BEST TENK IN GEJM!
Victory!
Battle: Windstorm
Vehicle: M41 Walker Bulldog
Experience received: 2.817
Credits received: 70.018
Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Mastery Badge: "Ace Tanker"
WN8: 19 812 (100)
Pikčurz or it didnt hepn
BEST TENK IN GEJM!
Victory!
Battle: Windstorm
Vehicle: M41 Walker Bulldog
Experience received: 2.817
Credits received: 70.018
Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Pikčurz or it didnt hepn
po kojem redu otključavati module na is-8?
Ja sam isao ovim redom: top->motor->kupola->gusjenice... ali ako ces tako moras kupiti poboljšane torzione opruge zbog veće nosivosti...
kv-1 sa 57-icom je otkriće, puno bolji nego 85-com
Desni klik, delete WoT, to je bilo osvježavajuće otkriće... I, naravno, Empty Recycle Bin... Zbogom gubljenju živčeka...
Desni klik, delete WoT, to je bilo osvježavajuće otkriće... I, naravno, Empty Recycle Bin... Zbogom gubljenju živčeka...
protip - desni klik pa delete ne deinstalira igru, već je moraš deinstalirat kroz control panel ili putem setupa
nema na čemu, prvi tip je besplatan
MM je isti, no igrači unutar tog MMa nisu isti od pre 2 dana i danas i ostatak vikenda. Sad jbg djeca došla iz škole, vikend i logično da će upalit tenkove.
Moguće, al mene većinom zapadne neki potato/tomato tim, valjda 5 puta sam danas pročitao u komentarima go play tetris, a bogme i mamice su se spominjale , ljudi su već frustrirani kad im bitka završi u minuti/dvije i izgube.
EDIT: evo jošjedna dvije
EDIT2: kakvi majmuni (bil je poraz)
Bem ti život -_-
Evo stigle oćale, sad mogu mirno spavat
protip - desni klik pa delete ne deinstalira igru, već je moraš deinstalirat kroz control panel ili putem setupa
nema na čemu, prvi tip je besplatan
Trebala mi je instant terapija, nije bilo cajta za Uninstal... A ionako ću vratit, vjerovatno, taj drlog na komp -> nemaju nećaci šta igrati kad mi dođu...
ako ima ko viška kod za premium dan sa onih stranica koje su nedavno dijelile molim lijepo na pp pa da si olakšam put za 750 golda umjesto onog premium tenkića,hvala
Do kad su ovi popusti na cijene običnih tenkova?
Do kad su ovi popusti na cijene običnih tenkova?
May 11, 04:20 PT (07:20 ET)
BEST TENK IN GEJM!
vajolet stet pedder
kv-1 sa 57-icom je otkriće, puno bolji nego 85-com
preporucio Dedaa B.U.G.
delete WoT, ... ... Zbogom gubljenju živčeka...
i kad te pita doktor na pregledu: da li trebate opet recept za normabele?
ne hvala doktore, deinstalirao sam ....
i diler daje prvi put besplatno
... A ionako ću vratit, vjerovatno, taj drlog na komp -> nemaju nećaci šta igrati kad mi dođu...
nego kolki im je WR, K/D i WN8 ? treba mi neko da igra dok ja radim, bolje da outsource-am doma nego u kinu , pardon PRC .....treba napravit dejli bonuse na svim tenkovima, a grajnd da ne spominjem
preuzeto sa smiješne slike
dali vi, Katarina Ivanovna, uzimate Sergeja Olena za muza, u dobru i zlu, bogatstvu i siromastvu, u premiumu i nonpremiumu, kroz grajndove i test servere, bugovite update-ove, buffove i nerfove, kroz zivcanjenje i urlanje, rushove i kempove, osobne misije i specijale, popuste i potato vikende, dok vas Armoured Warfare ne rastavi?
nisam mogo odoljet,..
p.s. moracu tuzit ove iz samsunga za reklamu ovu dole, pa kak su samo smjeli nazvat telefon po meni bez pitanja? ? ! ?
ali muka igrat sa is-8, vjerujem da će bit bolje kad otključam novi top, a način igre nije ni sličan is3-ci pa nisam navikao
is-8 ti je suplji hvy
iliti medium sa hvy MM-om
gotovo da se igra kao nekad kv sport na tiru 6 sa 122mm, hit and run
ili jos bolje, pretvaraj se da igras "francuski heavy"™ bez autoloadera
p.s. meni je bio tolko dobar da sam ga prodo cim sam istrazil is-7, volio sam ga isto ko i loren
I ja isto idem na tu liniju di je is-8 i cuo sam da je los tenk,razmisljam poslje Is-3 da predem na Kv-4 i onda nastavit prema Is-4
mislim da bi mi st-1 puno bolje pasao jer volim igrat agresivno i volim brawler bit
Napokon zavrsio sva 3 reward challenga i dobio tetrach i slobodni garazni slot
dvije odlicne partije zadnjih dana:
prve dvije slike: kolega i ja 13 killova:
zadnje dvije slike: tier 10 borba, nas 3 u platoonu 12 killova (crucial contribution), 15645 dmg i jos torbica medalja
http://wotreplays.com/site/1863853#cliff-haubytza-g_w_e_100
stronk scouting
kojim lightom si to uspjel i na kojoj mapi? :O
Volim TD i imam para samo za jednog pa da čujem vašu preporuku,nashorn ili jg pz IV
stronk scouting
kojim lightom si to uspjel i na kojoj mapi? :O
AMX 13 90 na Malinovki, standard bitka.
Posada ima full cammo na svim clanovima, commander ima i Recon na 46%, tenk ima cammo paint.
Nema binocse i cammo net nego optics, vents i GLD jer sam ga slagao vise kao combat scouta, a ne pasivnog koji samo cuci u grmlju.
Doduse, u ovoj partiju sam cucao vecinu vremena u grmlju oznacenom na donjoj slici i od tu glavnina spottinga dolazi jer sam osvijetlio sve u njihovoj bazi i blizini, nitko nije mogao niti prismrditi nasima, a da ne bude spotan.
Startao sam na juznom spawnu.
javio mi se neki butthurt 1500wn8 da bi me nazivao noobom jer sam ga ubio, ti dobri igraci stvarno nekad znaju bit plačljivci jer ih ubije tomato