftiniji

skrtico jedna skrta

a za chevape i picu imas a?

Stavio sam camo, al samo na 7 dana pa je isteklo  hahahahah za picu i čevape se uvijek nađe 

17 godina
Stolnik kaže...
ficosime kaže...

Imaš isti pokrivač kao i ja, fine choice Sir! 

http://wotlabs.net/sig_min/eu/unimatrix_2411/signature.png
14 godina
Unimatrix 007 kaže...
Stolnik kaže...
ficosime kaže...

Imaš isti pokrivač kao i ja, fine choice Sir! 

Haha, tako je:D pravi tenkisti znaju kaj je najbolje :P

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji .urac je s ovom igrom. Dobijem danas 2 dana ban iz vedra neba, kaze mi unsportsmanlike conduct, wtf??? Imam iskljucen chat, znaci nechatam uopce, nisam pucao u svoje, zadnjih 7 dana mi je wn8 2500+, wr 58% i dobijem ban. WTF?! WTF?! WTF?! 

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2015 17:45 (Mquany).

0 0 hvala 0
11 godina
Mquany kaže...

Koji .urac je s ovom igrom. Dobijem danas 2 dana ban iz vedra neba, kaze mi unsportsmanlike conduct, wtf??? Imam iskljucen chat, znaci nechatam uopce, nisam pucao u svoje, zadnjih 7 dana mi je wn8 2500+, wr 58% i dobijem ban. WTF?! WTF?! WTF?! 

E upravo jer ti je chat isključen nisi vidio njubare koje vjerojatno govore, hack, cheater, warpack, aimbot noob itd i prijavljuju te kao sumanuti jer si ubio nekog od njih. 

Samomrzeći hrvat
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice